5 najboljih VPN-a za školu koji stvarno djeluju u 2020. godini


Nije tajna da škole zabraniti svojim učenicima pristup određenim web mjestima, kao što su YouTube, Facebook, Instagram, i Snapchat. Blokovi također mogu utjecati na usluge strujanja poput Netflix, Hulu, i HBO.

Blokiranje ovih web lokacija ima smisla jer je važno usredotočiti se na studije. Ali to što pristupate tim web lokacijama iz školskih terena, ne znači da vam nedostaje.

Može biti frustrirajuće pokušati koristiti Facebook tijekom pauze za ručak, samo da otkrijete da je vaš pristup je blokiran. Ili možda vi i vaši prijatelji želite gledati film najnovija epizoda Stranger Things na Netflixu tijekom slobodnog razdoblja, ali nastavite pogađati blokadu puta.

Postoji rješenje. Najbolji način da se zaobiđu ograničenja školske mreže uključuje upotrebu VPN-a.

VPN-ovi čine to kao da pristupate internetu s druge lokacije. To znači da možete pogledajte web stranice koje vaša škola blokira.

U ovom ćemo vam članku reći 5 najboljih VPN-ova za deblokiranje školskog wi-fi-ja.

Kratki vodič: najbolji VPN-ovi za školu koji stvarno djeluju

 1. NordVPN - Naš ukupni najbolje ocijenjeni VPN, NordVPN nudi vodonepropusnu sigurnost i izvrsne brzine.
 2. ExpressVPN - S nekim od najbržih brzina naokolo ExpressVPN nudi fluidnu i besprijekornu uslugu.
 3. CyberGhost - Jednostavan za uporabu i naglasak na sigurnosti čini CyberGhsot vrhunskim VPN izborom
 4. SurfShark - Na SurfSharku postoji puno mogućnosti, uključujući upotrebu na neograničenim uređajima.
 5. PrivateVPN - Jednostavno i bez gužve i uz jaku sigurnost, s PrivateVPN-om ne možete pogriješiti

Nabavite VPN za svoju školu sada

Zašto vam treba VPN za vašu školu

Škole su stezanje sadržaja na koji studenti mogu pristupiti kada koriste internet.

Ne može biti ništa frustriranije od uzimanja pauze za ručak - ili provođenja besplatnog razdoblja - samo da otkrijete da ne možete posjetiti svoje omiljene web stranice na telefonu ili prijenosnom računalu.

Moguće je i da su neke web stranice nehotice blokiran, iako će vam možda pomoći istraživanje za zadatke. YouTube, sa svojim mnogobrojnim edukativnim videozapisima savršen je primjer blokirane web stranice koja bi mogla biti korisna za studije.

VPN rješava ove probleme tako što vam omogućuje da promijenite svoju IP adresu i zaobiđete blokirani sadržaj. Rezultat omogućuje uživanje u neograničenom pristupu bez brige o tome da će ga škola blokirati.

Međutim, neke škole blokirati pristup VPN-ovima, što znači da vam treba a premium verzija koja ostaje neotkrivena. Premium VPN-ovi redovito ažurirati svoje poslužitelje da biste zaobišli bilo kakve blokove institucija poput škola.

To nije sve što VPN može učiniti

VPN-ovi rade više od toga deblokirajte ograničeni sadržaj. Neke škole koriste an otvorena mreža za wi-fi, što znači da biste mogli biti na rizik od zlonamjernih napada.

VPN-ovi nude mnoštvo sigurnosnih značajki, uključujući kriptiranje prometa tako da treće strane ne mogu nadzirati mrežno ponašanje.

Najbolja VPN značajka ugrađeni anti-malware i adware sustavi. Imati te sustave na mjestima znači da ste zaštićeni od cyber prijetnji poput spywarea, hakiranje, i phishing.

Ostale značajke zaštite uključuju: a politika bez zapisnika, automatski prekidač, i 256-bitna enkripcija. Ove značajke pomažu vam da doživite sigurnije pregledavanje web stranica i strujanje.

Ponekad, davatelji internetskih usluga (ISP-ovi) propusnost propuha ako otkriju veliku količinu podataka, kao što je strujanje.

Kao i maskirajući vašu IP adresu, VPN skriva vaše navigacije streaminga od vašeg davatelja internetskih usluga. Ovaj sprečava prigušivanje, osiguravajući da vaše brzine veze rade optimalno.

5 najboljih VPN-ova za neograničeno pregledavanje i strujanje u školama

1. NordVPN

5 najboljih VPN-a za školu koji stvarno djeluju u 2020. godini

NordVPN je naš najbolji izbor za pregledavanje i strujanje sadržaja dok ste u školi. S 5.700+ poslužitelja u 59 različitih zemalja, nećete imati problema s maskiranjem svoje IP adrese i pristupom prethodno blokiranom sadržaju.

Dostupno je nekoliko planova pretplate, a svi zajedno dolaze s njima neograničena propusnost. NordVPN su također popularni zahvaljujući upotrebi Smart Play tehnologija, što olakšava postavljanje bez ručne konfiguracije.

Ostale značajke uključuju: dvostruka VPN značajka koja dvaput kriptira vašu pretplatu za dodatnu sigurnost, politika bez zapisnika i automatsko ubijanje sklopka.

Prijavljivanje na NordVPN znači da ćete dobiti račun 30-dnevna garancija povrata novca za dodatni duševni mir.

Uštedite novac na pretplati pomoću našeg kuponskog koda.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Nabavite NordVPN odmah

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN je još jedna izvrsna opcija ako to želite pristupite ograničenom sadržaju u vašoj školi. Poznat po svojim brzinama, nećete imati problema s gledanjem streaminga sadržaja - uključujući videozapise s YouTubea.

ugrađeni killswitch, split tunneling, IPv6 zaštita od propuštanja, i DNS zaštite od curenja znači da je sigurnost Express VPN-a na snazi.

Tu je i bonus upotrebe ExpressVPN-a uključen 5 uređaja istovremeno, što znači da možete pregledavati sa svog telefon i laptop dok ste u školi.

ExpressVPN ima a 30-dnevna garancija povrata novca tako da možete isprobati uslugu bez ikakvih obveza. Uštedite nešto novca kada se pretplatite na naš kuponski kod.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, BBC iPlayer i TVPlayer.

Podržava bujicu

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN radi na tim uređajima

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox. Također nudi aplikaciju za određene usmjerivače.

Nabavite ExpressVPN odmah

3. CyberGhost VPN

CyberGhost uređaji

Ako je Wi-Fi vaše škole otvoren na mreži, CyberGhost je sjajna opcija. Uključuje značajke poput DNS i IP zaštita od curenja, stroga politika bez prijave, 256-bitna AES enkripcija, i an automatski prekidač.

To je također 100% prilagodljiv tako da sve možete prilagoditi svojim osobnim VPN potrebama. Postoji opsežan popis opcija poslužitelja koje uključuju 5.000+ poslužitelja u 90 različitih zemalja (izvrsno za uživanje u aplikacijama koje imaju zaključane regije BBC iPlayer). Možete koristiti i do 7 istodobnih veza odjednom.

Nismo iznenađeni što je CyberGhost tako popularan kod korisnika.

CyberGhost nudi 45-dnevna garancija povrata novca. Spremi na pretplatu s našim kodom kupona.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, ulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge. 

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome. 

Nabavite CyberGhost odmah

4. Surfshark

Surfshark uređaji

Jedna od glavnih značajki Surfsharka je CleanWeb, koji pruža tehnologija za blokiranje oglasa koji će vam pružiti čist i besprijekoran doživljaj bez oglasi, lokatori, malware, i pokušaji krađe identiteta.

Surfshark također ima mrežu od 800+ poslužitelja u 50+ zemalja, tako da nećete imati problema s povezivanjem s ISP adresom izvan mreže vaše škole.

Iako je Surfshark nov na tržištu, izgradili su dobru reputaciju i nudili brzu uslugu.

Prednosti sigurnosti uključuju privatna DNS zaštita od curenja na svakom poslužitelju, stroga politika bez zapisivanja, i an automatski prekidač. Svi poslužitelji Surfsharka su Prijateljski s P2P.

Dobijete i 30-dnevna garancija povrata novca kada se pretplatite na Surfshark. Uživajte u još isplativijoj usluzi jednim od naših kupona.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Uzmi Surfshark odmah

5. PrivateVPN

5 najboljih VPN-a za školu koji stvarno djeluju u 2020. godini

S 6 istodobnih veza, poslužitelji u 60 zemalja, i podrška za sve OS platforme, PrivateVPN je čvrst izbor za korištenje a VPN za deblokiranje školskog wi-fija.

Njegovi poslužitelji su ultra brzi, što znači da možete strujati sadržaj na Netfilx, Hulu, HBO, i više bez problema. Sigurnosne značajke su također vrhunske, uz a 2048-bitna enkripcija - najsigurniji takve vrste.

Neograničena propusnost i prekidači poslužitelja, plus puna podrška internog tehnološkog tima, PrivateVPN čini popularnim izborom kod korisnika.

Ne postoji rizik 30-dnevna garancija povrata novca kada se prijavite za PrivateVPN. Uživajte u PrivateVPN-u uz kod kupona.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Nabavite privatni VPN za svoju školu sada

Sažetak 

Korištenje VPN znači da više se ne morate brinuti zbog ograničenja pregledavanja i strujanja u školi. Uživajte u pristupu sjajnom sadržaju - samo provjerite da to ne utječe na vaše studije.

Naš najbolji izbor za postizanje najboljih VPN iskustvo dok ste u školi je NordVPN, zahvaljujući izvrsnoj ukupnoj izvedbi.

Daljnje čitanje

Deblokirajte YouTube videozapise iz bilo koje zemlje, škole ili posla [&BRZO]

Kako deblokirati web stranice u školi u 2019. (br. 1 je super brzo!)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me