5 cele mai bune VPN-uri pentru Sky Go: Rapid, fiabil și ușor de utilizat în 2020!


De la cele mai noi în materie de sport la cele mai bune televiziuni britanice, Sky Go este portalul dvs. online pentru tot ce are de oferit gigantul media din Marea Britanie. Iar partea cea mai bună este că puteți urmări de oriunde cu un VPN.

Până nu poți.

Așa este, marile platforme de streaming își intensifică jocul. S-au luat unele măsuri serioase pentru a limita sever capacitatea VPN-urilor de a debloca site-urile web cu restricții geo-restricționate.

Rezultatul final? VPN-ul tău de alegere poate înceta brusc să lucreze cu Sky Go - ceea ce, din păcate pentru utilizatori, este comun cu o varietate de servicii de streaming în zilele noastre.

SkyGo_uk

Dacă ați întâmpinat o astfel de problemă recent sau căutați o modalitate de a vă asigura că nu o veți întâlni niciodată, ați ajuns la locul potrivit.

După o cercetare atentă și numeroase teste, am venit cu primele cinci VPN-uri în care aveți încredere pentru a debloca Sky Go - și alte site-uri de streaming - indiferent de locația dvs..

Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Sky Go

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

 • Peste 540 de servere disponibile în Marea Britanie
 • Concentrați-vă pe funcțiile de securitate - Anti DDoS, Double VPN, Onion over VPN și multe altele
 • Suport de încredere pentru clienți 24/7
 • Până la 6 conexiuni simultane

NordVPNcâștigă peste o mulțime imensă, datorită fiabilității sale și abundenței de funcții premium. Cu o lățime de bandă nelimitată și o rețea enormă de peste 5.000 de servere (peste 500 sunt în Marea Britanie), acest furnizor asigură viteze excelente - perfect pentru streaming de la Sky Go și alte platforme.

NordVPN își actualizează constant serviciul, iar recent, îmbunătățiri masive ale vitezei sale îl pun în concurență strânsă cu ExpressVPN, deși acesta din urmă tinde să fie puțin mai rapid. In orice caz, Transmiterea HD nu va fi o problemă cu performanțele superbe ale NordVPN.

Asistența clienților este disponibilă prin chat live 24/7, așa că, chiar dacă un server vă oferă probleme, soluția este la doar câteva minute. În plus, veți obține 6 conexiuni simultane pentru toate dispozitivele dvs., o garanție legitimă de returnare de 30 de zile și o serie de funcții avansate pentru o experiență VPN premium. Citiți aici expertizele noastre și recenziile utilizatorilor.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Priveste acum

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

 • Extrem de rapid - uitați de problemele de retard VPN și buffering
 • Alegeți ce trafic este criptat cu funcția lor de tunel împărțit
 • Servere Marea Britanie cu lățime mare de bandă
 • Mai sus și dincolo de asistența clienților

Cu atât de multe VPN-uri în jur, cele care funcționează în mod fiabil pentru Sky GO au optimizat serverele din Marea Britanie, suport sensibil și cu cunoștințe, confidențialitate garantată și o politică corectă de rambursare..

Toate cele de mai sus veți găsi în ExpressVPN - nu numai că este rapid, dar este și sigur și ușor de utilizat. Cu o gamă largă de servere din Marea Britanie și caracteristici excelente, cum ar fi tunelul split și MediaStreamer DNS, acest VPN vă oferă toate avantajele unei conexiuni criptate și practic niciunul dintre dezavantaje.

Chiar dacă ExpressVPN este foarte de încredere, dacă aveți probleme, puteți conta pe o echipă de asistență competentă pentru a vă ajuta cu orice problemă, de la servere la rambursări. Puteți găsi agenți pe chat și e-mail în direct, 24 de ore pe zi.

Vorbind despre rambursări, aveți o lună întreagă pentru a vă recupera banii. Practic, ExpressVPN vă oferă 30 de zile de testare fără riscuri, așa că mergeți mai departe și încercați-l! Și puteți afla ce părere au utilizatorii reali despre ExpressVPN.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Priveste acum

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

 • Revizuit - servere noi și profiluri ușor de utilizat pentru acces facil la Sky Go
 • Interfață super intuitivă
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7
 • 7 zile de încercare gratuită, astfel încât să puteți testa fără riscuri

După câteva îmbunătățiri serioase, CyberGhosteste gata să devină următorul dvs. VPN pentru Sky Go.

Ușoritatea de utilizare este un punct cheie aici - acest furnizor a adoptat o abordare intuitivă, oferind utilizatorilor mai multe profiluri adaptate nevoilor lor particulare. Puteți alege instantaneu cea mai bună combinație de setări pentru torrenting, navigare web sigură și, desigur, deblocarea site-urilor de streaming.

Aveți totuși opțiunea de a configura totul manual, dar pentru principalii, acest aspect nu are preț. De asemenea, s-a dovedit că este foarte fiabil în testele noastre de performanță, deblocând Sky Go (și alte platforme de streaming căutate) la o notificare de moment..

În afară de profilurile minunate, obțineți tot ceea ce vă așteptați de la un VPN premium. Asistență utilă și receptivă în continuu, viteze decente (deși nu sunt la fel de bune ca NordVPN sau ExpressVPN) și Garanție de returnare de 45 de zile face din CyberGhost un instrument de încredere pentru toate nevoile tale de deblocare.

Există chiar și o probă gratuită de 7 zile pentru aplicațiile iOS și Android, astfel încât puteți încerca toată gama de funcții fără să plătiți niciun ban! Vă încurajăm să faceți acest lucru. De asemenea, puteți afla ce cred alții despre CyberGhost dând clic aici.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Priveste acum

4. PrivateVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru Sky Go: Rapid, fiabil și ușor de utilizat în 2020!

 • Viteze impresionante
 • Controlează întreaga infrastructură - fără terți
 • Criptare excelentă și politică solidă de înregistrare zero
 • Asistență bună pentru clienți, dar fără chat live

Furnizor suedez PrivateVPNs-ar putea să nu aibă cea mai mare rețea de server sau un suport de chat în direct 24/7, dar funcționarea la scară mai mică și atenția la detalii i-au atras loialitatea de neclintit a bazei de utilizatori..

PrivateVPN are probleme zero cu Sky Go (și majoritatea altor platforme de streaming importante). Deși are în prezent doar 4 servere din Marea Britanie (din 80+ total), acest VPN a păstrat un profil scăzut și asta i-a permis să continue să furnizeze servicii de deblocare de conținut de raft de sus.

PrivateVPN are, de asemenea, un alt element major pentru el: nu-și „externalizează” serverele. În schimb, menține infrastructura critică aproape la îndemână. Pentru utilizatori, asta înseamnă implicare zero din partea terților și și o mai mare confidențialitate.

Dacă doriți un VPN încercat și adevărat pentru Sky Go, dați cu siguranță lui PrivateVPN o lovitură. Dacă ajungeți dezamăgiți, aveți o plasă de siguranță în garanția de returnare a banilor de 30 de zile. Și puteți citi recenzia noastră și recenziile utilizatorilor aici.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Priveste acum

5. Scutul hotspotului

dispozitive de protecție hotspot

 • Protocol proprietate Catapult Hydra pentru viteze mari
 • Interfață intuitivă
 • O gamă largă de servere britanice de mare viteză
 • Echipa de suport pentru clienți responsabili

Scutul Hotspota fost de ceva vreme, dar îmbunătățirile recente ale politicii de confidențialitate, precum și serviciul general, au transformat-o dintr-o VPN oarecum medie într-una dintre opțiunile noastre de top pentru performanță și viteză..

Versiunea plătită (Hotspot Shield Elite) oferă o selecție de servere de mare viteză în Marea Britanie. Utilizând un protocol proprietar denumit „Catapult Hydra”, acest VPN comprimă datele dvs. pentru a vă oferi conexiuni mai rapide.

Accesul la Sky Go este garantat - dacă aveți probleme, nu ezitați să contactați asistența pentru clienți și să vă rezolvați problema într-un interval de timp rezonabil.

Hotspot Shield nu este cel mai ieftin VPN de acolo, dar acest furnizor justifică prețul de preț cu performanțele sale de încredere. Nu ne lua doar cuvântul. Aflați ce au de spus utilizatorii reali despre Hotspot Shield. Sau încercați Hotspot Shield fără riscuri până la 45 de zile și primiți rambursarea dacă nu sunteți mulțumit.

Hotspot Shield poate debloca:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Suporta torrenting: 

 • Da, P2P este permis pe toate serverele.

Hotspot Shield funcționează pe aceste dispozitive

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Priveste acum

Accesați Sky Go de oriunde - totul datorită unui VPN

Trecerea la detecția Sky Go a devenit o comandă înaltă, dar nu este imposibil. Trebuie doar să știți ce VPN-uri sunt cele mai bine echipate pentru a vă oferi un acces de încredere - și acum îl faceți.

Ați găsit util acest articol? Dacă da, nu ezitați să o împărtășiți!

Nu puteți obține suficient TV britanică? Vezi cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer.

Dacă trebuie să obțineți o adresă IP britanică - Iată cum puteți obține una.

Vrei să știi cine este mai bun pentru tine - Express sau Nord? Citiți aici comparația noastră detaliată.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me