5 най-добри VPN сървъра за смел браузър | Тестван и актуализиран през 2020г


Смелият браузър е a уеб браузър, фокусиран върху сигурността което обещава безпрецедентна поверителност за потребителите. За разлика от повечето уеб браузъри, блокира проследяването на потребителите и събирането на данни, докато предлага a вграден adblocker. 

Създаден от съоснователя на Mozilla и изобретател на Javascript и напълно отворен код, тя има сериозни данни за поверителност. 

Но точно като конкуренция, Смелият браузър има големи ограничения. Ако наистина искате личен, сигурен и анонимен интернет, смел браузър само по себе си не е достатъчно. 

Комбинирайте Brave Browser с VPN, и ще спечелите анонимността и поверителността, която желаете. Ще ви покажем силата и лекотата на използването на тези две технологии заедно.

Бързо ръководство: Най-добрите VPN-та за смел браузър

1. NordVPN:Общият най-високо оценен VPN, NordVPN има над 5700 защитени сървъри по целия свят и е любим на нашите читатели.

2.ExpressVPN:С най-бързия VPN на пазара можете да се насладите на светкавични скорости и въздухонепроницаема сигурност навсякъде по света.

3.CyberGhost:Това е най-лесният VPN, който можете да настроите на няколко устройства наведнъж, и предлага богат пробен период за нови потребители.

4.Surfshark: С изключително адаптивни функции и бързоразвиваща се библиотека от сървъри, Surfshark е нов, но невероятно популярен VPN.

5.PrivateVPN: Бюджетна опция за начинаещи VPN, PrivateVPN предоставя отлично обслужване на клиенти и прости приложения за хора, нови в VPN мрежи.

Използвайте Brave Browser с NordVPN!

Защо имате нужда от VPN за смел браузър

Смелият браузър изминава дълъг път, за да запази личните си данни скрити от киберпрестъпници, рекламодатели и дори правителството. Предлаганите функции включват вграден adblocker, деактивиране на проследяването, лесно изчистване на данните за сърфиране след всяка сесия и много други. 

Въпреки това, въпреки че всички те осигуряват по-малко разсейващо, по-безопасно интернет изживяване, те не предлагат цялостно решение. Има все още много начини можете да бъдете в опасност, ако разчитате само на Brave Browser за да сте в безопасност онлайн.

Тук идва VPN. Изграждане на здравата основа на смел браузър, мощен VPN осигурява пълна анонимност онлайн, и дори ще запази физическото ви местоположение скрито.

По всяко време използвайки неосигурена мрежа или сървър - у дома, на работа или на обществен wi-fi - можете да бъдете проследени и насочени от всеки, който има достъп до тази мрежа. Те също могат да използват вашия сървър, за да открият вашия IP адрес и точното местоположение. Така че дори и при Brave Browser има голяма потенциална опасност. 

Използва се VPN най-модерно, военно криптиране за обхващане на вашия интернет трафик в скрит тунел във всяка мрежа. Като ви позволявам да свържете се с интернет чрез защитен сървър извън вашата мрежа, наслаждавате се на поверителност от край до край. С допълнителни инструменти като превключвател за автоматично убиване, вие сте гарантирано това дори ако VPN има проблем, ще останете скрити и безопасни. 

Това е само върхът на айсберга, що се отнася до VPN технологията и нейните приложения, които ще обясним по-долу. Инсталирайте VPN на устройството си и то ще бъде подобрете вградените инструменти за поверителност на Brave Browser без сравнение. 

Използвайте Brave Browser с NordVPN!

Това не е всичко, което VPN може да направи

След като комбинирате Brave Browser и VPN, ще получите се наслаждавайте на по-бърз, анонимен и безграничен интернет.

Премиум VPN се предлагат много впечатляващи инструменти за повишаване на поверителността ви. тези пазете се от проследяване от рекламодатели, киберпрестъпления, държавен надзор и дори вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Като се свържете със защитен сървър извън вашата страна, вие също заобикаляйте всички държавни цензури и ограничения на медиите. 

Свързването със сървър извън вашата страна също означава, че можете байпас geoblocking от големи поточни уебсайтове като Нетфликс. Ти получаваш неограничен достъп до целия интернет, където и да сте по света. 

И накрая, въпреки използването на някои от вашата честотна лента, добрата VPN всъщност прави интернет по-бърз. Скривайки уебсайтовете, които посещавате, вашият интернет доставчик ще бъде блокиран от умишлено забавяне на вашата интернет връзка.

Това е често срещан проблем, ако редовно предавате или изтегляте съдържание или се радвате да играете онлайн мултиплейър игри. 

Не всеки VPN може да се достави стандарта за поверителност, който търсите, ако използвате Brave Browser. Нуждаете се от такава, която ще ви държи скрити онлайн, без да забавя интернет. Избрахме 5-те най-добри.

Използвайте Brave Browser с NordVPN!

5-те най-добри VPN-та за смел браузър

1.NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN е като цяло VPN с най-висок рейтинг в света и най-популярният сред нашите читатели. С над 5 700 сървъри по целия свят можете сърфирайте в интернет с пълна поверителност и светкавични скорости. 

с водещи в индустрията функции за сигурност, NordVPN ви предпазва от хакване, проследяване и всяка друга опасност онлайн. Шифроване на AES-256, строга политика за без регистрация, автоматично превключване на убийства и защита от течове на DNS са само някои от инструментите, които са на ваше разположение, когато се регистрирате с NordVPN.

Комбинирайте вградените функции за поверителност на Brave Browser с NordVPN, с безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите, и ще се изумите от разликата, която прави.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Опитайте NordVPN без риск сега!

2.ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Ако скоростта е най-голямата ви грижа, ExpressVPN е идеалният избор. Това е най-бързият VPN в света. Не само ще ви запази в безопасност онлайн, но ExpressVPN ще да ви отнеме с това колко бързо прави вашата интернет връзка.

Всички на ExpressVPN оптимизирани за скорост сървъри в над 160 места по целия свят, са пълни с най-добрите в клас инструменти за сигурност и предлагат неограничена честотна лента. Можете спокойно да изтегляте и изтегляте толкова съдържание, колкото сърцето ви желае, и да прекарвате часове в игра на любимите си игри.

Лесно е да разберем защо истинските потребители обичат този VPN.  Изпробвайте сами, без риск, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Опитайте ExpressVPN без риск сега!

3.CyberGhost

CyberGhost устройства

Базиран на много положителни отзиви на читателите, CyberGhost е един от най-популярните VPN за защита на няколко устройства едновременно. Можеш защити до 7 устройства наведнъж, и създайте потребителски профил за Настройка с едно щракване на всеки. Това прави инсталирането на CyberGhost на множество устройства бърз, безболезнен и неусложнен.

След като инсталирате CyberGhost на всяко устройство, получавате предимствата на въздухонепроницаема, най-съвременна сигурност и достъп до над 3900 сървъри в 60+ страни. Те са изградени за бързина, поверителност и пълна анонимност онлайн.

CyberGhost също предлага един от най-щедрите пробни периоди. Новите потребители получават 45-дневна гаранция за връщане на парите когато се регистрират, с безплатни тестове за потребители на iOS и Android.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Опитайте CyberGhost без риск сега!

4.Surfshark

Устройства за сърфиране

С бързорастяща библиотека от сървъри и сериозно впечатляващ апартамент персонализирани инструменти за поверителност, Surfshark е малък VPN, който събира огромен удар.

Наред със стандартните за индустрията функции за сигурност като AES-256 криптиране, превключвател за автоматично убийство и IKEv2 / IPSec протоколи, Surfshark предлага на потребителите широк спектър от допълнителни инструменти. С вграден adblocker, персонализирани VPN режими, „режим на камуфлиране“ и много други, можете лесно да приспособите Surfshark към вашите специфични нужди за поверителност.

Най-доброто от всичко, което предлага Surfshark неограничена защита на устройството в един акаунт. Можете да го инсталирате безрисково на толкова устройства, колкото са ви необходими, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочетете пълното ни ревю, за да видите защо смятаме, че Surfshark е tизгряваща звезда от VPN.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Опитайте Surfshark без риск сега!

5.PrivateVPN

ЧастниVPN устройства

PrivateVPN е благоприятен бюджет за начинаещи VPN. Този доставчик знае, че VPN могат да изглеждат сложни и объркващи за новите потребители. Така че те предлагат просто решение с невероятно ниво от 24/7 грижа за клиентите. 

Преди дори да инсталирате VPN, можете да изберете да се ръководите през всяка стъпка от поддържащ агент на живо. След ан лесна, 60 секундна инсталация, ще се радвате на същото ниво на сигурност и подобрена поверителност оферта от всяка VPN от този списък. PrivateVPN има сигурни сървъри в 60 държави, гарантирайки бързо сърфиране навсякъде по света.

Възползвайте се от 30-дневна гаранция за връщане на парите за да разберете защо PrivateVPN е така популярни сред нашите читатели. 

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Опитайте PrivateVPN без риск сега!

резюме

Преминаването към Brave Browser е голяма, важна стъпка към повишаване на поверителността ви онлайн. въпреки това, тя има ограничения.

Всеки път, когато използвате неосигурена интернет мрежа, сте изложени на риск, дори и със защитен браузър. 

Комбинирането VPN с вградени инструменти за поверителност на Brave Browser, вашите данни, трафик, местоположение и самоличност ще бъдат защитени от непроницаема стена с многопластова сигурност.  употреба30-дневна гаранция за връщане на парите на NordVPN да се убедите сами.

Опитайте NordVPN без риск сега!

Допълнителна информация

За да ви помогнем да решите кой VPN е идеален за вас, подбрахме най-добрите налични VPN сделки и талони.

Достъпът до Netflix е едно от най-популярните приложения за VPN. Но само най-добрите ще работят, така че първо проверете нашите препоръки.

Ако сте фен на онлайн игрите, имате нужда от мощна, бърза VPN, за да сте в безопасност. Избрахме топ 5. 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me