5 най-добри VPN за купуване с биткойн и криптовалути през 2020 г.


Винаги е добра идея да имате качествен VPN (виртуална частна мрежа) за вашата онлайн поверителност. Още по-добра идея? Като имам сигурен и анонимен начин на плащане, иначе известна като криптовалута.

Купуването на вашия VPN с традиционна кредитна карта или PayPal може да бъде рискован ход. Ето защо криптовалутите, като биткойн, станаха по-популярни - но не всеки доставчик ще ги приеме.

Намирането на идеалния VPN, който също поддържа плащания с криптовалута, може да бъде предизвикателство. След като тествахме стотици VPN, ние създадохме окончателен списък на топ VPN мрежи, които можете да закупите с криптовалута. Независимо дали небрежно сърфиране, torrenting, или достъп до Netflix, в нашия подробен списък ще намерите това, което търсите.

Дори да нямате крипто портфейл, придържайте се. Ще разберем и защо крипто плащанията са чудесна идея за следващия ви VPN.

Преди да стигнем до списъка, ето бърза резюме.

Бързо ръководство: Как да закупите VPN с криптовалута

 1. Изберете VPN това позволява плащания с криптовалута. NordVPN е нашата препоръка №1 - превъртете надолу, за да разберете защо.
 2. Регистрирайте се и изберете биткойн или криптовалута като начин на плащане. За по-добра анонимност използвайте имейл адрес с възможно най-малко лична информация.
 3. Завършете покупката. Някои доставчици използват крипто шлюзове за плащания, докато други приемат валута директно чрез собствените си крипто портфейли.
 4. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера.
 5. Готов си! Насладете се на по-добра поверителност, когато разглеждате и плащате.

Предимства на биткойн и други криптовалути

Просто казано, плащането с криптовалута ви дава едно огромно предимство - много по-добра поверителност. Основната цел на криптовалутата е да осигури по-сигурен обмен на потребителите, като същевременно поддържа публична документация за всички транзакции. Това се случва благодарение на частни и публични „ключове“. Не се изисква лична информация, която да се идентифицира по време на който и да е етап от процеса.

Сравнете това с традиционните методи за плащане, където трябва да посочите номера на кредитни карти, акаунти в PayPal или други чувствителни идентификационни данни. Това може да представлява огромен риск за сигурността, ако се случи нарушение на данните.

За много от нас излагането на информация за кредитната карта онлайн е проблем. Биткойн и други криптовалути са чудесни алтернативи, за да се запазят тези подробности от платформите на трети страни.

Но, не се заблуждавайте - тук не говорим за пълна, безупречна защита.

Криптовалутата е напълно анонимна?

Поверителността не е равнозначна на анонимността. Въпреки че крипто плащанията позволяват по-сигурни покупки, те не са перфектни.

Благодарение на течовете на Snowden, ние знаем, че NSA следи потребителите на биткойни от поне 2013 г. Нещо повече, много криптовалути днес са юридически задължени да събират информация за потребителите.

Купуването с криптовалута вероятно няма да ви спести от Big Brother. Това обаче е най-безопасното, когато става въпрос за онлайн плащания.

Ето едно добро обобщение: криптовалутата може да не скрие напълно покупката ви, но ще добави много по-силен слой защита.

Тъй като използвате криптовалути вместо чувствителни данни за плащане, хакерите ще ви открият много по-трудно. Плюс това, от какво се интересуват най-много - вашите кредитни карти, цифрови пари и подобни сметки - ще остане безопасно.

Трябва ли да получите VPN с криптовалута?

Нека бъдем истински за секунда. Ако нямате много опит с биткойн или други криптовалути, вероятно ще получите VPN по старомодния начин. Това е добре - в днешно време подобни плащания са много по-безопасни.

Но, винаги има риск. Много потребители искат да намалят този риск, като изберат по-частен и сигурен процес на плащане от началото до края. Тук може да помогне криптовалутата.

Ако имате крипто портфейл, няма причина да не го използвате за следващия си VPN. Макар че не е пълна гаранция, това е следващият най-добър вариант за поверителност след плащания в брой.

Професионален съвет: Когато купувате VPN с криптовалута, добре е да използвате отделен имейл, който не включва чувствителна лична информация.

Така че остава само едно нещо - да изберете правилния VPN за вашите нужди. По-сигурната покупка е важна, но също така е и VPN с ефективността, за да запазите сърфирането си безопасно и лично.

Чудите се кои доставчици спечелиха първите пет места? Вижте ги по-долу!

Най-добрите VPN мрежи, които можете да закупите с биткойн и други криптовалути

За този списък разгледахме висококачествени VPN, лесно плащане, чрез Bitcoin или други криптовалути. Нашите резултати са базирани на няколко фактора, включително сървърна мрежа, скорост, важни функции и цялостна поверителност.

1. NordVPN

NordVPN устройства

 • Приети криптовалути: Bitcoin, Ethereum, Ripple
 • Платформа за плащане с крипто: CoinPayments

NordVPN е свързана със здрава сигурност и огромно разнообразие на сървъри. NordVPN има силен AES-256 криптиране, вградена поддръжка на OpenVPN, и над 5000 сървъра в 60+ страни.

Специализирани сървъри разрешете на тази VPN базирана в Панама да ви даде двойно криптиране, DDoS защита, и безпроблемни поройки. Собствени функции като SmartPlay DNS правят поточно бързо и лесно - дори и за Нетфликс!

Освен това ще бъдете в безопасност от всякакви течове на VPN, благодарение на две различни убийте превключватели и частен DNS настройки в рамките на прости, интуитивни клиенти. Това, заедно с строга политика за нулева регистрация, прави NordVPN любим потребител за уединение и удоволствие. Опитайте NordVPN безрисково с техните 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

 • Приети криптовалути: Bitcoin
 • Платформа за плащане с крипто: BitPay

Най-голямото предимство на ExpressVPN е неговото високоскоростни сървъри. Получавате над 3000 от тях в огромни 90+ държави - но това не е всичко.

Сигурността също има значение. Благодарение на него стриктна политика без регистрация и пълна поддръжка на OpenVPN (дори и на мобилни устройства), този VPN е и двете бърз и надежден. P2P е достъпен за всички сървъри за анонимен порой само с едно щракване.

Освен това получавате и превключвател за убийство, защита от течове на DNS, разделно тунелиране, и дори персонализирани DNS сървъри за неограничен стрийминг на вашите телевизори и конзоли. С толкова много неща за това е лесно да разберем защо ExpressVPN е един от нашите най-високо оценени доставчици в потребителските отзиви.ExpressVPN позволява на потребителите да получат пълно възстановяване в рамките на 30 дни след закупуването на плана им, без зададени въпроси.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

 • Приети криптовалути: Bitcoin
 • Платформа за плащане с крипто: BitPay

CyberGhost улеснява живота на VPN начинаещите със своите чист и просто приложение. Въпреки това, напредналите потребители ще намерят много стойност и тук.

с 3 500+ сървъра и специализирани профили за поточно и P2P, CyberGhost е чудесен за Netflix, торенти и много други. Можете да се доверите на криптиране с военен клас за да сте в безопасност онлайн, докато разглеждате поверителност.

Като цяло CyberGhost е друг отличен универсален VPN, заслужаващ първо място в нашия списък. Вижте дали реалните потребители са съгласни в техните отзиви на този доставчик. Можете да опитате CyberGhost, като използвате 45-дневната им гаранция за връщане на парите, ако закупите план за 6 или повече месеца.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

4. Surfshark

5 най-добри VPN за купуване с биткойн и криптовалути през 2020 г.

 • Приети криптовалути: Bitcoin, Ethereum, Ripple
 • Платформа за плащане с крипто: Coingate, CoinPayments

Surfshark е сравнително нов на пазара, но това VPN с бюджетни цени вече е впечатляващо с 800+ сървъра по целия свят и елегантни клиенти.

Изборът на нова услуга може да ви донесе няколко страхотни екстри и Surfshark не е изключение. Ниско натоварване на сървъра и високи скорости направете бързи и стабилни връзки. В допълнение, получавате толкова едновременни връзки, колкото искате - това е правилно, тук няма ограничения на устройството!

Потокът и потоците не са проблем за Surfshark. Нито е сигурност, благодарение на силно, 256-битово криптиране и нулева регистрация на данни. С полезни функции като WhiteLister (разделно тунелиране) и Режим NoBorders (настройки на обфуксация), този VPN бързо се превръща във водещ доставчик. Вижте сами с реални потребителски отзиви! Не приемайте думата ни за това. Surfshark ще ви позволи да изпробвате услугата му за 30 дни, а ако не ви хареса, можете да си върнете парите.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

5. ЧастенVPN

privatevpn устройства

 • Приети криптовалути: Bitcoin
 • Платформа за плащане с крипто: Директна транзакция с биткойн портфейла на доставчика

Друг чудесен вариант за потребителите на бюджет, PrivateVPN може да изглежда просто средно със своя 80+ сървъра. Но този шведски доставчик е свързан с малките подробности.

Мрежата обхваща 56 държави, което е отлична гама. Нито една от вашите данни не се записва, и можете да избирате между 128-битово или 256-битово криптиране заедно с OpenVPN протокол. PrivateVPN също положи много работа в своя малък списък на сървъри, така че не е нужно да се притеснявате за скоростта или продължителността на работа.

с полирани приложения и защита с едно щракване, тази VPN също е лесен за използване. Но ако имате нужда от помощ при настройката, има и Функция "отдалечена помощ". Открийте повече за компактния, но способен PrivateVPN с нашите експерти и потребители. PrivateVPN има 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да ви създаде усещане за VPN, без да поемате дългосрочен ангажимент още от самото начало.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

заключение

Закупуването на VPN с криптовалута е чудесен начин да запазите плащанията си анонимни. Трябва обаче също да се уверите, че покупката ви струва монетите.

Надяваме се, че нашият подробен списък ви помага да направите правилния избор. Ако все още не можете да вземете решение за най-добрия доставчик за вашите нужди, NordVPN е нашето най-добро предложение. Вземете го за безплатен 7-дневен тестов драйв и разгледайте пълния набор от сървъри и функции!

Започнете своята безплатна NordVPN пробна версия днес!

Допълнителна информация

Търсите най-добрия VPN наоколо? Разберете всичко, което трябва да знаете тук!

Нови ли сте за криптовалутата? Сравнете лесно с нашето задълбочено ръководство за Bitcoin!

Поверителността в интернет е важна. Разберете как да го запазите с най-добрите VPN мрежи без регистрация днес.

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me