5 najboljših VPN-jev za igranje računalnikov | Ocenjeno s hitrostjo, varnostjo in ceno


VPN za igranje iger? Ja, kajne - zakaj bi uporabljal programsko opremo, ki te skoraj vedno upočasni in se zdi kot polarno nasprotje tistega, kar resnično potrebuje igralec?

No, odkar ste tukaj, ste se verjetno srečali z eno izmed več ovir v svetu iger - kot so geografske omejitve ali napačna igra - ki jih lahko prepreči VPN. Igre so zelo zabavne, vendar jih lahko hitro pokvarijo sile zunaj vašega nadzora. 

Zunaj vašega nadzora, torej dokler ne namestite VPN.

Če ste konkurenčen igralec, vam lahko uporaba VPN omogoči zgodnji dostop do novih spletnih naslovov, hkrati pa vas zaščiti pred zlonamernimi napadi nasprotnikov. Toda iskanje prave storitve VPN za igranje računalnikov je lahko zelo težavnot - ne morete tvegati povprečne hitrosti, omejenih strežnikov ali nezanesljive podpore.

Tu smo, da vam pomagamo - po temeljitih raziskavah in neštetih urah testiranja vam predstavljamo pet absolutno najboljših VPN-jev za igranje računalnikov. Oglejte si jih spodaj, nekaj jih preizkusite in zagotovo boste našli pravi VPN za svoje potrebe.

Povzetek najboljših VPN-jev za igranje računalnikov

1. NordVPN

NordVPN je idealen, če morate redno spreminjati lokacije strežnika, zahvaljujoč množičnemu omrežju. Z velikimi hitrostmi, anti-DDoS funkcijami in celotno varnostno garnituro bo vaše seje hitro in varno vzdrževal, ne da bi pri tem zlomil znoj..

2. ExpressVPN

ExpressVPN je strelovodljiv in poln dragocenih funkcij za igralce osebnih računalnikov - kar je najpomembneje, je zelo hiter. Poleg varnostnih funkcij linije, ne glede na vaše potrebe, vam ta VPN zagotovo ustreza.

3. CyberGhost

Kot nalašč za opremljanje vaše lastne LAN zabave z zaščito VPN, CyberGhost ima sedem hkratnih povezav in nudi zanesljive, visoke hitrosti uptime na svojih 5.700+ svetovnih strežnikih.

4. Surfshark

Vzhodna zvezda v svetu VPN-jev, Surfshark ni bil tako dolgo, kot so bili njegovi bolj znani tekmeci, ampak je na udaru. Ker je specializiran za obvladovanje geo-omejitev in ponuja neomejeno povezovanje naprav, je Surfshark idealen za igranje računalnikov.

5. Zasebni dostop do interneta (PIA)

PIA je najljubši VPN za računalniške igralce v proračunu, z več tisoč strežniki in odličnimi zmogljivostmi - vse zavito v zelo cenovno ugoden paket.

Kaj morate iskati v VPN-ju za PC Gaming

Potencialne koristi VPN za igranje računalnikov so ogromne. Ena priljubljena lastnost je obiti teritorialne omejitve - ki jih nalaga bodisi sama igra bodisi vaša vlada.

Igralci prihajajo z vsega sveta, vendar na žalost se mnogi naši prijatelji na spletu zaradi svoje lokacije spopadajo s cenzuriranimi ali povsem prepovedanimi igrami. Vzemite Iran kot primer - Bojno polje 3 in ARMA 3 so bili v državi prepovedani zaradi grafičnega nasilja in krutosti. Seznam se nadaljuje. Savdska Arabija, Kitajska, Malezija, Tajska in številne druge države so prepovedale igre, kot so Odkup rdečih mrtvih, Grand Theft Auto, in različni strelci zaradi politične ali nasilne vsebine.

Z VPN lahko še vedno igrate drugače prepovedane igre, tako na spletu kot tudi sami. Če se povežete s strežnikom v državi, ki nima teh omejitev, se učinkovito izognete cenzuri in odprete popolnoma nov svet igralnih možnosti.

VPN-ji vam lahko pomagajo tudi pri zgodnjem dostopu do novih iger. Recimo, da novi MMO, ki ste ga spuščali, končno zapusti datum izida - vendar bo na Japonskem na voljo najprej nekaj ur, preden se začnejo pojavljati drugi strežniki. Če želite imeti prednost pred paketom, je vse, kar potrebujete, japonski IP naslov in pripravljeni ste za začetek.

Dostopnost na stran, VPN so najbolj koristne, ko gre za zaščito. Dandanes je na spletu veliko resnih, konkurenčnih iger - in s tem prihaja tudi do tveganj hekerjev. Neverjetno nevarno je, da se vaš resnični naslov IP in drugi občutljivi osebni podatki javno prikazujejo. Z VPN lahko vse to skrijete za varno šifrirano povezavo.

Ko že govorimo o povezavah, a Tudi VPN vas bo varoval pred napadi DDoS - nekaj, kar že dolgo muči konkurenčno spletno igranje. Polprofesionalne in profesionalne ekipe v CS: GO in Dota 2 so pogosto tarča razočaranih navijačev tekmecev, vendar to tveganje ni omejeno na profesionalno sceno. Če ste navdušen igralec tekmovalnih iger, kot so te in številne druge (vključno z League of Legends, Heroes of the Storm, Overwatch, Smite), veste, kako lahko boleče in sitne poraženci pridejo. Uporaba VPN vas bo zaščitila pred morebitnimi napadi DDoS ali drugimi škodljivimi dejavnostmi, usmerjenimi v vas.

S tem je opisano, kaj potrebujete od popolnega VPN-ja za igranje računalnikov:

 • Hitrost. Če hitrost vaše povezave močno zadene, bo vaš igralni VPN skoraj neuporaben. Prepričajte se, da imajo vaše izbire odlične in enakomerne hitrosti, da boste lahko še naprej posegali v igri.
 • Izbira strežnikov. Običajno več strežnikov, ki jih imate na voljo, bolje je. Vendar ne gre samo za raznolikost - želite, da je vaše VPN omrežje optimizirano, hitro in dobro vzdrževano z zagotovljenim časom uptime.
 • Preprost vmesnik. Niso vsi tehnološki guruji in celo napredni uporabnik si želi elegantne, intuitivne uporabniške izkušnje. Poiščite VPN, ki ni samo sposoben, ampak tudi tisti, ki je vložen v preprosto uporabo.
 • Odzivna podpora strankam. Lahko imate težave s svojim VPN - vsi to počnejo. Hitrejša podpora strankam vas bo v hipu vrnila na sled. Izberite VPN, ki pozna njegove stvari, poleg tega pa zna hitro rešiti težave.

Če si želite toliko iskati, se vam bo zdelo neskončno iskanje iskanja idealnega VPN-ja. Tukaj je navodila za uporabo - poglejte si naše najboljše VPN-jeve igre za osebne računalnike.

Najboljši VPN-ji za igranje računalnikov

1. NordVPN

NordVPN za Bulgaris

 • Hitro in varno
 • S sedežem zunaj Pet oči
 • Vsebovani
 • Enomesečno okno vračila

NordVPN je še vedno eden najbolj priljubljenih VPN-jev na svetu. Ima arsenal varnostnih značilnosti - vključno s strežniki anti-DDoS, izboljšanimi protokoli prikrivanja in popolnim varnostnim paketom imenovanim CyberSec. NordVPN vključuje vse od blokiranja do strokovne zaščite pred zlonamerno programsko opremo.

S stalnimi posodobitvami NordVPN postaja vedno večji, boljši in hitrejši. Na svetu lahko izbirate več kot 5000 strežnikov, ki se bodo povečali.

Eleganten vgrajen vmesnik je le še en razlog za namestitev tega panamskega VPN-ja. Dodajte odlično podporo prek klepeta v živo in v ocenah lahko vidite, zakaj ima tako dobro oceno.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe

2. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

 • Najhitrejši VPN na trgu
 • Dnevnikov ni shranjenih
 • Kill stikalo, zaščita pred puščanjem DNS / IPv6
 • Poskusite, preden se zavežete s 30-dnevno garancijo vračila denarja

ExpressVPN resno hitro omrežje 3.000+ strežnikov na več kot 150 lokacijah. Zahvaljujoč ugodni ponudbi ponuja tudi brezhibno zasebnost sedež na Britanskih Deviških otokih in strogo politiko ničelnih dnevnikov. Šifriranje AES256 in podpora OpenVPN vas bosta varovala ves čas.

Povezani boste s katero koli lokacijo, ki si jo želite, in vmesnik je preprost za uporabo. Poleg tega dobite nekaj odličnih dodatkov za igre na srečo - funkcija split tunneling vam omogoča natančno izbiro delov prometa, ki jih želite šifrirati.

Vse to skupaj z zvezdarsko 24/7 podporo strankam (vključno s klepetom v živo) naredi ExpressVPN najljubšo množico.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Oglejte si ponudbe

3. CyberGhost

cyberghost več naprav

 • Zelo enostaven za uporabo
 • Ima želene hitrosti in strežnike
 • Sedem sočasnih povezav za celotno LAN zabavo
 • 30 dni za preizkus brez tveganja

CyberGhost ponuja igralcem veliko ponudbo - od 5.700+ optimiziranih strežnikov in velikih hitrosti do popolnoma avtomatiziranih nastavitev, zahvaljujoč odličnemu vmesniku, ki temelji na profilu.

Večina VPN-jev ponuja med tremi in petimi istočasnimi povezavami. CyberGhost izstopa z do sedmimi napravami na naročnino, prinaša ogromno vrednost, če nameravate opremiti celotno skupino z vrhunsko zaščito in neomejeno dostopnostjo.

Nenazadnje ima CyberGhost koristne zastopnike, ki lahko v nobenem trenutku odgovorijo na vaša vprašanja ali rešijo vaše težave. Na kratko, to je čudovit VPN za začetnike in strokovnjake, kar se kaže v ocenah uporabnikov.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si ponudbe

4. Surfshark

5 najboljših VPN-jev za igranje računalnikov | Ocenjeno s hitrostjo, varnostjo in ceno

 • Neomejene povezave z napravo
 • Odlične hitrosti
 • Pod radarjem
 • Odlično tudi za pretakanje Netflixa

Surfshark morda ni tako uveljavljen ali dolgotrajen kot njegovi konkurenti, vendar je to dejansko eden od njihovih razlogov vzhajajoča zvezda na trgu VPN, in dosledno prejemajo hrepeneče ocene.

Bolj znan kot je VPN, več pozornosti mu prinašajo platforme z uporabo geoblokov in močnejše te geobloke uveljavljajo proti temu posameznemu VPN-ju. Doslej, Surfshark se je izognil preveč pozornosti, zaradi česar je idealen VPN za igranje računalnikov. 

Ta položaj se lahko v prihodnosti spremeni, vendar to ne bo vplivalo na Surfshark zelo hitre povezave, vrhunska varnost in enostaven vmesnik. Z 30-dnevno garancijo za vračilo denarja in neomejene povezave z napravo, lahko preizkusite Surfshark sami in preverite, ali ustreza vašim igralskim potrebam.

Surfshark lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Oglejte si ponudbe

5. Zasebni dostop do interneta (PIA)

Zasebne naprave za dostop do interneta

 • Odlične zmogljivosti po poceni ceni
 • Lojalna in ustrežljiva skupnost
 • Več kot 3.500 strežnikov, med katerimi lahko izbirate
 • 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Če želite poceni VPN, ne boste našli tistega, ki ima cenovno ugodno zaščito boljšo od PIA. Ima vse bistvene značilnosti, poleg tega pa ima veliko mrežo 3.300+ strežnikov.

Seveda, to ni najhitrejši VPN, ampak tam je najboljši. PIA ponuja tudi preprost vmesnik, ki ni hiter - ni super poliran, vendar z njegovo uporabo ne boste imeli težav..

Koristna podpora strankam in aktivna skupnost sta glavna poudarka tega VPN-ja. Če imate proračun, ne boste našli veliko boljših možnosti kot PIA - zato imajo uporabniki na voljo veliko dobrih stvari.

Oglejte si ponudbe

Tu lahko dobite odlično ponudbo na VPN-ju

Če srbite za igro, ki je v vaši regiji prepovedana ali še ni izdana ali pa se preprosto želite zaščititi pred grdimi napadi DDoS in hekerji, je VPN pogoj za zmago v tej igri pamet.

Ste vedeli, da lahko z neverjetnimi popusti zgrabite najboljše VPN-je na trgu? Oglejte si najbolj vroče ponudbe VPN tukaj, preden zmanjka časa!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me