5 legjobb VPN a Synology-hoz, amely 2020-ban működik | Leggyorsabb és legbiztonságosabb


Mind a személyes, mind az üzleti felhasználók számára a Synology kinyilatkoztatást jelentett a biztonságos fájltárolás és -megosztás szempontjából.

azonban, ha ilyen érzékeny információkat tárol a NAS-n, akkor értelme van a Synology VPN-sel való védelmének - különösen a fájlátvitel során, amely érzékeny lehet a lehallgatásra és a hackelésre.

Rövid útmutató: A legjobb VPN-k a Synology-hoz

 1. NordVPN - Biztonságos, gyors és megfizethető, az NordVPN az első számú ajánlásaink.
 2. ExpressVPN - Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN, amelyet találtunk, tökéletes olyan vállalkozások számára, amelyeknek rendszeresen feltölteni és letölteni a nagy fájlokat a Synology-ba.
 3. CyberGhost - Gyors és felhasználóbarát, a CyberGhost szilárd és megfizethető lehetőség.
 4. PrivateVPN - A magánéletnek szentelt, a PrivateVPN egyben a legegyszerűbb és legkönnyebben használható szolgáltatások..
 5. Surfshark - Minden szerverre a MultiHop PrivateDNS szoftverrel felszerelt Surfshark kiváló biztonsági funkciókat kínál.

Védje meg a szinológiát most

Miért van szüksége VPN-re a Synology

Függetlenül attól, hogy otthon használja a Synology alkalmazást, vagy a munkahelyén, a NAS eszközök gyakran otthonosak hihetetlenül érzékeny információk. A fontos üzleti dokumentumoktól a személyes fájlokig, mint például a fényképek vagy az igazolványok, ezek olyan információk, amelyekhez nem akarja, hogy harmadik felek hozzáférjenek.

Bár a Synology NAS fájljai védettek, a fájlok átvitele a készülékre és a készülékről a veszélyt rejti magában. Ez különösen kockázatos lehet, ha Ön vagy egy másik felhasználó hozzáférés a Synologyhoz nem biztonságos hálózatról például egy nyilvános wi-fi hotspotot.

A hackerek vezeték nélküli csomagszórókat használhatnak elfoghatja az adatokat a továbbítás során, hozzáférést biztosítva a személyes fájlokhoz és a Synology eszköz IP-címéhez.

A VPN telepítése a Synology NAS-ra a következő lesz automatikusan titkosítja az összes bejövő és kimenő forgalmat. Ez azt jelenti, hogy bármely rosszindulatú harmadik fél nem fér hozzá az érzékeny információihoz, még akkor sem, ha képesek megszakítani az Ön forgalmát.

Mivel a VPN az összes adatát saját magánszerverén át irányítja, ez azt is jelenti A hackerek nem fogják látni az IP-címet otthoni vagy üzleti hálózatának. Csak a VPN-kiszolgáló IP-címét fogják látni, a hálózat védelme a célzott számítógépes támadásoktól.

Annak érdekében, hogy megvédje a Synology-t egy VPN-vel, akkor ezt meg kell tennie válasszon egy szolgáltatást, amely támogatja az OpenVPN-t, amely letölthető a NAS-eszközére. Minden ajánlásunk támogatja az OpenVPN-t és útmutatót talál a telepítéshez a Synology oldalra ezen az oldalon.

A legjobb VPN-k a Synology-hoz

1. NordVPN

NordVPN a bolgár számára

A NordVPN-t rendkívüli biztonsági intézkedései alapján elsőszámú VPN-nek tekintjük. Dupla VPN hozzáadott rétegű adatvédelmet biztosít katonai titkosítás megvédi az összes érzékeny fájlt.

egy automatikus lekapcsoló, DNS szivárgás elleni védelem, és a szigorúan nincs naplózás a személyes adatait bizalmasan kezeli.

A NordVPN felhasználókat is kínál egyedi CyberSec szoftver. CyberSec automatikusan blokkolja a gyanús webhelyeket és megvédi a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat - döntő jelentőségű a Synology megvédése a hackerek ellen.

Villámgyors sebesség és korlátlan sávszélesség gyorsan és könnyedén végezhet fájlátvitelt a NordVPN segítségével.

Teszteld magadnak a NordVPN képességeinket a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Védje a Synology-t a NordVPN-rel

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

A leggyorsabb VPN-ket teszteltük, és az ExpressVPN jött ki a tetején. egy kiterjedt 3000 szerver hálózat biztosítja az Ön számára villámgyors sebesség amelyek megkönnyítik a nagy fájlok letöltését és feltöltését a Synology-ba.

Az ExpressVPN nemcsak jó a sebességre. A szolgáltatásnak van világszínvonalú biztonsági szolgáltatások, is. AES 256 bites titkosítás megvédi az összes fájlt, míg a kill kapcsoló, Zero-Knowledge DNS szivárgás elleni védelem, és a szigorúan nincs naplózás biztosítani fogja, hogy adataihoz harmadik fél ne férhessen hozzá.

Az ExpressVPN még foglalkoztat TrustedServer technológia hogy minden szervert töröljünk minden egyes újraindításkor.

Lehet, hogy ez a szupergyors szolgáltatás magasabb árat tartalmaz, de ez a érdemes befektetés a vállalkozások számára arra törekszik, hogy a Synology biztonságban maradjon. Olvassa el a valódi felhasználói véleményeket, vagy nézze meg magát a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Védje a Synology-t az ExpressVPN-vel

3. CyberGhost

CyberGhost

Ha kompromisszumot keres a költség és a szolgáltatások között, akkor nem hibázhat a CyberGhost. Magasra értékelték kitűnő mindenoldalú CyberGhost státusza miatt biztosítja a szükséges sebességet és biztonságot kevesebbért.

Katonai AES 256 bites titkosítás megvédi a fájlokat az átvitel során. egy automatikus lekapcsoló, DNS és IP szivárgás elleni védelem, és a szigorúan nincs naplózás gondoskodik arról, hogy az Ön adatait ne tárolják, vagy harmadik feleknek vagy hackereknek hozzáférhetővé teszik.

A CyberGhost nagyon nagylelkű is 45 napos pénz-visszafizetési garancia így meghatározhatja, hogy ez a VPN megfelelő-e Önnek - teljesen kockázatmentes.

A CyberGhost feloldhatja a blokkolást:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost működik ezeken az eszközökön:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Védje a Synology szoftvert a CyberGhost segítségével

4. PrivateVPN

PrivateVPN eszközök

Ha még nem ismeri a VPN használatát, és gyors és egyszerű módszert szeretne használni a Synology védelméhez, akkor a PrivateVPN a megfelelő választás. A valódi felhasználók által az egyik legegyszerűbben használható VPN-nek minősített PrivateVPN mindazonáltal megőrzi a sajátját a biztonság szempontjából..

A PrivateVPN volt eredetileg az internetes adatvédelem érdekében hozták létre tehát ez kiváló lehetőség a NAS biztonságához. Az összes biztonsági funkció - beleértve a katonai minőségű 2048 bites titkosítás AES-256-tal, OpenVPN, és nulla fakitermelés  - alapértelmezés szerint vannak beállítva, így nem kell aggódnia a bonyolult beállítások miatt.

A szolgáltatás akár kínál is ingyenes távoli beállítás hogy segítsen a telepítési folyamatban.

Próbáld ki egy hétig teljesen ingyenesen a PrivateVPN-t 7 napos ingyenes próbaverzió vagy egy hónapig a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A PrivateVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN ezeken az eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Védje a Synology-t a PrivateVPN-vel

5. Surfshark

Surfshark eszközök

A Surfshark egy nagy teljesítményű VPN, amely a magánéletre összpontosít. Biztonsági tulajdonságai közé tartozik többugrásos, melyik egyszerre több kiszolgálón keresztül csatlakozik hozzáadott névtelenség és CleanWeb, melyik megvédi a hirdetéseket, a nyomkövetőket, a rosszindulatú programokat és az adathalászatotól.

A fájljait védelem alatt tartja magán DNS és szivárgásvédelem valamint a kill kapcsoló, szigorúan nincs naplózás, és AES-256-GCM titkosítás.

A legjobb az, hogy a Surfshark lehetővé teszi korlátlan eszközkapcsolat, így megvédheti otthoni vagy üzleti vállalkozásainak összes eszközét, valamint a Synology alkalmazást. Olvassa el a felhasználók véleményét a Surfsharkról, vagy próbálja ki magának a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Védje a Szinológiát a Surfshark-tal

Hogyan telepítsünk VPN-t a Synology-ra

A Synology NAS VPN-vel történő védelméhez ezt meg kell tennie hozzon létre egy VPN-profilt a Synology vezérlőpulton és importálja az OpenVPN konfigurációt fájl a választott VPN szolgáltatásból.

Attól függően, hogy melyik VPN-t választja, minden szolgáltatásnak van egy átfogó útmutatója a Synology telepítéséhez:

 1. A NordVPN Synology útmutatója
 2. Az ExpressVPN Synology útmutatója
 3. A CyberGhost Synology útmutatója
 4. A PrivateVPN Synology útmutatója
 5. Surfshark útmutató az OpenVPN letöltéséhez

Összegzés és további olvasat

Nincs értelme felesleges kockázatot vállalni a Synology NAS-en tárolt fájlokkal. Iratkozzon fel egy VPN-re, és nyugodjon meg nyugodtan, hogy személyes vagy üzleti adatait mindig védik.

Szeretne többet megtudni adatainak privát jellegéről? Olvassa el a legjobb nem naplózott VPN-ek lebontását.

Nem biztos abban, hogyan kell eldönteni, melyik VPN illeszkedik a Synology szolgáltatáshoz? Kövesse az útmutatónkat a legjobb VPN kiválasztásához.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me