5 najboljših VPN-jev za Iran – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020


Iranska vlada ima v Iranu popoln prijem nad internetno svobodo. Ne glede na to, ali ste rezident ali turist, ki imate dostop do "nesprejemljive" vsebine ali objavljanje protivladnih komentarjev vas lahko celo spusti v zapor.

In to še ni vse. Iran tudi blokira dostop do spletnih mest družbenih medijev, kot sta Facebook in Twitter, tako da iranski državljani ne morejo dostopati do vsebin, ki jih vlada šteje za nevzdržne. Da bi to uveljavila, iranska vlada stalno spremlja promet uporabnikov, da bi zagotovila, da je internetna dejavnost ljudi "sprejemljiva".

Če uporabljate VPN v Iranu, boste lahko dostopali do blokiranih spletnih mest. Vendar pa, vsi VPN-ji ne ponujajo velikih hitrosti in kakovostnega šifriranja, potrebnega za deblokiranje geo-omejitev, ki jih postavlja vlada. Ne glede na to, ali živite v Iranu ali se nameravate odpraviti na potovanje, tukaj je nekaj VPN-jev, ki vam lahko pomagajo.

Hitri vodnik: Najboljša VPN-ja za Iran

 1. NordVPN
  NordVPN ponuja visoko varnost in šifriranje, da se prepriča, da vas iranske oblasti ne morejo nadzirati. Prav tako ponuja 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, tako da lahko poskusite brez tveganja.
 2. ExpressVPN
  Z visokimi hitrostmi ExpressVPN lahko brez zadržkov dostopate do storitev pretakanja videoposnetkov v Iranu. In ker ExpressVPN omogoča tudi hudourništvo, lahko prenesete toliko filmov ali iger, kolikor želite.
 3. Ščit omrežne točke
  Hotspot Shield vam omogoča popoln dostop tudi do spletnih mest, ki blokirajo VPN (na primer Netflix). Ponuja 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da če niste zadovoljni s storitvijo, lahko dobite celotno povračilo.
 4. VyprVPN
  VyprVPN ima tehnologijo Chameleon, zaradi katere ste vladi nevidni. Ponujajo tudi visoke hitrosti, ki so odlične za pretakanje video vsebin.
 5. ZasebnoVPN
  PrivateVPN ponuja šifriranje visoke kakovosti, ki vam omogoča dostop do blokiranih spletnih mest brez nadzora. Ima tudi garancijo za vračilo denarja in ponuja celotno vračilo, če niste zadovoljni s storitvijo.

Pridobite 70% popusta NordVPN zdaj!

Zakaj potrebujete VPN za Iran

Iran blokira dostop do 50% najboljših 500 najbolj priljubljenih spletnih mest na svetu, Če torej načrtujete potovanje v Iran, želite biti pripravljeni na omejen dostop do interneta. Medtem ko se zakoni nenehno spreminjajo in nikoli ne veste, kdaj bi bilo mogoče ukiniti prepoved določenega spletnega mesta, na stotine spletnih strani so prepovedane tudi v najboljših časih. Če ste navaden uporabnik interneta, ki rad preživlja čas na družbenih medijih, boste sovražili zakone o spletni cenzuri..

Po poročanju Reporterjev brez meja je Iran med "sovražniki interneta". Do spletnih mest v družbenih medijih ne morete dostopati, vendar bi vas to moralo najmanj skrbeti, ko ste tam. Če dostopate do spletnih dnevnikov, ki ne podpirajo vlade (če še niso bili blokirani), vas lahko pesti resna težava.

Zaradi strogih internetnih omejitev, mnogi uporabniki interneta v Iranu zdaj uporabljajo storitve VPN, ki jim omogočajo dostop do blokirane vsebine. A VPN bo šifriral vaše podatke, tako iranska vlada ali celo vaš lastni ponudnik internetnih storitev ne bo mogel videti, do katerih spletnih strani dostopate. VPN-ji pomagajo tudi novinarjem, omogočili so jim svobodo izražanja, ne da bi se morali skrbeti, da bi lahko uhajali njihovi zasebni podatki.

V Iranu boste našli veliko lokalnih brezplačnih ali poceni VPN-jev, a ste lahko prepričani, da jih vlada ni ustanovila za spremljanje vaše dejavnosti? Ko gre za restriktivne vladne politike, želite zaupati samo najbolj zanesljivim VPN-jem, za katere ste lahko prepričani, da vas ne bodo dali.

Najboljši VPN-ji za Iran

1. NordVPN

5 najboljših VPN-jev za Iran - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

 • Ponuja vojaško šifriranje AES-256
 • Dvojni VPN za dvojno zaščito
 • CyberSec blokira zlonamerno programsko opremo
 • Čebula čez VPN

Z šifriranjem vojaškega razreda vaši podatki ostanejo varni, tudi pred vohunjenimi vladnimi agencijami. In če to ni dovolj, lahko za združevanje varnostnih prednosti storitve uporabite Nord-jevo storitev Onion Over VPN Tor in VPN.

Lahko se povežete z Double VPN in tako pridobite dvojno varnost, kar je novinarjem in političnim aktivistom vedno dobra možnost. NordVPN ponuja tudi CyberSec, ki vas bo zaščitil pred adware in malware.

Ne le to, ampak Nord ponuja velike hitrosti, ki vam omogočajo pretakanje HD vsebin brez zaostajanja. Nord ima vse kvalifikacije, da postane član najljubša množica.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe NordVPN

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

 • Vojaško šifriranje AES-256
 • Split tuneliranje
 • Killswitch
 • Visoke hitrosti

ExpressVPN ponuja vojaško šifriranje, ki ga je skoraj nemogoče razbiti. Tudi ponuja funkcijo deljenega tuneliranja ki del vašega prometa pošlje po šifriranih kanalih, del pa po nezavarovanem internetu. To je lahko koristno, če želite skriti le nekaj svojega prometa.

Tudi prihaja s stikalom kill ki takoj prekine internet, če VPN padne. To bo zagotovilo, da bo vaš IP ostal skrit in ne bo razkril iranski vladi.

Ker je P2P dovoljen na ExpressVPN, lahko brez skrbi prenesete svoje najljubše filme in igre.

ExpressVPN tudi ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja, kar je naložba brez tveganja. Visokokakovostno šifriranje in visoke hitrosti omogočajo a najljubši med številnimi uporabniki.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

3. Ščit omrežne točke

naprave zaščitne točke

 • Šifriranje vojaškega razreda
 • Samodejno stikalo za ubijanje
 • Kill stikalo
 • Visoka hitrost

Uporablja se Hotspot Shield šifriranje na ravni banke da zaščitite svoje podatke pred hekerji in vohunskimi očmi. Svoje uporabnikom prijazne aplikacije funkcijo samodejno stikalo za ubijanje ki prepreči, da nezaščiteni podatki zapustijo vaše omrežje v redkem primeru, ko vaša povezava ne uspe.

Deluje a globalno omrežje hitrih strežnikov ki jih lahko uporabljate odkleni vsa glavna spletna mesta medtem ko ste v Iranu, vključno z Netflixom. To je le nekaj funkcij, ki njegovi uporabniki radi.

Lahko poskusite Hotspot Shield z a 7-dnevno brezplačno preskušanje. Vse svoje načrte podpira podjetje a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Ščitnik dostopnih točk se lahko sprosti:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Podpira hudourništvo: 

 • Da, P2P je dovoljen na vseh strežnikih.

Hotspot Shield deluje na teh napravah

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Oglejte si ponudbe zaščitnih mest za Hotspot

4. VyprVPN

5 najboljših VPN-jev za Iran - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

 • Šifriranje vojaškega razreda
 • Kameleonska tehnologija
 • Visoke hitrosti
 • NAT požarni zid

Podjetje VyprVPN je lastniško Kameleonska tehnologija, ki vam omogoča zaobiti restriktivni internet Irana. Chameleon tehnologija je zgrajena na OpenVPN - najmočnejšem protokolu VPN.

Ima tudi NAT požarni zid, ki filtrira dohodni promet, torej vaši podatki ostanejo varni pred zlonamernimi subjekti.

Z visoko hitrostjo si lahko brez kakršnih koli težav ogledate pretočne video posnetke HD. Video storitve, kot je YouTube, so v Iranu blokirane, vendar vam VyprVPN pomaga učinkovito odblokirati tudi YouTube BBC iPlayer, tako si lahko ogledate svoje najljubše oddaje in videoposnetke. Zaradi vseh teh lastnosti je VyprVPN a priljubljena izbira.

VyperVPN lahko odklene: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo: 

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

VyperVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Usmerjevalniki, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Oglejte si ponudbe VyprVPN

5. ZasebniVPN

5 najboljših VPN-jev za Iran - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

 • Šifriranje vojaškega razreda
 • Killswitch
 • Visoke hitrosti
 • IPv6 zaščita pred uhajanjem

Ponudbe PrivateVPN visokokakovostno šifriranje, zato je dobra izbira, če želite zaobiti omejitve, ki jih je postavila iranska vlada. To pomeni, da lahko celo uživajte v igralnih mestih, kot je DAZN, ki ima sicer težke geobloke drugače.

Ima tudi stikalo kill, ki prekine internet takoj, ko VPN povezava pade. Zaščita pred uhajanjem IPv6 zagotavlja tudi, da je vaša identiteta skrita, IP pa iranskim oblastem ni prepuščen. Ima a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko brez tveganja preizkusite njihove storitve.

PrivateVPN s svojo visoko zaščito, hitrimi hitrostmi, stikalom za ubijanje in zaščito pred puščanjem ponuja vse, kar je večina uporabnikov želja.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Oglejte si zasebne ponudbe VPN

Medtem ko iranska vlada prepoveduje veliko spletnih strani, ni nezakonit dostop do storitev VPN. Vendar pa želite zagotoviti, da izberete pravi VPN za svoje potrebe in se ne zanašate na brezplačne ali poceni lokalne storitve, ki jih lahko nadzira vlada.

VPN-ji, ki smo jih priporočili tukaj, so popolnoma zanesljivi. Ne vodijo dnevnikov in dobro delujejo v Iranu.

Pazite tudi, da ne porabite preveč za VPN. Oglejte si našo stran, ki se trenutno izvaja ponudbe in popusti.

Pridobite 70% popusta NordVPN zdaj!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me