5 najboljših VPN-jev za Evropo v letu 2020: Hitro, poceni in zanesljivo


Spletne goljufije so v Evropi vse večja skrb, narediti VPN nujno - ne glede na to, ali ste obiskovalec, ki uporablja javni Wi-Fi ali doživljenjski prebivalec ene od mnogih evropskih držav, ki želi hudournik varno in dostopajte do vsebin, blokiranih z geo.

VPN vam omogoča, da zavarujete svojo povezavo in zmanjšate tveganje za spletno goljufijo in kibernetske napade. Pomeni, da lahko skrijte svojo lokacijo, brskajte anonimno in pretakajte lokalne, državne in mednarodne programe brez skrbi za hekerje, zlonamerno programsko opremo in viruse.

Toda številne države, ki sestavljajo Evropo, imajo svoja pravila in predpise - ki urejajo vse od svobode govora do spletnih iger na srečo in statusa hudourništva - in s številnimi VPN-ji na voljo, kako določite, kateri je najboljši VPN za Evropo? Naši strokovnjaki so sestavili seznam najboljših VPN-jev za Evropo, ki vam bodo pomagali sprejeti pravo odločitev za vaše potrebe.

Najboljši VPN-ji na voljo v Evropi

 1. NordVPN - Nepremagljiva varnost v kombinaciji z največjo mrežo strežnikov v Evropi.
 2. ExpressVPN - Ultra visoke hitrosti, varne in stabilne povezave ter podpora v evropskih jezikih.
 3. CyberGhost - Sedem sočasnih povezav na licenco, možnost dostopa do geografsko omejene vsebine in namenskih strežnikov za skupno rabo datotek in hudournike.
 4. ZasebnoVPN - Uporabnikom prijazen s hitrimi hitrostmi, brez pasovne širine ali omejitvami pri prenosu in odličnim servisom za stranke.
 5. HMA- Varna in učinkovita VPN, ki ponuja več kot 258 strežnikov v več kot 57 evropskih državah.

Kaj bi morali iskati v zasebnem zasebnem omrežju za Evropo?

VPN zavaruje vašo internetno povezavo, spreminjanje vašega IP naslova za zaščito vaše zasebnosti. Za prebivalce evropskih držav to pomeni, da lahko hudournik varno ne da bi ogrožali svoje podatke ali opazovali vaše dejavnosti. To pomeni tudi, da lahko dostop do lokalnih pretočnih kanalov, naj bo to Pantaya ali RTVE v Španiji ali HRT in Klasik TV na Hrvaškem, ne da bi bila vaša povezava prekinjena. Spletno bančništvo je varnejše in raziskujete lahko geoblokirane kanale, kot sta BBC iPlayer in Netflix, ki jih sicer ne bi mogli uživati.

Kaj pa, če ravnokar obiščete?

VPN pomeni tudi, da lahko varno uporabljajte vroče točke Wi-Fi med potovanjem in spremljajte svoje najljubše programe od doma, tako da skrijete svojo dejansko lokacijo.

Če želite doseči vse to in še več, ne glede na to, ali ste prebivalec v Evropi ali obiskovalec, to bi morali iskati v VPN:

 • Strežniki v različnih državah Evrope. Tole je ključnega pomena za pretakanje lokalnih brezplačnih in plačljivih kanalov.
 • Dobre hitrosti, stabilna povezava in brez omejitev pasovne širine ali prenosov.
 • Dovoli mučenje - status hudourništva se med evropskimi državami razlikuje, zato VPN pomeni, da lahko varno in varno varno povezati s strežnikom v državi, kjer je hudourništvo dovoljeno.
 • Strežniki v ZDA - to je nujno, če želite dostopati do storitev, kot sta Netflix USA in Hulu, ki so geografsko blokirane. Britanski strežniki so obvezni za iPlayer BBC, ki ni na voljo v preostali Evropi.
 • Zmožnost da bypass geoblocks - vaš VPN mora ostati korak pred strogimi bloki, ki jih imajo Netflix in drugi, da uporabnikom VPN preprečijo dostop do vsebine, ki je specifična za regijo.
 • Uporabniku prijazno - preprosti prenosi, enostavna navodila za uporabo in domače aplikacije z enim klikom pomeni, da jezik ni ovira pri ustvarjanju varne in zasebne internetne povezave, kjer podpora za materni jezik ni na voljo.
 • Dobra storitev za stranke - spletna mesta v maternem jeziku, 24/7 služba za stranke, informativne strani s pogostimi vprašanji in temeljita navodila so le nekateri elementi, ki so osrednji za najboljše ponudnike VPN.

Najboljši VPN-ji v Evropi

1. NordVPN

Prva VPN VPN za Evropo

Naprave NordVPN

 • 5000+ strežnikov v 60 državah
 • Odlična 24/7 storitev za stranke
 • Hitre hitrosti in stabilne povezave
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

NordVPN je konec 2.000 strežnikov v 38 evropskih državah, kot tudi podpora spletnemu mestu v večini glavnih evropskih jezikov.

Večina evropskih strežnikov podpira dejavnosti P2P. V kombinaciji z njenimi velike hitrosti, odlično šifriranje in sposobnost zaobiti ameriške geobloke Netflix, to pomeni, da lahko varno in varno tečete od kjer koli v Evropi.

NordVPN neprekosljiva varnost pomeni, da ostaja ključni favorit pri uporabnikih. Zagotavlja povezave z 2048-bitno šifro AES, zaščito pred puščanjem DNS in dvojnim VPN. NordVPN ponuja vrsto varnostnih protokolov in strogo politiko brez beleženja, ki zagotavlja, da vaši podatki in podatki ostanejo varni.

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

2. ExpressVPN

Najhitrejši VPN v Evropi

Naprave ExpressVPN

 • 1.500+ strežnikov v 148 državah, vključno z 49 državami v Evropi
 • Odlična paleta protokolov in varnostnih funkcij
 • Vrhunske hitrosti brez omejitev pri prenosu ali pasovni širini
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

ExpressVPN je eden najhitrejših in najbolj stabilnih VPN-jev, ki so na voljo v Evropi, ponuja podporo v mnogih evropskih jezikih.

Uporabniki imajo dostop do strežniki v 49 evropskih državah, osem jih ima več lokacij in vse podpirajo protokole OpenVPN, IKEv2 in PPTP ter druge.

ExpressVPN ima ni omejitev pasovne širine ali omejitev prenosa in je eden redkih najboljših VPN-jev, ki lahko ostane korak pred vse bolj strogimi geobloki, ki jih vzpostavijo Netflix in drugi. Njegova ločena funkcija predorov vam omogoča varno pretakanje lokalnih evropskih kanalov, medtem ko uporabljate drug strežnik za varen dostop do spletnih mest, ki so lahko omejena na vaši lokaciji.

ExpressVPN ponuja 256-bitno varnost AES, stikalo za uničenje in zaščito pred puščanjem DNS / IPv6 ter razširitve brskalnika, ki zagotavljajo dodatno varnost. Svoje kombinacija hitrosti in varnosti so pogosto izpostavljeni v številnih odličnih ocenah.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

3. CyberGhost

Drugo največje število strežnikov v Evropi

cyberghost več naprav

 • Več kot 1800 strežnikov v 34 evropskih državah
 • Namenski strežniki za torrenting in izmenjavo datotek
 • Sedem sočasnih povezav
 • 7-dnevna brezplačna preizkusna različica in 45-dnevna garancija za vračilo denarja

CyberGhost ima več kot 1800 strežnikov v 34 državah v Evropi, olajša iskanje strežnika, ki ustreza vašim potrebam. Ponuja tudi spletno stran podpora v več evropskih jezikih.

Sedem sočasnih povezav na licenco, sposobnost, da dostop do geo-omejene vsebine v ZDA Netflix in Hulu med drugim namenski strežniki za skupno rabo datotek in hudournike ter enostaven vmesnik naredijo CyberGhost praktično in učinkovito izbiro VPN za številne uporabnike.

Poleg tega CyberGhost ponuja 256-bitno šifriranje, samodejno stikalo za izklop, protokol OpenVPN ter zaščito pred uhajanjem DNS in IP, da bo vaša povezava zasebna in varna.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da; namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

4. ZasebnoVPN

Trden in zanesljiv VPN

5 najboljših VPN-jev za Evropo v letu 2020: Hitro, poceni in zanesljivo

 • Brez omejitev uporabe ali pasovne širine
 • Priročniki, ki jih je enostavno prebrati, in dostopna podpora za stranke
 • Lokacije strežnikov v 31 evropskih državah
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

PrivateVPN morda nima toliko strežnikov kot drugi ponudniki VPN, vendar jih ima strežniki v 31 državah po Evropi, mnogi z več lokacij.

Njegova rastoča mreža globalnih strežnikov pomeni, da zmore odblokirajte in pretakajte geo omejene vsebine iz celotne Evrope, vključno z Združenim kraljestvom, pa tudi iz ZDA. Hitre hitrosti PrivateVPN, pomanjkanje pasovne širine in omejitve pri prenosu ter odlične storitve za stranke so priljubljene pri uporabnikih.

PrivateVPN zavaruje povezave z vrsto protokolov, vključno z OpenVPN, zagotavljanje varnosti vaših podatkov ne glede na to, ali prenašate hudournike v Švici ali dostopate do vsebin z omejenim geografskim dostopom po vsem svetu.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

5. HMA

Varna in učinkovita VPN s strežniki po vsej Evropi

naprava za skrivanje

 • Pretakanje brez meja
 • 890+ strežnikov
 • Popolna zasebnost ponudnikov internetnih storitev
 • Varen javni Wi-Fi

HMA je uveljavljen VPN, ki ponuja mrežo več kot 258 strežnikov v več kot 57 državah v Evropi.

Uporabnikom omogoča anonimno brskanje, varno bančništvo in pretakanje vsebine. To, skupaj s 5 istočasne povezave, AES 256-bitno šifriranje (znano tudi kot vojaško šifriranje), neomejena pasovna širina in več platform atributi omogočajo priljubljenost z naraščajočim številom uporabnikov.

Še več, ponudba HMA strokovna nega 24/7 od pravih ljudi in v primeru nezadovoljstva iz kakršnega koli razloga, a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Povzetek

Pri izbiri VPN-ja za uporabo po vsej Evropi, naj bo to za hudournike ali za varni dostop do vaše spletne banke, zasebnost in varnost mora biti na vrhu seznama. Vsi naši najboljši VPN-ji v Evropi izpolnjujejo ta merila in ponujajo veliko več.

Če pa noben od njih ni pravi za vas, je tukaj na voljo več najboljših možnosti. Če še vedno niste prepričani, ali potrebujete VPN za potovanje po Evropi ali za zaščito povezave doma, preberite naš Vodnik po VPN za več informacij.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me