5 najboljših VPN-jev na Norveškem – za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020


Norveški uporabniki interneta so zaščiteni s zakoni o svobodi in zasebnosti. Zaradi tega verjetno ne boste imeli težav s komentarji, ki jih objavite v spletu, razen če so diskriminatorni ali nasilni.

Vendar pa, tInternet je še vedno nevaren kraj. Če se povežete brez VPN, vaši podatki so ranljivi hekerjem in napadalcem. Kiber kriminalci lahko pridobite svoje osebne podatke, vohuni pa lahko spremljajo vašo brskalniško aktivnost.

Če ne uporabljate VPN, ste tudi vi manjka na stotine geoblokiranih spletnih mest in pretočnih storitev. To vključuje Netflix US, HBO GO in Hulu.

VPN šifrirajo vaš internetni promet in maskirati svojo IP lokacijo. To kibernetskim kriminalcem ustavi dostop do vaših osebnih podatkov in vam omogoča bypass geoblocks.

V tem priročniku bomo pojasnili kako VPN zaščitijo vaše zasebne podatke in razširite spletno svobodo. Pomagali vam bomo tudi pri izbiri najboljšega VPN-ja za vaše potrebe.

Povzetek najboljših VPN-jev za Norveško

  1. Ščit omrežne točke: Ponuja hiter dostop in neomejeno pasovno širino. Lahko zaobide težke gebloke in filtre.
  2. NordVPN: Eden najmočnejših VPN-jev. Upravlja ogromno globalno omrežje strežnikov.
  3. ExpressVPN: Najboljša izbira za varnost in hitrost. Vaše podatke ščiti z vojaškim šifriranjem.
  4. CyberGhost: Zelo visoke hitrosti in aplikacije za vsako napravo.
  5. Skrij.me: Kot nalašč za začetnike. Ponuja nepremagljive varnostne protokole.

Kaj morate iskati v VPN za Norveško

VPN-ji maskirajte svoj IP naslov da bi bilo videti, kot da dostopate do interneta z druge lokacije. Oni tudi šifrirajte svoje podatke da bi ga zaščitili pred hekerji, sledilci in vohuni.

Svojo VPN lahko uporabite za dostop do geoblokiranih storitev in spletna mesta, kot so Netflix in Hulu. Vse, kar morate storiti, je, da se povežete s strežnikom v regiji, kjer je spletno mesto dostopno.

Lahko uporabite celo svoj VPN sproti spremljajte svoje najljubše norveške oddaje in dostopajte do drugih vsebin ko ste v tujini na dopustu.

Norveška vlada filtrira veliko spletnih mest za skupno rabo datotek, vključno s Piratskim zalivom. Dober VPN lahko obiti ta filter in vam omogočijo dostop do teh storitev.

Šifriranje naredi vaš internetni promet hekerjem neberljiv, sledilci in vohuni. Prav tako preprečuje spletne strani in korporacije sledenje vašim spletnim aktivnostim in ga uporabljate za ustvarjanje ciljanih oglasov.

Poiščite VPN s visoke hitrosti povezav in neomejena pasovna širina. Ponudnik, ki ga izberete, naj deluje globalno omrežje strežnikov, vključno s strežniki na Norveškem.

Za najboljšo varnost izberite VPN, ki ponuja 256-bitno šifriranje, a stroga politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje.

Najboljši VPN-ji za Norveško

1. Ščit za žarišče

5 najboljših VPN-jev na Norveškem - za varnost, pretakanje in hitrost v letu 2020

Ščit za žarišče je visoke hitrosti VPN s neomejena pasovna širina. Deluje strežniki po vsem svetu, vključno z Norveško, ZDA in Združenim kraljestvom.

Ščit za žarišč je kot nalašč za začetnike. Ima enostavne aplikacije za vsako napravo, in namestitev je lahek.

Vaši podatki bodo vedno varni 256-bitno šifriranje, a sstroga politika brez zapisov, in an samodejno stikalo za ubijanje. Lahko bypass geoblocks in filtri enostavno.

Hotspot Shield ponuja a 7-dnevno brezplačno preskušanje in a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja da začnete. Preberite si odlične stvari, ki jih uporabniki govorijo o tem vrhunskem VPN-ju.

Oglejte si ponudbe zaščitnih mest za Hotspot

2. NordVPN

Naprave NordVPN

NordVPN-ov protokol Double VPN dvakrat šifrira vaše podatke za dodatno zaščito. To ohranja ni podatkov o vaši spletni dejavnosti, in vse njegove aplikacije imajo vgrajeno samodejno stikalo za ubijanje.

Deluje z veliko mrežo 5.200+ strežnikov v 64 državah. To pomeni, da lahko dostop do katere koli geoblokirane vsebine na svetu. Ni čudno, da je hit uporabnikov VPN.

Brez tveganja se lahko prijavite na NordVPN z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Oglejte si ponudbe NordVPN

3. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN je najhitrejši VPN na trgu. Ponuja neomejena pasovna širina naprej 2.000+ strežnikov v 94 državah, in lahko bypass geoblocks in filtri.

Namestitev ExpressVPN je enostavna in tudi je aplikacije za vse glavne platforme. Na voljo je z varnostnimi funkcijami, tudi 256-bitno šifriranje in an samodejno stikalo za ubijanje.

ExpressVPN ponuja a 30-dnevni, brez vprašanj, garancija za vračilo denarja o vseh njegovih storitvah. Lahko tudi preizkusite to brezplačno brezplačno VPN 7 dni v napravah Android in iOS. Za več informacij preberite resnične ocene strank. 

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

4. CyberGhost

cyberghost več naprav

CyberGhost je močan osredotočite se na svojo varnost in zasebnost. Lahko tudi bypass geoblocks in filtri da vam omogočimo neomejen dostop do interneta, ne glede na to, ali gledate Netflix ali BBC iPlayer.

Uživali boste intuitivno aplikacije za vse vaše naprave in neomejena pasovna širina na globalnem omrežju strežnikov.

CyberGhost ponuja ogromno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja, da lahko sami vidite, zakaj je priljubljena množica.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

5. Skrij.me

hideme naprave

Hide.me je znan po tem hitrost in varnost. Deluje 55 virtualnih lokacij v 34 državah. Čeprav ima manjše omrežje, vam bodo prinesli namenski strežniki hiter, neomejen dostop do interneta. 

Varuje vaše podatke s Šifriranje AES-256, strog ni politike dnevnikov, in NOGO5 za dodano anonimnost.

Preizkusite ga lahko brez tveganja z a 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Preverite, kaj lahko pravi uporabniki pravijo o Hide.me. 

Oglejte si ponudbe Skrij.me

Povzetek

Če uporabljate internet na Norveškem, za zaščito podatkov potrebujete VPN in obiti geobloke.

Pravi VPN bo zaščitite svoje osebne podatke od kibernetskih kriminalcev. Tudi bo ustavite ciljane oglase in preprečite, da bi podjetja brskala od vaše dejavnosti brskanja.

Niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas? Priporočamo Hotspot Shield in poskusite ga lahko brezplačno!

Nadaljnje branje

Želite zagotoviti, da boste na svoji VPN storitvi dobili najnižjo ceno? Oglejte si naše najboljše ponudbe VPN in kuponov, s katerimi prihranite nekaj težko zasluženega denarja!

Norveški prebivalci, preberite več o Runboxu, varnem nabiralniku, ki je zaščiten z zakonom.

Če ste v tujini na dopustu in želite dostopati do norveške vsebine, ugotovite, kako do norveškega IP naslova kjer koli na svetu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me