5 legjobb VPN Izrael számára – A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban


Kíváncsi, milyen nehéz ez elérheti kedvenc online tartalmát Izraelben? A jó hír az, hogy az izraeli kormány liberális törvényekkel rendelkezik az ingyenes internet-hozzáférésről.

Vagyis nem akarja hozzáférhet a földrajzilag korlátozott streaming webhelyekhez, például a Netflix USA-hoz, vagy ha akarod az izraeli katonaság által blokkolt médiaoldalak elérése alkalmatlannak tekinthetők vagy nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Ezeknek az akadályoknak a megkerülésére az egyetlen módja egy megbízható VPN telepítése.

VPN segítségével képes lesz rá maszkolja az izraeli IP-címet és böngészhet az interneten a lehető legszabadabban, mindezt miközben biztosítja, hogy tevékenysége teljesen biztonságos maradjon.

A legjobb VPN összefoglalása

Íme egy rövid áttekintés az izraeli VPN-kről:

 1. NordVPN

A NordVPN az egyik legnagyobb elérhető globális hálózattal rendelkezik. Több mint 5000 szerver 62 országban és 9 Izraelben önmagában - garantáltan hozzáférhet a világ minden tájáról származó tartalomhoz.

 1. ExpressVPN

Az ExpressVPN lehetővé teszi a tartalom streamingét a a leggyorsabb kapcsolat a piacon, és megakadályozzák az ISP fojtását a kapcsolatod.

 1. CyberGhost

A könnyen használható dedikált profilok azt jelentik, hogy te is tudsz konfigurálja a beállításokat az Ön igényei szerint egy kattintással.

 1. PrivateVPN

Különféle választható protokollokkal garantálhatja, hogy find az a protokoll, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek a PrivateVPN segítségével.

 1. HotSpot pajzs

A HotSpot Shield egyedülálló Catapult Hydra technológiája megengedi magának a a lehető leggyorsabb internet kapcsolat, miközben az adatai biztonságban vannak.

Mit kell keresnie az izraeli VPN-ben

Bizonyos típusú tartalmakat automatikusan blokkolnak Izraelben. A pornográfiával, a kemény kábítószerek vagy illegális kannabinoidok, az online szerencsejátékok vagy a terrorcsoportok webhelyeivel kapcsolatos illegális tartalmak be vannak tiltva..

Az izraeli katonaság szintén jelentős helyet foglal el cenzúra a médiában és megakadályozza őket abban, hogy bármilyen olyan tartalmat közzé tegyenek, amely nemzetbiztonsági fenyegetést jelent. Ebbe beletartozik a közösségi média üzenetét „izgatottnak” tekintik. Ez azt jelenti, hogy az izraelieknek, akik ilyen tartalmat akarnak olvasni, máshová kell menniük.

Ráadásul az ország internetes infrastruktúrája gyenge és elavult, és ez könnyű hajlamosak a számítógépes bűnözőkre. És szigorú internetes megfigyelési programjuk miatt, a szomszédos országok potenciálisan hozzáférhetnek az Ön adataihoz amikor Izraelben tartózkodik - különösen, ha nyilvános wi-fi hálózatot használ.

Amikor a tartalom online streamingéről van szó, akkor te nem fog hozzáférni a földrajzilag korlátozott webhelyekhez mint például a Netflix USA, a Hulu vagy a HBO GO. És a másik oldalról, ha izraeli TV-műsorokat szeretne nézni külföldről, akkor nem fogsz hozzáférni olyan webhelyekhez, mint a Mako vagy a Keshet izraeli szerverhez csatlakoztatott VPN nélkül.

Bár jelenleg nem törvényes, a Az izraeli hatóságok általában elhomályosítják a kínzást. Nincsenek dokumentált letartóztatások olyan szerzőkkel, akik szerzői joggal védett anyagot töltöttek le, és az izraeli parlament még azt is vitatta, hogy 2013-ban a torrentok legálisak lettek volna..

Mindezt figyelembe véve, jobb, ha VPN-t használ Izraelben. Könnyen javasolunk egy VPN-t megkerüli a geoblokkokat, előírja korlátlan sávszélesség a gyors csatlakozáshoz streaming közben, és a a legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatások hogy megakadályozzák, hogy adatai rossz kezekbe kerüljenek.

A legjobb VPN-ek Izrael számára

A gyors streaming, a geoblokkok egyszerű megkerülése és az erős biztonsági funkciók érdekében ezek a legjobb VPN-k Izraelben:

1. NordVPN

NordVPN eszközök

A NordVPN az iparág egyik legnagyobb globális szerverhálózatával büszkélkedhet 5000 szerver 62 országban—9 közülük Izraelben vannak.

Könnyen képes leszel rá megkerülni a földrajzilag korlátozott tartalom blokkokat, beleértve a hírhedten erős Netflix blokkot, a műsorok közvetítéséhez a világ minden tájáról. Van még nincs sávszélesség korlát, így garantálva van a gyors kapcsolat.

A biztonsági fronton a NordVPN a legmagasabb szintű katonai minőségű 256 bites AES titkosítás, valamint az adatok kétszeri titkosítása a Double VPN szolgáltatásával. Nincs esély arra, hogy tevékenysége kiteszik, még a kapcsolat megszakadása esetén is DNS szivárgás elleni védelem és a automatikus lekapcsoló.

Nem csoda, hogy a NordVPN tömeg kedvence. Próbálja ki a szolgáltatást kockázatmentesen 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Tekintse meg az NordVPN ajánlatokat MOST!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN rendkívül ismert nagysebességű csatlakozások és sima streaming tapasztalatok.

Azáltal, hogy felajánlja SSL-védett 256 bites titkosítás, képes elrejteni online tevékenységét és akadályozza meg az internetszolgáltatót (ISP), hogy fojtsa a kapcsolatot amikor csatlakozik a népszerű streaming webhelyekhez -nincs több pufferolás vagy idegesítően hosszú szünetek.

Az ExpressVPN azt is lehetővé teszi, hogy teljesen biztonságos maradjon, miközben böngészi azzal szigorú bejelentkezési politika és névtelen fizetési lehetőségek a Bitcoin-on keresztül.

Olvassa el, amit mások mondanak az ExpressVPN-ről, és próbálja ki kockázat nélkül 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat MOST!

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

A CyberGhost egyedülálló VPN szolgáltatást kínál, amely megkönnyíti bárki számára a gyors és gyors indulást. Egy kattintással használhat dedikált kifejezetten streaming és torrentinghez konfigurált profilok, vagy más célokra, és csatlakozzon az igényeinek legjobban megfelelő szerverhez.

Ez a VPN az Ön biztonságát is komolyan veszi azáltal, hogy különféle funkciókkal rendelkezik az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Egy valamivel online nyomkövető blokk, azt eltávolítja a webhely elemeit, amelyek követőkódokat tartalmaznak hogy böngészhessen anélkül, hogy bárki megfigyelne tevékenységeit.

Automatizált HTTPS átirányítás funkció automatikusan csatlakozik a HTTPS-hez (az „s” biztonságot jelent), annak érdekében, hogy a böngészett webhelyek a lehető legbiztonságosabbak legyenek, különösen nyilvános wi-fi hálózatok használata esetén.

Olvassa el a CyberGhost véleményeket, és nézd meg magukat a saját részükről 45 napos pénz-visszafizetési garancia vagy 7 napos ingyenes próbaverzió iOS vagy Android felhasználók számára.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat MOST!

4. PrivateVPN

privatevpn eszközök

A PrivateVPN rendelkezik a szerver Izraelben és lehetővé teszi, hogy válasszon a különféle protokollok hogy megfeleljen az Ön VPN-igényeinek. OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP és IKEv2 szolgáltatásokat kínál. De ne aggódj, ha nem vagy a legfejlettebb hozzáértés. Ez a VPN rendkívül jó könnyen kezelhető és jellemzői a egyszerű kialakítás egy valamivel intuitív felület.

Ha a streaming sebességet szeretnéd, akkor megkapod korlátlan sávszélesség és Kiváló minőségű hálózat (HQN). A HQN az internetkapacitás, amelyet a PrivateVPN közvetlenül az IP-átviteli szolgáltatótól vásárol. Ez lehetővé teszi számukra, hogy kivágják a közvetítőket, például a fogadó cégeket, és felajánlja a legjobb minőségű gyors csatlakozások a felhasználók számára.

De ne felejtsük el ezt, nézzük meg a felhasználói értékeléseket, és derítsd ki magad.

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Tekintse meg a PrivateVPN ajánlatokat MOST!

5. HotSpot pajzs

hotspot pajzs eszközök

A HotSpot Shield egy újabb nagyszerű VPN, amelyet Izraelben használhat. Lenyűgöző 256 bites titkosítás és szigorú nulla naplók házirendje az adatokat és személyazonosságát a lehető legjobban védi.

Emellett hozzáférhet a kedvenc blokkolt streaming webhelyeihez, és élvezheti a szupergyors csatlakozási sebességet. Ez a VPN szabadalmaztatott Catapult Hydra technológiája, amelyet több mint 30 szabadalom védett, optimalizálja a több szerver kapcsolatot azért, hogy leggyorsabb sebesség a leghosszabb távolságokon.

Tudja meg, miért szeretik a felhasználók a saját képességük kihasználásával 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

A Hotspot pajzs feloldhatja:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Támogatja a torzítást: 

 • Igen, a P2P megengedett minden szerveren.

A Hotspot Shield ezeken az eszközökön működik

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Tekintse meg a HotSpot Pajzs ajánlatokat MOST!

összefoglalás

Az interneten való böngészés Izraelben viszonylag ingyenes lehet, de ennek lehetősége van biztonsági aggályok, katonai blokkolja a sajtószabadságot, és geo-korlátozás a streaming webhelyeken nagyszerű ötlet a VPN használata.

Ne hagyja véletlenül az online adatvédelmet Izraelben. Telepítse az egyik ajánlott VPN-t a fenti listánkból.

Még mindig nem biztos benne, melyik VPN a legmegfelelőbb? Javasoljuk, hogy vegye fel NordVPN hogy fedezze az összes alapját - a sebesség, a globális tartalomhoz való hozzáférés és a maximális biztonság.

Szerezd meg a NordVPN-t most!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me