5 legjobb VPN Franciaország számára – a biztonság, a streaming és a sebesség szempontjából 2020-ban


Francia polgár aggódik az Ön országa miatt? adatmegőrzési törvények, és mit jelent ezek a törvények az online adatvédelem szempontjából? Vagy csak csalódott vagy? nem fér hozzá az USA Netflixhez, HBO, az BBC iPlayer, és egyéb tartalmak a világ minden tájáról?

Talán azt tervezi, hogy Franciaországon kívül utazik, és szüksége van útjára maradjon kapcsolatban kedvenc francia TV-műsoraival és helyi webhelyek. Vagy talán az ellenkezője igaz - te vagy utazás Franciaországba és kapcsolatban maradni szeretne hazájával.

A cenzúra ritka Franciaországban, ám továbbra is vannak akadályok az internet szabad és névtelen elérése érdekében. Annak ellenére, hogy az ország a szeretet, a szabadság és a „bármi megy” hozzáállás ünneplésének hosszú története alatt, vannak rengeteg ok van a jó minőségű VPN használatára.

Több száz vagy akár több ezer VPN közül lehet választani, így nem könnyű megmondani azokat, amelyekben megbízhat, azok közül, amelyeknek nem kellene közel mennie. Felvilágosítunk mi teszi a VPN-t ideálisvá Franciaország számára.

A kezdethez itt egy bepillantás a franciaországi VPN-tesztekben szereplő gólszerzők közé - és igen, valóban teszteljük őket!

A legjobb VPN-k összefoglalása Franciaországban

 1. NordVPN
  A sebesség egyensúlyával, a streaming webhelyekhez való könnyű hozzáféréssel és a fejlett biztonsági funkciókkal a NordVPN bármit megkönnyít, amelyet Önnek Franciaországban online kell tennie..
 2. ExpressVPN
  Az Express VPN szupergyors csatlakozási sebessége ideálisvá teszi a streaminghez és a torrenthez. A 94 országot átfogó hálózat bárhová eljuthat, ahol online akar lépni.
 3. CyberGhost
  Az összes fő eszköz számára könnyen használható, vizuális alkalmazásokkal ez a VPN kiválóan alkalmas kezdőknek. Ez is nagy érték, magas szintű biztonságot és kedvező sebességet kínál alacsony költségek mellett.
 4. PrivateVPN
  Ez a lenyűgözően gyors VPN egyszerűen használható és nagyon költségvetés-barát. Az egyedi Team Viewer szolgáltatás segítségével közvetlenül kapcsolatba léphet a tech csapattal telepítési segítségért.
 5. IPVanish
  Az IPVanish egyesíti az adatvédelmet, a biztonságot és a megbízhatóságot egy olyan szolgáltatáscsomagban, amely lehetővé teszi, hogy akár 10 eszközt egyszerre csatlakoztasson egyetlen előfizetésnél.

Mit kell keresnie egy francia VPN-ben

Még egy olyan országban, mint Franciaország, ahol nyílt internet-hozzáférés van, A geoblokkok jönhetnek közted és a webhelyek, valamint a streaming szolgáltatások között el akarod érni. A legjobb tartalom eléréséhez olyan VPN-re van szüksége, amely feloldja az US Netflix, Hulu és hasonló webhelyek feloldását..

Ugyanazon VPN-eknek megvan a lehetősége tartsa a kapcsolatot kedvenc francia TV-hálózatával és olyan kritikus szolgáltatások, mint a bankja, ha országon kívül utazik. A távoli szerver biztonságos csatlakoztatásával egy jó VPN teszi ezt úgy néz ki, mintha az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban lenne, vagy bárhol másutt kell lennie, hogy elérje az Ön számára fontos webhelyeket.

Ennél is fontosabb, hogy a megbízható VPN nagy teljesítményű eszköz az eszközök biztonságához a számítógépes bűnözés ellen, és személyes adatainak védelme a kémkedés ellen..

Amikor Franciaország csatlakozott a 9-Eyes hírszerző szövetséghez, rossz nap volt Liberté hagyományos francia értéke számára. Az adatmegőrzési törvények, mint például a Loi relatív au renseignement, amelyet a francia parlament 2015-ben fogadott el, fenyegeti az online adatvédelmet..

Az A törvény előírja, hogy a francia internetszolgáltatók (ISP) ellenőrizzék az internetes tevékenységeket és jelentést tesz a hatóságoknak a „gyanús mintákról”. Az EU általános adatvédelmi rendelete (GDPR) célja az online magánélet visszaállítása Franciaországban, de sok webhely nem felel meg a törvénynek.

Sőt, ami még rosszabb, az adatbányászok már találnak hiányosságokat a GDPR-ben. És bár egyetlen franciaországi látogatás sem lenne teljes, ha időt nem használnánk egy járdával foglalkozó kávézóban a nyilvános wi-fi azt jelentheti, hogy az adatait bárkinek hozzáférhetővé teszik aki hozzáférést kap a megosztott hálózathoz.

A megbízható VPN végponttól katonai szintű titkosítást használ tartsa adatait az internetszolgáltató, a kormányzati felügyeleti ügynökségek kezétől, és hackerek. A VPN-k teljes mértékben elrejtik az Ön IP-címét, biztosítva, hogy senki sem tudja visszavezetni az ön tevékenységét.

A legjobban értékelt VPN-k tartalmazzák a rosszindulatú programok védelmét is és extra biztonság a nyilvános wi-fi számára. Szigorú adatvédelmi irányelveik biztosítják a biztonságos és névtelen fájlmegosztást, beleértve a torrentingot is.

A franciaországi igényeihez megfelelő VPN megtalálásához keresse a következőket:

 • Erős titkosítás. A szolgáltatónak rendkívül biztonságos VPN-protokollokat kell kínálnia, mint például az OpenVPN és az IKEv2.
 • Nem naplózási politika. Alapvető fontosságú, ha olyan szolgáltatót talál, amelynek ellenőrzött politikája az, hogy soha nem tárolja a munkamenet adatait, ha nem akarja hagyni online lábnyomait.
 • Nagy szerverhálózat. A geoblokkolt tartalom világszerte a legkönnyebb elérése érdekében keressen egy VPN-t, amely sok országban elterjedt szerverekkel rendelkezik, valamint a Netflix és a BBC által használt webhelyek által használt VPN képernyők megkerülésének bizonyított eredménye..
 • Nagy sebesség. A zökkenőmentes streaming, játék vagy torrent élmény érdekében stabil kapcsolatokkal és villámgyors kiszolgálókkal rendelkező VPN-re van szüksége. Számos VPN, beleértve szinte az összes ingyenes VPN-t, szörnyű pontszámokat kap a sebességtesztünkön.

Csak azokat a VPN-ket ajánljuk, amelyek megfelelnek ezeknek a követelményeknek, és valójában messze túlmutatnak.

A legjobb VPN-k Franciaországban - Részletes útmutató

1. NordVPN

A NordVPN előnyei Infographic

A panamai székhelyű NordVPN hatalmas tulajdonságokkal rendelkezik és van az egyik legmegbízhatóbb VPN, amely jelenleg elérhető. Szigorú nulla naplózási politikát kínál, és 5000+ szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, beleértve 140+ szerver Franciaországban.

A hálózat magában foglalja streamingre optimalizált szerverek amelyhez könnyen csatlakozhat a SmartPlay szolgáltatás, az anonim torrentingnek szentelt szerverek és az elhalványult szerverek, hogy cenzúrát kapjanak, ha francia oldalakhoz kell hozzáférnie olyan helyekről, mint Törökország és Kína.

Az NordVPN hálózatát dupla VPN titkosítás biztosítja, és kulcsot tartalmaz a magánélet védelmére szolgáló funkciók, mint például a megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem. A szolgáltató könnyen használható alkalmazásokat kínál minden nagyobb platformon, és 6 fiókkal párhuzamosan kaphat kapcsolatot egy fiókkal.

Kipróbálhatja magának egy 7-es készülékkel-napos ingyenes próbaverzió és 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Vagy ellenőrizze az áttekintő archívumot, hogy megtudja, mások mit mondanak róla.

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Az ExpressVPN a a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk (és ezek közül százat teszteltünk), és biztosítja ezeket a sebességeket, miközben megtartja a magas szintű biztonság és magánélet. Hálózata 94 országot ölel fel, három nagy volumenű szerverrel Franciaországban.

A szolgáltató katonai titkosítással és az Ön teljes hálózatával biztosítja a teljes hálózatot több biztonsági protokoll választható. Egy ritka split-alagút lehetőség lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy mely alkalmazások használják a VPN-alagutat, és amelyek közvetlenül érik el az internetet, ezáltal tovább javítva a sebességet.

Bevált bejelentkezés-mentes házirenddel és olyan fejlett funkciókkal, mint például nyilvános wi-fi védelem és egy automatikus lekapcsoló, nem kell aggódnia az adatmegőrzési törvények miatt Franciaországban. Az összes platformon futó alkalmazások felhasználóbarátak, és akár 5 eszközt is csatlakoztathat egyszerre.

Az ExpressVPN ideális streaminghez, játékhoz és torrentinghez, ami világszerte népszerű választás. Ez nem a legolcsóbb VPN, de a 30 napos pénzvisszafizetési garancia lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa kockázat nélkül.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

3. CyberGhost

cyberhost több eszköz

Vizuális alapú, felhasználóbarát alkalmazásaival minden nagyobb platformon, a romániai CyberGhost nagy dicséretet kap mind a tech hozzáértésű felhasználók, mind a VPN kezdők. Az egyszerű felület mögött rejlik a fejlett biztonsági funkciók, például az AES-256 titkosítás.

A streaming, az anonim torrent és a biztonságos böngészés előre beállított módjai lehetővé teszik testreszabhatja a VPN-t a céljára egy kattintással. Az 59 országban több mint 3000 szerverrel bővülő hálózat több mint 200-at tartalmaz Franciaországban.

Nagyon szigorú bejelentkezési politika, a kill kapcsoló, valamint a DNS és IPv6 szivárgás elleni védelem a CyberGhost használatakor biztosítsa a teljes online adatvédelmet. Csatlakozhat akár 7 készülék egyszerre az egész család védelme érdekében.

Különösen nagylelkű 45 napos pénz-visszafizetési garancia rengeteg időt ad arra, hogy megnézze, vajon a CyberGhost a tökéletes VPN-e Franciaországban.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Tekintse meg a CyberGhost ajánlatokat

4. PrivateVPN

privatevpn eszközök

A PrivateVPN kicsi szolgáltató a listán szereplő többi VPN-hez képest, mintegy 100 szerverrel 50 országban, köztük kettő Franciaországban. De ne hagyja, hogy a hálózat mérete becsapjon - ez a megfizethető árú VPN nagy sebességet és ugyanolyan funkciókat kínál, mint az óriások.

Erős AES 256 bites titkosítást használ a kapcsolat biztonságához és az Ön számára 6 egyidejű csatlakozás így az összes eszközén futtathatja. PrivateVPN zökkenőmentesen feloldja a Netflix szolgáltatást bárhol, amit nagyon kevés más hasonló méretű VPN képes megtenni.

PrivateVPN is támogatja a torrent és más P2P megosztást, bár ezek a tevékenységek meghatározott szerverekre korlátozódnak. A Team Viewer távoli súgó funkció kiküszöböli a VPN-alkalmazás telepítésének és beállításának minden félelmét, ha Ön kezdő.

Nem tartanak naplót, és van egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia hogy magad láthassák, mit tehet ez a kis csoda. A felhasználói beszámolók azt mutatják, hogy a PrivateVPN kiváló ár-érték arányt kínál.

A PrivateVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Tekintse meg a PrivateVPN ajánlatokat

5. IPVanish

ipVanish eszközök

Az IPVanish egy erőteljes VPN, amelyet megoszthat családjával és néhány barátjával is - egy előfizetés támogatja akár 10 egyidejű eszközcsatlakozás. A VPN biztonságos, könnyen használható és funkciókkal teli.

Az IPVanish segítségével több mint 1000 szerverhez férhet hozzá több mint 60 országban, többek között 26 nagysebességű szerver Franciaországban. Egy újabb, 400 Európában elterjedt szerver lehetővé teszi, hogy lépést tartson a hírekkel az EU egész területén, a kontinens legjobb sportinformációival együtt..

Az IPVanish felhasználja 256 bites titkosítás, különféle VPN-protokollok és egy kill kapcsoló az adatok biztonságához. Kipróbálhatja kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garancia. Általában nyugtalanok vagyunk az amerikai székhelyű VPN-ekkel kapcsolatban, de nehéz vitatkozni oly sok pozitív felhasználói véleményről.

Az IPVanish feloldhatja:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen.

Az IPVanish ezen eszközökön működik: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, útválasztók.

Az IPVanish ajánlatok megtekintése

összefoglalás

A franciaországi lakásban való tartózkodás vagy a vendéglátogatás teljes szabadságot jelent, ideértve a bárhová is szeretne csatlakozni online nem kell aggódnia a földrajzi korlátozások, a számítógépes bűnözés vagy az internetes megfigyelés miatt. A megfelelő VPN mellett ez a szabadság a tiéd lesz.

Sajnos még nem találtunk módot arra, hogy VPN-t kapjunk egy párizsi kávézóban fizetett ebédért! Mégis pénzt takaríthatunk meg, mert a kuponvadász profik naponta keresnek az interneten, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megkapja-e a legforróbb VPN-ajánlatokat..

Indítsa el ingyenes NordVPN próbaverzióját MOST!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me