5 най-добри VPN за LG, които наистина работят през 2020 г. [+ Ръководство за настройка]


Няма съмнение, че използването VPN е един от най-ефективните начини за запазване на вашите данни когато сте онлайн. Ако планирате да защитите вашето LG устройство с VPN, ще попаднете на толкова много възможности за избор, че може да е трудно да решите кой от тях ще ви подхожда най-добре.

Добрата новина е, че сме направили краката за вас. Тествахме стотици VPN доставчици за да определите кои са най-надеждните, най-сигурните и най-добрата стойност за парите ви.

Прочетете, за да разберете кои VPN са най-добри за LG устройства, защо са най-добрите и как да ги инсталирате.

Бързо ръководство: Най-добрите VPN за LG

 1. NordVPN - С голяма глобална мрежа от надеждни сървъри, големи скорости и репутация за високи постижения, NordVPN е нашият най-добър избор за използване с LG.
 2. ExpressVPN - ExpressVPN впечатлява със светкавичните си скорости, лесен за употреба интерфейс и здрави функции за сигурност.
 3. CyberGhost - Най-високото обслужване на клиентите на CyberGhost, комбинирано с бързите си сървъри и достъпни цени, я поставят здраво в челната петица.
 4. Surfshark - Surfshark предлага неограничени едновременни връзки, което го прави идеален за свързване на множество устройства.
 5. PrivateVPN - Опростен интерфейс, солидни функции и удобно за бюджета ценообразуване правят PrivateVPN чудесен избор за LG устройства.

Използвайте NordVPN с вашия LG!

Защо имате нужда от VPN за LG

Основното причина повечето собственици на LG избират да използват VPN е да повишаване на тяхната поверителност и сигурност.

Премиум VPN мрежите осигуряват силно ниво на криптиране и затъмняване, което прави вашето онлайн дейност анонимна и вашите данни почти невъзможни за взлом.

Независимо дали използвате клетъчна мрежа, обществена интернет точка или лична wi-fi връзка, вие изправете се срещу рискове за вашата онлайн сигурност. Например, общественият wi-fi е известен с това, че ви излага на киберпрестъпници, които търсят да ви пресекат и откраднат вашите данни.

А VPN криптира вашите данни и ги тунелира през защитен сървър, което означава, че дори и някой да го прихване, те няма да може да го прочете.

С VPN ще бъдете свободни да въвеждате пароли, информация за кредитна карта или всякакви други чувствителни данни и вие няма да се притеснявате от потенциални снайперисти или хакери.

Устройствата на LG обикновено се захранват от операционна система Android, така че ще ви трябва VPN, който е съвместим с Android.

Смартфоните са почти постоянно свързани с клетъчна или wi-fi мрежа, така че вашият VPN в идеалния случай трябва да може да се справи с дълготрайни връзки.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Освен че пази вашите данни и вашата онлайн активност скрита, VPN може да ви помогне:

Преминаване на местните ограничения - Някои доставчици на интернет услуги, работни места, училища и колежи, както и публични точки за достъп до wi-fi, могат да блокират достъпа до конкретни сайтове или съдържание. Понякога те имат основателни причини за това, но ако не, VPN може бързо и лесно да ги заобиколи.

Преминаване на гео ограничения - Много съдържание в интернет е ограничено до конкретни държави, което означава, че няма да имате достъп до него, освен ако не сте в страната, в която е достъпно. Ако някога сте попаднали на „Съдържанието не е достъпно във вашия регион“ съобщение, тогава ще знаете за какво говорим VPN може да заобиколи тези гео ограничения.

Как да инсталирате VPN на LG

Инсталирането на VPN на вашето LG устройство може да звучи малко обезсърчително, но повечето VPN доставчици днес правят леко приложения, създадени специално за тази цел.

Някои VPN мрежи дори ще ви помогнат да наблюдавате използването на вашите данни, ако сте с ограничен план за клетки, както и да блокирате реклами и зловреден софтуер!

По-долу ще ви покажем как да инсталирайте NordVPN на вашето устройство LG. Можете също използвайте това ръководство, ако използвате различен VPN доставчик.

Избрахме NordVPN, защото това е най-добрият ни избор за използване с LG устройства.

1. На вашето устройство, отворете Play Store и потърсете „NordVPN“.

5 най-добри VPN за LG, които наистина работят през 2020 г. [+ Ръководство за настройка]

2. Кликнете върху „инсталиране“ и изтеглете приложението.

5 най-добри VPN за LG, които наистина работят през 2020 г. [+ Ръководство за настройка]

3. Когато изтеглянето завърши, намерете NordVPN в списъка ви с инсталирани приложения. Кликнете върху него, за да го отворите.

5 най-добри VPN за LG, които наистина работят през 2020 г. [+ Ръководство за настройка]

4. Ако имате съществуващ акаунт в NordVPN, кликнете върху „влизане“ и въведете вашите идентификационни данни, или кликнете върху „регистриране“ за да създадете нов акаунт, ако е необходимо.

5 най-добри VPN за LG, които наистина работят през 2020 г. [+ Ръководство за настройка]

5. Когато влезете, можете да изберете да се свържете с сървър, който е най-добрият за вашия регион, като кликнете върху „бързо свързване“. Като алтернатива можете потърсете конкретно местоположение на сървъра, като плъзнете полето „бързо свързване“ нагоре. Не забравяйте: За да получите достъп до geoblocked съдържание, ще трябва да се свържете със сървър в страна, където съдържанието е достъпно.

5 най-добри VPN за LG, които наистина работят през 2020 г. [+ Ръководство за настройка]

Това е всичко - всичко сте готови и вашето LG устройство вече е защитено!

Най-добрите VPN за LG

Тествахме стотици VPN и намерихме най-добрите за LG устройства, които сме изброили по-долу. Те бяха избрани въз основа на следните критерии:

 • Добра скорост, производителност и стабилност
 • Здрави функции за сигурност
 • Софтуер или приложения, съвместими с LG
 • Лесна употреба
 • Строга политика без регистрация

1. NordVPN

NordVPN устройства

NordVPN е не само най-добрият ни избор, но и най-популярният сред потребителите поради своите най-високи скорости, надеждност и цялостна производителност.

с 5 400+ сървъра, обхващащи 60+ страни, няма да имате проблеми достъп до съдържание или приложения с географско ограничение на вашия LG.

NordVPN има и лесно за използване приложение, което е напълно съвместимо с LG устройства.

Водонепроницаемите защитни функции на NordVPN включват строг не-трупи политика, автоматик убийте превключвател, и вграден Софтуер за сигурност CyberSec.

негов военно ниво AES-256 битово криптиране, поддържащо OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP тунелни протоколи, и DNS защита от теч ще ви пази по всяко време.

NordVPN може да се използва до шест устройства едновременно. Изпробвайте сами с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Използвайте NordVPN с вашия LG!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN е толкова бърз VPN доставчик, че някои потребители дори съобщават, че скоростите на интернет са се подобрили след използването му!

Ще платите премия цена, за да използвате ExpressVPN, но си струва, когато смятате, че е изключителен скорости, надеждност, функции за сигурност, и 24/7 обслужване на клиенти.

с 3 000+ сървъра се разпространяват в 160 места, няма да имате проблем с заобикалянето на досадни гео ограничения.

TrustedServer технология, а не-трупи политика, автоматик убийте превключвател, военно ниво AES-256 битово криптиране, DNS защита от теч, и OpenVPN гарантирайте, че винаги ще бъдете в безопасност, когато използвате устройството си LG.

ExpressVPN може да се използва на пет устройства едновременно.  Отличното приложение е съвместимо с LG.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Използвайте ExpressVPN с вашия LG!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost предлага страхотна услуга, която постига добър баланс между качествените VPN функции и цената.

Приложението му, съвместимо с LG, е лесно за използване и разполага с достатъчно функции, за да остане доволен дори напредналите потребители.

Този популярен доставчик на VPN е високо оценен от потребителите.

с 3 400+ сървъра в 60 страни, ще имаш няма проблеми с достъпа до географско ограничено съдържание на вашия LG.

Вие сте в безопасност онлайн с превключвател за автоматично убиване, а не-трупи политика, 256-битово AES криптиране на OpenVPN протокол, DNS и IP защита срещу теч, и вграден зловреден софтуер и софтуер за блокиране на реклами.

CyberGhost върши това, като ви позволява имат до 7 връзки наведнъж.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Използвайте CyberGhost с вашия LG!

4. Surfshark

устройства за сърфиране

Surfshark ви предлага безопасно онлайн изживяване с удобното си приложение, съвместимо с LG.

С рецензии, възхваляващи страхотните цени и неограничените връзки на Surfshark, това е доказано като добър и семеен избор за потребителите на LG.

Surfshark има 800+ бързи сървъра в 50+ страни които са P2P лесен, и предлагат Частен DNS.

С убийте превключвател, а не-трупи политика, AES-256-GCM криптиране, разделен тунел, а злонамерен софтуер и блокер на реклами, и още, ще се чувствате сигурно сърфиране в своя LG.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Използвайте Surfshark с вашия LG!

5. ЧастенVPN

ЧастниVPN устройства

PrivateVPN е надеждна опция за тези, които искат достъпна VPN с добри функции, включително удобно за LG приложение, съвместимо с LG.

Въпреки че е сравнително ново допълнение към VPN пазара, PrivateVPN вече придоби репутация на един от лидерите на пазара.

PrivateVPN има 150+ бързи и стабилни собствени сървъри в 60 различни страни, гарантиране, че няма да имате проблеми с деблокирането на гео ограничено съдържание, поточното предаване и изтеглянето на съдържание на вашето LG устройство.

Този доставчик ви държи в безопасност със строг не-трупи политика, a убийте превключвател, криптиране AES-256 с военен клас с поддръжка за множество протоколи, DNS защита от теч, IPv6, и още.

Свържете до 6 устройства наведнъж с PrivateVPN. Изпробвайте сами с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Използвайте PrivateVPN с вашия LG!

резюме

Винаги е трудна задача опитвайки се да пресеете стотици доставчици на услуги, за да намерите тези, които отговарят на вашите нужди.

Надяваме се тази статия да е направила малко по-лесно да се намери най-добрият VPN за вашето LG устройство и инсталирайте Приложение, съвместимо с LG. Препоръчваме NordVPN за вашия LG.

След като инсталирате избрания от вас VPN, можете спокойно да знаете, че вашият онлайн активността е защитена и частна.

Допълнителна информация

Имате ли друго устройство, което искате да свържете с VPN? Прочетете за 5-те най-добри VPN за множество устройства & Връзки.

Вижте най-добрите VPN оферти за този месец и купони!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me