5 legjobb VPN Írország számára – A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban


Mi a kocka a VPN-ekkel, és miért van rá szüksége Írországban??

Az ír netizens nagyon élvezik online szabadság. A helyi törvények védik a véleménynyilvánítás szabadságát. Nem valószínű, hogy bajba kerül az online hozzászólásai.

azonban, a számítógépes bűnözők nem biztonságos kapcsolatokkal zsákmányolnak az egész világon. Ha VPN nélkül böngészi az internetet, te veszélyezteted magad.

VPN titkosítsa az adatait és elrejteni az IP-helyét. Ez megállítja a hackereket és kémeket attól, hogy hozzáférjen a személyes adataihoz, például az online banki jelszavakhoz.

Az IP-maszkolás lehetővé teszi megkerülő geoblokkok nak nek exkluzív tartalom elérése más országokból. A megfelelő VPN használatával feloldhatja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix USA és Hulu, és hozzáférjen a helyi ír szolgáltatásokhoz külföldről.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogy mi van a levonva hogyan védi a VPN a kapcsolatot és korlátlan hozzáférést biztosít az internethez. Mi is segítünk Önnek válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-t.

Az Írország legjobb VPN-jeinek összefoglalása

  1. Hotspot pajzs: Tökéletes nagysebességű internet-hozzáféréshez. Nagyíthatja a geoblokkok és a tűzfalak között.
  2. NordVPN: Az egyik legnépszerűbb VPN. A piac legnagyobb globális szerverhálózatát működteti.
  3. ExpressVPN: A piac leggyorsabb VPN-je katonai biztonsági funkciókkal biztosítja az Ön adatait.
  4. CyberGhost: Szupergyors sebesség korlátlan sávszélességgel és az alkalmazások, amelyek optimalizálják a kapcsolatot.
  5. Surfshark: Élvezze a gyors, korlátlan hozzáférést a tartalomhoz a világ minden sarkából.

Indítsa el ingyenes Hotspot Shield próbaverzióját MOST!

Mit kell keresnie egy írországi VPN-ben

A VPN-k biztonságos alagúton keresztül csatlakoznak az eszközéhez egy távoli szerverhez. Ez elrejti az IP-jét és úgy néz ki, mintha egy másik helyről böngészne.

Használhatja a VPN-jét megkerülő geoblokkok és hozzáférjen a külföldi szolgáltatásokhoz és weboldalakhoz, például Netflix és Hulu. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez egy országban, ahol a tartalom szabadon elérhető.

Ha te tengerentúli vakáció tervezése, akkor is használhatja VPN-jét, hogy naprakész legyen a kedvenc ír műsoraival. Csak csatlakozzon egy szerverhez Írországban.

A VPN is titkosítsa az adatait hogy megvédje Önt a hackerektől, a nyomkövetőktől és a kémektől. Ha egy hacker védelem nélküli kapcsolatot vesz fel, hozzáférhetnek a banki adataihoz és több. A VPN azt jelenti, hogy harmadik felek nem tudják olvasni az Ön adatait így biztonságban maradhat az interneten.

A titkosítás megállítja a gátlástalan webhelyeket és vállalatokat is a böngészési tevékenység nyomon követése és harmadik fél számára eladás céljából. Ez lesz véget vet a célzott hirdetéseknek!

A a lehető legszorosabb kapcsolat, válasszon egy VPN-t a nagy sebesség és korlátlan sávszélesség. Működnie kell a globális szerverhálózat szerverekkel Írországban. A helyi szerverek lehetővé teszik nagy sebességgel érheti el az ír weboldalakat.

Szüksége van egy VPN-re a csúcskategóriás biztonsági szolgáltatások. A legjobb védelem érdekében válasszon szolgáltatást, amely kínál 256 bites titkosítás, egy szigorú bejelentkezési politika, és egy automatikus lekapcsoló.

A legjobb VPN-ek Írországban

1. Hotspot pajzs

5 legjobb VPN Írország számára - A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban

Ez Magassebesség VPN ajánlatok korlátlan sávszélesség rajta globális szerverhálózat. a könnyen használható alkalmazások készítsen beállítást és használjon szellőt. Ezért van tökéletes kezdőknek.

Az Ön adatai mindig biztonságban vannak 256 bites titkosítás, egy strict nem naplók házirendje, és egy automatikus lekapcsoló. Az tud megkerülő geoblokkok könnyedén.

A Hotspot Shield a 7 napos ingyenes próbaverzió és a 45 napos pénz-visszafizetési garancia hogy elinduljon. Olvassa el azokat a nagyszerű dolgokat, amelyeket a felhasználók mondanak erről a legfontosabb VPN-ről, hogy többet tudjon meg.

Hotspot pajzs ajánlatok megtekintése

2. NordVPN

NordVPN eszközök

Az adatai kétszer olyan biztonságosak lesznek, mint a NordVPN-ek Kettős VPN titkosítás. a szigorú bejelentkezési politika azt jelenti, hogy böngészési tevékenysége soha nem kerülhet rossz kezekbe. Az összes alkalmazás beépített funkcióval rendelkezik kill kapcsoló annak biztosítása érdekében, hogy adatait soha ne tegye ki.

A NordVPN a legnagyobb szerverhálózat az összes prémium VPN-ből. Választhat 5 200+ szerver 64 országban, beleértve a nagysebességű szervereket Írországban. Ez csak néhány oka annak, hogy ilyen fantasztikus vásárlói véleményeket szerzett.

A NordVPN-hez kockázatmentesen feliratkozhat a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN megkönnyíti az online biztonságot. Ez is a rendelkezésre álló leggyorsabb VPN!

Át működik 3000 szerver 94 országban. Korlátlan hozzáférést élvezhet a következőhöz: geoblokkolt tartalom bárhonnan. a a legmodernebb biztonsági funkciók védje személyes adatait böngészés közben.

A 30 napos pénzvisszafizetési garancia lehetővé teszi az ExpressVPN kockázatmentes kipróbálását, hogy megtudja, miért szeretik a felhasználók miért!  

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

4. CyberGhost

cyberhost több eszköz

A CyberGhost komolyan védi magánéletét. Alkalmazásai hatot kínálnak előre telepített profilok tervezve optimalizálja a kapcsolatot különféle típusú online tevékenységekhez.

ez hihetetlenül gyors, és annak korlátlan sávszélesség a VPN-felhasználók körében népszerű választás. Amikor arra kerül sor Biztonság, csúcskategóriás protokolljai védik az érzékeny információkat.

Kipróbálhatja a CyberGhost kockázatmentesen nagylelkűséggel 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Ez is kínál 7 napos ingyenes kipróbálások Android, iOS és Windows felhasználók számára.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

5. Surfshark

5 legjobb VPN Írország számára - A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban

A Surfshark rajongók által kedvenc VPN, és könnyű belátni, hogy miért!

Kínál korlátlan sávszélesség tovább nagysebességű szerverek. Ezenkívül az Ön adatait is őrzi kifinomult biztonsági intézkedések, mint a dupla titkosítás.

A Surfshark intuitív alkalmazásai blokkolja a hirdetéseket, a rosszindulatú programokat és a nyomkövetőket. Még ezekkel a szolgáltatásokkal is könnyen telepíthető és használható.

Kihasználhatja annak előnyeit 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy kipróbálhassa. Ez is kínál 7 napos ingyenes kipróbálások a mobilalkalmazásokban.

Tekintse meg a Surfshark ajánlatokat

összefoglalás

Írországban, VPN-re van szüksége az adatok védelméhez és feloldja a geoblokkolt tartalmat.

A megfelelő VPN fogja állítsa le a számítógépes bűnözőket személyes adatainak elérése. Az is lesz állítsa le a célzott hirdetéseket és megakadályozzák, hogy a társaságok profitálhassanak az Ön böngészési tevékenységeiből.

Nem biztos benne, melyik VPN az Ön számára? A Hotspot Shield használatát javasoljuk, és ingyen kipróbálhatja!

Indítsa el ingyenes Hotspot Shield próbaverzióját MOST!

További irodalom 

Pénzt takaríthat meg szolgáltatásán a legjobb VPN ajánlatokkal és kuponokkal.

Szereted a brit TV-t? Tanulja meg, hogyan kell nézni az Írországból származó ITV Hub-ot!

Éhes még? Így oldhatja meg a Netflix teljes könyvtárát bárhonnan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me