5 najboljih alternativa Flixtoru: BESPLATNI filmovi i TV u 2020. godini


 

Najbolje mogućnosti Flixtor-a:

 1. MoviesJoy
 2. Vrijeme za kokice
 3. SubsMovies
 4. Besplatni TV projekt
 5. Gledajte seriju

Nažalost, to je službeno: Flixtor je offline, a ne predviđa se datum njegovog povratka.

Pod ekstremnim pritiskom filmske industrije jedan je od naših omiljenih besplatnih servisa za streaming filmova i televizija je uklonjena s weba. Ako ste nedavno posjetili takozvanu web stranicu Flixtor, molimo vas da pročitate dalje, jer sami sebe izlažete riziku.

Deseci novih pojavile su se web lokacije koje tvrde da su "novi Flixtor", ali sve su lažne i nesigurne. Programeri tvrtke Flixtor potvrdili su u javnoj izjavi da je svaka web lokacija koja tvrdi da je nova verzija usluge prijevara..

flixtoralt (1)

Što možete učiniti dok Flixtor nije dostupan?

Srećom, postoje sigurne alternative Flixtoru, tako da još uvijek možete popraviti svoj TV i film.

Konstantno pratimo web mjesta za streaming kako biste pronašli najbolje dostupne usluge i pomogli vam da se izbjegnete web mjesta koja bi mogla širiti zlonamjerni softver ili oteti preglednik. Dijelit ćemo neke od naših omiljenih alternativa Flixtoru u nastavku.

Ali prvo, kratka napomena o vašoj internetskoj sigurnosti: Ako vršite filmove ili struji videozapis na bilo kojem besplatnom web mjestu, toplo preporučujemo da koristite VPN.

Čuvajući vas anonimnim, a VPN može vas zaštititi od pravnih problema ako web lokacija koju koristite nije dobila prava za distribuciju filmova koje gledate. Stoga ćemo također preporučiti najbolje VPN-ove koji se koriste za besplatne web stranice za strujanje.

Najbolje alternative Flixtoru koji rade upravo sada

Temeljito smo ispitali ove web stranice za sigurnost, kvalitetu i pouzdanost. Ne morate se prijavljivati gledati njihov sadržaj, a ne bombarduju vas oglasima, pogotovo ako vaš VPN ima blokator oglasa.

1. FilmoviJoy

flixtoralt (2)

MoviesJoy je a besplatna usluga prijenosa filmova i TV-a s nula oglasa. To je brzo i ponude HD streaming. Tijekom testiranja, međutim, otkrili smo da su neki od HD videozapisa zapravo samo 720p (standardni HD), a ne 1080p (full HD) kojemu smo se nadali.

Svi su videozapisi označeni kao oba HD ili breg koji će vam pomoći da brzo pronađete najkvalitetniju verziju svakog filma ili za prikazivanje. "Cam" filmovi snimljeni su kamkorderom u kinu.

Jedini pravi nedostatak koji smo otkrili tijekom testiranja MovieJoy-a je da postoji nikakav način uklanjanja zatvorenih naslova iz videozapisa koji ih imaju. Opisi nisu bili nametljivi i nisu zauzimali puno prostora na ekranu, ali bilo bi dobro da ih isključite.

Općenito, MoviesJoy je dobro osmišljeno web mjesto bez oglasa s veliki izbor od preko 1.000 naslova.

Posjetite MoviesJoy

2. Vrijeme za kokice

flixtoralt (3)

Tehnički gledano, Popcorn Time je aplikacija, a ne web stranica, ali toliko je impresivna da ovdje zaslužuje spomen.

Kada otvorite aplikaciju, imat ćete pristup katalogu od tisuće TV emisija i filmova s raznih web stranica o bujici. Sve što trebate je odabrati film, odabrati kvalitetu videozapisa i odlučiti želite li titlove. Aplikacija će učiniti ostalo!

Aplikacija Popcorn Time dostupna je za Windows, Mac OS, Linux i Android uređaje. Također ga možete preuzeti na svoj iOS uređaj s računala ili Maca.

Posjetite vrijeme za kokice

3. SubsMovies

flixtoralt (4)

SubsMovies ima glatko sučelje koje je jednostavno za korištenje. Videozapisi su organizirani prema njihovoj kvaliteti i izvoru koji će vam pomoći brzo pronađite najbolju dostupnu verziju naslova koji tražite.

Sučelje je također puno moćnije nego što se možda čini na početku. Izgleda kao jednostavan video indeks, ali vaš odabrani videozapis reproducira se izravno na web stranici SubsMovies. Nikada ne morate riskirati na nepoznatim stranicama za strujanje.

Kao što ime web mjesta sugerira, SubsMovies se usredotočuje na poboljšavajući dostupnost sadržaja s podnaslovom. Ovo je sjajna značajka ako imate oštećen sluh ili ne možete pronaći mnogo filmova na svom maternjem jeziku. Jednostavno zaustavite videozapis u bilo kojem trenutku kako biste dobili prijevod podnaslova.

Posjetite SubsMovies

4. Projekt Besplatno TV

flixtoralt (5)

Project Free TV zapravo nije web stranica koja struji. Umjesto toga, to je an jednostavan za korištenje indeks TV emisija. Nakon što pronađete predstavu koju želite gledati, morate slijediti vezu do web stranice treće strane koja je domaćin videozapisa.

PFTV nije tako gladak i intuitivan za upotrebu kao naša prva tri odabira, a ni vi možda biste trebali isprobati nekoliko veza da biste pronašli onu koja djeluje.

Nismo naišli ni na jedan oglas na glavnoj web stranici, već na web stranice trećih strana može poslati nekoliko oglasa na svoj način. Neke web stranice omogućuju vam da odaberete želite li strujati ili preuzeti videozapis. Ne preporučujemo preuzimanje sadržaja s web-lokacija treće strane.

Projekt Besplatno TV ima gotovo svaku emisiju koja se mogla sjetiti, s tim da se svaki dan dodaje više.

Posjetite Project Free TV

5. Gledajte serije

flixtoralt (6)

Serija gledanja nudi ogroman katalog emisija i filmova, ali ima više skočnih prozora od ostalih web lokacija na našem popisu. Korištenje a VPN s blokatorom oglasa pomaže puno - morat ćete kliknuti nekoliko oglasa dok pregledavate web lokaciju, ali oni neće prekinuti vaše tokove.

Web stranica je izuzetno brza i prilagodljiva. Međutim, kao Project Free TV, serija Watch vas šalje na web mjesto treće strane s kojim se struji vaš video. Još će vam trebati malo strpljenja jer prva veza koju pokušate možda neće uspjeti.

Serija gledanja je a dobro organizirano web mjesto koje olakšava pronalaženje filmova i TV emisije koje želite gledati. Samo pazite da koristite dobru VPN i izbjegavajte preuzimanje bilo kojeg sadržaja s web stranica trećih strana.

Posjetite seriju gledanja

Zašto se UVIJEK upotrebljavate VPN prilikom strujanja

Da biste zaštitili svoju privatnost, zaštitili uređaj od cyber kriminala i ostvarili lak pristup geo-ograničenom sadržaju, preporučujemo upotrebu VPN-a kad god idete na mrežu. Korištenje stranica za besplatan streaming uključuje više rizika zbog kojih je korištenje VPN presudno.

Zaštita od nesigurnih oglasa i zlonamjernih web-lokacija treće strane

Većina web lokacija za besplatan streaming ugošćuje oglase i mrežne oglase mogu biti opasni. Oglasi s zlonamjerni kôd za otmicu preglednika su uobičajena prijetnja. Neki od njih prevarljuju vas sa "X" za koji se čini da bi trebao zatvoriti prozor. Klik na njega zapravo pokreće preuzimanje koda.

Najbolji VPN-ovi imaju snažno ugrađeno blokiranje oglasa koje će vam pomoći da ostanete sigurni. Oni će također upozoravaju vas ako web-lokacija treće strane koja je domaćin vašeg videa nije opasna, i blokirajte stranicu prije nego što može zaraziti vaš uređaj.

Zaštita od pravnih posljedica kršenja autorskih prava

To je savršeno legalno za gledanje videozapisa na web stranici koja je osigurala prava na distribuciju. Međutim, ako web stranica nije ovlaštena za prikazivanje videozapisa, mogli biste se sukobiti zbog kršenja autorskih prava.

Šifriranjem prometa i maskiranjem IP adrese, VPN-ovi gotovo nikome ne omogućuju praćenje vaše mrežne aktivnosti. Dakle, čak i ako web stranica za streaming dođe u probleme zbog kršenja zakona o autorskim pravima, nećete.

Pristup većoj raznolikosti filmova i emisija

Web stranice za strujanje blokirane su u nekim zemljama s velikom vladinom internetskom cenzurom. U drugim zemljama to možete naći neke web stranice za strujanje ili određeni videozapisi kojima želite pristupiti su geblokirani od pružatelja sadržaja.

Dobra VPN IP maskiranje omogućuje vam zaobići geoblokove i cenzurirati ih pristupite web lokacijama za streaming i videozapisima koji nisu dostupni u vašoj regiji, sigurno i anonimno.

Sve što trebate učiniti je povezati se s VPN serverom u zemlji u kojoj sadržaj nije blokiran. U samo nekoliko klikova imat ćete trenutni, neograničeni pristup.

Sprječavanje bacanja ISP-a

Ako ne upotrebljavate VPN, davatelj internetskih usluga točno zna koje web stranice koje posjetite. ISP-ovi često namjerno smanjuju brzinu veze korisnika posjećivanje mjesta za bujicu ili strujanje, proces poznat kao prigušivanje.

ISP prigušivanje može vam upropastiti filmsku noć, a struje neprekidno prekidaju kašnjenje i tampon. Vojno-šifriranje koje koristi vrhunska VPN onemogućava vašem davatelju internetskih usluga nadzor prometa, tako da ćete biti u mogućnosti struji punom brzinom cijelu noć.

Najbolji VPN-ovi koji se koriste za strujanje

Mnogo VPN-ova obećava velike brzine i nenadmašnu sigurnost, ali mi ne preuzimamo njihovu riječ za to, a ni vi ne biste trebali. U našem temeljitom testiranju samo preporučujemo VPN-ove koji stoje iznad ostalih.

Ako tražite besplatne filmove i TV emisije, možda bi bilo primamljivo i potražiti besplatni VPN. Međutim, toplo ne preporučujemo besplatnu upotrebu VPN-a. U najboljem slučaju, besplatan VPN bit će frustrirajuće spor. U najgorem slučaju ugrozit će vašu sigurnost ili čak prodati vaše podatke trećim stranama.

Ovo su VPN davatelji kojima možete vjerovati kako biste zaštitili svoje osobne podatke i održavali vezu na najvišoj brzini.

1. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN kombinira neograničena propusnost i šifriranje vojnog stupnja donijeti vam najbolji brzi VPN za besplatne web stranice za strujanje.

Posebno treba napomenuti njegovo ugrađeni blokator oglasa i zlonamjernog softvera, CyberSec. Ovaj jedinstveni sigurnosni paket uklonit će skočne oglase na web lokacijama kao što su Watch Series i zaštitite svoj uređaj od hakera i opasnih web stranica.

Možete strujati i pregledavati do Odjednom 6 uređaja s NordVPN-om, a davatelj nudi aplikacije za sve glavne uređaje, uključujući Android TV.

Možete isprobati NordVPN rizik bez a 30-dnevna garancija povrata novca na svim pretplatničkim paketima.

NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Stream s NordVPN SADA!

2. ExpressVPN

Prednosti ExpressVPN-a

ExpressVPN je munjevita VPN usluga koja strujanje čini sigurnom, anonimnom i laganom.

Bez obzira jeste li početnik ili VPN veteran, ExpressVPN je pokriven. svoj intuitivne aplikacije lako se postavljaju i prilagođavaju te uključuju sigurnosne značajke vrhunskog kvaliteta koji štite vašu internetsku aktivnost 24/7.

S ExpressVPN-om uživat ćete u neograničenom propusnom opsegu do 3 uređaja odjednom, s 30-dnevna garancija povrata novca na svim planovima. Možete čak i pokušati besplatno 7 dana na Android i iOS uređajima.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Stream s ExpressVPN SADA!

3. CyberGhost

cyberghost više uređaja

S 3 000+ poslužitelja u 60 zemalja, napredne sigurnosne značajke, i an jednostavno sučelje, CyberGhost je najbolji izbor za strujanje na mreži.

CyberGhost će automatski blokirati oglase i provjeriti URL bilo koje web stranice koju posjetite kako bi se osiguralo da je to sigurno. Ako se web mjestu ne može vjerovati, CyberGhost će je spriječiti da se učita. To je idealna zaštita ako gledate videozapise hostirane na web lokacijama treće strane.

Možete sami testirati CyberGhost velikodušno 45-dnevna garancija povrata novca.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Stream s CyberGhost SADA!

Sažetak

Nestanak Flixtora bio je veliki gubitak za svjetsku zajednicu bujica i strujanja. Svi mi želite vjerovati da je svaka web lokacija "New Flixtor" koja se pojavi prava stvar, ali nije, i vjerovatno je opasna.

Nemojte se zavaravati od zlonamjernih, krivotvorenih web lokacija. Budite sigurni pridržavajući se izvrsnih alternativa Flixtor koje smo preporučili i koristite premium VPN svaki put kada posjetite web mjesto za streaming ili torrent.

Pravi VPN otključit će cenzurirane i geoblokirane web stranice, zaštititi vaš uređaj od cyber napada i zaštititi vas od pravnih posljedica ako streaming web mjesto krši zakone o autorskim pravima.

I dok najbolji VPN-ovi nisu besplatni, daleko su jeftiniji nego što mislite. Pogledajte našu stranicu s kodovima kupona za sve najtoplije ponude.

Dohvati NordVPN SADA!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me