5 najboljih VPN-a za Mađarsku – zbog sigurnosti, struje i brzine u 2020. godini


U Mađarskoj je cyber sigurnost velika briga, jer mnogi korisnici postaju plijen hakerima koji kradu njihove osobne podatke: podatke o kreditnoj kartici, ID brojeve i još mnogo toga. Također, iako se vlada ne bavi internetskim filtriranjem ili blokiranjem sadržaja, priroda sadržaja (ako je klevetnički) može biti uplesti u probleme s vlastima.

Međutim, postoji dobar način da se to postigne osigurajte svoju internetsku aktivnost tako da nitko, uključujući mađarsku vladu, ne može vidjeti što radite na mreži i koje web stranice posjećujete: dobar VPN.

VPN-ovi štite vašu privatnost, što je posebno važno ako planirate koristiti nezaštićene Wi-Fi žarišne točke u Mađarskoj.

Ako želiš pristupite uslugama streaminga s geografskim ograničenjima kao što su Hulu i Netflix USA, dok ste u zemlji, možete koristiti VPN da biste zaobišli geoblokove.

Ako ste stanovnik Mađarske koji putuje u inozemstvo i to želite prenosite svoje omiljene mađarske televizijske kanale poput M1 do M4, VPN može vam dati pristup čak i ako ste izvan granica.

Važno je odabrati VPN sa svim značajkama koje su vam potrebne, a naši stručnjaci sastavili su popis najbolji dostupni. Također ćemo istaknuti važne značajke koje biste trebali potražiti.

Najbolji VPN-ovi za Mađarsku

Ovih dana na tržištu postoji puno VPN-ova, ali nisu sve stvorene jednakim. Iskoristili smo svoje iskustvo za odabir najboljih VPN-ova za Mađarsku.

 1. NordVPN
  Sa svojim neusporedivim sigurnosnim značajkama i brzinom munje, ovaj VPN može zaobići najnaprednije geoblokove.
 2. ExpressVPN
  Jedan od najbržih VPN-a vani, s izvrsnim enkripcijskim i sigurnosnim značajkama.
 3. CyberGhost
  Korisničko sučelje ga čini odličnim izborom za početnike, s namjenskim poslužiteljima za strujanje i bujicu.
 4. PrivateVPN
  Ovaj VPN omogućava vam da povežete do 6 uređaja istovremeno, a dolazi s strogim pravilima o nepojavljivanju.
 5. HMA
  Moglo bi imati smiješno ime, ali ovaj VPN ozbiljno shvaća vašu privatnost i sigurnost.

Isprobajte NordVPN bez rizika odmah!

Što treba potražiti u VPN-u za Mađarsku?

Poznavanje važnih značajki koje tražite u VPN-u pomoći će vam da napravite mudar izbor. Obavezno uzmite u obzir sljedeće značajke:

 1. Pokrivenost poslužitelja - Ako želite imati pristup streaming uslugama, dok ste u Mađarskoj, budite sigurni da vaš VPN ima servere u relevantnim zemljama (na primjer, za pristup Netflixu SAD-u trebat će vam poslužitelji u SAD-u). Ako želite pristupiti Mađarske web stranice i kanali dok ste izvan zemlje, pripazite da dobijete VPN sa poslužiteljima u Mađarskoj.
 2. Velike brzine - Zbog postupka šifriranja, VPN može usporiti vašu vezu. Uz dobar VPN koji nudi velike brzine, jedva ćete primijetiti razliku.
 3. Deblokiranje mogućnosti - Ovih dana ne mogu svi VPN-i prijeći VPN blokove koje su postavili Netflix, Hulu i druge streaming usluge, stoga je važno odabrati onaj koji vam može dati pristup željenom sadržaju.
 4. Jednostavnost korištenja - Pogotovo ako ste novi u VPN-ovima, želite onaj koji je lako preuzeti i instalirati, s intuitivnim i korisničkim sučeljem.
 5. Višestruke veze - Dobar VPN obično će vam omogućiti povezivanje više uređaja s jednim računom.
 6. Pravila o privatnosti - Ako je vaša privatnost na mreži važna za vas, budite sigurni da ste dobili VPN s strogim pravilima o nepojavljivanju.

Najbolji VPN-ovi za Mađarsku

Pogledajmo dublje najbolji VPN-ovi za Mađarsku.

1. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN može deblokirajte gotovo sve, dajući vam neograničeno pristup Netflixu SAD-a i bilo koji drugi sadržaj koji vas zanima. Njegova velika globalna mreža uključuje 10 poslužitelja u Mađarskoj.

I ne samo to, nego i hoće osigurajte svoju vezu i šifrirajte sve svoje podatke, čak i kada se u Mađarskoj koriste javne Wi-Fi žarišne točke.

NordVPN podržava sve glavne platforme i to možete povežite do 6 uređaja s jednim računom.

S 30-dnevna garancija povrata novca, nema razloga da ga ne pokušate. Otkrijte zašto se korisnici toliko sviđaju.

Nabavite NordVPN odmah!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

ExpressVPN ima poslužitelje u više od 90 zemalja, uključujući i Mađarsku - želite li gledati mađarske TV kanale dok ste u inozemstvu ili želite pristupiti Hulu i Netflix USA iz Mađarske, ExpressVPN može lako zaobići sve geoblokove na koje naiđete na putu.

Sa svojim napredne značajke privatnosti i sigurnosti i stroga pravila bez zapisivanja, ExpressVPN čini vašu mrežnu aktivnost isključivo vlastitim poslom. Pročitajte zašto je korisnik omiljen.

Tvrtka nudi 30-dnevna garancija povrata novca s politikom bez pitanja.

Nabavite ExpressVPN odmah!

3. CyberGhost

cyberghost više uređaja

CyberGhost lako može zaobići geoblokove, a korisničko sučelje ga čini odličnim izborom za početnike. Podržava sve glavne platforme i možete povežite do 7 uređaja s jednim računom.

Njegova poslužiteljska mreža uključuje 20 poslužitelja u Mađarskoj, i nudi visoku razinu enkripcije, Wi-Fi zaštite i strogu politiku zabrane prijave.

Kliknite ovdje kako biste pročitali zašto je omiljen među korisnicima - ali velikodušan 45-dnevna garancija povrata novca, dugo ćete ga testirati i vidjeti je li to točno za vaše potrebe.

Nabavite CyberGhost odmah!

4. PrivateVPN

privatevpn uređaji

PrivateVPN može pristupiti Netflixu u SAD-u i drugim web lokacijama za streaming i s njihovim impresivne brzine, nećete morati brinuti o zaostajanju ili punjenju prstena.

Nudi napredne sigurnosne značajke i mnoštvo protokola, a postoje i aplikacije za sve glavne uređaje. Možeš spojite 6 uređaja istovremeno s jednim računom.

Ima 100+ poslužitelja u 50+ zemalja, uključujući Mađarsku.

Pročitajte što drugi misle o tome ili iskoristite prednost 30-dnevna garancija povrata novca i isprobajte sami.

Nabavite PrivateVPN odmah!

5. HMA VPN

skriveni uređaj

HMA je još jedan popularan VPN koji nudi 2 poslužitelja u Mađarskoj. Također nudi namjenske poslužitelje za strujanje i bujicu.

HMA ozbiljno shvaća vašu privatnost napredna enkripcija i wi-fi zaštita, i možete zadržati 5 uređaja zaštićenih jednim računom. Ako naiđete na bilo kakve nevolje, the 24/7 korisnička podrška mogu vam pomoći.

Pročitajte zašto je HMA toliko popularan među korisnicima ili samo preuzmite 7-dnevno besplatno probno razdoblje i uvjerite se sami.

Nabavite odmah HMA!

Zaključak

Kada posjećujete inozemstvo, dobar VPN može biti vaš najdragocjeniji pratitelj - imat ćete pristup svim sadržajima koje želite iz cijelog svijeta i nikada nećete morati brinuti o svojoj privatnosti i sigurnosti..

Svi VPN-ovi na našem popisu nude besplatna suđenja i / ili garancije za povrat novca, tako da nema razloga da ih ne pokušate. Da uštedim još više novca, ne propustite našu stranicu s kuponima, gdje možete pronaći neke nevjerojatne ponude!

Nabavite NordVPN odmah!

Možda ti se također svidi:

 • Kako dobiti mađarsku IP adresu odasvud
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me