5 legjobb VPN Magyarország számára – A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban


A kiberbiztonság nagy gondot jelent Magyarországon, sok felhasználó áldozatává válik a hackerek számára, akik személyes adataikat lopják el: hitelkártya-információkat, személyi azonosító számokat és így tovább. Ugyanakkor, bár a kormány nem foglalkozik online tartalom szűrésével vagy blokkolásával, a tartalom jellege (ha rágalmazó) bajba kerül a hatóságokkal.

Van azonban egy jó módja annak biztonságos online tevékenységet hogy senki, beleértve a magyar kormányt is, ne tudja megnézni, mit csinál online és melyik webhelyet látogat meg: jó VPN.

A VPN védi az Ön személyes adatait, ami különösen fontos, ha használatát tervezi nem védett wi-fi hotspotok Magyarországon.

Ha akarod hozzáférés a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokhoz mint például a Hulu és a Netflix USA, miközben az országban használhat VPN-t a geoblokkok megkerülésére.

Ha külföldi utazik egy magyarországi lakóhellyel, és azt szeretné közvetítse kedvenc magyar televíziós csatornáit például az M1-től M4-ig, a VPN akkor is hozzáférést biztosíthat, ha a határokon kívül tartózkodsz.

Fontos, hogy válasszon egy VPN-t az összes szükséges szolgáltatással, és szakértőink összeállították a listát a legjobb elérhetők. Felhívjuk a figyelmet a fontos tulajdonságokra is.

A legjobb VPN-ek Magyarországon

Manapság sok VPN található a piacon, de nem mindegyik készül egyenlő. A tapasztalatainkat felhasználtuk a legjobb VPN-ek kiválasztására.

 1. NordVPN
  Páratlan biztonsági funkcióival és villámgyors sebességével ez a VPN megkerüli a legfejlettebb geoblokkolókat.
 2. ExpressVPN
  Az egyik leggyorsabb VPN, kiváló titkosítási és biztonsági szolgáltatásokkal.
 3. CyberGhost
  Felhasználóbarát felülete nagyszerű választást kínál kezdőknek, de külön szerverrel, amely streaming és torrent lehet.
 4. PrivateVPN
  Ez a VPN lehetővé teszi, hogy akár 6 eszközt egyidejűleg csatlakoztasson, és szigorú naplózási szabályzattal rendelkezik.
 5. MBSZ
  Lehet, hogy vicces neve van, de ez a VPN komolyan veszi az adatvédelmet és a biztonságot.

Próbálja ki most a NordVPN kockázatmentes alkalmazását!

Mit kell keresnie egy magyarországi VPN-ben?

Annak ismerete, milyen fontos funkciókat kell keresnie a VPN-ben, elősegíti a bölcs döntést. Vegye figyelembe a következő funkciókat:

 1. Szerver lefedettség - Ha Magyarországon szeretne hozzáférni a streaming szolgáltatásokhoz, akkor ellenőrizze, hogy VPN-jének vannak-e kiszolgálói az érintett országokban (például a Netflix USA eléréséhez az USA-ban lesznek kiszolgálók) .Ha hozzáférni szeretne Ha a magyar webhelyek és csatornák országon kívül vannak, akkor biztos, hogy szerezzen VPN-t a szerverekkel Magyarországon.
 2. Nagy sebesség - A titkosítási folyamat miatt a VPN lelassíthatja a kapcsolatot. Egy jó nagysebességű VPN-vel alig észreveszed a különbséget.
 3. Feloldó képességek - Manapság nem minden VPN juthat túl a Netflix, a Hulu és más streaming szolgáltatások által beállított VPN blokkokon, ezért fontos választani egyet, amely hozzáférést biztosít a kívánt tartalomhoz..
 4. Egyszerű használat - Különösen akkor, ha még nem ismeri a VPN-ket, szeretne egy könnyen letölthető és telepíthető videót, intuitív, felhasználóbarát felülettel.
 5. Több kapcsolat - A jó VPN általában lehetővé teszi több eszköz csatlakoztatását egyetlen fiókhoz.
 6. Adatvédelmi irányelvek - Ha az online adatvédelem fontos számodra, akkor kérjen egy VPN-t szigorú bejelentkezési szabályokkal.

A legjobb VPN-ek Magyarországon

Vessen egy pillantást a a legjobb VPN-ek Magyarországon.

1. NordVPN

NordVPN eszközök

Az NordVPN képes feloldhatja szinte bármit, ad korlátlanul hozzáférés a Netflix USA-hoz és bármilyen más tartalom, amely érdekli. A hatalmas globális hálózat magában foglalja 10 szerver Magyarországon.

Nem csak ezt, de meg is fogja biztonságos a kapcsolat, és titkosítja az összes adatot, még akkor is, ha nyilvános wi-fi hotspot-okat használunk Magyarországon.

A NordVPN támogatja az összes főbb platformot, és te is csatlakoztasson akár 6 eszközt egyetlen fiókkal.

Val,-vel 30 napos pénzvisszafizetési garancia, nincs ok arra, hogy ne próbálja meg. Tudja meg, miért tetszik a felhasználóknak annyira.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN szerverei több mint 90 országban vannak, beleértve Magyarországot is - tehát függetlenül attól, hogy külföldön nézel-e meg a magyar TV-csatornákat, vagy a Hulu és a Netflix USA elérése Magyarországon belül, Az ExpressVPN könnyen megkerüli a geoblokkokat, amelyekkel az út során találkozhat.

Vele fejlett adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások és a szigorú bejelentkezési szabályok hiányában az ExpressVPN az online tevékenységeket kizárólag a saját vállalkozásává teszi. Olvassa el, miért ez a felhasználói kedvenc.

A cég a 30 napos pénzvisszafizetési garancia kérdés nélküli kérdéses politikával.

Szerezzen most ExpressVPN-t!

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

A CyberGhost könnyen megkerülheti a geoblokkokat, és felhasználóbarát felülete nagyszerű választást jelent kezdőknek. Támogatja az összes főbb platformot, és te is tudsz akár 7 eszközt csatlakoztathat egyetlen fiókkal.

Szerverhálózata magában foglalja 20 szerver Magyarországon, magas szintű titkosítást, wi-fi védelmet és szigorú bejelentkezési szabályt kínál.

Kattintson ide és olvassa el, miért népszerű a felhasználók körében - de nagylelkűen 45 napos pénz-visszafizetési garancia, hosszú ideje kipróbálni, és megnézheti, hogy megfelel-e az Ön igényeinek.

Most szerezze be a CyberGhost alkalmazást!

4. PrivateVPN

privatevpn eszközök

A PrivateVPN hozzáférhet a Netflix USA-hoz és más streaming oldalak, valamint annak lenyűgöző sebesség, nem kell aggódnia a lemaradás vagy a pufferolás miatt.

Kínál fejlett biztonsági szolgáltatások és különféle protokollok, és vannak alkalmazások minden nagyobb eszközhöz. tudsz csatlakoztasson 6 készüléket egyszerre egyetlen fiókkal.

100+ szerverrel rendelkezik több mint 50 országban, beleértve Magyarországot is.

Olvassa el, mit gondolnak mások, vagy élvezze a 30 napos pénzvisszafizetési garancia és próbáld ki magadnak.

Most szerezzen PrivateVPN-t!

5. HMA VPN

hidemyass eszköz

A HMA egy másik népszerű VPN, amely kínál 2 szerver Magyarországon. Dedikált szerverekkel is rendelkezik streaming és torrenting céljából.

A HMA komolyan veszi az adatvédelmet fejlett titkosítás és wi-fi védelem, és 5 eszközt egyetlen fiókkal védve tarthat. Ha bármilyen bajba kerül, akkor a 24 órás ügyfélszolgálat segíthet neked.

Olvassa el, miért olyan népszerű a HMA a felhasználók körében, vagy töltse le a 7 napos ingyenes próbaverzió és nézd meg magad.

Szerezd meg a HMA-t most!

Következtetés

Külföldi országban történő látogatás esetén a jó VPN lehet a legértékesebb társa - hozzáférhet az összes kívánt tartalomhoz a világ minden tájáról, és soha nem kell aggódnia a magánélet és a biztonság miatt..

A listán szereplő összes VPN ingyenes próbaverziót és / vagy pénz-visszatérítési garanciát kínál, tehát nincs ok arra, hogy ne próbálják ki őket. Még több pénzt takaríthat meg, ne hagyja ki a kupon oldalunkat, ahol néhány hihetetlen ajánlatot találhat!

Szerezd meg a NordVPN-t most!

Érdekelhet még:

 • Hogyan kaphatunk Magyarország IP címet bárhonnan
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me