5 legjobb VPN Irán számára – A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban


Az iráni kormány teljes mértékben befolyásolja az internetes szabadságot Iránban. Legyen lakó vagy turista, hozzáférjen „elfogadhatatlan” tartalomhoz vagy kormányellenes kommentárok elküldése börtönbe engedheti magát.

És ez még nem minden. Irán emellett blokkolja a közösségi média oldalainak, például a Facebook és a Twitter hozzáférését, így az iráni állampolgárok nem férhetnek hozzá olyan tartalmakhoz, amelyeket a kormány elfogadhatatlannak tart. Ennek érvényesítése érdekében az iráni kormány folyamatosan figyeli a felhasználók forgalmát annak biztosítása érdekében, hogy az emberek internetes tevékenysége „elfogadható”.

Ha VPN-t használ Iránban, akkor hozzáférhet a blokkolt webhelyekhez. azonban, nem minden VPN kínál nagy sebességet és magas szintű titkosítást, amely a kormány által felvetett földrajzi korlátozások feloldásához szükséges. Akár Iránban él, akár egy utat tervez tenni, itt talál néhány VPN-t, amelyek segíthetnek.

Rövid útmutató: A legjobb VPN-ek Irán számára

 1. NordVPN
  Az NordVPN magas szintű biztonságot és titkosítást kínál annak biztosítása érdekében, hogy az iráni hatóságok nem tudják ellenőrizni téged. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kockázatmentesen kipróbálhatja.
 2. ExpressVPN
  Az ExpressVPN nagy sebességével késés nélkül hozzáférhet video-streaming szolgáltatásokhoz Iránban. Mivel az ExpressVPN megengedi a torzítást is, letölthet annyi filmet vagy játékot, amennyit csak akar.
 3. Hotspot pajzs
  A Hotspot Shield teljes hozzáférést biztosít a VPN-t blokkoló webhelyekhez (például a Netflixhez). 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, tehát ha nem elégedett a szolgáltatással, teljes visszatérítést kaphat..
 4. VyprVPN
  A VyprVPN rendelkezik Chameleon technológiával, amely láthatatlanná tesz téged a kormány számára. Nagy sebességet kínálnak, amely kiválóan alkalmas a videotartalmak streamingjére.
 5. PrivateVPN
  A PrivateVPN kiváló minőségű titkosítást kínál, amely megfigyelés nélkül segít elérni a blokkolt webhelyeket. Pénzvisszafizetési garanciával is rendelkezik, amely teljes visszatérítést kínál, ha nem elégedett a szolgáltatással.

70% kedvezmény a NordVPN-ről!

Miért van szüksége VPN-re Irán számára?

Irán blokkolja a hozzáférést a világ 500 legnépszerűbb weboldalának 50% -ához, tehát ha Iráni utazást tervez, fel kell készülnie a korlátozott internet-hozzáférésre. Amíg a törvények folyamatosan változnak, és soha nem tudhatod, mikor lehet egy adott weboldal tilalmát megszüntetni, több száz weboldalt tiltanak még a legjobb időkben is. Ha véletlenszerű internetfelhasználó vagy, aki szeret időt tölteni a közösségi médiában, utálni fogja az online cenzúra törvényeit.

A Határok nélküli Riporterek szerint Irán az „internet ellenségei” közé tartozik. Nem érheti el a közösségi média weboldalait, ám ennek a legkevésbé kell aggódnia, amíg ott vagy. A kormányt nem támogató blogokhoz való hozzáférés (ha még nem tiltották meg őket) súlyos bajba kerülhet.

A szigorú internetkorlátozások miatt, sok iráni internetfelhasználó most VPN-szolgáltatásokat használ, amelyek lehetővé teszik számukra a blokkolt tartalmak elérését. A A VPN titkosítja az Ön adatait, tehát az iráni kormány vagy akár a saját internetszolgáltatója sem fogja látni, hogy mely webhelyekre fér hozzá. A VPN-k az újságírókat is segítik, lehetővé teszi számukra a véleménynyilvánítás szabadságát anélkül, hogy kellene aggódnia a magáninformációik kiszivárogtatása miatt.

Iránban számos helyi ingyenes vagy olcsó VPN-t talál, de biztos lehet benne, hogy a kormány nem állította össze őket tevékenysége nyomon követése érdekében? Amikor a korlátozó kormányzati politikáról van szó, csak a legmegbízhatóbb VPN-ekbe szeretne bízni, amiben biztos lehet benne, hogy nem ad el.

A legjobb VPN-ek Irán számára

1. NordVPN

5 legjobb VPN Irán számára - A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban

 • Katonai AES-256 bites titkosítást kínál
 • Kettős VPN a kettős védelem érdekében
 • A CyberSec blokkolja a rosszindulatú programokat
 • Hagyma VPN felett

A katonai titkosításnak köszönhetően az adatai biztonságban maradnak, még a kémkedéses állami hivataloktól is. És ha ez nem elég, akkor megteheti használja a Nord Onion Over VPN szolgáltatását a biztonsági előnyeinek összevonására Tor és VPN.

Csatlakozhat a Double VPN-hez, hogy megduplázza a biztonságot, ami mindig jó lehetőség az újságírók és a politikai aktivisták számára. A NordVPN CyberSec-et is kínál, amely megvédi Önt a hirdető- és rosszindulatú programoktól.

Nemcsak ezt, de a Nord nagy sebességet is kínál, amely lehetővé teszi a HD-tartalom késés nélküli streamingjét. A Nordnak minden képesítése van ahhoz, hogy a tömeg kedvence.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

 • Katonai AES-256 bites titkosítás
 • Split alagút
 • Killswitch
 • Nagy sebesség

Az ExpressVPN katonai titkosítást kínál, amelyet szinte lehetetlen megtörni. Az is osztott alagút funkciót kínál amely forgalom egy részét titkosított csatornákon, részben pedig nem biztonságos interneten keresztül továbbítja. Ez akkor lehet hasznos, ha csak a forgalom egy részét akarja elrejteni.

Az is gyilkos kapcsolóval van ellátva amely azonnal lekapcsolja az internetet, ha a VPN leesik. Ez biztosítja, hogy szellemi tulajdonjoga rejtett állapotban maradjon, és ne kerüljön nyilvánosságra az iráni kormány számára.

Mivel a P2P használata engedélyezett az ExpressVPN-n, aggodalom nélkül letöltheti kedvenc filmjeit és játékát.

ExpressVPN is 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, kockázatmentes befektetéssé téve azt. Kiváló titkosítása és nagy sebessége miatt ez a kedvenc sok felhasználó között.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. Hotspot pajzs

hotspot pajzs eszközök

 • Katonai titkosítás
 • Automatikus lekapcsoló
 • Öld meg a kapcsolót
 • Magassebesség

Hotspot Shield használ banki szintű titkosítás hogy megvédje adatait a hackerektől és a kémkedéstől. a felhasználóbarát alkalmazások jellemző egy automatikus lekapcsoló leállítja a nem védett adatokat, így elhagyja a hálózatot abban a ritka esetben, ha a kapcsolat megszakad.

Működik a nagysebességű szerverek globális hálózata amire használhatsz feloldja az összes főbb webhely blokkolását amíg Iránban tartózkodik, beleértve a Netflixet is. Ez csak néhány a jellemzőktől a felhasználók szeretik.

A Hotspot Shield kipróbálható a 7 napos ingyenes próbaverzió. Minden tervét egy a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

A Hotspot pajzs feloldhatja:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Támogatja a torzítást: 

 • Igen, a P2P megengedett minden szerveren.

A Hotspot Shield ezeken az eszközökön működik

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Hotspot pajzs ajánlatok megtekintése

4. VyprVPN

5 legjobb VPN Irán számára - A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban

 • Katonai titkosítás
 • Kaméleon technológia
 • Nagy sebesség
 • NAT tűzfal

A VyprVPN védett Kaméleon technológia, amely lehetővé teszi az iráni korlátozó internet megkerülését. A Chameleon technológia az OpenVPN-re épül - a legerősebb VPN protokollra.

Van egy NAT tűzfala is, amely kiszűri a bejövő forgalmat, tehát adatai biztonságban vannak a rosszindulatú entitásoktól.

A nagy sebességgel bármilyen probléma nélkül megtekintheti a HD streaming videókat. Az olyan videoszolgáltatások, mint a YouTube, Iránban blokkolva vannak, de a VyprVPN segíti a YouTube hatékony feloldását is BBC iPlayer, így megnézheti kedvenc műsorait és videóit. Mindezek a tulajdonságok teszik a VyprVPN-t a népszerű választás.

A VyperVPN feloldhatja: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást: 

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A VyperVPN a következő eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Útválasztók, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Tekintse meg a VyprVPN ajánlatokat

5. PrivateVPN

5 legjobb VPN Irán számára - A biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban

 • Katonai titkosítás
 • Killswitch
 • Nagy sebesség
 • IPv6 szivárgás elleni védelem

A PrivateVPN ajánlatok kiváló minőségű titkosítás, ez jó választás, ha meg akarja kerülni az iráni kormány által bevezetett korlátozásokat. Ez azt jelenti, hogy te is megteheted élvezze azokat a játékhelyeket, mint a DAZN, amelynek egyébként nehéz geoblokkjai vannak.

Tartalmaz egy kill kapcsolót is, amely lekapcsolja az internetet, amint a VPN-kapcsolat leesik. Az IPv6 szivárgás elleni védelme azt is biztosítja, hogy az Ön személyazonossága rejtett állapotban maradjon, és hogy az IP-t ne szivárogtassák meg az iráni hatóságok felé. Van egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia, így kipróbálhatja szolgáltatásaikat kockázat nélkül.

Kiváló minőségű védelmével, gyors sebességével, megszakító kapcsolójával és szivárgás elleni védelmével a PrivateVPN mindent megtesz a legtöbb felhasználó vágy.

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Tekintse meg a PrivateVPN ajánlatokat

Míg az iráni kormány számos webhelyet tilt, a VPN-szolgáltatásokhoz való hozzáférés nem illegális. Biztos azonban, hogy az Ön igényeinek megfelelő VPN-t választotta, és ne támaszkodjon ingyenes vagy olcsó helyi szolgáltatásokra, amelyeket a kormány ellenőrizhet.

Az itt ajánlott VPN-k teljesen megbízhatóak. Nem vezetnek naplót, és jól működnek Iránban.

Ezenkívül ügyeljen arra, hogy ne költsön túl sokkal a VPN-ekre. Nézze meg a jelenleg futó oldalunkat ajánlatok és kedvezmények.

70% kedvezmény a NordVPN-ről!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me