5 legjobb VPN a 2. divízióhoz – frissítve a játékra 2020-ban


A Tom Clancy The Division, Division 2 melegen várt folytatása 2019. márciusi megjelenése óta óriási sikerrel jár..

Mint minden online multiplayer játéknál, a Division 2 a szokásos panaszokat váltotta fel a magas ping és lag problémákkal kapcsolatban.

Szerencsére nem kell megbirkóznia idegesítő késésekkel és lassú játékmenettel. A VPN használata valóban hozzájárulhat a sebesség növeléséhez és a ping csökkentéséhez - ami simább, gyorsabb játékot jelent az Ön számára.

Rövid útmutató: A legjobb VPN-k a 2. osztályhoz

 1. NordVPN - A megfizethetőség tökéletes mérkőzése kiváló sebességgel. A NordVPN a mi első számú ajánlása a 2. osztálynak..
 2. ExpressVPN - A drága oldalon az ExpressVPN mindazonáltal páratlan sebességet biztosít Önnek a játékhoz.
 3. CyberGhost - Ha jó kompromisszumot keres az ár és a szolgáltatások között, akkor a CyberGhost megbízható lehetőség.
 4. Surfshark - Korlátlan eszközkapcsolatot kínálva a Surfshark az új VPN, amely gyorsan felépíti a játékosok rajongói alapját.
 5. PrivateVPN - új a VPN-ekben? A PrivateVPN egy egyszerű, felhasználóbarát lehetőség, amely biztonságban tartja Önt.

Kezdje el a 2. divízió játékát az NordVPN-vel

Amire szükséged van a 2. rész VPN-jében?

A legtöbb Division 2 játékos esetében a A legnagyobb aggodalom a késés. Az online szerencsejátékok késést szenvedhetnek, főleg ha távol tartózkodik a játékszervertől.

Míg néhány ember úgy véli, hogy a VPN lelassítja a kapcsolatot, a legjobb VPN-knek olyan kiszolgálói vannak a világ minden tájáról, amelyek valóban képesek csökkentse a ping-ot úgy, hogy csatlakozik egyhez, amely közelebb van a játék szerveréhez. Ez viszont, csökkentse a késést, gyorsabb, simább élményt nyújt.

Ha el tudja maszkolni a tartózkodási helyét, akkor annak is felhasználható regionális tartalom elérése. Az időbeli különbségek, az engedélyezési törvények és más jogi kérdések miatt egyes országokban a játék tartalmát néha elérhetővé teszik mások előtt. Néhány országban gyakran olcsóbb árakat is kapnak.

Ha olyan tartalomhoz szeretne hozzáférni, amely még nem érhető el (vagy drágább) az országában, a VPN segít. Által a valódi IP-cím elrejtése Ha úgy tűnik, hogy egy másik helyen tartózkodik, akkor a VPN hozzáférést biztosít az adott régióban elérhető összes tartalomhoz.

De figyelmeztetni kell. Noha a VPN-ket az Ubisoft nem tiltja kifejezetten, ha azt találják, hogy olcsóbb árak elérésére használ, akkor tilalommal kell szembenéznie. Keressen VPN-t a rejtett szerverek és kiváló adatvédelem az észlelés elkerülése érdekében.

A biztonságról beszélve, ha bármilyen megosztott szerverhez csatlakozik, akkor a feltörések és a számítógépes fenyegetések veszélye áll fenn. Válasszon olyan VPN-t, amely védi Önt katonai biztonság hogy megbizonyosodjon arról, hogy tartózkodási helye és IP-címe rejtve marad-e a rosszindulatú felhasználóktól.

Végül, de nem utolsósorban, sok Division 2-es játékos különféle konzolokon és PC-n játszik a játékot. Mivel a VPN-k általában nem rendelkeznek konzolos alkalmazásokkal, akkor ezt meg kell tenniük válasszon egy útválasztóval kompatibilis VPN-t. Ez lehetővé teszi, hogy a VPN-t közvetlenül az útválasztóra telepítse, amely ezt követően telepíti védje a forgalmat bármilyen konzolon amely csatlakozik a hálózatához.

A legjobb VPN-k a 2. osztály számára

1. NordVPN

NordVPN a bolgár számára

A routerrel kompatibilis, képes áthidalni a szigorú geoblokkoktól, szupergyors és fantasztikus biztonsággal büszkélkedhet, A NordVPN mindent tartalmaz, amire szüksége van a 2. osztály zökkenőmentes és biztonságos játékához.

A hatalmas hálózat 5 200+ szerver 60 különböző országban növeli a kapcsolat sebességét, és több száz kiszolgálóhelyet kínál Önnek. A NordVPN szintén biztosít optimalizált szerverek játékhoz val vel beépített CyberSec biztonsági szoftver.

A ti a magánélet garantált egy kill kapcsolóval, a DNS szivárgás elleni védelemmel és a naplómentes házirenddel, valamint a katonai szintű titkosítással.

Olvassa el, miért szeretik felhasználóink ​​a NordVPN-t, vagy próbálja ki magának egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Játsszon a NordVPN-mel

2. ExpressVPN

ExpressVPN Peru számára

Ha hajlandó fizetni egy kicsit többet, mint amennyit fizetne a NordVPN-ért, akkor az ExpressVPN megadja a legjobb sebesség a folyamatos játékhoz. Csatlakozzon a választott játékszerverhez a 3000+ szerver 160 helyszínen - a késés problémáinak a múlté válása.

Fantasztikus lehetőség, ha ismeri a VPN-ket, és módosítani szeretné a játék beállításait, az ExpressVPN teljesen testreszabható. Egyedi TrustedServer technológia biztosítja, hogy adatait soha ne tárolja, míg az AES 256 bites titkosítása, a kill kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem biztosítja őrizze meg adatait a hackerektől.

Az ExpressVPN szinte tökéletes pontszámot kap a valódi felhasználóktól - nézd meg miért magad a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Indítsa el a lejátszást az ExpressVPN segítségével

3. CyberGhost

CyberGhost Peru számára

Ha nem érdekli a bonyolult egyedi beállítások kifizetése, akkor a CyberGhost több megfizethető, intuitív VPN ez azonban nem veszélyezteti a funkciókat.

A CyberGhost csapat valódi a biztonság bajnokai. AES 256 bites titkosítás a szerverek beépített rosszindulatú szoftverekkel és hirdetést blokkoló szoftverekkel, megszakító kapcsolóval, DNS és IP szivárgásvédelemmel, valamint szigorúan nem naplózási politikával vannak támasztva.

A CyberGhost szintén kínál a nagyvonalú 7 egyidejű kapcsolat és 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Valószínűleg ezért annyira felülvizsgálták.

A CyberGhost feloldhatja a blokkolást:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost működik ezeken az eszközökön:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Kezdje el a játékot a CyberGhost segítségével

4. Surfshark

Surfshark Peru számára

Ha szereted játszani a Division 2-t Xbox-on vagy PlayStation-en, valamint PC-jén, a Surfshark lehetővé teszi csatlakoztasson korlátlan eszközöket egy profil alá. Ez azt jelenti, hogy gondoskodhat az összes eszközéről, valamint a háztartásban vagy a játékkörben lévő összes többi személyről.

Bár a Surfsharknak csak több mint 800 szervere van, mindegyik szerver ilyen P2P-barátságos és egyénileg védett Privát DNS. A hozzáadott védelem a kill kapcsolóval, a DNS szivárgás elleni védelemmel, a naplómentes házirenddel és a Surfshark által biztosított védelemmel származik exkluzív CleanWeb technológia.

A kissé kisebb kiszolgálói hálózat ellenére a Surfshark továbbra is fennáll képes megkerülni a geoblokkokat - nagyrészt azért, mert viszonylag új jövevény az iparágban, és van képes elkerülni az észlelést hatékonyabban, mint a közismert VPN-szolgáltatások.

Olvassa el felhasználóink ​​gondolatait a Surfsharkról, és próbálja ki egy kockázatmentes hónapig a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Kezdje el a Surfshark játékot

5. PrivateVPN

Bulgária számára a PrivateVPN

Az elérhető VPN-k egyike, a PrivateVPN kiválóan alkalmas azok számára, akik keresik gyors és egyszerű védelem mivel a 2. divízióban játszanak.

Ezzel a szolgáltatással elsőbbséget élvez az adatvédelem, amely tökéletes, ha azt akarja védje magát a hackerek vagy rosszindulatú programok ellen. AES 256 bites titkosítás, automatikus kill kapcsoló, IPv6 és DNS szivárgásvédelem rejti a forgalmat. A legjobb az, hogy nem kell konfigurálnia zavaró beállításokat - ezeknek a szolgáltatásoknak az alapértelmezett értéke van.

Ön képes lesz rá legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre és a PrivateVPN rendelkezik alkalmazások az összes főbb eszközhöz, beleértve az útválasztókat. Ez a ritka VPN-ek egyike, amely továbbra is kínál a teljesen ingyenes 7 napos próbaverzió valamint a 30 napos pénzvisszafizetési garancia miután vásároltál.

További felhasználói értékeléseket itt talál.

A PrivateVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video és BBC iPlayer.

Támogatja a torrentingot:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet; az alkalmazáson keresztül elérhető P2P-optimalizált szerverek listája.

A PrivateVPN ezeken az eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android és iOS.

Kezdje el a lejátszást a PrivateVPN segítségével

Összegzés és további olvasat

Nincs szükség a késleltetésre, hogy tönkretegye a 2. osztály tapasztalatait. Ragadjon meg egy NordVPN kupont, és kedvezményesen élvezze a szórakoztató és gondtalan játékokat.

Nem eladó a NordVPN-en? Vessen egy pillantást a többi legjobb VPN-re a játékhoz

… Majd kevesebbet próbáljon ki a legjobb VPN-ajánlatok és kuponkódok felhasználásával.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me