5 най-добри (и най-безопасни) VPN мрежи за Usenet, които наистина работят през 2020 г.


По-големият брат на интернет, който всички познаваме и обичаме, Usenet все още има много лоялни последователи.

Тихо се развива след старта си през 1979 г., Usenet е популярен избор за милиони хора, които търсят безплатна обмяна на идеи чрез групи за новини, отворени форуми, споделяне на файлове и неограничено изтегляне.

Платформата е в крак с големите промени в интернет технологиите и остава сигурен избор. Но като всички онлайн платформи, в Usenet има няколко опасения за поверителност и безопасност.

от комбиниране на Usenet с VPN. Можете да получите достъп до всички най-добри части на Usenet, без да се притеснявате за поверителност, течове на данни или правни проблеми.

Бързо ръководство - най-добрите VPN за Usenet

1.NordVPN:Най-популярният избор сред нашите читатели и най-високо оцененият ни VPN, NordVPN предлага най-пълния наличен VPN пакет.

2.ExpressVPN:Най-бързият VPN на пазара, ExpressVPN може да се похвали и с поверителност в най-добрия клас, комбиниран със сървъри на 160 места.

3.CyberGhost: Когато искате да защитите няколко устройства, помислете за CyberGhost. Той прави инсталирането на VPN на множество устройства проста и бърза.

4.Surfshark: Изгряващата звезда от света на VPN, този впечатляващ новак предлага изключителна стойност и впечатляващ набор от персонализирани VPN инструменти.

5.PrivateVPN: Имайки предвид VPN новодошлите, PrivateVPN предлага просто, достъпно и ефективно решение.

Достъп до Usenet с NordVPN сега!

Защо имате нужда от VPN за Usenet

Стартиран през 1979г, Usenet имаше потенциал да ръководи ерата в интернет. Въпреки това, много хора го намериха за твърде сложен и световната мрежа - интернет, който всички използваме, стана по-популярен.

Достъп до Usenet и използване на многото му функции изисква споделяне на много лична информация, която може да бъде проследена обратно към вас. Usenet регистрира голяма част от тази информация, заедно с вашата дейност за търсене на Usenet, и я запазва се съхранява за неопределено време. 

Тъй като споделянето и изтеглянето на файлове в NZB формат на Usenet се превърна в една от най-популярните дейности в мрежата, тя може да привличат вниманието на властите за нарушаване на авторски права и други престъпления. Потребителите, които открито търсят и изтеглят файлове, на Usenet се въвеждат много потенциална правна опасност.   

Много хора смятат, че вграденото SSL криптиране на Usenet е достатъчно, за да се скрие търсенето и изтеглянето им, но това не е вярно.

Уебсайтовете съобщават, че намират в Google стари регистри на Usenet, датирани на повече от 20 години. По онова време поверителността на Usenet беше най-съвременна. Сега обаче технологията продължи и личната информация на потребителите от преди десетилетия е достъпна. 

Това е идеалният пример защо имате нужда от VPN като отделен инструмент за поверителност, докато правите каквото и да било в споделена мрежа като Usenet или World Wide Web.

Чрез достъпа до Usenet чрез VPN, особено такава със строга политика за не-регистрация, вие уверете се, че цялата ви дейност е скрита и сте в безопасност от правна опасност. 

VPN криптира всички данни, преминаващи през неговата мрежа, включително историята на търсенията и изтеглянията. Дори може да скрие, че имате достъп до Usenet. Единствената видима дейност за външни лица е това свързан сте с VPN - всичко, което правите след това, е частно. 

Usenet също е geoblocked на много места. VPN ви позволява да заобикаляйте тези гео ограничения като ви свържат към интернет чрез защитени сървъри по целия свят. Ако вашият район ограничава Usenet, използвайте VPN за достъп до сървър в друга държава.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Добавените предимства за поверителност и сигурност, които VPN носи на Usenet, се прилагат за всичко, което правите онлайн.

Когато използвате световната мрежа, се сблъсквате с безброй заплахи и препятствия, които често остават скрити, но все пак опасно. VPN ви защитава от заплахите и ви помага да заобиколите препятствията.

Проследяването на вашата онлайн активност е често срещано във всички браузъри, платформи, приложения и доставчици на интернет услуги. Това може да се използва за измамят ви, манипулират ви, нападат ви със злонамерен софтуер и още много.

VPN мрежите използват криптиране с военен клас и други водещи в индустрията инструменти за сигурност за да сте в безопасност, скрито и анонимно онлайн. Дори физическото ви местоположение, нещо лесно проследено, е частно.

Това означава по-сигурно, по-частно и в крайна сметка по-приятно онлайн изживяване за всеки потребител на VPN.

Заобикаляйки гео ограниченията също не се отнася само за Usenet Свързвайки се към интернет чрез защитени VPN сървъри, вие получават достъп до „без граници“. “ Можете да получите достъп до ограничения за съдържание на популярни сайтове като Netflix, докато също избягвайки правителствената цензура.

Достъпът до интернет чрез VPN, независимо дали е Usenet или World Wide Web, ще подобрете всички аспекти на вашия онлайн живот. Просто помнете това не всеки VPN може да осигури ползите, които сме изброили тук.

Имате нужда от мощна VPN с херметична сигурност и строги политики за поверителност.

5-те най-добри VPN за Usenet

1.NordVPN

5 най-добри (и най-безопасни) VPN мрежи за Usenet, които наистина работят през 2020 г.

NordVPN е най-популярният VPN сред нашите читатели и перфектният избор за потребителите на Usenet, съобразени с поверителността.

То предлага водеща в отрасъла сигурност, включително AES-256 криптиране, поддръжка за OpenVPN и IKEv2 / IPSec протоколи, строга политика за без регистрация, и още много. С над 5 700 сървъра в 60+ страни, NordVPN ще ви пази в безопасност, скрито и сигурно навсякъде по света.

NordVPN подкрепя тази сигурност от световна класа ненадминати инструменти за бюст на геоблок, лесни за използване приложения и светкавично бързо сърфиране и скорост на изтегляне. Изпробвайте го сами без риск, 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Достъп до Usenet с NordVPN сега!

2.ExpressVPN

ExpressVPN устройства

Най-бързият VPN в света, ExpressVPN е идеален за споделяне и изтегляне на файлове на Usenet. с оптимизирани за скорост сървъри в над 160 места по света никога няма да се притеснявате, че връзката ви ще се забави, докато сте в мрежата.

Свръхбързата скорост не означава, че ExpressVPN е пожертвал сигурността и стойността. Този доставчик предлага на потребителите въздухонепроницаеми, най-съвременни инструменти за поверителност на до пет устройства наведнъж. Комбиниран със специален VPN рутер, един абонамент за ExpressVPN може да защити цялата ви домашна мрежа. 

Нашите читатели обичат този VPN за неговата скорост, сигурност и лесни за използване приложения. Новите потребители получават 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Достъп до Usenet с ExpressVPN сега!

3.CyberGhost

CyberGhost устройства

CyberGhost е един от най-надеждните и удобни VPN, специално за защита на много устройства. Той защитава до седем устройства едновременно, с персонализиран потребителски акаунт към споделяйте вашите VPN настройки на всяко устройство във вашата мрежа.

с 6 000+ сървъра, разпространени по целия свят, CyberGhost осигурява пълна поверителност навсякъде по света. А стриктна политика без регистрация, криптиране на военна степен и автоматичен превключвател за убийства гарантират поверителност, сигурност и анонимност. CyberGhost отговаря на името си, оставайки неоткрит заобикалят геоблокове, цензура, и други интернет ограничения.

Възползвайте се от щедрото на CyberGhost 45-дневна гаранция за връщане на парите за да разберем защо имаме толкова много похвала за този VPN. 

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да, специалният профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Достъп до Usenet с CyberGhost сега!

4.Surfshark

Устройства за сърфиране

Surfshark е доста по-млад от Usenet, но двамата работят безпроблемно. От старта си Surfshark бързо се издигна в нашата класация, като победи 100-те по-стари конкуренти, за да стане една от най-популярните VPN мрежи в света.

Лесно е да разберем защо. Наред със стандартния набор от инструменти за поверителност, които бихте очаквали за премиум VPN, Surfshark предлага на потребителите а множество персонализирани VPN режими и настройки. Можеш Промени то да отговарят на вашите точни VPN нужди, от изтегляне и споделяне на файлове, до заобикаляне на geoblocks и мълниеносен поток.

Още по-добре е, че този VPN предлага неограничена защита на устройството на един абонамент. Изпробвайте го, без риск, с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. 

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Достъп до Usenet с Surfshark сега!

5.PrivateVPN

ЧастниVPN устройства

Начинаещ, бюджетен доставчик, PrivateVPN е перфектен, ако сте нов за VPN.

PrivateVPN е една от най-удобните за използване VPN на разположение. Дори преди да инсталирате техните приложения, вие се възползвате от изключителна, 24/7 подкрепа на живо. Той ви насочва към всяка стъпка по пътя, като ви гарантира да сте защитени онлайн, докато използвате този VPN.

Простотата не означава, че на PrivateVPN липсва скорост или сигурност. с сигурни, оптимизирани за скорост сървъри в 50+ страни, нашите читатели дават на PrivateVPN изключително положителни отзиви Използвайте безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите да се убедите сами.

PrivateVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност; списък на P2P-оптимизирани сървъри, достъпни чрез приложението.

PrivateVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android и iOS.

Достъп до Usenet с PrivateVPN сега!

резюме

Вие сте на Usenet по причина: искате да го направите споделяте идеи и съдържание в безопасна, сигурна и открита среда.

Само че Usenet няма да ви даде пълна поверителност и анонимност онлайн. За да постигнете това, трябва да получите достъп до Usenet с VPN. употреба30-дневна гаранция за връщане на парите на NordVPN за да видите разликата, която VPN прави в Usenet и по-широкия интернет, без риск.

Допълнителна информация

Все още не сте сигурни кой VPN е най-подходящ за вас? Следвайте нашето ръководство за избор на правилния VPN.

Тествахме и прегледахме 100s VPN. За да ви помогнем да изберете най-подходящия, разгледайте 10-те най-добри.

Ако все още не сте сигурни, проверете абсолютните най-добри VPN оферти онлайн.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me