5 најбољих ВПН-ова за Северну Кореју – због безбедности, струјања и брзине у 2020. години


Северна Кореја је једна од највише снажно цензуриране регије у свијету. Приступ интернету је редак и често је резервисан за елитне класе. Грађани Пјонгјанга имају бесплатан приступ интранету земље, али он нуди веома мало садржаја.

Туристи могу приступити интернету у неким хотели и интернет кафеи, или куповином СИМ картица само за странце. О овој услузи је на располагању врло мало информација. Није познато да ли је влада Северне Кореје користи тактику надзора да виде шта посетиоци објављују на мрежи.

Због овога, једини сигуран начин приступа интернету у Северној Кореји је употреба ВПН-а.

ВПН-ови се користе шифровање и ИП маскирање до анонимно подесите интернетску везу. То ће спречити владу да види вашу активност претраживања. Такође ће откључати геоблокиране и цензуриране веб странице, одобравање неограниченог приступа интернету у Северној Кореји.

Испод ћемо објаснити како ВПН штити вашу слободу у Северној Кореји. Такође ћемо помоћи да одаберете најбољу услугу за своје потребе.

Резиме најбољих ВПН-ова за Северну Кореју

  1. Штитник хотспот-а: Сигурносне карактеристике врхунског квалитета чувају вашу активност прегледавања у Северној Кореји.
  2. НордВПН: Заобићи цензуру са широком глобалном мрежом НордВПН-а.
  3. ЕкпрессВПН: Приступите свим вашим омиљеним веб локацијама сигурно и анонимно помоћу најбржег ВПН-а на тржишту.
  4. ЦиберГхост: Интуитивне апликације и нераскидива сигурност чине га савршеним за Северну Кореју.
  5. СтронгВПН: Анонимно заобићи цензуру са овим ВПН велике брзине.

Започните пробну пробну пробну заштиту сада!

Шта бисте требали потражити у ВПН-у за Северну Кореју

Када сте на мрежи у Северној Кореји, потребан вам је ВПН нераскидиви протоколи за сигурност до анонимизирати ваше активности прегледавања.

Одаберите провајдера који користи 256-битна енкрипција и строга политика без записивања. Од виталног је значаја имати аутоматски прекидач да бисте спречили да незаштићени подаци напусте мрежу ако ВПН веза не успе.

Шифрирање ће такође учинити ваше личне податке хакерима нечитљив, трагачи и шпијуни.

Потражите ВПН који нуди брзе везе, неограничена пропусност, и апликације за све своје уређаје.

Препоручујемо преузимање и инсталирање ВПН софтвера пре вашег доласка у Северној Кореји. То је зато што је влада можда већ цензурисала веб локацију вашег одабраног провајдера.

Требали бисте изабрати ВПН са с глобална мрежа сервера, укључујући сервере у оближњим слободним земљама. Што је ваш сервер ближи Северној Кореји, брже ће бити ваша веза

Најбољи ВПН-ови за Северну Кореју

1. Штитник жаришта

5 најбољих ВПН-ова за Северну Кореју - због безбедности, струјања и брзине у 2020. години

Штитник Хотспот чуваће ваше податке хигх-енд сигурност и деблокирање цензурираних веб локација у Северној Кореји. Нуди брзе везе, неограничена пропусност, и апликације за све уређаје.

Користи 256-битна енкрипција, строга политика без записивања, и један аутоматски прекидач да бисте заштитили ваше личне податке. Хотспот Схиелд делује а глобална мрежа сервера, тако да ћете моћи да приступите геоблокираном садржају било где у свету.

Можете да покушате без ризика са а 7-дневно бесплатно пробно време и а 45-дневна гаранција поврата новца да бисте видели зашто је омиљен међу ВПН корисницима.

Погледајте понуде заштитних мјеста за хотспот

2. НордВПН

НордВПН уређаји

Двострука ВПН функција НордВПН-а двапут шифрира ваше податке, осигуравајући да се то не може пратити.

То држи строга политика без записивања, и све његове апликације имају уграђену аутоматски прекидач. Са НордВПН-ом ваши подаци су увек заштићени.

НордВПН дјелује 5.2000+ сервера у 64 земље, тако да можете да откључате садржај било где у свету. А то је само неколико разлога због којих се корисници воле!

Можете пробати НордВПН без ризика са а 30-дневна гаранција поврата новца.

Погледајте НордВПН понуде

3. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН уређаји

ЕкпрессВПН има брзином муње и најбоље безбедносне функције на располагању. Обезбеђује војно-шифровање и а килл свитцх. Такође се држи апсолутно нема записа о вашој мрежној активности.

ЕкпрессВПН'с мрежа обухвата 92 земље. Нуди корисницима прилагођен апликације за сваку платформу. ЕкпрессВПН је један од најбољих ВПН-ова на тржишту. Али немојте само да предузмете нашу реч, проверите шта прави корисници морају да кажу.

ЕкпрессВПН нуди а 30-дневна гаранција поврата новца о свим својим ВПН услугама и 7-дневно бесплатно пробно време за мобилне апликације.

Погледајте ЕкпрессВПН понуде

4. ЦиберГхост

цибергхост више уређаја

ЦиберГхост је а поуздан и брз ВПН за Северну Кореју. Ради 6.000+ брзи серверширом света и штити ваше податке врхунске мере безбедности.

Можете пробати без ризика током 30 дана да откријемо зашто је корисник омиљен за безбедност на мрежи. Такође нуди бесплатна суђења до 7 дана за кориснике иОС-а, Андроид-а и Виндовс-а.

ЦиберГхост ВПН

5. СтронгВПН

СтронгВПН уређаји

Јака ВПН ће осигурајте своју везу и заобићи строгу цензуру Сјеверне Кореје. Штити ваше податке 256-битна енкрипција и један аутоматски прекидач. Најбоље од свега не води евиденцију ваше активности прегледавања.

Уживаћете једноставне апликације за све платформе и 30-дневна гаранција поврата новца са СтронгВПН. Прочитајте стварне корисничке рецензије да бисте сазнали више о овом најбоље оцењеном ВПН-у. 

Погледајте понуде СтронгВПН

Резиме

Ако посећујете Северну Кореју, потребан вам је ВПН да заштитите своју слободу и приватност.

Прави ВПН ће заобићи цензуру и анонимите везу. Ово ће вас заштитити од државног надзора и контроле.

Нисте сигурни који ВПН је прави за вас? Препоручујемо Хотспот Схиелд и можете га испробати бесплатно!

Започните пробну пробну пробну заштиту сада!

Додатна литература

Да бисте били сигурни да добијате најбољу цену своје услуге, погледајте наше ВПН понуде и купоне.

Размишљате и о посети Јужној Кореји? Ово су најбољи ВПН-ови који се користе док сте тамо.

Сазнајте више о томе зашто су ВПН једино оружје против цензуре на Интернету.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me