5 lecții pe care John Barlow a învățat-o în lume


Săptămâna aceasta, Liristul Grateful Dead și activist pentru drepturile digitale, John Perry Barlow a murit. Deși jelim pierderea unui vizionar deosebit, ne vom aminti pentru totdeauna de lecțiile sale de vorbire liberă, creștere personală și tactici de marketing..

Aici sunt cinci lecții pe care le-am învățat de la activistul pentru drepturile digitale.

1. Libertatea de exprimare este importantă

Barlow credea că lumea ar trebui să fie un loc în care „toți pot intra fără privilegii sau prejudecăți acordate de rasă, putere economică, forță militară sau stație de naștere ... o lume în care oricine, oriunde își poate exprima convingerile, oricât de singular , fără teama de a fi constrâns în tăcere sau conformitate. ”

Acest lucru se datorează probabil stilului de viață umil al lui Barlow la o fermă. Aici s-a dezvoltat ideea de a fi liber și de a avea un spațiu larg deschis pentru sine.

Barlow era un avocat pentru neutralitatea rețelei și credea că internetul era acolo unde oamenii puteau vorbi deschis, având acel spațiu larg deschis așa cum a făcut-o pe fermă.

După cum a spus el însuși, „există o mulțime de spații pentru a vă defini. Poți să te machiezi literalmente. ”

2. Oamenii apreciază familiaritatea

Barlow nu a fost doar pasionat de auto-dezvoltare prin internet, dar a crezut că punerea bunurilor digitale ale unuia acolo pentru ca lumea să vadă și să audă este cea mai bună strategie de marketing.

În calitate de textier al trupei de rock Grateful Dead, Barlow a dezvoltat o strategie de marketing prin care i-a lăsat pe oameni să pornească concertele lui Grateful Dead astfel încât oamenii să devină mai familiari și să se adune la muzica pe care au învățat să o iubească..

El credea că secretul marketingului stă în disponibilitatea și familiaritatea produsului.

3. Trăiește liber și fără teamă

În 1990, Barlow a luat o poziție împotriva guvernului și a creat organizația non-profit Fundația Electronică de Frontieră (FEP).

Aici, el a luptat împotriva guvernului pentru individ libertate de exprimare și libertăți personale.

A crezut asta oamenii ar trebui să aibă posibilitatea de a se exprima liber și că internetul a fost un loc minunat în acest scop. Din această cauză, el a mers la fiecare măsură pentru a face acest lucru.

4. Problemele de securitate

Deși Barlow credea cu tărie în internet și în tot ceea ce trebuie să ofere internetul, nu era orb de întunericul internetului.

El credea că oamenii trebuie să aibă metode de comunicare sigure. Prin urmare, a furnizat, ca parte a FEP, măsuri de securitate prin sfaturi, instrumente, instrucțiuni, tutoriale și software pentru comunicații online mai sigure..

5. Ridică-te pentru ceea ce crezi

Barlow credea într-un an internet deschis, internet gratuit, și a ținut această credință până a murit. El a luat o poziție împotriva guvernului și a autorităților pentru ceea ce credea el potrivit.

Prin puterea și poziția lui Barlow cu guvernul, astăzi avem siguranța, securitatea și muzica și filmele gratuite pentru a asculta și viziona.

Astăzi, cum nu mai poate face acest lucru, trebuie să luăm poziția pentru noi înșine și să ne oprim pentru ceea ce credem noi, la fel cum ne-a învățat să facem.

Trebuie să fie cineva din prietenii sau familia dvs. care merită să știe ce a făcut Ioan pentru libertatea noastră de internet. Trimiteți această postare pentru a le anunța.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me