5 legjobb VPN Görögország számára – a biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban


Arra számíthatunk, hogy a nyugati demokrácia szülőhelye ápolja a véleménynyilvánítás szabadságát, és Görögország nagyrészt ezt az elvárást teljesíti. A webes tartalmak állami blokkolása vagy szűrése ritka az országban.

Görögországnak azonban van rágalmazás elleni törvények, amelyek büntetőeljárást eredményezhetnek a károsnak ítélt internetes hozzászólásokra, ideértve a vallást, az elnököt vagy a Görögországgal békében álló nemzetet támadó tartalmakat is.

E kockázatok ismerete kritikus fontosságú az összes görögországi internetező számára A görög bíróságok nemrégiben úgy határoztak, hogy az internetes kommunikációt nem védik az adatvédelmi törvények, egy olyan határozat, amely felhatalmazza a hatóságokat arra, hogy az internetes tevékenységeket bármikor ellenőrizzék.

Függetlenül attól, hogy Görögország lakosa vagy éppen ellátogat, meglátogatja szintén foglalkozniuk kell a fejfájással geoblokkok, amelyek megakadályozzák a videóhoz való hozzáférést és más tartalmak a világ minden tájáról.

Ezekre a problémákra a megoldás a jó VPN, amely elrejti az online identitását, felszabadítja a földrajzilag korlátozott webhelyeket, és csökkenti az internetes bűnözésnek való kitettséget, biztosítva az összes kívánt tartalom biztonságos elérését.

A VPN-ek sebessége, biztonsága változó, és a VPN-blokkoló szoftverek megkerülésének képessége. A legjobb online élmény érdekében Görögországban azt szeretné, ha mindhárom kategóriában magasan értékelik.

A legjobb VPN-k Görögországban - gyorslista

 1. NordVPN
  A NordVPN a következőkkel büszkélkedhet: legszorosabb biztonság az iparban, felfegyverkezve Double VPN technológiával, amely kétszer titkosítja a webes forgalmat - annak egyik oka, hogy miért az NordVPN az egyik legjobb VPN Görögországban.
 2. ExpressVPN
  Ajánlat korlátlan szerverkapcsoló és villámgyors sebesség a 94 országot átfogó hálózaton az ExpressVPN kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik privát böngészést akarnak elérni és megkerülnek a görög IP-címek korlátozásait.
 3. CyberGhost
  Ajánlott kezdőknek és profiknak egyaránt rendkívül felhasználóbarát felület, A CyberGhost több mint 6000 szerverrel rendelkezik több mint 90 országban, köztük 10 Görögországban.
 4. VyprVPN
  Ez a gyors és megbízható VPN kizárólag a szerverhálózat tulajdonosa és különösen köszönhetően korlátozott tartalmak feloldásához egyedi Chameleon technológia.
 5. IPVanish
  60 ország szervereivel és lenyűgöző 40 000 IP-címével az IPVanish megbízható szolgáltatást kínál korlátlan sávszélesség és 10 egyidejű csatlakozás.

Szerezd meg a NordVPN-t most

Mit kell keresnie egy görögországi VPN-ben?

Ha Ha Görögországban jársz, akkor olyan VPN-re lesz szükséged, amely megbízhatóan eléri a geoblokkokat így hozzáférhet minden, az Ön otthonában szeretett tartalomhoz, beleértve a közösségi médiacsoportokat és a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokat, például a Netflix.

A globális tartalomhoz való hozzáférés földrajzi korlátozásainak megkerülése szintén fontos, ha Görögországban élsz, de A görög lakosoknak még több oka van a VPN használatára, ideértve a megfigyelés és a büntetés fenyegetését bizonyos vélemények kifejezésére.

Az emberek ritkán, ha valaha is börtönbe kerülnek Görögországban az internet cenzúrája miatt, de A görög internethasználók eszközöket lefoglalták, és állítólagos rágalmazási bűncselekmények miatt kellett megjelenniük a bíróságon mint például a „vallásellenes istenkáromlás”.

Ezenkívül egy volt görög Legfelsõbb Bíróság ügyésze 2009-ben bejelentette, hogy Az internetes kommunikációra Görögországban nem vonatkoznak az adatvédelmi törvények, lehetővé téve az összes internetes tevékenység rendőri felügyeletét. Annak ellenére, hogy kevés a súlyos büntetés veszélye a rágalmazási törvények megsértéséért, sokkal jobb, ha névtelenül böngészi, így a kérdés soha nem merül fel.

Amikor kiválasztja a Görögországban használni kívánt VPN-t, keresse meg a következőket:

 • Nagy sebesség és megbízható csatlakozások, különösen, ha videókat közvetít
 • Szerverek Görögországban biztonságos, nagy sebességű hozzáférés a helyi webhelyekhez és tartalmakhoz (távoli szerver használata a helyi böngészéshez jelentősen lelassíthatja a kapcsolatot)
 • Kiszolgálók azokban az országokban, amelyeknek tartalma van, amelyet elérni szeretne (hogy eljusson a geoblokkokhoz)
 • Erős titkosítás és egyéb biztonsági funkciók, mint például a gyilkos kapcsoló
 • Szigorú adatvédelmi intézkedések mint például a nem naplózás politikája

A legjobb VPN-k Görögország számára

1. NordVPN

NordVPN eszközök

Nagy sebesség és a képesség a kemény geoblokkok megkerülésére csak két oka annak, hogy a NordVPN a világon a VPN-felhasználók legfontosabb választéka. Az alkalmazásokat minden platformon könnyű használni, de ha bármilyen kérdése van, a támogatási csapat elérhető és lelkes Súgó élő chat-en keresztül, 24/7.

A NordVPN több mint 5000 szerverrel rendelkezik 60 országban, köztük öt Görögországban. Bízhat ebben a VPN 2048 bites katonai szintű titkosításában és több biztonsági protokolljában, beleértve az OpenVPN-t és az IKEv2 / IPsec-et is. védje magánéletét minden alkalommal, amikor szörföz az interneten Görögországban.

A hosszú távú NordVPN előfizetések jelentősen olcsóbbak, mint a havi terv, és mivel minden terv tartalmazza a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, valójában nincs kockázata a teljes évre történő feliratkozásnak.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN állítja, hogy a sebességvezető a VPN-iparban, és teszteink megerősítik azt. Az egész világon, beleértve Görögországban egy rendkívül gyors szervert is, ez a VPN a streaming és torrenting felhasználói kedvence.

Kapható dedikált formában, könnyen használható alkalmazások az összes főbb operációs rendszerhez, Az ExpressVPN az adatait katonai szintű 256 bites AES titkosítással és DNS / IPv6 szivárgásvédelemmel biztosítja. Ez is egy bajnok a nehezen elérhető webhelyek feloldásában mint például az USA Netflix és a BBC iPlayer.

A webes útmutatók és a barátságos, 24 órás, élő ügyfélszolgálat segít a kezdőknek felfedezni a VPN által nyújtott speciális funkciókat. Lásd magad a 7 napos ingyenes próbaverzió mobil alkalmazásokhoz és a 30 napos garancia minden előfizetési tervre.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

Felfegyverkezve az összes alapvető VPN funkcióval és a egyedi Stealth mód, A CyberGhost jól felszerelt az Ön számára hozzáférés a geoblokkolt tartalomhoz. A magánélet védelmére is feltétlenül vonatkozik szigorú bejelentkezési tilalom ami teljes mértékben névtelenné teszi a tevékenységét.

A CyberGhost szintén rendkívül egyszerűen használható, intuitív felülettel és előre konfigurált profilokkal, ezáltal népszerű VPN-választássá válik minden korosztályú és szakértelemmel rendelkező felhasználók számára. A CyberGhost ezen kívül néhányat is kínál a legmegfizethetőbb hosszú távú tervek az összes prémium VPN között.

A Windows, Android és iOS eszközök felhasználói kihasználhatják a ingyenes 7 napos CyberGhost próbaverzió, és minden ügyfél meg van győződve arról, hogy a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

 4. VyprVPN

5 legjobb VPN Görögország számára - a biztonság, a streaming és a gyorsaság érdekében 2020-ban

A legtöbb nagy VPN-től eltérően a VyprVPN kizárólag szerverhálózatot birtokol és tart fenn, kiküszöböli a harmadik fél általi beavatkozás lehetőségét. A 65 ország 700 szerverének hálózata tartalmaz egy megbízható görög szervert a gyors, biztonságos helyi hozzáféréshez.

A biztonsági szolgáltatások közé tartozik 256 bites titkosítás és NAT tűzfal a rosszindulatú programok blokkolására. Az a tény, hogy a társaság szigorú svájci adatvédelmi törvények szerint működik, az a 100% -os garancia arra, hogy nincs adat az üléseidről bármikor, bármilyen körülmények között megosztják.

Ha a geoblokkolt videó szolgáltatásokhoz való hozzáférés, mint például az US Netflix, kiemelt jelentőségű, akkor imádni fogja a VyprVPN Kaméleon technológia, amely elfedi a VPN titkosítást, hogy segítsen neked a tűzfalak mögött sietni és VPN-érzékelő szoftver. A felhasználók is szeretik ezt a gyors VPN streaming teljesítményt.

Nézze meg, hogy a VyprVPN megfelelő-e a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A VyperVPN feloldhatja: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást: 

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A VyperVPN a következő eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Útválasztók, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Tekintse meg a VyprVPN ajánlatokat

5. IPVanish

ipVanish eszközök

Az IPVanish nagy globális hálózata 2 gyors szervert foglal magában Görögországban és kínál stabil csatlakozási sebesség, Kiváló biztonsági protokollok és felhasználóbarát alkalmazások, amelyek sok pozitív véleményt készítettek a felhasználók részéről.

Az IPVanish 256 bites AES titkosítással biztosítja a kapcsolatokat, és felkínálja a SOCKS5 webproxy-ot, amely megnehezíti a VPN-kapcsolat felismerését amikor megpróbálsz megkerülni a geoblokkot. Nulla forgalomnaplót tart, és anonim torrentet kínál korlátlan P2P forgalommal.

Akár 10 egyidejű eszközcsatlakozás Fiókonként az egész család biztonságban maradhat, függetlenül attól, hogy felzárkózik-e a helyi eseményekre, tervezi az utazás következő szakaszát, vagy közvetíti-e kedvenc műsorait és filmjeit.

Az IPVanish 24 órás ügyfélszolgálatot kínál élő csevegés és a 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Az IPVanish feloldhatja:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen.

Az IPVanish ezen eszközökön működik: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, útválasztók.

Az IPVanish ajánlatok megtekintése

összefoglalás

Görögországban biztosítani kell a választott szabadságot a weben való biztonságos böngészéshez, ám sajnos a megfigyelés és a geoblokkok a valóság. Regisztráljon egy VPN-hez, amely kiváló teljesítményt nyújt Görögországban hozzáférés a világ minden tájáról, miközben elrejti tevékenységét és személyes adatait a kíváncsiskodó szemektől.

Ha még mindig nem biztos benne, miért olyan fontos a VPN használata Görögországban, rengeteg nagyszerű információt kaptunk arról, hogy a VPN-ek hogyan biztonságosak az interneten, és miként javítják az online élményt. És ha különleges ajánlatokat keres a legjobb VPN-ekkel kapcsolatban, akkor ezeket is megkaptuk!

70% kedvezmény a NordVPN-ről!

Érdekelhet még:

 • Hogyan juthat el Görögország IP-címéhez bárhonnan
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me