5 legjobb VPN Portugália számára – A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban


Noha Portugália a digitális magánélet szempontjából nyitottabb országok közé tartozik, a VPN segítségével nulla akadályt jelenthet az internet megtapasztalásakor - akár állandó lakos, akár egyszerűen ellátogat.

Ennek néhány oka van. Röviden ismertetjük őket, de itt van egy összefoglaló: ha Ön lelkes torrent letöltő, vagy élvezi az online szerencsejátékokat, Portugália olyan akadályokat rejt magában, amelyek VPN-vel könnyen megkerülhetők.

Ráadásul néhány mobilszolgáltatóról / internetszolgáltatóról ismert, hogy csökkentik a sávszélességet és figyelik a mobil adatokat, azzal a céllal, hogy korlátozzák a felhasználók hozzáférését a népszerű adatfolyamokhoz és internetes szolgáltatásokhoz..

Ha inkább nem foglalkozik ezzel, érdemes megbízható VPN-t szerezni. Ezek közül több százat teszteltünk, hogy az Öböl félszigetének öt legjobb szolgáltatója legyen az Ön számára.

Rövid lista: A legjobb VPN-portugáliak

 1. ExpressVPN
  Tartja távol a kíváncsi szemét az internetes tevékenységeitől. Feloldó képességei együtt járnak az extra biztonsági funkciókkal az Ön személyes adatainak garantálása érdekében.
 2. NordVPN
  A sebesség és biztonság első számú. Ez lehetővé teszi a torrent-t, és 24 órás támogatást nyújt élő chat és e-mail útján.
 3. CyberGhost VPN
  Kiváló választás kezdőknek. Könnyen kezelhető, számos olyan alkalmazást kínál, amely kompatibilis az összes fő eszközzel.
 4. Surfshark VPN
  Kiváló szolgáltató a biztonság szempontjából, amely szintén veszélyezteti az adatfolyamolást.
 5. VyprVPN
  Nem igényel harmadik fél támogatását, mivel saját szoftvert ír, saját hardverét üzemelteti és saját hálózatát kezeli.

Indítsa el most az ingyenes ExpressVPN próbaverzióját!

Mit kell keresnie egy portugál VPN-ben

Más európai országokhoz, például Németországhoz vagy Franciaországhoz képest Portugália hírneve a magánélet barátja. A felhasználók jogait törvény védi, a szólásszabadságot pedig jogszabályok támogatják, valamint a bíróságok azon ritka esetekben, amikor az újságírók pert indítottak ellenük.

De ez nem azt jelenti, hogy minden tökéletes.

Az ország enyhe korrupciós problémái, valamint az újságírás jogi korlátozásai között, Elméletileg Portugália nem a digitális szabadság ideális példája, még akkor is, ha a gyakorlatban elkötelezettséget mutat az átláthatóság és az igazságosság iránt.

A legtöbb korlátozás a szürke területekre vonatkozik, például a peer-to-peer tevékenységekre és a szerencsejáték-webhelyekre. Például a Kalóz-öböl (és annak legtöbb meghatalmazottja) 2015 óta van blokkolva Portugáliában. Az online szerencsejátékok szintén erősen korlátozottak, sok ilyen szolgáltatáshoz hagyományos eszközökkel nem lehet hozzáférni.

A VPN-k a fenti problémák megoldása. Ha egy másik országban IP-címet szerez be egy titkosított kapcsolattal, akkor teljesen anonim maradhat, miközben feloldhatja a korlátozott webhely feloldását.

A VPN szintén segíthet az internetszolgáltató szándékos sávszélesség-csökkentésének kezelésében. Ez az árnyas gyakorlat az egész világon létezik, és Portugália sem kivétel. Ha kétségei vannak az internetszolgáltatóval kapcsolatban, a VPN megadhatja a választ dilemmájára és még növeli a kapcsolat sebességét, ha valóban sávszélesség-csökkentés áldozata vagy.

Végül, de nem utolsó sorban, A VPN-ket korlátlan szabadidőre használhatják. A megfelelő VPN-szolgáltatás kiválasztása hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott adatfolyamokhoz, mint például a Netflix USA, Hulu és sok más, Portugáliában nem elérhető platformhoz. Alternatív megoldásként, ha az országon kívül utazik, akkor tartson kapcsolatot a portugál TV-vel HD formátumban és pufferolással anélkül, hogy csatlakozna egy optimális portugál portugálhoz.

Az alábbiak szerint választja el a portugál VPN-ket a többitől:

 • Változatos kiszolgálók. Ha fő célja a biztonságos torrent, korlátlan streaming és gyors sebesség, sokoldalú kiszolgálóhálózatra van szükség. A számok fontosak, de ez még nem minden - az ideális VPN lehetővé teszi a P2P forgalmat, és nagy sávszélességű kiszolgálókat kínál, a több száz hely biztosítása mellett.
 • Null naplók tárolva. Noha igaz, hogy a VPN-k megóvhatják adatvédelmét online, nem mindig ez a helyzet. A legjobb szolgáltatások azokban az országokban működnek, amelyekben hiányos az adatmegőrzési és felügyeleti törvények, így biztosítva, hogy az Ön érzékeny adatait ne gyűjtsék össze. Átláthatóak az adatvédelmi politikájukban is, és időt vesznek igénybe annak elmagyarázására, mi és miért van tárolva.
 • Egyszerű használat. Mindenki szereti az egyszerű szoftvert - intuitív ügyfelek, minden eszközre optimalizált alkalmazások és több kapcsolat. Válasszon egy olyan VPN-t, amely ugyanazt a kiváló szolgáltatást nyújtja asztali és mobiltelefonon egyaránt, könnyű beállítással és hasznos támogatással együtt.

Fejfájásnak tűnhet, ha olyan VPN-szolgáltatást talál, amely mindent és mindent megad. Ne aggódjon, már foglalkozik velünk - nézze meg az alábbiakban felsorolt ​​öt legfontosabb VPN-t Portugáliában:

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

 • Gyors és magán
 • Funkciódús - megszakító kapcsoló, port-továbbítás, alagút-alagút és még sok más
 • 30 napon belül teljes visszatérítést kap

Az ExpressVPN azon kevés szolgáltatók egyike, amelyek bebizonyították, hogy nem tárolnak érzékeny naplókat. Még akkor is, amikor a török ​​hatóságok egy 2016. évi magas szintű gyilkosság kapcsán elfoglalták egyik szerverüket, a VPN-szolgáltató nem tudott szolgálni hasznos információkkal - mert nem tartott.

Ha a magánélet a legfontosabb, akkor az ExpressVPN egyértelmű kedvenc. De ez nem minden, amit kapsz - Hozzon létre 3000+ szervert 94 országban és rendkívül gyors sebességet, valamint P2P támogatást. Az eredmény egy tökéletes, mindenre kiterjedő VPN minden igényének.

A szolgáltatások közé tartozik a DNS / IPv6 szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló. Ezenkívül az ExpressVPN „megosztott alagútkezelést” kínál a Windows kliensen - lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy a forgalom mely részeit érinti a VPN, ami különösen hasznos a pontosságot igénylő haladó felhasználók számára..

Emellett ügyfélszolgálat is elérhető a nap 24 órájában, élő csevegésen keresztül, az összes eszközön található alkalmazások és öt egyidejű kapcsolat révén. Az ExpressVPN webhelyét portugálul is lefordítják.

Van-e az ExpressVPN mindent, amit szeretne? Olvassa el a véleményeket és nézd meg magad - a visszatérítés mellett dönt a 30 napos pénz-visszatérítési garancia.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. NordVPN

A NordVPN előnyei Infographic

 • Hatalmas szerver változatosság
 • Rendszeres szolgáltatásfrissítések
 • Engedélyezi a P2P-t
 • Egy hónapos pénz-visszafizetési garancia

Egy másik nagyszerű választás a magánélet tiszteletben tartására, a Panamában található NordVPN székhelye az „Öt szem” kívül esik, és lehetővé teszi az invazív adatmegőrzési vagy megfigyelési törvények elkerülését..

A NordVPN nemcsak nulla naplót tárol, hanem hatalmas szerverhálózattal is rendelkezik. Jelenleg 4 400+ szervernél van, amelyek közül 13 Portugáliában található, ez a VPN több mint 60 országhoz kapcsolódhat.

A figyelemre méltó extrák között szerepelnek olyan biztonsági szolgáltatások, mint a kill kapcsoló és az anti-DDoS védelem. A CyberSec csomag továbbfejlesztett adblokkolóként működik, kiküszöbölve minden rosszindulatú programokkal / botnettel kapcsolatos problémákat és blokkolva a bosszantó hirdetéseket..

A NordVPN a VPN-en keresztül Hagymát és duplaan titkosított VPN-kiszolgálókat kínál felár ellenében. Ez a jellegzetesen drága szolgáltatással együtt drágábbá teszi a szolgáltatót - de nagyszerű ajánlatokkal, rendszeres frissítésekkel és kiváló szolgáltatásminőséggel több, mint megéri.

Az ExpressVPN-hez hasonlóan, a NordVPN-nek natív alkalmazásai vannak az összes nagyobb platformon, a hat lehetséges kapcsolaton kívül egyszerre. Weboldalának portugál változata is van. Végül akár 30 nap van arra, hogy tesztelje ezt a VPN-t, és visszaszerezze pénzét! Még mindig nem vagy meggyőződve? Nézze meg, hogy a felhasználók mit mondtak róluk.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. CyberGhost

5 legjobb VPN Portugália számára - A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban

 • Könnyen kezelhető, több VPN profilnak köszönhetően
 • Különleges védelem a lekapcsolóval, szivárgásgátlóval
 • 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik egy ingyenes verzió mellett

Nagyszerű teljesítmény, halott egyszerű felület és összesen 2000 szerver Portugáliában - összesen 2000 szerver - mindez a CyberGhost számára szilárd választást kínál kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak egyaránt.

Ez a VPN megkönnyíti a dolgokat az előre elkészített profilokkal. Pár kattintással elegendő a korlátozott webhelyek feloldásának elindítása vagy a magán, névtelen szörfözés. Választhat szervereket és protokollokat manuálisan, vagy hagyhatja, hogy az ügyfél elvégzi a munkát az Ön számára.

A CyberGhost az Ön biztonságával is foglalkozik. Rendelkezésre áll egy kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem, többek között olyan ügyes szolgáltatásokkal, mint a port továbbítás és az automatikus csatlakozás.

Noha a CyberGhost nem olyan gyors, mint a NordVPN vagy az ExpressVPN, elegendő gyors ahhoz, hogy HD-n folytasson stream nélkül. A P2P szintén megengedett, így ez a VPN jó választás lehet a torrentok számára.

Ha tetszik, amit olvas, akkor miért nem próbálja ki? Van egy ingyenes verzió, amellyel kipróbálhatja a vizet, és egy 30 napos visszatérítési ablak, ha egyenesen fizetős előfizetésre ugrani..

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. Surfshark VPN

5 legjobb VPN Portugália számára - A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban

 • Szerverek Portugáliában
 • Felhasználóbarát felület
 • Korlátlan eszköz és korlátlan tartalom
 • Gyémánt erős védelem
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

A játékban egy viszonylag új szolgáltató, a Surfshark VPN, amely megbízható és biztonságos VPN-ként ismeri el magát. Ez garantálja a biztonságot a multi-hop kettős VPN lánc amely két vagy több szerveren titkosítja az adatokat, és minden szerver A hely egy privát DNS-sel rendelkezik.

50 országban több mint 500 szerverrel, köztük sokkal a portugáliai Loule-ban, biztonságosan és névtelenül hozzáférhet a kívánt tartalomhoz. A Surfshark emellett kínál gyémánt erős védelem, kill-switch, IP-maszkolás, nulla ismeretű DNS és szigorú bejelentkezési politika. De ne felejtse el ezt, itt olvashatja el a felhasználói értékeléseket.

Ha érdekli a Surfshark, akkor használhatja a 7 napos pénz-visszafizetési garancia és tesztelje kockázatmentesen.

Tekintse meg a Surfshark VPN ajánlatokat

5. VyprVPN

5 legjobb VPN Portugália számára - A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban

 • Nincs szerver kiszervezés - az egész infrastruktúrája birtoklik
 • Gyors és találékony - 700+ szerver közül választhat
 • Kaméleon protokoll a jobb hozzáférhetőség érdekében
 • Drága és nem nyújt visszatérítést

A VyprVPN egyedülálló szolgáltatás két fő okból.

Az első kiemelés az, hogy harmadik személyeknek nem szabad kitéve. Ez a VPN nem „kiszervezi” kiszolgálóit, hanem mindegyiket birtokolja és karbantartja. Ez a végpontok közötti biztonság lehetővé teszi a VyprVPN számára, hogy garantálja, hogy adatait biztonságosan tartalmazzák, nulla szivárgás kockázattal.

A naplók miatt sem kell aggódnia - a VyprVPN nem tárol olyan lényeges információt, amelyet a felhasználókkal társíthat.

A VPN második egyedi aspektusa az szabadalmaztatott kaméleon protokoll - ez az OpenVPN testreszabott verziója, amelynek célja a mély csomag ellenőrzés megkerülése és tökéletes a cenzúra megszüntetése..

Több tucat országban (többek között Portugáliában) több mint 700 szerver, mindig elérhető támogatás és széleskörű biztonsági funkciók teszik a VyprVPN-t nagyszerű választássá azok számára, akiknek szükségük van a sebességre és a magánéletre. Ha kívánja, böngészhet a portugál nyelven is.

Az egyetlen hátránya a visszatérítés tilalma, ami nem ideális egy ilyen drága VPN-hez (mint a felhasználóknak sem tetszik). De bízz bennünk - a VyprVPN mindenképpen megéri.

Tekintse meg a VyprVPN ajánlatokat

Szerezd meg a tökéletes VPN-t Portugália számára

Folt nélküli magánélet, extra biztonság és korlátlan hozzáférés kedvenc tartalmához online - ezt adhatja meg a VPN. Reméljük, hogy listánk segít megtalálni a tökéletes szolgáltatót Portugáliában!

Hasznos volt ez a cikk? Ha igen, akkor ossza meg nekünk a jó szó megosztásával!

Spanyolország kirándulást tervez? Ne felejtsd el hozni a VPN-t! Vessen egy pillantást a Spanyolország legjobb VPN-jeire.

70% kedvezmény az ExpressVPN-ről!

Érdekelhet még:

 • Hogyan juthat el portugál IP-címhez bárhonnan
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me