5 най-добри VPN за запалване на Kindle, които наистина работят през 2020 г.


Най- Kindle Fire получи смесени реакции сред хората, които са купили такъв. Повечето хора го обичат поради лекотата му на използване, огромното разнообразие от приложения, които можете да изтеглите, и способността му да прави почти всичко, което таблетът може да направи.

за жалост, много хора са открили, че техният запален огън има гео ограничения които ограничават както функционалността, така и броя на приложенията, които могат да изтеглят.

За щастие, ако сте засегнати от това гео ограничение или просто искате вашия Kindle Fire да бъде защитен по най-добрия възможен начин, тогава прочетете, за да разберете как можете използвайте VPN за решаване на тези проблеми.

Междувременно, ето един бърз списък на VPN, които са напълно съвместими и работят чудесно с Kindle Fire.

Бързо ръководство: Най-добрите VPN-та за пожар Kindle

 1. NordVPN - Неговите невероятни скорости, хиляди сървъри и лесен за използване интерфейс правят NordVPN най-добрият избор за използване с Kindle Fire.
 2. ExpressVPN - ExpressVPN е най-бързият VPN, който сме тествали, което го прави идеален за изтегляне и сърфиране в Kindle Fire. Това струва малко повече от конкурентите, но си заслужава.
 3. CyberGhost - Предлага добри резултати и сигурност на достъпни цени (особено ако плащате за дълги абонаменти).
 4. Surfshark - Неограничените едновременни връзки на Surfshark са идеални за големи семейства или хора с множество устройства. Този доставчик също предлага страхотни цени и солидни функции.
 5. PrivateVPN - Удобен за потребителя VPN, който е отличен избор за тези, които са нови в VPN.

Насладете се на Kindle Fire с NordVPN!

Защо се нуждаете от VPN за Kindle Fire

Въпреки че самия Kindle Fire е наличен в над 170 държави, законите за авторските права за всяка от тези страни варират. Най- наличността на приложения, книги и друго съдържание за Kindle Fire е ограничена в някои страни.

Може да закупите огъня Kindle на пълна цена, само за да осъзнаете, че можете да използвате само a ограничен брой функции във вашата страна.

Причината това да се случи е тази Amazon проследява вашия IP адрес когато използвате услугите му за уверете се, че е „пинг“ от страна, в която услугите му са налични.

Ако не е, ще загубите достъп до всичко, което няма лиценз в страната, в която се намирате. За щастие, има лесен начин да заобиколите такива геоблоки.

Можеш заобикаляйте гео ограниченията на Kindle Fire с помощта на VPN. Докато използвате VPN, вашите данни ще бъдат криптирани и можете да ги тунелирате през защитен сървър в страна, където се предлагат всички функции на Kindle Fire. Това ще ви даде достъп до пълния масив съдържание на Kindle Fire.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Освен заобикаляне на гео ограниченията, премиум VPN ви предлага и много други предимства:

 • Защита на вашата онлайн активност - VPN ви помага сърфирайте в интернет частно чрез маскиране на Вашия IP адрес и предотвратяване на хората да гледат на вашата онлайн активност. Повечето добри доставчици на VPN също предоставят програми за блокиране на реклами и злонамерен софтуер като част от тяхната услуга, което означава, че сте защитени от почти всеки ъгъл.
 • Пазете се в обществен wi-fi - Тъй като Kindle Fire е преносимо устройство, най-вероятно ще го носите наоколо и ще го използвате в обществени зони. Ако планирате да използвате wi-fi, ще се радвате да имате VPN криптирайте всичките си данни, предотвратявайки хакерите да могат да го прихванат.
 • Направете вашия Kindle Fire по-добър спътник при пътуване - Гео ограниченията засягат и собствениците на Kindle Fire, които пътуват. Може да имате пълен достъп до всички приложения и данни на Kindle във вашата страна, но по време на ваканцията или работните си пътувания изведнъж няма да станете. VPN ви помага да решите този проблем.

Най-добрите VPN-та за запалване на Kindle

Има няколко различни метода за инсталиране на VPN на вашия Kindle Fire, всички сравнително лесно. Когато изберете VPN, който ви подхожда, ще намерите поддръжка за настройка на вашия Kindle на уебсайта на избрания от вас доставчик на VPN.

Следните VPN услуги са силно препоръчани от потребителите и са съвместими с Kindle Fire.

1. NordVPN

NordVPN устройства

Този доставчик на VPN е със седалище в Панама, като гарантира, че е добре извън юрисдикцията на 5/9/14 страни съюзни очи.

NordVPN е високо ценена сред VPN потребителите поради доказаната си надеждност и ефективност.

NordVPN има огромна сървърна инфраструктура, с 5 400+ сървъра, обхващащи 60+ страни което ви позволява да заобиколите гео ограниченията и изтеглете всякакви приложения на вашия Kindle Fire.

NordVPN предлага водонепроницаеми функции за сигурност, с военно ниво AES-256 битово криптиране, както и поддържаща OpenVPN, L2TP / IPSec, и PPTP тунелни протоколи.

Други функции включват строг не-трупи политика, a убийте превключвател, Вграденият Софтуер за сигурност CyberSec, DNS защита от теч, и още.

Можете да използвате NordVPN до шест устройства едновременно.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Насладете се на Kindle Fire с NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN е популярен със своите високоскоростни сървъри, надеждност и посветено 24/7 обслужване на клиенти. Този доставчик е малко по-скъп от другите доставчици на VPN, но цялостното му качество го прави добре на цената.

с 3000 сървъра в над 160 места и TrustedServer технология, ще имаш няма проблеми с достъпа до всички приложения на Kindle Fire.

ExpressVPN също предлага военно ниво AES-256 битово криптиране, а не-трупи политика, a убийте превключвател, DNS защита от теч, и OpenVPN поддръжка на всяка налична платформа.

Можете да използвате ExpressVPN навсякъде пет устройства едновременно. Изпробвайте сами с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако решите да се абонирате, защо да не спестите пари с нашия код на талон!

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Насладете се на Kindle Fire с ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost е признат от феновете като чудесен избор за тези, които искат да постигнат баланс между ценови и висококачествени функции.

Този доставчик предлага интуитивен интерфейс заедно с 5 800+ сървъра в 90 страни, давам ви достъп до всички приложения на Kindle Fire имаш нужда.

CyberGhost също има страхотни функции за сигурност, включително 256-битово AES криптиране на OpenVPN протокол, автоматик убийте превключвател, а политика без регистрация, Вграденият зловреден софтуер и софтуер за блокиране на реклами, както и DNS и IP защита срещу теч.

Ще можете да го направите свържете до 7 устройства наведнъж, и можете да изпробвате VPN за себе си с 45-дневната гаранция за връщане на парите.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да, специалният профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Насладете се на Kindle Fire с CyberGhost!

4. Surfshark

устройства за сърфиране

Surfshark разработи страхотна репутация като достъпна опция с добри, без излишни функции функции, които правят това, което хората имат нужда да правят. Най-добрата му (и най-популярната) функция е несъмнено неограничени едновременни връзки.

Всяка от сърфшарк 800+ сървъра в 50+ страни сте бърз, P2P лесен, и предлагат Частен DNS.

Този доставчик също предлага AES-256-GCM криптиране, разделен тунел, а злонамерен софтуер и блокер на реклами, и a убийте превключвател, както и други настройки на обфуксация за да сте сигурни, че сте наистина безопасни онлайн.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Насладете се на Kindle Fire с Surfshark!

5. ЧастенVPN

ЧастниVPN устройства

PrivateVPN е сравнително нов VPN, който бързо придоби добра репутация на надеждна VPN услуга.

с 150+ собствени и супер бързи сървъри в 80 различни области, PrivateVPN е идеален за стрийминг, изтегляне и деблокиране на гео ограничено съдържание.

Похвала криптиране AES-256 с военен клас с поддръжка за множество протоколи, IPv6, DNS защита от теч, и удобен Стелт режим създаден да минава през всички VPN блокове, вие ще бъдете в безопасност като вас достъп до всички функции на Kindle Fire, докато използвате PrivateVPN.

PrivateVPN има a не-трупи политика и а убийте превключвател, и ви позволява да свържете до 6 устройства наведнъж.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Насладете се на Kindle Fire с PrivateVPN!

резюме

Ако живеете в (или посещавате) държава, в която Amazon все още не е разширила своята подкрепа за огъня Kindle, и вие не искам да чакаме години за да завърши с всички лицензии, след това a VPN е страхотна инвестиция. NordVPN е нашият топ избор за използване с вашия Kindle Fire!

Използването на премиум VPN ще да ви помогне да извлечете максимума от вашия Kindle Fire като запазвате вашата онлайн дейности, безопасни и частни.

Допълнителна информация

Искате ли помощ при вземането на решение кой VPN да изберете? Вижте как да изберете най-добрия VPN - 8 съвета за начинаещи VPN.

Ако искате да разгледате още опции за VPN, ние открихме и тествахме първите десет.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me