5 най-добри VPN за училища, които наистина работят през 2020 г.


Не е тайна, че училищата да блокират учениците си за достъп до определени уебсайтове, като YouTube, Facebook, Instagram, и Snapchat. Блоките също могат да засегнат поточни услуги като Нетфликс, Hulu, и HBO.

Блокирането на тези сайтове има някакъв смисъл, тъй като фокусирането върху вашите проучвания е важно. Но достъпът до тези уебсайтове от училищните помещения не означава, че сте отпуснати.

Може да е разочароващо да се опитате да използвате Facebook по време на вашата обедна почивка, само за да откриете, че вашата достъпът е блокиран. Или може би вие и вашите приятели искате да гледате последният епизод на „Страни неща“ в Netflix по време на безплатния си период, но продължавайте да удряте препятствия.

Има решение. Най-добрият начин да заобиколите ограниченията на училищната мрежа включва използване на VPN.

VPN мрежите изглеждат така, сякаш имате достъп до интернет от друго място. Това означава, че можете преглеждайте уебсайтове, които вашето училище блокира.

В тази статия ще ви кажем 5 най-добри VPN за деблокиране на училищния wi-fi.

Бързо ръководство: Най-добрите VPN мрежи за училище, които наистина работят

 1. NordVPN - Нашият общ най-високо оценен VPN, NordVPN предлага водонепроницаема сигурност и отлични скорости.
 2. ExpressVPN - С някои от най-бързите скорости ExpressVPN предлага течна и безпроблемна услуга.
 3. CyberGhost - Лесен за използване и акцент върху сигурността прави CyberGhsot топ VPN избор
 4. SurfShark - В SurfShark има много функции, включително използване на неограничени устройства.
 5. PrivateVPN - Удобни за потребителя и без шум, и със силна сигурност, не можете да сбъркате с PrivateVPN

Вземете VPN за вашето училище сега

Защо имате нужда от VPN за вашето училище

Училищата са притискане на съдържанието студентите могат да имат достъп когато използват интернет.

Не може да има нещо по-разочароващо от това да си вземете обедната почивка - или да имате безплатен период - само за да установите, че не можете да посещавате любимите си уебсайтове на телефона или лаптопа си.

Възможно е също някои уебсайтове да са по невнимание е блокиран, въпреки че може да помогнат с изследвания за задачи. YouTube, с многото си образователни видеоклипове е перфектен пример за блокиран уебсайт, който може да бъде полезен за проучвания.

VPN решава тези проблеми, като ви позволява да промените своя IP адрес и да заобиколите блокираното съдържание. Резултатът ви дава възможност да се насладите на достъп до неограничен съдържание, без да се притеснявате, че вашето училище ще го блокира.

Някои училища обаче блокира достъпа до VPN, което означава, че имате нужда от премиум версия, която остава неоткрита. Премиални VPN мрежи редовно актуализират сървърите си за да заобиколите всички потенциални блокове от институции като училища.

Това не е всичко, което VPN може да направи

VPN мрежите правят повече от деблокирайте ограничено съдържание. Някои училища използват отворена мрежа за wi-fi, което означава, че бихте могли да бъдете риск от злонамерени атаки.

VPN предлагат множество защитни функции, включително криптиране на трафика, така че трети страни да не могат да наблюдават онлайн поведението.

Най-добрата VPN функция вграден анти-зловреден софтуер и рекламни системи. Наличието на тези системи на места означава, че сте защитени от кибер заплахи като шпионски софтуер, хакерство, и фишинг.

Другите най-важни функции за сигурност включват a политика без регистрация, автоматичен превключвател за убийство, и 256-битово криптиране. Тези функции ви помагат да изживеете по-безопасно уеб сърфиране и стрийминг.

Понякога, доставчици на интернет услуги (ISP) честотна лента на газта ако открият голямо количество използване на данни, като например поточно предаване.

Както и маскирайки вашия IP адрес, VPN скрива навиците ви за стрийминг от вашия интернет доставчик. Това предотвратява дроселирането, гарантиране, че вашите скоростите на връзката работят оптимално.

5 най-добри VPN мрежи за неограничено сърфиране и стрийминг в училищата

1. NordVPN

5 най-добри VPN за училища, които наистина работят през 2020 г.

NordVPN е най-добрият ни избор за сърфиране и стрийминг на съдържание, докато сте в училище. с 5 700+ сървъра в 59 различни страни, няма да имате проблем с маскирането на вашия IP адрес и достъпа до предварително блокирано съдържание.

Предлагат се няколко абонаментни планове и всички идват с тях неограничена честотна лента. NordVPN също е популярен благодарение на използването на Smart Play технология, което улеснява настройването без ръчна конфигурация.

Други функции включват: двойна VPN функция, която криптира абонамента ви два пъти за допълнителна сигурност, а политика без регистрация и автоматично убиване ключ.

Регистрирането в NordVPN означава, че ще получите 30-дневна гаранция за връщане на парите за допълнително спокойствие.

Спестете пари от абонамента си с нашия купон код.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Вземете NordVPN сега

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN е друга отлична опция, ако искате достъп до ограничено съдържание във вашето училище. Известен със своите светкавични скорости, няма да имате проблем да гледате поточно съдържание - включително видеоклипове в YouTube.

А вграден Killswitch, разделен тунел, IPv6 защита срещу теч, и DNS защити за течове означава, че сигурността на Express VPN е в сила.

Има и бонусът да използвате ExpressVPN при 5 устройства едновременно, което означава, че можете да разглеждате от вашия телефон и лаптоп, докато сте в училище.

ExpressVPN разполага с a 30-дневна гаранция за връщане на парите така че можете да опитате услугата без ангажименти. Спестете малко пари, когато се абонирате за нашия купон код.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, BBC iPlayer и TVPlayer.

Поддържа торент

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox. Той също така предлага приложение за определени рутери.

Вземете ExpressVPN сега

3. CyberGhost VPN

CyberGhost устройства

Ако Wi-Fi на училището ви е в отворена мрежа, CyberGhost е чудесен вариант. Тя включва функции като DNS и IP защита срещу теч, а стриктна политика без регистрация, 256-битово AES криптиране, и ан автоматичен превключвател за убийство.

То е също 100% персонализируем така че можете да персонализирате всичко според вашите лични нужди от VPN. Има обширен списък с опции за сървър, които включват 5000+ сървъра в 90 различни страни (чудесно за ползване на приложения, затворени в региона като BBC iPlayer). Можете също да използвате до 7 едновременни връзки наведнъж.

Не сме изненадани, че CyberGhost е толкова популярен сред потребителите.

CyberGhost предлага a 45-дневна гаранция за връщане на парите. Запазете от абонамента си с нашия код на талон.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, ulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други. 

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome. 

Вземете CyberGhost сега

4. Surfshark

Устройства за сърфиране

Една от основните характеристики на Surfshark е CleanWeb, която осигурява технология за блокиране на реклами да ви даде чисто и безпроблемно изживяване без обяви, тракерите, зловреден софтуер, и опити за фишинг.

Surfshark също има мрежа от 800+ сървъра в 50+ страни, така че няма да имате проблеми с свързването с ISP адрес извън мрежата на вашето училище.

Въпреки че Surfshark е нов на пазара, те изградиха добра репутация и предлагат бърза услуга.

Ползите за сигурността включват частни DNS защита течове на всеки сървър, строга политика без регистрация, и ан автоматичен превключвател за убийство. Всички сървъри на Surfshark са P2P приятелски.

Можете също така да получите 30-дневна гаранция за връщане на парите когато се абонирате за Surfshark. Насладете се на още по-изгодна услуга с един от нашите купон кодове.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Вземете Surfshark сега

5. ЧастенVPN

5 най-добри VPN за училища, които наистина работят през 2020 г.

с 6 едновременни връзки, сървъри в 60 страни, и подкрепа за всички OS платформи, PrivateVPN е солиден избор за използване на VPN за деблокиране на училищен wi-fi.

Сървърите му са ултрабързи, което означава, че можете да предавате съдържание на Netfilx, Hulu, HBO, и още без проблеми. Функциите за сигурност също са отлични, с a 2048-битово криптиране - най-сигурният по рода си.

Неограничена честотна лента и сървърни превключватели, плюс пълна подкрепа от вътрешния технически екип, прави PrivateVPN популярен избор сред потребителите.

Няма риск 30-дневна гаранция за връщане на парите когато се регистрирате за PrivateVPN. Насладете се на PrivateVPN с код на талон.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Вземете частна VPN за вашето училище сега

резюме 

Използването на VPN означава, че вие вече няма нужда да се притеснявате от ограниченията за сърфиране и стрийминг в училище. Насладете се на достъп до страхотно съдържание - просто се уверете, че това не се отразява на обучението ви.

Нашият топ избор за постигане на най-доброто VPN опит, докато сте в училище, е NordVPN, благодарение на голямото цялостно представяне.

Допълнителна информация

Разблокиране на видеоклипове в YouTube от всяка страна, училище или работа [&БЪРЗ]

Как да отблокирате уебсайтове в училище през 2019 г. (№1 е супер бързо!)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me