5 najboljših VPN-jev v Venezueli – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020


Ne glede na to, ali živite v Venezueli ali boste v tej državi začasno le začasno, je uporaba VPN postala ključnega pomena vsakič, ko greste tam. V zadnjih nekaj letih smo videli dramatična povečanja spletne cenzure in vohunjenja venezuelska vlada.

Sredi nacionalne krize, zaradi katere se mnogi Venezueli borijo, da bi zadovoljili svoje osnovne potrebe, kot sta hrana in varna pitna voda, je enostavno pozabiti na vprašanja, kot je varnost na spletu. Toda nevarnosti uporabe spleta v Venezueli, ne da bi se zaščitili so zelo resnični.

Dostop do vašega venezuelskega bančnega računa iz tujine, izražanje misli na družbenih medijih ali zaščita zasebnih pogovorov pred strogim nadzorom vlade je mogoča samo z VPN (virtualno zasebno omrežje), ki v celoti prikriva vašo identiteto in lokacijo.

Če vas povežete z oddaljenim strežnikom in prikrijete svoj IP naslov, a zaupanja vreden VPN omogoča varno uporabo spletnih mest in storitev, ki so bile blokirane Nacionalna komisija za telekomunikacije (CONATEL).

Tudi če samo želite pretočite priljubljene programe na ameriškem Netflixu ali dostopajte do najboljšega pokritja La Lige nogometnih tekem, VPN je še vedno absolutna obveznost. Preizkusili smo na stotine VPN-jev in poiskali tiste, ki najbolje delujejo za kateri koli namen v Venezueli.

Najboljši VPN-ji za uporabo v Venezueli - Kratek povzetek

Ob upoštevanju vseh edinstvenih izzivov pridobivanja varnega in brezplačnega dostopa do interneta v Venezueli je pet vrhunskih VPN-jev, na katere lahko računate, da boste varni.

 1. ExpressVPN
  Hitrosti ExpressVPN-a so neprimerljive in je to zelo malo premium VPN-jev s strežniki v Venezueli, kar je ključnega pomena za dejavnosti, kot so bančništvo.
 2. NordVPN
  Morda najbolj varen VPN na svetu, NordVPN uporablja dva ločena kroga šifriranja, da vaši podatki ostanejo zasebni in varni, brez ogrožanja hitrosti.
 3. Ivacy VPN
  Ivacy VPN s hitrimi in doslednimi hitrostmi povezave ponuja zasebno brskanje, podporo anonimnim aktivnostim P2P in učinkovito odblokiranje priljubljenih spletnih mest, kot je Netflix US.
 4. HMA
  Poleg tega, da v Venezueli ponuja dva strežnika, ima HMA edinstven način svobode, ki vas poveže z najbližjim strežnikom v državi z brezplačno zaščito govora..
 5. VyprVPN
  Kot nalašč za izogibanje venezuelskim omejitvam dostopa do interneta, VyperVPN uporablja svoj lastniški protokol Chameleon, da se izogne ​​programski opremi za odkrivanje VPN.

Zakaj potrebujete VPN za Venezuelo

Zaradi globokih gospodarskih in političnih nemirov je internetna cenzura v Venezueli v zadnjih petih letih nenehno stopnjevala. The Zmogljivosti vlade za spletni nadzor so se razširile tudi onemogoča brskanje po internetu brez VPN-ja.

Ob političnih protestih leta 2014 je vlada blokirala Zello, aplikacijo za upravljanje tokov, ki jo je imenovala "teroristična aplikacija" venezuelskih študentov. Ker se je stanje poslabšalo, je bilo med leti 2015 in 2016 sistematično blokirano veliko dodatnih spletnih mest.

Prepovedana spletna mesta vključujejo storitve medijskih novic, kot sta Infobae in NTN24, spletna mesta, povezana z ameriškim dolarjem - zlasti trgovanje z dolarjem na črnem trgu - na primer DolarToday, blogi z vsebino, ki kritizirajo Huga Cháveza, spletna spletna igra in spletna mesta za igralnice in drugo.

Leta 2017 je predsednik Maduro izdal izvršni nalog, s katerim je podaljšal izredno stanje v Venezueli, v bistvu legalizira internetno policijo in vsebinsko cenzuro.

Ta ukrep je okrepil obstoječe omejitve, kar je privedlo do blokov pretočnega izdajanja novic, kot sta VivoPlay in El Nacional. Na splošno je vsaka novica, ki si upa poročati o resničnosti dogajanja v Venezueli, hitro prepovedana..

Dodatni zakoni so pozneje postavili pogoje za prepoved vsebin, ki so po mnenju vlade spodbujale nasilje ali prispevale k "javni tesnobi". Vsakdo, ki ima spletno mesto, ki vsebuje vsebine, za katere je bilo ugotovljeno, da kršijo te zakone ima šest ur za odstranitev vsebine pod kazni, ki segajo od glob do 10-20 let zaporne kazni.

V letu 2018 je Venezuela najbolj priljubljen ISP, CANTV, blokiral dostop do Tor, varno omrežje, ki uporabnikom omogoča anonimno brskanje po internetu brez razkrivanja njihovih lokacij. Tor je bil eden izmed zadnjih trgov venezuelskih državljanov, ki so morali svobodno izražati ideje in uporabljati globalno vsebino.

Do socialnih medijev in do sporočilnih platform kot so Facebook, Twitter, WhatsApp in Skype lahko dostopate v Venezueli, vendar ne brez tveganja vlada, ki za nadzor pogovorov uporablja hekersko programsko opremo ali sodeluje z ponudniki internetnih storitev.

Pravzaprav je bilo znano, da vlada vohuni za zasebne pogovore in se pozneje prikaže na pragu osebe z grožnjami ali celo z lisicami in obtoži osebo z izdajstvom.

Še več, pred kratkim je bil vzpostavljen navidezni blok državljanom Venezuele, ki živijo v tujini, skoraj nemogoče dostopati do spletnih mest in storitev, učinki pa so ogromni.

Na primer, če poskusite dostopate do svojega venezuelskega bančnega računa s tujega naslova IP, vaš račun bo blokiran. Ne boste mogli pošiljati denarja prijateljem in družini ali celo odplačevati računov za komunalne storitve ali dolgov na kreditnih karticah, ki jih še vedno imate v svoji državi.

Kaj morate iskati v zasebnem zasebnem omrežju za Venezuelo

Upoštevajoč vse to, obstaja nekaj funkcij, ki jih potrebujete v VPN za Venezuelo:

 • Sposobnost zaobiti cenzurne bloke: Prepričajte se, da ima izbran VPN možnost, da brez težav obide vladne filtre cenzure in požarne zidove. Poiščite funkcije, kot so Double VPN, prikriti strežniki in / ali preizkušeni podatki o delu v težkih cenzurnih državah, kot je Kitajska.
 • Lokalni strežniki: Če morate dostopati do storitev v Venezueli, zlasti do vaše banke ali spletnih storitev plačevanja računov, je nujno, da uporabite VPN s strežnikom v državi.
 • Varnost podatkov & zasebnost: Vsak VPN, ki ga uporabljate v Venezueli, bi moral imeti vojaško šifriranje in politiko ničelnega beleženja, da bi spletna dejavnost ostala varna in anonimna.
 • Združljivost naprave: Preden se prijavite za kateri koli VPN, preverite, ali ima aplikacijo za operacijski sistem vaše naprave.
 • Veliko omrežje: Večje kot je vaše omrežje VPN, več možnosti povezave in IP naslovov boste imeli do dostopa.
 • Močan ugled: V Venezueli so tveganja prevelika, da bi uporabljali VPN, za katerega niste prepričani, da mu lahko zaupate. Preverite ocene strank in strokovnjakov, če želite izvedeti, kako dobro je VPN deloval za druge uporabnike.

Pet najboljših VPN-jev za Venezuelo & Zakaj jim zaupamo

Vsi ti VPN-ji uporabljajo najvišje stopnje šifriranja in vključujejo zaščito pred uhajanjem in vgrajeno stikalo za uničenje. Lahko jim zaupate vse, da bodo varni, ko boste spletno v Venezueli, vendar ima vsaka drugačne funkcije, zato preberite nadaljevanje, če želite izvedeti, katera je najboljša za vas.

1. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

Garancija za vračilo denarja:

 • 30 dni, nobenih vprašanj

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

ExpressVPN je na vrhu našega seznama s ponudbo a hitri strežnik v Venezueli, kar počne zelo malo ponudnikov VPN. Do venezuelskega IP naslova lahko preprosto dostopate prek tega VPN za plačilo računov, nakazilo denarja ljubljenim, ki še vedno živijo v državi, in še več.

ExpressVPN varuje vaše podatke tako, da nudi zaščito pred puščanjem DNS in samodejno stikalo za ubijanje, ki ustavi ves prenos podatkov, če pride do prekinitve povezave s strežnikom VPN. To so izredno dragocene lastnosti v nadzornem težkem okolju Venezuele.

Z najhitrejše povezave hitrosti katerega koli premium VPN, ExpressVPN je idealen za državo, kot je Venezuela, kjer je hiter dostop do interneta težko najti. Storitev stane malo več kot večina drugih VPN-jev, vendar zadovoljni uporabniki menijo, da je več kot vredna cene.

Naročnino na ExpressVPN lahko uporabniki v Venezueli kupijo s kreditno kartico. Davek se bo iz venezuelskih bolivarjev pretvoril v ameriške dolarje.

5 najboljših VPN-jev v Venezueli - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

2. NordVPN

5 najboljših VPN-jev v Venezueli - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Garancija za vračilo denarja:

 • 30 dni

NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

NordVPN je eden najvarnejših VPN-jev, ki ga lahko uporabite v Venezueli, z edinstvenim protokolom Double VPN dvakrat šifrira vaše podatke za dodatno varnost. Ponuja tudi funkcijo CyberSec, ki blokira sumljiva spletna mesta in tako prepreči, da bi zlonamerna programska oprema okužila vašo napravo.

NordVPN omrežje je eno največjih na svetu, z več kot 5000 strežniki v 62 različnih državah - vendar žal noben od teh strežnikov ni v Venezueli. Če pa ste v Venezueli in želite varno obiti bloke spletnih strani, je NordVPN odlična izbira.

Z odličnimi hitrostmi po celotnem omrežju in funkcijo SmartPlay, ki še posebej olajša pretakanje omejene vsebine, si je NordVPN prislužil mesto našega najvišje ocenjenega VPN-ja.

NordVPN lahko uporabniki v Venezueli kupijo z opcijo Alipay.

5 najboljših VPN-jev v Venezueli - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Oglejte si ponudbe NordVPN

3. Ivacy VPN

naprave za zasebnost

Ivacy VPN je še ena hitra in zanesljiva storitev, ki se uporablja v Venezueli. Deluje 1.000+ strežnikov na več kot 100 globalnih lokacijah, torej lahko obvoz cenzure in geoblokov z lahkoto.

Uporablja nekatere najboljše varnostne funkcije, ki so na voljo za zagotovitev, da vaš identiteta je skrita vsakič, ko se povežete z internetom. To vključuje 256-bitno šifriranje, strog brez hlodov politika, avtomatski kill stikalo, zaščititi DNS in IPv6 zaščita pred uhajanjem.

Ivacy VPN upravlja venezuelske strežnike, zato je odlična možnost za oddaljeno bančništvo in dostop do lokalne vsebine z velikimi hitrostmi. To je priljubljena izbira za kakršne koli namene, vključno z zasebnim brskanjem, anonimnimi torrentingi in odblokiranje priljubljenih spletnih strani za pretakanje, kot je Netflix ZDA.

Garancija za vračilo denarja: 30 dni na vseh načrtih
Brezplačen preizkus: 7 dni

Oglejte si ponudbe Ivacy VPN

4. HMA VPN

naprava za skrivanje

Ime bi vas lahko nasmejalo, toda HMA razume, da je zaščita spletne anonimnosti v državi, kot je Venezuela, zelo resen posel. Ogromno globalno omrežje VPN doseže skoraj vse države in vključuje dva strežnika v Venezueli.

HMA ponuja preprost vmesnik s prednastavljenimi načini, ki jih lahko aktivirate z enim klikom. Način svobode vas samodejno poveže z najboljšim dostopnim strežnikom v bližnji državi, kjer je prosti govor zaščiten, zelo dragocena lastnost v Venezueli.

Pomembno je upoštevati, da HMA vzdržuje nekatere dnevnike podatkov. Vendar shranjene informacije vključujejo samo čas povezave / prekinitve povezave in uporabo podatkov - nič, kar bi vohunom omogočilo, da vedo, na katera spletna mesta ste dostopali ali kam poslali sporočila.

Če želite izvedeti več o HMA, si oglejte našo zbirko mnenj strokovnjakov in uporabnikov.

Garancija za vračilo denarja: 30 dni
Brezplačen preizkus: 7 dni

Oglejte si ponudbe HMA

5. VyprVPN

5 najboljših VPN-jev v Venezueli - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Omrežje VyperVPN ima strežnike v več državah blizu Venezuele, vključno s Kolumbijo, Brazilijo in Panamo, kar pomaga zagotoviti hitre povezave. Vendar v Venezueli ni strežnika, zato ga ne morete uporabljati za dostop do venezuelskih bančnih računov.

Zasebni protokol Chameleon v VyprVPN je močno orodje za obhod vladnih blokov in dostop do brezplačnega dostopa do celotnega interneta v Venezueli. Ta funkcija tudi olajša dostop do storitev z omejenim geografskim dostopom, kot je Netflix.

Za razliko od drugih ponudnikov VPN na tem seznamu ima VyprVPN izključno v vseh 700 strežnikih v svojem omrežju, ki obsega več kot 70 držav. Ti boš nikoli ni treba skrbeti, da tretje osebe dobijo dostop do vaše internetne dejavnosti.

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Oglejte si ponudbe VyprVPN

Povzetek

Noben VPN ne more odnesti bolečine, ki jo kriza v Venezueli povzroča na milijone ljudi vsak dan. Toda najboljše storitve VPN vas ščitijo pred vladnim nadzorom, vam omogočajo, da obidete cenzorske bloke in vam omogoči dostop do finančnih storitev, tako da lahko poskrbite za svoje ljubljene od kjer koli že ste.

Če želite izvedeti več o vladnem internetu cenzura in načini, kako se ponudniki, kot je ExpressVPN, borijo proti njej po vsem svetu si oglejte naša poročila o svobodi interneta.

Ker je toliko Venezuelcev zaradi vseh pretresov trpelo finančne težave, vam želimo pomagati dobiti zanesljiv VPN po najnižji možni ceni. Oglejte si kode kuponov, ki smo jih zbrali od ponudnikov, če želite videti, koliko lahko prihranite.

Zaščitite se s ExpressVPN ZDAJ!

Lahko vam je tudi všeč:

 • Kako dobiti naslov Venezuele od koder koli
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me