5 najboljših BREZPLAČNIh VPN-jev za Kitajsko, ki resnično delajo v letu 2020!


Vse, kar želite storiti po dolgem letu, prispete v vaš hotel, se povežite z brezplačnim Wi-Fi-jem in preverite v telefonu za vsa zamujena sporočila ali e-poštna sporočila WhatsApp.

Če letite na Kitajsko, nič od tega ne bo mogoče.

Kitajska vlada "Great Firewall" postavlja stroge cenzorske bloke na nekatere najpogosteje uporabljane spletne strani in aplikacije, kot so Facebook, Gmail, WhatsApp in YouTube (kliknite tukaj, da preverite, ali so vaša priljubljena spletna mesta blokirana). To pomeni uporaba VPN-ja je absolutno MORA med obiskom Kitajske, tudi za najbolj preprosta opravila, na primer iskanje navodil Google Map do bližnje restavracije.

Seveda, da bodo potni stroški čim manjši, razumemo, zakaj se želite odločiti za brezplačen VPN, vendar je pomembno, da ga izberete pametno - zlasti v državi, kot je Kitajska, ki aktivno poskuša blokirati vse VPN, ko govorimo. Spodaj je seznam nekaterih najboljši brezplačni VPN-ji za Kitajsko ki še niso blokirani in zmanjšajo varnostna tveganja med uporabo.

Najboljši brezplačni VPN-ji za Kitajsko

 1. Ščit omrežne točke daje uporabnikom 500 MB podatkov vsak dan brezplačno
 2. Windscribe imetnikom računov vsak mesec brezplačno dodeli 10 GB podatkov
 3. bVPN omogoča 30 minut brezplačnega brskanja na dan
 4. skriti.me ponuja 2 GB podatkov in 3 strežnike za brezplačne uporabnike
 5. TunnelBear ponuja GhostBear, da vam pomaga obiti kitajski požarni zid

Je brezplačna VPN prava izbira za vaše potovanje na Kitajsko?

Kitajska vlada svoje internetno kazensko pregon jemlje resno, zato potrebujete VPN, ki zagotavlja vašo anonimnost vaše podatke pa varuje pred radovednimi očmi. Brezplačni VPN-ji so lahko enkratno uporabni, vendar niso tako zanesljivi ves čas potovanja.

Številni brezplačni ponudniki VPN ogrožajo vašo spletno varnost in postavite blažilnik na vašo izkušnjo brskanja po internetu. Na primer, nedavna raziskava je pokazala, da nekateri glavni brezplačni VPN-ji so vsebovali zlonamerno programsko opremo, povezano z oglaševanjem, vdelanih je bilo 72% brezplačnih VPN-jev sledilniki podatkov tretjih oseb. Zbrane podatke so pozneje prodali oglaševalcem, da bi lahko bolje ciljno usmerili svoje uporabnike s ciljanimi oglasi.

Pri teh dejstvih je najbolj moteče to, da namesto da zaščitite svojo spletno identiteto, brezplačni VPN-ji aktivno delajo ravno nasprotno, nekaj, kar je lahko na Kitajskem izjemno tvegano.

Še več, brezplačni VPN-ji ne ponujajo najboljše izkušnje brskanja omejujejo vašo uporabo podatkov in upočasnjujejo vašo hitrost interneta bistveno. Če čakate, da se Gmail naloži, ni ravno način, kako želite preživeti svoj čas na Kitajskem.

Izbira urednika: NordVPN

Naprave NordVPN

Naš urednik je izbran za Najboljši VPN na Kitajskem je NordVPN.

NordVPN ni ravno zastonj, a ponujajo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, kar pomeni, da na Kitajsko potujete manj kot en mesec, boste NordVPN lahko uporabljali brezplačno.

NordVPN je popoln VPN za Kitajsko. Z lahkoto zaobide Veliki požarni zid in odklene praktično katero koli večje spletno mesto. Ima veliko mrežo več kot 5200 strežnikov v 60 različnih državah, vključno s sosednjimi regijami, kot je Hong Kong, kar pomeni hitri dostop do interneta med celotnim potovanjem.

Najpomembneje, vašo spletno varnost jemlje resno s ponudbo AES 256-CBC vojaškega šifriranja, zaščite pred puščanjem IPv6, zaščite pred puščanjem DNS, deljenega tuneliranja in vgrajenega stikala za ubijanje.

 NordVPN lahko odblokira:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Pridobite NordVPN zdaj!

Najboljši brezplačni VPN-ji za Kitajsko

Če ste še vedno zainteresirani za uporabo brezplačnega VPN-ja, ko ste na Kitajskem, boste to želeli izberite spodaj na našem seznamu. Vse te VPN-je so vsi strokovnjaki preizkusili, da se prepričajo dejansko lahko zaobidejo Veliki požarni zid Kitajske brez ogrožanja vaše zasebnosti in varnosti.

In, ne pozabite! Na Kitajskem so vsa spletna mesta VPN blokirana, kar pomeni morate pred prihodom v državo prenesti in namestiti izbrano VPN.

1. HotSpot ščit

naprave zaščitne točke

Ponuja vam brezplačna različica programa HotSpot Shield 500 MB podatkov na dan, kar ni super za pretakanje, vendar je lahko ravno dovolj, da preverite svojo e-pošto ali se pomikate po spletnih straneh družbenih medijev. Brezplačna različica omogoča samo povezavo s svojim ameriškim strežnikom, kar lahko upočasni vašo hitrost brskanja.

Poleg tega skrbijo za vašo zasebnost in varnost. HotSpot Shield ponuja 128-bitno in 256-bitno šifriranje, kot tudi a vgrajeno stikalo za ubijanje za zagotovitev varnosti vaših podatkov v primeru, da vaša povezava propade.

Za več informacij o HotSpot Shield-u preberite celoten pregled.

Pridobite brezplačno VPN

2. Windscribe

Windscribe-devices-new

Windscribe vam ponuja impresivno 10 GB podatkov na mesec brezplačno na neomejenem številu naprav. Storitev je idealna za predvajanje televizijskih oddaj na Netflixu in brskanje po družabnih medijih, obvladuje pa lahko celo P2P torrenting.

Prihaja tudi s odličen zaviralec oglasov in stroga politika brez beleženja da bi obdržali spletno identiteto med potovanjem na Kitajskem.

Vendar pa, brezplačna različica vam omogoča samo dostop do 10 lokacij strežnika. Ker več brezplačnih uporabnikov uporablja iste strežnike, boste morda imeli počasne povezave.

V celotnem pregledu si oglejte, kaj si mislijo drugi uporabniki Windscribe-a.

Pridobite brezplačno VPN

3. bVPN

5 najboljših BREZPLAČNIh VPN-jev za Kitajsko, ki resnično delajo v letu 2020!

Na Kitajskem bVPN deluje kot običajno, zahvaljujoč se različnim metodam zakulisja, ki jih uporablja, tudi predor za dim - polimorfni tunel, ki kljubuje globokemu pregledu paketov. Ponudnik VPN ni povsem brezplačen, vendar omogoča 30 minut brezplačne uporabe na dan.

Je učinkovit in preprost za uporabo, s kakovostnim šifriranjem in izbiro med TCP in UDP protokoli. TCP se uporablja za višje stopnje šifriranja, medtem ko vam UDP zagotavlja a hitrejša povezava.

Na naši strani za poglobljeni pregled preberite, kaj si drugi mislijo o bVPN.

Pridobite brezplačno VPN

4. Skrij.me

hideme naprave

Hide.me je odlična brezplačna VPN možnost, ki vam jo ponuja 2 GB podatkov na mesec in zanesljiv pravilnik o zasebnosti, ki bo varoval vaše podatke. VPN iz Malezije dne shranjujejo nobenih dnevnikov povezav in podpira protokole, ki zaščitite svoje spletne podatke.

Slaba stran brezplačne različice Hide.me je ta za povezavo lahko izbirate le med tremi strežniki in ne morejo vedno zaobiti Great Firewall-a v vseh regijah na Kitajskem.

Če si želite ogledati, kaj so si o Hide.me mislili drugi uporabniki, si oglejte našo celotno stran za pregled.

Pridobite brezplačno VPN

5. TunnelBear

naprave za predore

TunnelBear VPN uporablja svojo funkcijo GhostBear, da zaobide velik kitajski požarni zid. Ta edinstvena funkcija dodaja tudi plast spletne varnosti, tako da razširi vse svoje komunikacije za zaščito vaše identitete.

Brezplačna storitev omogoča le uporabo 500 MB podatkov na mesec, vendar je zaradi močnega šifriranja in dodatnih varnostnih funkcij TunnelBear odlična brezplačna možnost za priložnostno uporabo na Kitajskem.

Če želite izvedeti več o TunnelBear, glejte našo stran s poglobljenim pregledom.

Pridobite brezplačno VPN

Povzetek

S strogimi kitajskimi zakoni o cenzuri interneta ne preseneča boste potrebovali VPN, da boste uživali tudi v najpreprostejših spletnih aktivnostih med potovanjem - pa naj gre za brskanje po Facebooku, klepet z družino in prijatelji prek WhatsAppa ali preverjanje vašega Gmail računa. Brezplačni VPN-ji lahko opravijo delo, če potrebujete le minimalen dostop do interneta, vendar zagotovo prihajajo z dokaj veliko tveganja in omejitve. Če želite, da med potovanjem na Kitajskem želite resnično zanesljivo storitev VPN, vaša najboljša stava je NordVPN.

Morda bi vam bilo všeč tudi:

 • Najboljši VPN-ji za Kitajsko
 • ExpressVPN deluje na Kitajskem, vendar samo, če to storite
 • Celoten seznam blokiranih spletnih mest na Kitajskem
 • Kako deblokirati spletna mesta na Kitajskem, ko ste že tam
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me