5 най-добри VPN сървъри за работа през 2020 г. [& Намаляване на времето за забавяне]


Ако сте един от 40-те милиона играчи в Overwatch, знаете колко важна е бързата, безопасна и сигурна интернет връзка, за да се насладите на играта. Последното нещо, от което се нуждаете в кулминацията на отборната битка, е изтриването, защото оръжието ви не е стреляло навреме.

Скоростта и времето на изоставане са двата най-големи проблема, с които се сблъскват играчите на Overwatch използване на ненадеждни, необезпечени мрежи. Има още много обаче, вариращи от неудобни до пагубни.

VPN е най-бързото и лесно решение за намаляване на времето на изоставане играе Overwatch и бъдете в безопасност онлайн. Не всеки VPN е достатъчно мощен да поддържа игра, голяма колкото Overwatch, така че ще ви покажа как за да изберете най-подходящия за вашите нужди.

Бързо ръководство: Най-добрите VPN-та за Overwatch

 1. NordVPN: Общият наличен VPN с най-висок рейтинг с 5 700+ сигурни, оптимизирани за скорост сървъри по целия свят и водещи в индустрията инструменти за поверителност.
 2. ExpressVPN: Това е най-бързият VPN на пазара, който гарантира, че никога няма да имате забавяне или срив в средата на играта, защото вашата интернет връзка не може да бъде в крак с действието Overwatch.
 3. CyberGhost: Ако трябва да защитите няколко устройства наведнъж, CyberGhost осигурява най-лесното решение. Защитете до 7 устройства с обикновена VPN инсталация с едно кликване.
 4. Surfshark: Изгряващата звезда на света на VPN, този нов доставчик бързо се изкачи в нашите редици, за да се превърне в една от най-популярните VPN мрежи.
 5. PrivateVPN: Идеален за начинаещия VPN новак, PrivateVPN предлага просто и ефективно решение с невероятна поддръжка на клиенти.

Опитайте NordVPN без риск сега!

Какво ви трябва в VPN за Overwatch

Бързите скорости на връзката са от решаващо значение за играта на Overwatch. Размерът на играта, броят на играчите и разстоянието между всички сървъри означават, че много домашни интернет мрежи се борят да бъдат в крак. Играчите на Overwatch трябва да споделят връзката си със семейството, приятелите и съседите, забавяне на играта и в резултат на геймплей латентност и изоставане.  

За да заобиколя това, имате нужда от VPN, което криптира вашите данни в сигурен и скрит тунел в споделена мрежа и ви дава достъп до високоскоростни сървъри навсякъде по света. Изберете VPN с много защитени сървъри, за предпочитане в същата страна като сървърите за игри, така че вашите данни имат по-малко разстояние за пътуване и по-малко трафик по пътя.

Свързване към VPN сървър може дори да ускори вашата интернет връзка, подобряване на сърфирането, стрийминга и изтеглянето, както и Overwatch.

Шифроването чрез VPN също ви предпазва, докато играете. Премиум VPN използва военни инструменти за сигурност и поверителност скрийте вашата самоличност, данни и местоположение. Това намалява риска от DDoS атаки, измами и кражба на идентичност, доксинг и злонамерен софтуер.

VPN с огромна библиотека от международни сървъри предлага много повече предимства. Можеш преместете местоположението си за достъп до съдържание за изтегляне, което не е достъпно във вашата страна, често за по-евтина цена.

Всички тези предимства надхвърлят само играта на Overwatch. Шифроването на вашите данни и скриването на самоличността ви ще пазете се винаги, когато сте онлайн - не само да играете игри. Като преместите местоположението си в друга държава, можете заобикалят правителствената цензура и имат достъп до всички видове гео-ограничено съдържание, като уебсайтове за филми и новини.

Инвестирайте в VPN това защитава няколко устройства едновременно и е достатъчно мощен, за да поддържа Overwatch и ще видите награди във всеки аспект от вашия онлайн живот.

Опитайте NordVPN без риск сега!

5-те най-добри VPN за Overwatch

1.NordVPN

5 най-добри VPN сървъри за работа през 2020 г. [& Намаляване на времето за забавяне]

NordVPN е като цяло VPN с най-висок рейтинг в света и перфектният избор за геймърите. с над 5 700 сървъра в 60+ страни, той маркира всички кутии за по-голяма сигурност и по-бързи скорости.

успоредно военни инструменти за поверителност като криптиране AES-256, разделно тунелиране и превключвател за автоматично убиване, NordVPN също предлага изключителен CyberSec пакет. Това водещ в индустрията софтуер срещу злонамерен софтуер предпазва ви от DDoS атаки и други онлайн заплахи, без да забавя връзката ви.

Можете да се регистрирате до NordVPN безрисково, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Опитайте и вижте сами защо нашите читатели обичат този VPN. 

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Опитайте NordVPN без риск сега!

2. ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

ExpressVPN е най-бързият VPN на пазара, но това не е единствената причина да вземете предвид тази VPN. Със сигурна, оптимизирана скорост сървъри в над 160 места по света, разбираш мълниеносен, напълно личен и отворен достъп до мултиплейър игри и карти навсякъде по света. 

ExpressVPN е изградени за скорост и удобство, на всяко устройство. С до пет устройства, защитени наведнъж, неограничен стрийминг, отлично спускане на геоблок, и повече, предимствата на този VPN надхвърлят само игрите.

Вижте сами с a безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако все още не сте сигурни, разгледайте пълния ни преглед за да видите колко мощен е ExpressVPN всъщност.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Опитайте ExpressVPN без риск сега!

3.CyberGhost

CyberGhost устройства

Оптимизиран за защита на множество устройства, CyberGhost е, ако искате да го смесвате между конзоли и компютри.

Един единствен акаунт в CyberGhost може защитават до 7 устройства едновременно. След като създадете потребителски профил и оптимизирате вашите VPN настройки, CyberGhost предоставя a проста инсталация с едно кликване на всяко устройство. Можеш защити цялата си домашна мрежа в рамките на минути. 

След като CyberGhost е инсталиран, вие се възползвате от въздухонепроницаема сигурност, която няма да забави връзката ви. Лесно е да разберем защо този VPN е толкова популярен сред нашите читатели. Разберете сами, без риск, с a 45-дневна гаранция за връщане на парите.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да, специалният профил показва държавите и броя на потребителите.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Опитайте CyberGhost без риск сега!

4.Surfshark

Устройства за сърфиране

Нашите читатели мислят Surshark е най-добрият новак VPN, и аз съм съгласен. С бързорастяща библиотека от сървъри и впечатляващ апартамент персонализирани инструменти за поверителност, Предсказвам Surfshark ще продължи изкачването си нагоре в нашата класация.

Макар и по-малък от останалите ни, това е особено полезно за Surfshark в една област. Този VPN лети под радара и заобикаля дори най-трудните геоблоки и ограничения, които ви дават достъп до всички актуализации и игри на Overwatch отвсякъде в света.

Surshark предлага изключителна стойност, с неограничена едновременна защита на устройството на един акаунт. Инсталирайте го на всичките си устройства, без риск, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Опитайте Surfshark без риск сега!

5.PrivateVPN

ЧастниVPN устройства

Ако сте нови в VPN мрежи или сте загрижени за разходите, PrivateVPN предоставя начинаещо приятелско изживяване с изключителна стойност. Този доставчик предлага на VPN новодошлите a просто и ефективно решение, с невероятна поддръжка на клиенти. 

Простотата и стойността не означават, че PrivateVPN е пожертвал скоростта и сигурността. Потребители насладете се на здрава сигурност наравно с други първокласни VPN, включително Шифроване AES-256, защита от течове на DNS, протоколи L2TP / IPsec и сигурни сървъри в 60+ държави. Където и да играете Overwatch, PrivateVPN ще се пази.

Стотици наши читатели са дали превъзходно положителни отзиви на PrivateVPN. Сами можете да видите защо с a безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Опитайте PrivateVPN без риск сега!

резюме

Ако искате да доминирате с разширяващите се карти и бързите действия на Overwatch, имате нужда от бърза, надеждна и безопасна връзка. VPN е най-лесното, бързо решение за намаляване на времето на забавяне и запазване на защитата от DDoS атаки и други заплахи за онлайн игри.

Ползите не се спират на игрите. Премиум доставчик катоNordVPN ви дава ненадминат достъп до целия интернет, заобикаляйки гео ограниченията и цензурата, докато пазейки се в безопасност и анонимност.

Възползвайте се от него 30-дневна гаранция за връщане на парите и се уверете сами.

Опитайте NordVPN без риск сега!

Допълнителна информация

Съмнявам се, че Overwatch е единствената игра, която играете онлайн, така че избрах 5-те най-добри VPN-та за игри.

Скоростта е от решаващо значение при използване на VPN за онлайн мултиплейър игри. За да сте сигурни, че връзката ви никога не пада, тествах и избрах 5-те най-бързи VPN.

Един добър VPN ще преобрази времето ви онлайн, а не само в игри. Вижте нашето пълно ръководство за начинаещи, за да научите повече за невероятните ползи.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me