5 cele mai bune VPN-uri pentru Rusia în 2020: FAST, SIGUR & FIABIL!


 

Actualizați: Guvernul rus continuă să-și consolideze accesul pe internetul din țară. În mai 2019, Kremlinul a semnat o nouă lege care va izola eficient internetul Rusiei de lumea exterioară. Din 2021, acest lucru va oferi guvernului un control deplin asupra întregului trafic de internet care intră în Rusia și posibilitatea de a bloca orice nu le place.

În același timp, au scris către 10 furnizori VPN populari solicitând acces la orice servere VPN bazate fizic în Rusia. Acest lucru ar oferi guvernului rus acces la orice date de pe aceste servere, compromitând confidențialitatea și securitatea utilizatorilor. Mulți furnizori VPN au început acum să-și scoată serverele din Rusia.

Pentru utilizatorii de VPN internaționali, vă recomandăm cu tărie călătoriți numai în Rusia cu un VPN din această listă și nu utilizați un server cu sediul în Rusia care nu este inclus aici. Utilizatorii VPN ruși pot utiliza în continuare aceste VPN-uri pentru a accesa internetul în afara țării de origine. Pe măsură ce această situație se schimbă rapid, vă vom ține la curent cu regularitate.

Obținerea unui VPN pentru Rusia este o idee foarte bună.

Nu există lipsuri de motive - printre cele mai mari îngrijorări se numără cenzura grea, supraveghere guvernamentală și numărul mare de site-uri web blocate și servicii.

Indiferent dacă locuiești în Rusia sau este următoarea destinație, abonarea la un serviciu VPN este absolut esențială dacă doriți să accesați Internetul fără cenzură sau restricții.

Găsirea furnizorului VPN potrivit pentru Rusia este extrem de complicată, motiv pentru care am decis să ajutăm. După ample cercetări, suntem bucuroși să vă oferim lista noastră de VPN-uri recomandate pentru Rusia.

Cele mai bune VPN-uri pentru Rusia 

 1. Surfshark - Un VPN rapid și favorabil bugetului. Învinge cenzura și geoblocurile, astfel încât să puteți torenta, fluxul și naviga în siguranță.
 2. NordVPN - Acest VPN este cea mai bună valoare pentru banii dvs. și vă va permite să evitați fără restricții restricțiile impuse de Rusia.
 3. ExpressVPN - Dacă doriți să transmiteți flux sau torrent, ExpressVPN asigură viteze imbatabile.
 4. CyberGhost - VPN-ul nostru cel mai recomandat pentru începători. Interfața cu utilizatorul simplifică utilizarea.
 5. VyprVPN - Folosind protocolul lor Chameleon, VyprVPN poate ocoli cenzura strictă a Rusiei, chiar și fără servere din țară.

Legile privind confidențialitatea rusească

Când vine vorba de confidențialitate online, Rusia se află, din păcate, în partea de jos a listei.

Supravegherea guvernului în această țară este comună și răspândită, iar organismele federale, precum Roskomnadzor, exercită o cenzură intensivă și un blocaj.

Site-urile web restricționate includ o gamă largă de media și platforme sociale / de afaceri. Exemplele includ LinkedIn, care a fost lista neagră în 2016 și Telegramă, interzis în aprilie 2018 pentru refuzul accesului FSB la datele utilizatorilor criptate.

De asemenea, Rusia solicită reținerea de date grea de la furnizorii de servicii de internet (ISP), ceea ce duce la colectarea extinsă de date de navigare web de la utilizatori. Mai mult, cei responsabili de rețelele publice publice WiFi ruse trebuie să stocheze informații sensibile, inclusiv detalii personale ușor de exploatat.

Guvernul rus este de asemenea notoriu pentru blocarea ocazională a site-urilor web întregi datorită unui singur conținut. Victimele acestei practici includ Wikipedia, Reddit și alte forumuri populare.

Pentru a vă reveni la confidențialitatea digitală și a debloca complet lumea online din Rusia, aveți absolut nevoie de un VPN. Conectându-vă la un server din afara țării, puteți evita toate restricțiile impuse de pumnul de fier al Kremlinului, în timp ce criptarea vă păstrează identitatea sigură și ascunsă.

Dar există o altă problemă.

Războiul împotriva VPN-urilor

Rusia este deschis în război cu furnizorii de VPN. În 2017, Rusia a interzis orice VPN care nu respectă legile cenzurii. După aprobarea legii, singurele VPN-uri legale în Rusia vor fi aprobate de guvern. Dacă un VPN respectă aceste legi, nu își poate proteja utilizatorii împotriva interferențelor și supravegherii rusești.

După doi ani liniștiți, Rusia a început în sfârșit să aplice interdicția VPN, cerând accesul pe serverele ruse ale multor furnizori VPN. Ca răspuns, furnizorii de top VPN își închid serverele din țară, pentru a-și proteja clienții internaționali și ruși.

ISP-urile rusești blochează acum și site-urile care publicizează servicii VPN. Și din 2021, guvernul rus poate avea un control complet asupra întregului internet din țară.

Linia de jos? Dacă apreciați libertatea de exprimare și doriți să vă păstrați drepturile la confidențialitate, aveți nevoie de un VPN pentru Rusia - nu există nicio întrebare în acest sens. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN sancționat neguvernamental în Rusia vă riscă o amendă mare dacă sunteți prins.

Deși este încă posibil să utilizați o VPN în Rusia, vă recomandăm să luați măsuri de precauție în acest sens.

Ce ar trebui să cauți într-un VPN pentru Rusia

 1. Un furnizor străin cu o mulțime de servere. VPN-urile bazate pe Rusia (și serverele reale rusești) sunt o idee proastă, deoarece trebuie să se conformeze guvernului. Acest lucru duce la monitorizarea, confiscarea, decriptarea și investigarea serverelor meticulos, ceea ce încercați în cele din urmă să evitați cu o VPN. Prin urmare, cele mai bune servicii VPN pentru Rusia sunt situate cât mai departe posibil, în locații favorabile confidențialității și anonimatului utilizatorului.
 2. Caracteristicile potrivite. Un comutator de ucidere și alte tipuri de protecție anti-scurgere sunt obligatorii dacă doriți ca traficul dvs. să fie protejat în permanență. Căutați, de asemenea, software integrat și funcții anti-DDoS. În cele din urmă, nu uitați de criptare - nimic din cele de mai sus nu contează dacă VPN-ul dvs. nu îl folosește cele mai bune protocoale și standarde (OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec).
 3. Concentrați-vă pe instrumentele anti-cenzură. Lista neagră a Rusiei nu este la fel de puternică ca Marele Firewall din China, dar se apropie. Fie că este vorba despre o rețea de servere vastă sau despre protocoale puternic personalizate, VPN-ul dvs. pentru Rusia trebuie să aibă criptare avansată și alte funcții utile pentru a combate cenzura și eliminați toate restricțiile.

Pe scurt, nu este o sarcină ușoară să găsești VPN-ul ideal pentru Rusia. De regulă, vă recomandăm să cumpărați și să descărcați una înainte de a vizita țara (dacă aveți această opțiune), precum și evitarea serverelor ruse, dacă este posibil.

5 cele mai bune VPN-uri pentru Rusia ianuarie 2020

1. Surfshark

Dispozitive Surfhark

Surfshark este un buget-friendly VPN care nu taie colțurile.

Obțineți pachetul complet - criptarea rezistenței diamantelor, o politică strictă fără jurnaluri, DNS cu cunoștințe zero, a comutator ucide, și mult mai mult. Tehnologia sa CleanWeb are chiar grijă de reclame, malware și trackere.

Spre deosebire de majoritatea VPN-urilor, puteți conectați câte dispozitive doriți. Ai nevoie de un singur cont pentru ca întreaga familie să se bucure de internetul fără restricții.

Surfshark operează 1041+ servere din 61 de țări, inclusiv unele servere sigure rămase în Rusia. Deși aceasta este o ofertă mai mică decât mulți dintre concurenții săi, este mai mult decât compensează viteză, fiabilitate și securitate.

Aveți posibilitatea să transmiteți, să navigați și să torentați conținutul inimii dvs. lățime de bandă nelimitată. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care le plac utilizatorilor de Surfshark. Toate planurile sale sunt susținute de un 30-garanție de returnare a banilor pe zi.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Vizualizați ofertele

2. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN are tot ce ai nevoie de la un VPN. Are sediul în Panama, care vă garantează confidențialitatea. În plus, nu există legi de supraveghere de care să vă faceți griji.

Cu peste 4.000 de servere din întreaga lume, acest VPN are o rețea globală. Vă puteți conecta la peste 60 de țări, inclusiv vecinii ruși Letonia, Finlanda și Polonia.

P2P este permis pe majoritatea serverelor, făcând NordVPN ideal pentru torrenting. Alte opțiuni includ serverele „ofuscate” (anonimat mai bun în scopuri anti-cenzură), Onion over VPN și servere specifice streamingului. Extrasele opționale includ IP-uri statice și criptare VPN dublă.

În ceea ce privește securitatea, obțineți toate elementele esențiale - un comutator de ucidere, protecție împotriva scurgerii DNS, redirecționare port și fără jurnal. NordVPN se concentrează, de asemenea, pe securitate cu pachetul CyberSec, care protejează împotriva programelor malware, botnets și pop-up-uri enervante.

Abonarea la NordVPN înseamnă că ai ales un furnizor care se preocupă de serviciul său și de clienții săi ruși. Dovadă - actualizări periodice de service și un site web și client complet tradus în limba rusă, alături de asistență utilă și receptivă pentru toate întrebările. Încearcă fără riscuri timp de 30 de zile; dacă nu sunteți mulțumit, primiți banii înapoi.

Vezi ce au spus alții despre NordVPN aici.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Vizualizați ofertele

3. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Utilizatorii se întreabă adesea ce se întâmplă cu datele lor dacă VPN-ul lor se prinde de serverele sale și se dovedește că afirmația de a păstra zero jurnal este falsă. Ei bine, ExpressVPN a trecut prin acel proces - și a fost dovedit tuturor că oferă confidențialitate impecabilă.

Acesta este doar începutul. ExpressVPN este cel mai rapid VPN de pe piață, conform cercetărilor noastre, și are mii de servere din care să alegeți. Viteza și accesibilitatea nu sunt o problemă cu acest VPN.

ExpressVPN este un mare alegere pentru torenting și streaming datorită conexiunii rapide și a funcționării fiabile. De asemenea, are toate caracteristicile de securitate necesare, precum și unele avansate. De exemplu, funcția „divizare tunelare” poate fi utilizată pentru a atribui protecție VPN pentru a selecta aplicații și servicii - perfectă dacă doriți ca o parte din trafic să rămână normală, în timp ce restul este redirecționat.

Cu aplicații excelente pentru desktop și mobil, cinci conexiuni simultane și un site web bine organizat (tradus și în rusă), ExpressVPN este un alt candidat solid pentru următorul VPN rus. Cu garanția de returnare a banilor, aveți 30 de zile pentru a o testa și a obține o rambursare.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vizualizați ofertele

4. CyberGhost

CyberGhost pentru Bulgaria

Cu sediul în România, CyberGhost este un alt VPN care performează până la egalitate și creează un serviciu excelent pentru a fi folosit în Rusia.

Acest VPN ia ușurința de utilizare la un alt nivel, datorită profilurilor sale preconfigurate. Aproape totul se poate face automat cu ele - de la alegerea protocolului potrivit până la selectarea celui mai bun server în funcție de locația dvs. curentă. Profilele permit o protecție sau deblocare rapidă și ușoară, în funcție de ceea ce doriți din CyberGhost.

Rețeaua de servere este vastă, totalizând peste 6.000 de servere din peste 90 de țări, inclusiv locații în imediata apropiere cu Rusia. P2P este permis pe serverele selectate, și există mai multe setări care îmbunătățesc anonimatul, inclusiv un switch-switch, deși nu există caracteristici specifice, cum ar fi cameleonul VyprVPN sau serverele nefuncționate ale NordVPN.

Indiferent, CyberGhost este un VPN îngrijit care oferă o tonă. Clienți originali pentru toate dispozitivele dvs., un site web tradus în rusă și până la 7 conexiuni în același timp îl fac pe acesta un păstrător. Încercați versiunea gratuită și vedeți dacă vă place la fel de mulți alții - chiar dacă vă angajați la un abonament, aveți 30 de zile pentru a emite o rambursare!

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Vizualizați ofertele

5. VyprVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru Rusia în 2020: FAST, SIGUR & FIABIL!

VyprVPN este înregistrat ca serviciu în Elveția. Chiar dacă compania sa mamă, GoldenFrog, își desfășoară activitatea în afara SUA (și acest lucru ar putea fi problematic pentru anumite circumstanțe diferite), nu este o preocupare atunci când analizăm cele mai bune VPN-uri pentru Rusia..

VyprVPN iese în evidență prin propriul său protocol Chameleon - bazat pe criptarea OpenVPN și creat pentru a aborda DPI (inspecția profundă a pachetelor). Acest protocol este util în special împotriva blocurilor de cenzură din China, așa că este logic doar acest lucru face o treabă strălucitoare în Rusia de asemenea.

Acest VPN funcționează, de asemenea, în conformitate cu o politică „fără terți”, ceea ce înseamnă că nimic nu este împărtășit partenerilor sau centrelor de date din afara companiei - deoarece VyprVPN deține și inginează toate serverele sale.

Cât despre viteză, VyprVPN este un pretendent serios al ExpressVPN și NordVPN, iar 700+ servere creează o rețea globală care răspunde tuturor nevoilor tale. Încercați cu aplicații intuitive pentru toate platformele majore și o versiune rusă a site-ului VyprVPN și nu va fi mult mai bun.

Acestea fiind spuse, VyprVPN este un VPN de calibru premium și, ca atare, este relativ scump. Cu toate acestea, spre deosebire de ExpressVPN sau NordVPN, nu oferă rambursări după primele trei zile. Va trebui doar să ne luați cuvântul pentru asta - această VPN merită costată.

VyperVPN poate debloca: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Suporta torrenting: 

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

VyperVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, routere, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Vizualizați ofertele

Rămâi în siguranță online în Rusia cu un VPN

Rusia are ponderea sa corectă de probleme atunci când vine vorba de menținerea vieții private a vieții digitale sau de a face față cenzurii. Folosind unul dintre VPN-urile din lista noastră, nu trebuie să vă mai faceți griji pentru nimic.

Ați găsit util acest articol? Ajută-i pe ceilalți să afle despre cele mai bune VPN-uri pentru Rusia, prin partajarea acestora!

Căutați o ofertă excelentă pentru un VPN? Vezi pagina noastră de oferte VPN!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me