5 najboljših VPN-jev za brskalnik UC | Varno, hitro brskanje leta 2020


Če imate radi brskalnik UC zaradi njegove hitrosti in sposobnosti shranjevanja podatkov, vendar pa vas skrbi njegova ranljivost, obstaja način, kako ga lahko varno uporabljate. Vse, kar potrebujete, je mobilno združljiv VPN.

UC Browserjeva pametna tehnologija stiskanja to omogoča zelo hiter in odličen za shranjevanje podatkov. To je četrti najbolj priljubljen mobilni brskalnik na svetu, še posebej priljubljena je v jugovzhodni Aziji, Indiji in na Kitajskem.

Žal novice o večje ranljivosti programske opreme in uhajanja informacij razbili zaupanje uporabnikov. Izkoristite zmogljivosti UC Browerja, ne da bi skrbeli za svojo zasebnost z vrhunskim VPN.

Hitri vodnik: Najboljši VPN-ji za brskalnik UC

 1. NordVPN - Naše splošno ocenjeno VPN, NordVPN je združljiv z vsemi glavnimi mobilnimi platformami in je zelo varen.
 2. ExpressVPN - Če iščete odlične hitrosti, je ExpressVPN najhitrejši VPN z veliko varnostjo.
 3. CyberGhost - Zelo varen, a enostaven za uporabo, vam CyberGhost daje veliko za vaš denar.
 4. Surfshark - Proračunsko prijazen in zanesljiv, Surfshark je poln uporabnih varnostnih funkcij.
 5. ZasebnoVPN - Kot bi radi poenostavili stvari? PrivateVPN je uporabniku prijazen in brez težav, hkrati pa ostaja strog glede varnosti.

Zaščitite brskalnik UC zdaj!

Zakaj potrebujete VPN za brskalnik UC

Obstajajo resne skrbi zaradi ranljivosti programske opreme brskalnika UC.

Občutljive informacije glede: lokacijo uporabnika, MAC naslov in podatke wi-fi so puščali. Uporabniki brskalnika UC so zapustili tudi zastarele pomanjkljivosti šifriranja in zasebnosti ranljivi za kibernetske grožnje kot so hakiranje, lažno predstavljanje, zlonamerna programska oprema, vohunska programska oprema in napadi med ljudmi.

Prepoznavno informacije o uporabnikih so puščale oglaševalskim podjetjem in orodjem za analitiko.

Kljub temu, da so bila ta vprašanja splošno znana, se je za boj proti njim veliko naredilo. Obliži niso bili izdani za nekatere ranljivosti, kar uporabnikom pušča odprtost za vse te grožnje.

Če kljub temu še vedno želite uporabljati brskalnik UC, lahko varno storite z VPN.

VPN vas lahko zaščiti pred kibernetskimi napadi na več različnih načinov. Prvič, VPN bo skril vaš IP naslov.

Hekerji lahko uporabljajo vaš IP naslov za prikazovanje napadov med ljudmi na sredini.

Ko se povežete s VPN, bodo vaši podatki najprej prešli skozi strežnik VPN. Strežnik VPN maskira vaš naslov IP s svojim, kar pomeni, da nobena zlonamerna tretja oseba ne more dobiti dostopa do vašega omrežja.

Drugič, VPN bo šifriral ves vaš promet kot je preusmerjena. Nihče ne bo mogel prestreči vaših podatkov, vohuniti pri vaših gibanjih ali ukrasti vaših občutljivih podatkov.

Nenazadnje so tudi najboljši VPN-ji zlonamerna programska oprema in zaviralci oglasov. Izbira VPN-ja s programsko opremo za preprečevanje zlonamerne programske opreme bo vaši napravi omogočila dodatna plast zaščite proti napadu med uporabo brskalnika UC.

To ni vse, kar VPN lahko stori

Če želite geo-ponastaviti vaš IP naslov, je poleg varnosti koristno tudi za druge stvari. Omogoča vam tudi odkleni vsebino z omejenim geografskim dostopom.

Če se povežete s strežnikom VPN v drugi državi, imate dostop do vse geografsko omejene vsebine v tem lokalu.

Na primer, odblokiranje Netflixa v različnih regijah odpira popolnoma nov svet različnih knjižnic Netflix z vsebino, ki sicer ne bi bila na voljo v vaši državi.

Če živite v državi s strogo vladno cenzuro, lahko uporabite VPN za obiti vladne požarne zidove.

Najboljši VPN-ji za brskalnik UC

1. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN je naš najbolj ocenjen VPN zaradi svoje odlične varnosti, združljivosti in zelo velikih hitrosti.

NordVPN ima uporabnikom prijazne aplikacije v vseh večjih mobilnih napravah, vključno z Androidom, iOS-om in Linuxom. Vojaško šifriranje, dvojno VPN, 2 stikala za ubijanje in zaščita pred puščanjem DNS zagotavlja, da se med uporabo brskalnika UC hranijo vaši zasebni podatki.

Inovativna programska oprema CyberSec bo tudi zaščitila vašo napravo pred zlonamerno programsko opremo, oglase in druge kibernetske grožnje. Poleg tega lahko zaščitite do 6 naprav hkrati pod enim profilom.

Preizkusite naš najljubši VPN zdaj z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Varni brskalnik UC z NordVPN!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Če so hitri časi nalaganja najbolj všeč brskalniku UC, želite, da VPN ne bo ogrožal teh hitrosti. Kje prihaja ExpressVPN - to je tisto najhitrejši VPN na trgu.

Ti lahko zaščitite do 5 naprav hkrati s vrhunske varnostne funkcije kot so razdeljena tunelacija, preklopno stikalo, 256-bitno šifriranje AES ter zaščita pred uhajanjem DNS in IPv6. ExpressVPN ima vrsto aplikacij združljiv z iOS, Android in Linux.

ExpressVPN je morda nekoliko dražji od drugih možnosti, vendar se splača zaradi hitrosti in varnosti svetovnega razreda. Vsaj tako pravijo pravi uporabniki. Prepričajte se z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Zaščitite brskalnik UC z ExpressVPN!

3. CyberGhost

Naprave CyberGhost

CyberGhost je s pametnimi funkcijami, uporabnikom prijaznimi aplikacijami, odličnimi hitrostmi in vojaško varnostjo priljubljen vsestranski uporabnik.

CyberGhost je enostaven za uporabo povezava z enim dotikom na najboljši strežnik za vaše potrebe. Vse napake brskalnika UC odpravijo s šifriranjem vojaškega razreda, samodejnim stikalom za ubijanje in vgrajen zaviralce oglasov, zlonamerne programske opreme in sledilce.

VPN ponuja celo dodatno Paket NoSpy če ste resno zaščitili svojo zasebnost.

Preizkusite CyberGhost do 7 hkratnih povezav s 24-urnim brezplačnim preizkusom in 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da, namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Zaščitite brskalnik UC s CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark

Želite poceni in enostaven način za zaščito vaše naprave med uporabo brskalnika UC? Surfshark je eno naših najbolj dostopnih priporočil.

Surfshark je še posebej všeč, ker vam daje neomejena zaščita naprave pod enim profilom. Tako lahko zaščitite vsako posamezno napravo, ki jo želite uporabljati z brskalnikom UC.

VPN se ponaša tudi z obilico edinstvenih varnostnih funkcij. Način za kamuflažo in MultiHop vam omogočata dodatna plast anonimnosti medtem ko tehnologija CleanWeb blokira zlonamerno programsko opremo, oglase, sledilce in poskuse lažnega predstavljanja.

Surfshark ima uporabnikom prijazne aplikacije, združljive z napravami Android, iOS in Linux. Naredite VPN še bolj cenovno s kuponom za popust Surfshark ali ga najprej preizkusite s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Surfshark lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

Surfshark deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox.

Varni brskalnik UC s Surfsharkom!

5. ZasebniVPN

PrivateVPN Naprave

PrivateVPN je a preprosta storitev VPN, ki ne ogroža varnosti. Zasebni VPPN z visoko oceno začetnikov VPN ne potrebuje zapletene konfiguracije - lahko celo uporabite storitev oddaljene namestitve če potrebujete pomoč pri namestitvi.

Tudi pri izbiri med različnimi varnostnimi nastavitvami vam ne bo treba skrbeti. Ponudbe PrivateVPN varnost vojaškega razreda kot samodejno privzeto v vseh njegovih mobilnih aplikacijah.

Hitrosti so hiter in zanesljiv in boste lahko zavarujte 6 naprav pod enim profilom.

Preizkusite ta uporabniku prijazen, brez izjemen VPN s 7-dnevno brezplačno preskusno različico ali 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

PrivateVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo P2P aktivnost; seznam strežnikov, optimiziranih za P2P, ki so na voljo prek aplikacije.

PrivateVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android in iOS.

Zaščitite brskalnik UC z PrivateVPN!

Povzetek in nadaljnje branje

Za zaščito naprave vam ni treba v celoti uporabljati brskalnika UC. Vse, kar potrebujete, je varen in mobilni prijazen VPN, kot je NordVPN, da se prepričate, da niste izpostavljeni nobeni od napak v brskalniku..

Zveni dobro? Bolje je: z naročnino lahko kupite celo denar od naročnine s kuponom za popust NordVPN.

Želite izvedeti več o vrsti groženj, s katerimi se lahko srečujete na spletu? Tu je naš celotni vodnik za zlonamerno programsko opremo, viruse in odkupno programsko opremo.

Lahko pa več informacij o vohunski programski opremi preberete tukaj.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me