5 най-добри VPN-та за биткойни на PUBG PlayerUnknown (актуализация на 2020 г.)


Това може да е една от най-популярните игри в света, но на BattleUnds на PlayerUnknown не мина без спор. Наричан „пристрастяващ“ и „опасен“, PUBG понякога е бил забранен в Непал, части на Индия, Ирак и Китай.

Ако живеете в или пътувате до някоя от тези страни - не се притеснявайте. Все още можете да играете на PUBG с помощта на VPN.

Най-добрите VPN са способен да заобиколи дори най-строгите гео ограничения, което означава, че можете да играете на PUBG в страни, в които е блокиран.

Дори ако не живеете в държава, в която PUBG е забранен, VPN мрежите могат да имат и много други предимства, когато става въпрос за игри. Използването на VPN сървър може намаляване на латентността и изоставането, както и предпазвайки ви от хакери.

Бързо ръководство: Най-добрите VPN адреси за PUBG

 1. NordVPN - С впечатляваща световна мрежа от супер бързи, P2P-приятелски сървъри, NordVPN е нашата основна препоръка за PUBG.
 2. ExpressVPN - Един от най-бързите VPN, там ExpressVPN има и интуитивни приложения за персонализирани приложения, които го правят идеален за игри на всички устройства.
 3. CyberGhost - Бърз, прост и достъпен, CyberGhost е чудесен универсален играч за игри.
 4. Surfshark - Неограничените едновременни връзки правят Surfshark блестяща опция за геймърите, които обичат да използват различни устройства.
 5. PrivateVPN - Лесен и лесен за използване, PrivateVPN е сигурна и разумна опция за геймърите, нови за VPN.

Започнете да играете PUBG с NordVPN!

Какво ви трябва в VPN за PUBG

Ако живеете в - или ще посетите - страна, в която биткойните на BattleUnknown са блокирани, първо ще ви трябва VPN, който може да заобикаляйки гео ограниченията.

Китай, например, е известен със своята Велика защитна стена. Само най-добрите VPN са в състояние да заобиколят този вид цензура. Те могат да направят това от всеки избягване на откриване чрез обсебени сървъри или като имат такава голяма мрежа, която могат незабавно заменете всички открити сървъри и в черен списък от анти-VPN софтуер.

За геймърите, които не живеят в държава, в която PUBG е блокиран, обикалянето с геоблокиране все още може да бъде полезно. Новата актуализация на PUBG означава, че често сте присвоени на сървър въз основа на вашия местен регион. VPN ще маскира местоположението ви, което означава, че можете свържете се към PUBG чрез сървър на различно място ако искате да играете в друг регион.

По този начин също намалявате разстоянието между себе си и сървъра за игри намалява пинг. Това означава намалено изоставане и увеличени скорости за теб.

За да се възползвате максимално от двете предимства, ще ви трябва VPN с a световна мрежа от сървъри в страните, до които искате да получите достъп.

Както при всяка онлайн игра, PUBG също идва с много реален риск от хакване. Свързването към всеки сървър за игри оставя вашия IP адрес уязвим за откриване. Това от своя страна ви оставя уязвими кибератаки като DDoS или DoS.

Използването на VPN за свързване с PUBG ви дава допълнителен слой защита срещу хакери от скриване на вашия IP адрес. Когато се свържете с сървър за игри, всички потенциално злонамерени потребители ще виждат IP адреса на VPN сървъра вместо вашия собствен. Изберете VPN с най-високи нива на криптиране и сигурност, за да запазите личните си данни поверителни.

И накрая, ако искате да играете на PUBG Mobile, както и на вашата конзола и компютър, имате нужда от VPN, който ви позволява да защита на няколко устройства под един лиценз. Многократните едновременни връзки също могат да бъдат наистина полезни, ако искате да имате приятели на кръгла среща в екип.

Най-добрите VPN за PUBG

1. NordVPN

NordVPN за Булгарис

Има причина нашите потребители да класират NordVPN като най-добрата VPN услуга. Специални обсебени сървъри са проектирани да заобикалят дори най-строгите защитни стени, докато можете да се свържете и с тях анти-DDoS сървъри и CyberSec софтуер за да се предпазите от хакери.

Изключителна мрежа от 5 200+ сървъра в 60 държави ви дава много възможности за достъп до регионални турнири и съдържание. Този огромен брой сървъри също ви гарантира бърза и непрекъсната връзка за гладка игра. Можете да защитите всичките си устройства с до 6 едновременни връзки.

Най-хубавото е, че можете да тествате дали NordVPN ви подхожда изцяло без риск с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа Torrenting:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Започнете да играете с NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN за Перу

Въпреки че е една от по-скъпите опции, когато става въпрос за VPN, нашите потребители смятат, че ExpressVPN си заслужава. 3 000+ сървъра в 94 страни не само ви дават 160 места за избор, но те също ви дават най-бързи скорости на всеки VPN.

Чудесен вариант за тези, които вече имат малко VPN ноу-хау, ExpressVPN е безкрайно адаптивен, така че може да бъде изцяло съобразени с игрите. Например, разделен тунел ви позволява да изберете точно кой трафик искате да защитите с VPN. 256-битово криптиране и стриктна политика без регистрация също ще запази вас и личната ви информация в безопасност.

Ако искате да сте сигурни, че ExpressVPN си струва парите, винаги можете да се възползвате максимално от 30-дневната му гаранция за връщане на парите.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа Torrenting:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Започнете да играете с ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost за Перу

Всички приложения на CyberGhost са невероятно интуитивен и лесен за използване. Няма да е необходимо да се притеснявате за сложни настройки, просто изберете от списък с дейности и CyberGhost ще автоматично ви свързва към най-добрия сървър за вашите нужди.

Звездна мрежа от 3 600+ сървъра в 60 държави ви дава много места за избор, от които можете да се защитите до 7 устройства под един профил. CyberGhost на политика за без регистрация, криптиране от военна степен и защита от изтичане на DNS и IP също ще ви предпази - дори в случай на прекъсване на връзката.

CyberGhost ви дава щедър 45 дни за изпробване на услугата напълно безплатно. Или можете да видите какво трябва да кажат реалните потребители в нашите рецензии.

CyberGhost може да се отблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торентинг:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Започнете да играете с CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark за Перу

Понякога да си новодошъл има своите предимства. Сравнителната младост на Surfshark означава, че всъщност е много добра да лети под радара, когато става въпрос деблокиране на гео ограничено съдържание. Ще можете да избирате 800+ сървъра в 50+ страни и всички сървъри са P2P-приятелски.

Връзките на Surfshark са бърз и надежден и поверителността е гарантирана от a политика без регистрация, убийте превключвател, DNS защита от теч, криптиране от висок клас, и уникален софтуер MultiHop.

Въпреки това може би най-популярната функция при нашите потребители е Surfshark's неограничена връзка с устройства. Това означава, че можете безопасно да играете на всичките си устройства или да защитите целия си екип, когато те обикалят да играят PUBG.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа Torrenting:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Започнете да играете със Surfshark!

5. ЧастенVPN

PrivateVPN за България

Присъединявайки се към най-високата си сигурност, PrivateVPN е идеалният избор, ако се притеснявате за хакери и мами в PUBG. Услугата има a специален режим Stealth както и политика за без регистрация, превключвател за убийства, защита срещу теч и 256-битово криптиране на AES - всички те са като настройки по подразбиране.

PrivateVPN няма толкова голяма мрежа, колкото другите услуги, освен нейните сървърите все още обхващат 60 страни и е скоростите са надеждни и достатъчно бърз за игри. Всички приложения са изключително удобен за използване и цените на услугата са много разумни, което прави това добра опция за първоначалните VPN потребители.

Вижте какво трябва да кажат другите за PrivateVPN или опитайте сами с a 7-дневен безплатен пробен период.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торентинг:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Започнете да играете с PrivateVPN!

Обобщение и допълнително четене

Не позволявайте на хакерите и латентността да съсипят следващия ви мач на BattleUnkown в Battlegrounds. Изберете най-добрия VPN за вас и се насладете на подобрено PUBG изживяване, където и да сте по света.

Искате ли да знаете повече за ускоряването на връзката си? Ето нашия списък с 5-те най-бързи VPN за торенти и стрийминг.

Направихме и завръщане на 5-те най-добри VPN за игрите като цяло.

Сложихте ли сърцето си да играете PUBG с NordVPN? Не си тръгвайте, без да се възползвате максимално от нашите кодове на купони NordVPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me