5 најбољих ВПН-ова за Јапан – за безбедност, струјање и брзину у 2020. години


Јапан је једна од технолошки најнапреднијих земаља света са 92% пробоја интернета од стране својих грађана. Готово све и сви на малом острву повезани су с мрежом.

нажалост, Јапану недостају слобода и приватност на мрежи са ограничењима која се односе на садржај заштићен ауторским правима као и било какав приступ веб локацијама које су блокиране на геолошком нивоу, укључујући мрежне сервисе за струјање као што су Нетфлик, Хулу, ХБО Го и ББЦ иПлаиер. Јапан такође блиско сурађује с НСА-ом што изазива више обрва и проблема приватности.

Ако живите у Јапану или планирате ускоро да путујете тамо, обавезно прекријте леђа. Једини начин да се те препреке избегну је коришћење поуздане ВПН која нуди анонимност, безбедност и приступ локацијама са блокираним гео на нивоу у Јапану.

Брза листа најбољих ВПН-ова за Јапан

1. НордВПН - Најбољи пакет за сигурност и брзину, не можете погрешити са овим ВПН-ом.

2. ЕкпрессВПН - Овај брзи ВПН чуват ће вас док пружа велике брзине.

3. ЦиберГхост - За почетнике, овај ВПН је управо оно што вам треба.

4. ИПВанисх - ВПН са великом безбедношћу и енкрипцијом за заобилажење најстрожих ограничења.

5. ПриватеВПН - Овај чврсти ВПН помоћиће вам да се повежете где год желите, укључујући Јапан.

Прочитајте више о томе зашто су ови ВПН-ови најбољи за Јапан у наставку.

Шта треба потражити у ВПН-у за Јапан

Пошто су приватност, анонимност и сигурност наша највећа брига у Јапану. Добар ВПН помоћи ће вам да избегнете владина ограничења и надзор променом ваше ИП адресе путем које постајете анонимни и имате бољу прилику за приступ блокираним веб локацијама у Јапану.

Ево неколико упута које треба потражити у било којем ВПН-у за Јапан:

 1.  Велика мрежа сервера са серверима на стратешким локацијама као што су САД, Велика Британија и, наравно, сервери у Јапану. Ово ће осигурати да имате велики број дељених ИП адреса са различитих локација како бисте сакрили свој прави интернетски идентитет. Посједовање сервера у САД и Великој Британији помаже вам да приступите гео-блокираном садржају као што су Нетфлик и ББЦ иПлаиер. Сервери који се налазе у Јапану помажу вам да сакријете своју праву ИП адресу уз одржавање велике брзине везе (што је ближи сервер, мање заостаје брзина). Ова значајка штити вашу приватност на мрежи као и потпуну слободу на мрежи.
 2. То мора да сте сигурни ВПН провајдер не води евиденције о активностима корисника на мрежи, јер је Јапан познат по прикупљању мрежних информација корисника, као што је историја прегледавања, од ИСП-а. Ако ВПН провајдер има строгу политику записивања без евиденције, тада му више нећете моћи ништа предати, а самим тим и потпуна анонимност на мрежи.
 3. Остале карактеристике приватности укључују ан интернет прекидач, ДНС / ИПв4 / ИПв6 / ВебРТЦ заштита од пропуштања. Ове карактеристике осигуравају да ваши подаци неће процурити ни под којим околностима. Било да је у питању пад ВПН везе, нестабилна веза или било који други разлог.
 4. Да бисте заштитили своју интернетску сигурност, морате бити сигурни да ВПН провајдер користи шифровање високог нивоа да осигура своју мрежу (најмање 256-битну) која се може испоручити само напредним сигурносним протоколима као што је ОпенВПН. Неки ВПН-ови нуде додатне сигурносне карактеристике, попут НАТ заштитног зида и доублеВПН. Ово ће вам дефинитивно добро доћи.

Сада када имамо јасну идеју о томе шта треба тражити, филтрирали смо најбоље ВПН-ове који одговарају овим критеријумима да бисмо уштедели време на претрагу међу хиљадама ВПН имена вани.

 Најбољи ВПН-ови за Јапан 

1. НордВПН

Најбоље за све око себе

НордВПН уређаји

 • Двоструки ВПН
 • Оптимизирани сервери за различите сврхе
 • 5.100+ сервера у 62 земље, укључујући 33 у Јапану
 • 30-дневна гаранција поврата новца

НордВПН са седиштем у Панами лако је оценио један од наших најбољих избора за Јапан због многих разлога, укључујући и њихов безброј јединствених карактеристика и озбиљности у заштити ваше приватности, слободе и сигурности на мрежи. Ако сматрате да је ЕкпрессВПН мало скупљи за ваш буџет, дефинитивно би следећа најбоља опција била НордВПН испуњава све потребне услове за употребу у Јапану. То укључује широко раштркану мрежу сервера, укључујући 33 сервера само у Јапану. Али немојте да преузимате реч, прочитајте шта су други морали да кажу.

НордВПН се може деблокирати:

 • Нетфлик, ХБО, Хулу, Сховтиме, ББЦ иПлаиер, Амазон Приме Видео и Слинг ТВ.

Подржава бујицу:

 • Да, доступни су П2П специјални сервери.

НордВПН ради на овим уређајима:

 • Виндовс, мацОС, Андроид, иОС, Андроид ТВ, Линук, Цхроме и Фирефок. Такође је компатибилан са рутерима.

Погледајте понуде

2. ЕкпрессВПН

Најбоље за брзину

ЕкпрессВПН уређаји

 • Ради са серверима у 148 градова, у 94 земље, укључујући два сервера у Јапану
 • АЕС 256-битна енкрипција која се користи за заштиту мреже
 • Подржане више сигурносних протокола (ОпенВПН са УДП / ТЦП, Л2ТП / ИПСец, ССТП и ППТП)
 • ДНС са нула-знањем

С локацијом на Британским Девичанским острвима, ЕкпрессВПН гарантује потпуну заштиту ваше приватности и слободе на мрежи без обзира где се налазите. Оператор делује велика глобална мрежа сервера, укључујући сервере у Јапану, и нуди највише облике мрежних мера безбедности и карактеристика доступних на тржишту данас. Из тог разлога је то једно од водећих имена у индустрији и дефинитивно је веома препоручена опција за Јапан.

ЕкпрессВПН може да деблокира:

 • Нетфлик, Хулу, ХБО, Амазон Приме Видео, Сховтиме, Слинг ТВ, ДАЗН и ББЦ иПлаиер.

Подржава бујицу:

 • Да, сви сервери подржавају П2П активност.

ЕкпрессВПН ради на овим уређајима:

 • Виндовс, мацОС, Андроид, иОС, Андроид ТВ, Линук, Цхроме и Фирефок. Такође нуди апликацију за употребу са одређеним рутерима.

Погледајте понуде

3. ЦиберГхост

Најбоље за почетнике

цибергхост више уређаја

 • 5700+ сервера у 90 земаља, укључујући 10 сервера у Јапану
 • Нема евиденција
 • Једноставан за инсталацију и коришћење софтвера за све главне платформе
 • До 7 симултаних веза

ЦиберГхост ВПН је румунски провајдер који је представљен 2011. Савршено је у могућности да вам пружи потпуну мрежну заштиту, без обзира где се налазите у свету. Ово сигурно укључује интернетска окружења као што је то у Јапану. Када смо тражили међу различитим ВПН услугама како бисмо удовољили вашим захтевима у Јапану, ЦиберГхост је задовољио сваку нашу потребу. Од мреже сервера који се протежу широм света (укључујући 10 сервера у Јапану) до најнапреднијих функција на пољу безбедности на мрежи, приватности и слободе. Ови укључују шифрирање војне опреме, заштита од цурења ДНС-а, убиј прекидач и бројне друге. Није ни чудо зашто има тако сјајне критике.

ЦиберГхост може да деблокира:

 • Намењени профил за стриминг са сервером оптимизованим за: Нетфлик, ББЦ иПлаиер, Ски Го, Хулу, Цомеди Централ, Еуроспорт, ЕСПН и друге.

Подржава бујицу:

 • Да; наменски профил приказује земље и број корисника.

ЦиберГхост ради на овим уређајима:

 • Виндовс, мацОС, Андроид, иОС, Амазон Фире Стицк, Андроид ТВ, Линук и Цхроме.

Погледајте понуде

4. ИПВанисх

Најбоље за приватност

5 најбољих ВПН-ова за Јапан - за безбедност, струјање и брзину у 2020. години

 • Килл прекидач
 • ИПв6 заштита од цурења
 • 1000+ сервера у 60+ земаља, укључујући 6 сервера у Јапану
 • ОпенВПН кодирање

Иако је ИПВанисх са седиштем у САД-у, веома се труди да заштити приватност на мрежи примењујући врло строгу политику без логовања. Ово вам даје врло јасну идеју о томе како би то могло да се оствари у Јапану. ИПВанисх је подједнако посвећен питању безбедности и слободе на мрежи и то доказује својим врхунским особинама и могућностима. На пример, ИПВанисх користи 256-битну АЕС енкрипцију за заштиту читаве глобалне мреже сервера, укључујући 6 сервера смештених у Јапану и бројне друге који се шире широм источне Азије. Ово шифрирање се проводи кроз више сигурносних протокола, укључујући ОпенВПН са ТЦП / УДП, Л2ТП / ИПСец, ППТП и ИКЕв2.

Прочитајте више рецензија на ИПВанисх-у овде.

ИПВанисх може да се деблокира:

 •  Нетфлик, ББЦ иПлаиер.

Подржава бујицу:

 • да.

ИПВанисх ради на овим уређајима: 

 • Виндовс, мацОС, иОС, Андроид, ФиреТВ, Виндовс Пхоне, Линук, Цхромебоок, рутери.

Погледајте понуде

5. ПриватеВПН

Најбоље за стабилност

приватевпн уређаји

 • 100+ сервера у 56 земаља, укључујући Јапан и читаву Источну Азију
 • 30-дневна гаранција поврата новца
 • До 6 симултаних веза
 • Бесплатна даљинска помоћ и инсталација

Будући да сте са седиштем у Шведској, говори довољно о ​​томе како ентузијастичан ПриватеВПН штити вашу приватност на мрежи. Међутим, будући да говоримо о Јапану, добро, ПриватеВПН има неке прилично згодне карактеристике и могућности које лако могу превазићи било који онлине изазов у ​​Јапану, попут цензуре или нежељеног надзора. Ове карактеристике укључују мрежу сервера осигураних војном шифрирањем и са серверима распрострањеним широм света. Ова енкрипција се испоручује путем више сигурносних протокола који су подржани преко њених апликација. Мрежа укључује сервере у Јапану и широм Источне Азије. ПриватеВПН не води било какве евиденције активности на мрежи, а његове апликације имају уграђену преклопницу за заштиту поред ДНС / ИПв4 / ИПв6 заштите од пропуштања. Ако се суочите са било каквим проблемима са услугом, што је мало вероватно, лако можете контактирати њихову врло ефикасну и корисну корисничку подршку путем ливе цхат-а или е-поште. Прочитајте шта су други морали да кажу о томе.

ПриватеВПН може да деблокира:

 • Нетфлик, Хулу, ХБО, Хотстар, Амазон Приме Видео и ББЦ иПлаиер.

Подржава бујицу:

 • Да, сви сервери подржавају П2П активност; листа сервера оптимизованих за П2П путем апликације.

ПриватеВПН ради на овим уређајима:

 • Виндовс, мацОС, Андроид и иОС.

Погледајте понуде

Било да је ријеч о приступу гео-блокираном садржају, приступу заштићеном ауторским правима или заштитите вашу приватност и сигурност на мрежи од нежељених заводљивих страна, користећи ВПН у Јапану је пресудно. Постоји безброј имена, али нису сва погодна за ситуацију у Јапану, па вам топло препоручујемо да одаберете једно од њих.

Тражите много на овим ВПН-овима? Погледајте нашу страницу са понудама.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me