5 najboljih BESPLATNIh alternativa Allucu: BESPLATNI filmovi i TV u 2020. godini


Alluc više nije na mreži, pa vam treba dobra alternativa. Ovdje smo da vam pomognemo u pronalaženju najbolje besplatne alternative Alluc-u tako da se možete vratiti pronalaženju i strujanju omiljenog sadržaja.

U 2018. godini, nakon 13 godina i više od milijardu jedinstvenih posjetitelja, Allucovi programeri odlučio skinuti jedno od popularnijih web mjesta za streaming veze na webu.

Posljednjih mjeseci pojavilo se nekoliko takozvanih Alluc web stranica nijedan od njih ne podržava originalni razvojni tim. Gotovo sve ove web stranice su lažne i potencijalno skrivaju opasni zlonamjerni softver koji bi mogao izložiti vaš uređaj.

Dobra vijest je da postoje nekoliko snažnih i sigurnih alternativa Allucu. Čitajte dalje kako biste saznali više.

Što možete učiniti sada kad se Alluc Isključio

Naš tim uvijek prati web za najbolje dostupne streaming usluge. Želimo vam osigurati da tijekom svog vremena pronađete svoje omiljene filmove i emisije izbjegavanje opasnih web lokacija zaraženih zlonamjernim softverom što bi moglo oštetiti vaš uređaj.

Prije nego što započnemo s najboljim Allucovim alternativama, želimo vas podsjetiti na to kako ostati zaštićeni na mreži. Toplo preporučujemo korištenje VPN-a za streaming ili torrent video na mreži. VPN-ovi pomažu da se zaštitite od pravnih posljedica i također mogu zaštititi vaš uređaj od virusa ili zlonamjernog softvera.

Sada je vrijeme za pristup vrhunskim Alluc alternativama.

5 najboljih alternativnih alternativa

Ovih pet stranica za streaming nude besplatan sadržaj u kojem možete uživati ​​s mnogih različitih uređaja.

1. Tubi

5 najboljih BESPLATNIh alternativa Allucu: BESPLATNI filmovi i TV u 2020. godini

Tubi je besplatna streaming video usluga. Za razliku od nekoliko drugih mjesta na ovom popisu, Tubi su podržani oglasima, koji omogućuje usluzi da legalno poslužuje sadržaj licenciran korisnicima. Oglasi mogu biti pomalo neugodni, ali Tubi ima jedan od najvećih besplatnih internetskih kataloga a popis filmova uvijek raste.

Tubi možete koristiti na gotovo bilo kojem uređaju, uključujući Android i iOS uređaje, pa čak i na Amazon Fire TV, PlayStation 4 i Xbox One.

Posjetite Tubi

2. Dva filma

5 najboljih BESPLATNIh alternativa Allucu: BESPLATNI filmovi i TV u 2020. godini

TwoMovies besplatna je web stranica koja vam omogućava gledanje filmova iz njihove internetske knjižnice.

TwoMovies u svojoj knjižnici ima preko 50 000 filmova i emisija, a web stranica stalno ažurira svoj sadržaj.

TwoMovies omogućuje vam filtriranje pretraživanja na temelju različitih kriterija, poput godine u kojoj je emisija ili film objavljen. Ova jednostavnost upotrebe čini TwoMovies jedna od povoljnijih opcija za besplatni mrežni streaming.

Posjetite TwoMovies

3. Vrijeme za kokice

5 najboljih BESPLATNIh alternativa Allucu: BESPLATNI filmovi i TV u 2020. godini

Popcorn Time popularna je aplikacija koja je dostupna na Android, Windows, macOS i Linux uređajima. Može se i preuzeti na iOS uređaje.

Popcorn Time posjetiteljima nudi pristup velikom katalogu filmova i emisija s mjesta mučenja. Pronađite film koji želite gledati i možete odabrati kvalitetu videozapisa i da li želite ili ne.

Vrijeme kokica je prilično popularno zbog svog intuitivno sučelje i dobar izbor filmova i emisija.

Posjetite vrijeme za kokice

4. MovieWatcher

5 najboljih BESPLATNIh alternativa Allucu: BESPLATNI filmovi i TV u 2020. godini

MovieWatcher je internetska platforma za strujanje filmova i emisija. MovieWatcher ima opsežna baza podataka koja posjetiteljima pruža informacije o pregledima s web mjesta poput IMDB. Mnoge ponude za streaming imaju i HD opcije.

Promet MovieWatchera i dalje raste kako platforma povećava broj dostupnih filmova i emisija.

Posjetite MovieWatcher

5. MovieNinja

5 najboljih BESPLATNIh alternativa Allucu: BESPLATNI filmovi i TV u 2020. godiniBiblioteka MovieNinja sadrži samo HD filmove i emisije.

Fokus na filmove visoke razlučivosti razlikuje MovieNinja od ostalih besplatnih internetskih servisa za strujanje. Iako je web lokacija fokusirana na filmove, ona također nosi više sezona popularnih TV emisija.

MovieNinja ima snažnu filmsku sugestiju, što je izvrsno za pronalaženje sličnih filmova u kojima biste mogli uživati.

Posjetite MovieNinja

VPN-ovi čuvaju vas tijekom streaminga na mreži

Preporučujemo korištenje VPN-a svaki put kad struji filmove ili emisije na mreži kako bi zaštitili svoj uređaj i svoje osobne podatke. VPN-ovi omogućuju vam pristup geo-ograničenom sadržaju i sprječavaju treće strane da vide vaše mrežne aktivnosti. Budući da mjesta za besplatan streaming predstavljaju veći rizik, preporučljivo je koristiti VPN.

Ostanite zaštićeni od zlonamjernih oglasa i web-lokacija trećih strana

Većina web stranica za besplatni streaming koriste oglase kako bi ostvarili prihod. Nažalost, ti internetski oglasi mogu sadržavati zlonamjerni kôd što može oštetiti vaš uređaj ili čak oteti vaš preglednik.

Vrhunski VPN-ovi nude značajke za blokiranje oglasa i antivirusnu zaštitu koja mogu zaštititi vaš uređaj.

Ostanite zaštićeni od pravnih posljedica

Ako film ili emisiju preuzmete s web stranice bez odgovarajućih autorskih prava, mogli biste se suočiti s pravnom bitkom za kršenje autorskih prava. VPN-ovi omogućuju vam da izbjegnete te probleme šifriranje vašeg internetskog prometa i maskiranje vaše IP adrese.

Ovaj postupak štiti vašu mrežnu aktivnost i čini vnemoguće je da treće strane otkriju što ste gledale. To znači da se nećete morati brinuti da li vaša web stranica za streaming krši međunarodni zakon o autorskim pravima.

Pristupite filmovima i emisijama koji nisu dostupni u vašoj regiji

Svaka regija ima određene filmove i emisije koje nisu dostupne zbog problema s pravima intelektualnog vlasništva. VPN-ovi omogućuju vam zaobići geoblokove pomoću maskirajući vašu IP adresu, što vam omogućava pristup sadržaju koji nije dostupan u vašoj zemlji.

Jednom kada se povežete s VPN poslužiteljem u zemlji u kojoj sadržaj nije blokiran, imat ćete pun pristup.

Izbjegavajte umetanje ISP-a

Kada ne upotrebljavate VPN, davatelj internetskih usluga (ISP) poznaje sve vaše mrežne aktivnosti. Davatelji internetskih usluga poznati su po tome što utiču na veze korisnika koji posjećuju mjesta za streaming i torrent.

Ispucavanje je proces u kojem vaš davatelj internetskih usluga namjerno smanjuje vašu brzinu veze, što otežava gledanje filmova ili emisija putem interneta. Lupanje obično dovodi do frustrirajućih problema, poput puferiranja i kašnjenja.

Uz pomoć VPN-a, moći ćete izbjeći ove probleme i gledajte svoje omiljene filmove i emisije bez prijetnje prigušivanja ISP-a. To znači da ćete bez problema s zastojem moći gledati uslugu streaminga koju volite.

Najbolji VPN-ovi za strujanje

1. NordVPN

NordVPN za Bulgaris

NordVPN je najpoznatiji po svojim šifriranje vojne klase i neograničena propusnost. To ga čini jednim od najboljih VPN-ova koji su dostupni za streaming filmova i emisija.

CyberSec je sredstvo za blokiranje oglasa i zlonamjernog softvera tvrtke NordVPN. Ova značajka čuva vaš uređaj zaštićen od opasnih oglasa koji mogu negativno utjecati na vaš uređaj.

NordVPN omogućuje vam strujanje na što većem broju 6 uređaja istovremeno. Možete strujati s uređaja kao što su Windows, macOS ili Android.

NordVPN nudi a 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve pretplate.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujice:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s routers.x, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayerom, Amazon Prime Video i Sling TV.

Počnite strujati putem NordVPN-a!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN je jedan od dostupni su najbrži VPN-ovi, i pruža vam potpunu anonimnost tijekom strujanja na mreži.

S preko 160 lokacija u 90 zemalja, možete biti sigurni da ćete uvijek moći pristupiti poslužitelju koji vam omogućuje zaobići ograničenja sadržaja.

ExpressVPN vam omogućuje da koristite što više 3 uređaja odjednom.

Isprobajte ExpressVPN bez rizika s a 30-dnevna garancija povrata novca.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujice:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Započnite strujanje putem ExpressVPN-a!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

CyberGhost ima intuitivno sučelje i snažne značajke šifriranja. Također ima preko 4.600 servera u 60 zemalja.

CyberGhost će blokirati zlonamjerni sadržaj putem svoje zaštitne značajke testiranja URL-a, koja vam onemogućuje pristup opasnim web stranicama.

Danas možete isprobati CyberGhost sa a 45-dnevna garancija povrata novca.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujice:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Počnite strujati uz CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark za Peru

Surfshark je preko 500 poslužitelja i koristi napredne sigurnosne protokole za zaštitu korisnika na mreži.

Surfshark blokira tragače, oglase i zlonamjerni softver, što vam pomaže da imate ugodnije iskustvo dok gledate filmove i emisije. Usluga korisnicima pruža i 24/7 live korisnička podrška.

Surfshark nudi korisnicima a 30-dnevna garancija povrata novca.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujice:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Počnite strujati Surfsharkom!

5. PrivateVPN

PrivateVPN za Bugarsku

PrivateVPN ima poslužitelji u preko 60 različitih zemalja, i podržava neograničena propusnost i prekidači poslužitelja.

Korisnici mogu održavati do 6 istodobnih veza na uređajima kao što su macOS, Windows i Android.

PrivateVPN je jedan od najbržih VPN-a za postavljanje, s postavkom za 1 klik za računala, pametne telefone, tablete i usmjerivače.

Pokušajte PrivateVPN pucati uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujice:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Započnite strujanje putem PrivateVPN!

Sažetak

Uklanjanje Alluca s interneta bilo je prilično teško za one koji uživaju u streaming filmovima i emisijama na mreži. Nažalost, nove web stranice koje se pojavljuju tvrde da su Alluc gotovo su lažne i potencijalno opasne za upotrebu.

Ali ne morate pretraživati ​​zlonamjerne web stranice koje se pretvaraju da su Alluc. Umjesto toga, možete sigurno koristiti sve alternativne mogućnosti preporučene u ovom postu. Pobrinite se za vas budite sigurni kad struji online putem premium VPN-a.

VPN-ovi koje smo preporučili omogućit će vam pristup blokiranom sadržaju i štiti vas od trećih strana koji žele pogledati vaše mrežne aktivnosti. Ovi VPN-ovi također će vam pomoći u izbjegavanju pravnih posljedica zbog streaming web stranica koje možda nisu u skladu s međunarodnim zakonom o autorskim pravima.

Svi vrhunski VPN-ovi imaju vrhunsku ponudu, ali postoje neke jeftine opcije koje biste mogli iskoristiti. Pogledajte našu stranicu s kodovima kupona i pronađite pravu ponudu za vas.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me