5 най-добри безплатни VPN за Fire Stick, които наистина работят през 2020 г.


Огнените пръчки са модерното многофункционално устройство, предлагащо всякакви забавления. Въпреки че възможностите на Fire Stick са почти безкрайни, може да нямате достъп до всичко, което искате да гледате, навсякъде.

Някои държави се поставят ограничения за приложенията и съдържанието, което можете да гледате. Така че, ако искате да гледате футболен мач на живо извън дома, да наваксате любимото си шоу или да предавате безплатно премиум съдържание, не можете да сте сигурни, че ще работи. Но с VPN е лесно да заобиколите тези ограничения.

VPN маршрутизира вашия трафик чрез специализирани сървъри, които маскирайте вашия IP адрес и криптирайте вашите данни.

Използвайки VPN с вашия Fire Stick, можете да се свържете със сървър в страна, в която съдържанието, до което искате да получите достъп, е достъпно и излъчвайте любимите си предавания и филми отвсякъде.

С премиум VPN, можете също да се насладите на много други предимства като подобрена поверителност, неограничена честотна лента и HD поток без буфериране. Но плащането на VPN не винаги е опция.

В тази статия ние закръглихме най-добрите безплатни VPN за Amazon Fire Sticks което ще ви предложи плавен поток при запазване на сигурността ви.

Бързо ръководство: Най-добрите VPN мрежи за Fire Stick

 1. Windscribe - Най-доброто за стрийминг и торент.
 2. скрий ме - Надежден и безопасен VPN, най-добър за торент.
 3. ProtonVPN - Защитена VPN с неограничена честотна лента, най-добре, ако не се нуждаете от торент.
 4. SurfEasy - Добър избор, ако нямате нужда от много данни и искате да сърфирате в движение.
 5. TunnelBear VPN - Най-добре, ако сте в безопасност и се нуждаете само от минимални данни.

Вземете Windscribe сега!

Защо имате нужда от VPN за Fire Stick

за жалост, много от филмите, телевизионните предавания и друго съдържание на Fire Sticks са ограничени от определени приложения за поточно предаване, в зависимост от географското ви местоположение. Това е известно като geoblocking.

VPN заобикалят гео ограниченията чрез маскиране на вашия IP адрес и свързване към сървър в страна по ваша избор.

Това ви присвоява нов IP адрес и го прави да изглеждате, че имате достъп до интернет от държава, в която желаното от вас съдържание за вашия Fire Stick не е ограничено.

За да се насладите на предавания и филми на вашия Fire Stick, където и да сте, имате нужда от VPN, който разполага с широка мрежа от сървъри по целия свят, има високо допустимо количество данни и ви позволява да предавате в HD формат с минимални прекъсвания.

Прочетете, за да научите как да използвате VPN с вашия Fire Stick, и да разберете кои 5 безплатни VPN, които препоръчваме.

Това не е всичко, което VPN може да направи

VPN ви дава достъп до ограничено съдържание за вашия Fire Stick, но това не е всичко, което може да направи.

Интернет е много обществено място и всеки ваш ход може да бъде проследен. Когато VPN скрие вашия IP адрес, тя също крие вашата онлайн активност, което означава без проследяване от доставчици на интернет услуги (интернет доставчици) и няма изтичане на данни.

Използване на криптиране на високо ниво, VPN мрежите пазят вас и вашите данни.

Повечето премиум VPN също предлагат политики без регистрация, така че вашите данни не се съхраняват никъде и са сякаш никога не сте били там на първо място. Перфектен, ако искате да предавате безплатно премиум съдържание и не искате да бъде проследяван.

С VPN можете да се насладите светкавични скорости и непрекъснат поток. Това означава без реклами, без буфериране, и любимото ви телевизионно шоу или филм с най-високо качество наоколо.

Разбира се, използването на безплатната версия на всяка услуга винаги идва с улов. Въпреки че можете да се възползвате от криптиране от военна степен и HD стрийминг, това не винаги е достъпно с безплатен VPN.

Ето защо да изберете най-подходящия подходяща честотна лента, допустимост на данните и мерки за поверителност за да запазите вашия IP адрес скрит е от ключово значение.

Най-добрите VPN за Amazon Fire Stick

Инсталирането на VPN на вашия Fire Stick е лесно. Ето нашите топ 5 безплатни VPN за огнени пръчки:

1. Windscribe VPN

Уреди за предписване

Windscribe е наш # 1 топ препоръчителен безплатен VPN за огнени пръчки.

Той е най-добрият за предаване на любимите ви телевизионни предавания и филми, с доста щедър 10GB обезщетение всеки месец. Това е повече от достатъчно, за да гледате няколко епизода отзад назад.

Windscribe има сървъри в над 60 места, въпреки че безплатната версия го прави ограничават те до 11, включително САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Хонконг и други.

Ако искаш поток на Коди, Windscribe е топ избор позволява порой. Можете също поток в Netflix и отключете библиотеката в САЩ, където и да сте, но сървърът е доста бавен, както бихте очаквали с безплатна услуга, така че бъдете подготвени за буфериране.

Със своя собствен вграден блокер за реклами и злонамерен софтуер, R.O.B.E.R.T, можете да се възползвате максимално от непрекъснато поточно предаване и знайте, че сте безопасни, когато го правите, без гадни вируси, за които да се притеснявате.

Дори и с безплатен абонамент потребителите на Windscribe могат да се възползват от максимална сигурност, с 256-битово криптиране на AES и стриктна политика без регистрация.

Няма да е необходимо да се притеснявате дали Вашият IP адрес ще бъде намерен и че Вашият поточен запой ще изведнъж приключи.

Windscribe е чудесен избор, ако сте нов за използване на VPN, тъй като е много удобен за потребителя - изтеглете приложението Windscribe на своя Fire Stick, и вие сте готови да отидете. Освен това можете да инсталирате приложението на толкова устройства, колкото искате.

Вижте нашия преглед на Windscribe, за да видите дали това е VPN за вас.

Професионални версии на безплатната версия:

 • Работи с Netflix и торент
 • Премия за сигурност безплатно
 • Без реклами или зловреден софтуер
 • Инсталирайте на неограничен брой устройства

Безплатна версия на минусите:

 • Предлага се само за сървъри в 11 държави
 • Ограничени надбавки за 10 GB данни (но по-щедри от други безплатни VPN)
 • Бавни сървъри, което може да доведе до буфериране

Вземете Windscribe VPN за вашия Fire Stick

2. скрийте.me

hideme-устройства

hid.me е друг добър избор на безплатен VPN, особено ако искате да предавате поточно предаване. Въпреки че има а надбавка до 2 GB на месец, достатъчно е да го направите излъчвайте филм или телевизионно предаване за няколко часа.

С hid.me, ти няма да може да предава поточно в Netflix, но ти може да го използвате за торентинг и споделяне на P2P, така че това е популярен избор сред потребителите.

Всяка безплатна версия на услуга идва с ограничения. Можете само използвайте hid.me в 5 държави, и само едно от тях е в Европа. Но ще се насладите бързи скорости и висококачествено поточно предаване когато сте близо до тези сървъри.

Има някои премиум функции обаче, включително a политика без регистрация и силно криптиране които защитават вашата онлайн сигурност.

Просто изтеглете приложението hid.me направо на вашия Fire Stick, за да започнете да използвате.

Прочетете нашия преглед, за да видите предимствата и ограниченията на hid.me, плюс екстрите, които бихте могли да се насладите, като плащате за премиум услугата.

Професионални версии на безплатната версия:

 • Работи с торент и P2P споделяне
 • Разширени функции за сигурност
 • Висококачествено стрийминг и бързи скорости в близост до сървъра

Безплатна версия на минусите:

 • Ограничени 2GB месечни надбавки за данни
 • Предлага се само на 5 места
 • Не работи за поточно предаване на Netflix

Вземете Hide.me за вашия Fire Stick

3. ProtonVPN

ProtonVPN iOS устройства

ProtonVPN е един от малкото безплатни VPN мрежи, където можете да се насладите неограничена честотна лента. Това означава няма ограничено използване на данни, така че можете да се насладите на толкова малко или толкова, колкото искате.

Ако искате да гледате Netflix или използвайте торент, ProtonVPN няма да е подходящ за вас също не поддържа.

Но можете да се възползвате от бързи скорости на сърфиране в движение когато сте близо до местоположението на сървъра, така че ако се надявате да се насладите на малко музика, е повече от подходящо. Има само 3 местоположения на сървъра на разположение.

За да сте сигурни, ProtonVPN предлага криптиране с военен клас и се придържа към a стриктна политика без регистрация.

Можете също така да се насладите поток без прекъсвания, тъй като има вграден блокер на реклами.

Друг удобен за потребителите вариант, можете просто изтеглете приложението ProtonVPN директно на вашия Fire Stick. Потребителите обичат интуитивния интерфейс, което го прави популярен избор. Вижте прегледа.

Професионални версии на безплатната версия:

 • Неограничена честотна лента
 • Вграден блокер за реклами
 • Строга политика без регистрация

Безплатна версия на минусите:

 • Не поддържа торент
 • Не може да се предава поточно с Netflix

Вземете ProtonVPN за вашия Fire Stick

4. SurfEasy

Сърфирането в мрежата сигурно се прави просто със Surfeasy

SurfEasy е добър избор, ако искате не планирайте да използвате своя Fire Stick за стрийминг тъй като има само 500MB месечна надбавка за данни.

Ако искаш сърфирайте в движение или гледайте видеоклипове в YouTube, тогава SurfEasy може да бъде VPN за вас.

Можете да използвате безплатната версия на SurfEasy в 13 различни държави и инсталирайте на до 5 устройства.

SurfEasy поддържа торент, но с надбавка от 500 MB може да се изчерпите данни, преди изтеглянето да приключи!

Безплатната версия на SurfEasy все още предлага на своите потребители сигурност на най-високо ниво все пак, с 256-битово криптиране на AES и политика без регистрация за да запазите вашата онлайн активност безопасна и поверителна.

Лесно е и за потребителя - изтеглете специалното приложение на вашия Fire Stick и започнете.

Вижте какво казват потребителите за SurfEasy, за да видите дали е подходящият безплатен VPN за вас и вашия Fire Stick.

Професионални версии на безплатната версия:

 • Работи с порой
 • Инсталирайте на до 5 устройства
 • Специализирано приложение за Fire Stick
 • Предлага се в 13 страни

Безплатна версия на минусите:

 • Много ограничена надбавка от 500 MB
 • Не работи за поточно предаване на Netflix

Вземете SurfEasy за вашия Fire Stick

5. TunnelBear VPN

тунелни устройства

Безплатната версия на TunnelBear е наличен в 22 страни, повече от другите безплатни услуги в този списък.

Както и голяма скорост на връзката, Оферти на TunnelBear висококачествени мерки за сигурност за да запазите местоположението и данните си поверителни, включително a убийте превключвател така че дори и връзката да падне, вашият IP адрес винаги е загадка. Няма нужда да се притеснявате по време на поточно предаване.

За съжаление има само а 500MB месечна помощ, което означава, че TunnelBear не е най-добрият избор за поточно предаване или филми и достъп до геоблокирано съдържание.

Можеш наслаждавайте се на музика и друго сърфиране в движение, с бързи скорости на връзки и минимално буфериране.

е силно съвместим с Fire Stick на Amazon все пак, тъй като има специално приложение, което можете да изтеглите, така че да можете да използвате VPN за нула време, което го прави популярен сред потребителите.

Професионални версии на безплатната версия:

 • Сървъри в 22 страни
 • Бързи скорости на свързване за минимално буфериране
 • Вграден превключвател за убийство, за да запазите IP адреса си скрит

Безплатна версия на минусите:

 • 500MB надбавка за данни
 • Не е подходящ за стрийминг или торент

Вземете TunnelBear VPN за вашия Fire Stick

Рисковете и ограниченията на безплатните VPN

Безплатните версии на премиум услугите винаги се отнемат, и не е различно с VPN. Макар че може да изглежда добра идея да изтеглите безплатната версия, вие ще плащате на друго място със скоростта на обхождане и ограничените квоти за данни.

Много от безплатните версии няма да ви позволяват да предавате съдържание или торент, така че обикновено е най-добре да платите за премиум услуга, за да се възползвате максимално от Fire Stick.

Дори и тези, които ви позволяват да предавате потоци и торенти ограничено използване на данни, и ще можете да гледате само любимите си филми и предавания, докато това не изтече.

Плюс, с умишлено бавни скорости на връзката, можете също да очаквате много буфериране и нискокачествено гледане, което всички знаем е силно разочароващо.

Въпреки че безплатните VPN за Fire Sticks все още се предлагат висока степен на сигурност, винаги има ограничения. някои нямат правило за без регистрация и вашите данни могат да се продават, което излага на личния живот риск.

Не всеки безплатен VPN има вградени блокери за реклами или, така че една минута предавате филм, а следващата гледате реклама.

Нашите най-добри цени за VPN за Fire Stick

За да извлечете максимума от вашия Amazon Fire Stick, това е най-добре да разгледаме първокласни услуги. Тук са нашите две най-препоръчани, първокласни VPN.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Потокът без прекъсвания е лесен с NordVPN. с вградено блокиране на реклами, неограничена честотна лента и впечатляващи скорости на връзката, ще се чудите дали изобщо сте се свързали дистанционно.

NordVPN ви позволява да достъп до Amazon Prime Video, HBO и отключване на ограничени Netflix библиотеки.

Ще се възползвате от HD стрийминг, без реклами и без буфериране. През цялото време силни мерки за сигурност, включително криптиране с военен клас, работите безшумно на заден план, за да запазите местоположението и данните си поверителни.

NordVPN свърши 5 400 сървъра на 60+ места, така че да има наличност където и да сте.

Можеш свържете до 6 устройства наведнъж, което означава, че можете да гледате на своя Fire Stick, докато някой друг от вашето домакинство гледа на своя лаптоп. Това е лесно.

всичко сървърите са оптимизирани за торент, което го прави идеалният VPN за използване на Kodi и прехвърляне на P2P файлове.

Ако смятате, че NordVPN е VPN за вас, потърсете в App Store на вашия Fire Stick към изтеглете го директно на вашето устройство.

Опитайте NordVPN за себе си с a 30-дневна гаранция за връщане на парите и безплатна пробна версия.

Можеш спестете пари от абонамента си като погледнете нашата страница с купони. Ако искате да научите повече за NordVPN, разгледайте нашия преглед.

NordVPN може да деблокира:

Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Amazon Fire Stick, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Вземете NordVPN за вашия Fire Stick

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN има 3000 сървъра в над 160 места, значи можеш отключете толкова гео-ограничено съдържание, колкото сърцето ви желае, включително библиотеката на Netflix в САЩ и Amazon Video. Плюс това също поддържа торент.

То предлага неограничена честотна лента, така че не е нужно да се притеснявате дали спирането на потока ви е спряно наполовина. Има няма ограничение на надбавката ви за данни.

Светкавични, супер-надеждни скорости на връзката също означава високо качество на гледане, без абсолютно никакво буфериране.

С военен клас 256-битово криптиране на AES и политика без регистрация, вашите данни и местоположение винаги ще останат частни при поточно предаване. Има автоматичен превключвател за убийство и DNS защита от течове също, така че дори ако сървърът не успее, поверителността ви няма да бъде.

За да го направите възможно най-удобно за потребителя изтеглете приложението ExpressVPN чрез търсене във вашия Fire Stick. Просто инсталирайте, настройте и заплатете и сте готови за поточно предаване.

Можете да проверите ExpressVPN за себе си с безплатната пробна версия и да се възползвате от 30-дневната му гаранция за връщане на парите, ако не сте запалени. Не забравяйте да разгледате нашата страница с купони, за да запазите абонамента си.

ExpressVPN може да деблокира:

Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Amazon Fire Stick и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Вземете ExpressVPN за вашия Fire Stick

Обобщение и допълнително четене

За безопасно, бързо и неограничено стрийминг навсякъде по света, най-добре е да инсталирате VPN за вашия Fire Stick. Осъществявайте достъп до хиляди библиотеки с географски ограничения, гледайте предавания и филми без прекъсване от реклами или буфериране и поддържайте данните си поверителни, когато правите това.

Ако ти не искат да плащат за премия услуга, Препоръчваме Windscribe като нашият №1 избор на безплатни VPN за Fire Sticks, тъй като имате повече свобода да се наслаждавате на стрийминг и торент с по-бързи скорости и по-добро качество.

Премиум VPN винаги е пътят, ако искате да използвате максимално своята Fire Stick и избягвате рисковете за вашата поверителност.

NordVPN е нашата основна препоръка за най-добрата стойност, премиум VPN за максимална поточност и качество.

Искате ли да разберете какви са нашите топ 7 безплатни VPN? Прочетете нашето ръководство за Топ 7 (НАЙ-БЕЗПЛАТНО) VPN услуги, които все още работят през 2020 г..

Ако се чудите кои VPN мрежи са най-подходящи за торент, разгледайте нашето ръководство за 10-те най-добри VPN за торенти.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me