5 cele mai bune VPN-uri pentru Pokémon Go | Joacă Pokemon oriunde în 2020


Pe 6 iulie 2016, Pokémon Go a fost lansat pentru prima oară - și maiestu asigurat. În orașele din întreaga lume, traficul s-a oprit, reperele istorice și religioase au fost afectate de jucători, iar vânzările băncilor de energie au trecut prin acoperiș. 

In raspuns, multe guverne și companii au restricționat accesul la joc sau l-au interzis complet. Majoritatea acestor interdicții rămân în vigoare. Între timp, aplicația Pokémon Go a făcut frauda online extrem de ușoară. 

Ultimul lucru de care ai nevoie în timp ce te afli într-o luptă cu mize mari este să te abordezi brusc pierde accesul la joc. Sau descoperiți cardul dvs. de credit a fost hacked. 

Pentru a rămâne în siguranță și conectat de oriunde, în timp ce joci Pokémon Go, ai nevoie de VPN. Vă vom arăta cât de ușor este să configurați una, astfel încât să puteți ieși în Pokéworld cu liniște sufletească.

Ghid rapid: Cum să accesați Pokémon Go cu un VPN

 1. Alegeți un VPN cu aplicații iOS și Android ușor de utilizat. Iti recomandamNordVPN, cel mai bine cotat VPN din lume. 
 2. Descarca & instalare VPN pe telefon sau tabletă.
 3. Conectați la un server securizat în apropiere pentru a asigura viteze de conectare rapide.
 4. Dacă Pokémon Go este interzis în țara dvs., trebuie să vă conectați la un server de peste mări și să schimbați locația GPS cu un Aplicația de spoofing GPS (Vezi mai jos).
 5. Conectați-vă la Pokémon Go și pregătește-te să vâneze!

Accesați Pokemon Go Now!

De ce ai nevoie de un VPN pentru Pokémon Go

Popularitatea Pokémon Go a făcut o durere de cap uriașă pentru guvernele și afacerile din întreaga lume. Au răspuns restricționarea accesului la joc, sau interzicerea cu totul. Acest lucru este realizat folosind o tehnologie numită „Geoblocking“

Pentru a ocoli geoblocurile și a avea acces la Pokémon Go, aveți nevoie de un VPN și aplicația GPS Spoofing. Combinate, aceste două instrumente îți vor schimba locația și păcăli Pokémon Du-te să crezi că ești undeva disponibil. 

Vom explica mai multe despre acest lucru în următoarea secțiune. Înainte de asta, însă, trebuie să ne adresăm unora probleme de securitate în Pokémon Go.

Pokémon Go și Protecția datelor

Pokémon Go se bazează pe utilizatorii care își împărtășesc locația, informațiile personale și detaliile contului Google. Toate acestea sunt făcute mai departe rețele nesecurizate și wi-fi public. 

Pentru hackeri și cybercriminali, Pokémon Go este o mină de aur. Toate informațiile și datele pe care le partajați în timpul jocului pot fi utilizate împotriva dvs. fraudă, furt de identitate, phishing, și multe alte atacuri. Hackerii pot fura de la tine și vindeți informațiile private pe piața neagră, la cel mai mare ofertant. 

Un VPN va opri toate acestea din întâmplare. Prin instalarea unuia pe dispozitivul dvs. și rularea acestuia în fundal în timp ce vă jucați, veți fi complet ascuns de hackeri. Chiar dacă utilizați chiar și cele mai nesigure rețele.

Un VPN folosește criptarea de nivel militar și alte instrumente de ultimă generație pentru a crea un tunel de protecție în jurul datelor dvs., ascunzându-l de urmărirea exterioară. Cu un VPN, nimeni altcineva din rețea nici măcar nu va ști că sunteți acolo. Drept urmare, ei nu vor putea să vă pirateze sau să vă fure datele. 

Nu toate VPN-urile sunt suficient de puternice pentru a vă proteja fără a încetini internetul. Acest lucru este important de știut, deoarece nu doriți niciun decalaj enervant în timpul unei bătălii importante. Pentru a vă ajuta, am selectat cele mai bune 5 VPN-uri pentru Pokémon Go.

Acestea sunt enumerate mai jos.

Cum să accesați Pokémon Go cu o aplicație VPN și GPS Spoofing

Folosind aceeași criptare am menționat mai sus și bibliotecile private, servere optimizate cu viteză localizate în întreaga lume, un VPN îți ascunde locația reală și o mută într-o altă țară. 

De exemplu, dacă sunteți în Iran, Turcia, Egipt, Arabia Saudită, insula Bali, Indonezia sau China, veți pierde accesul la Pokémon Go. Utilizând un VPN, puteți mutați locația dispozitivului dvs. într-o țară nouă unde este încă disponibil - ca SUA, Marea Britanie sau cea mai mare parte a Europei.

Am scris un Ghid complet pentru începători pentru VPN-uri asta explică modul în care toate acestea funcționează mai detaliat. 

Cu toate acestea, pentru că Pokémon Go folosește urmărirea GPS pentru a găsi Pokemon în zona ta imediată, trebuie, de asemenea, să vă mutați locația GPS pentru a vă potrivi noul server. Aceasta se numește Spoofing GPS. 

Sunt destule Aplicații gratuite GPS Spoofing disponibile pe iOS și Android. Vă recomandăm două în etapele de mai jos. 

 1. Alegeți un VPN cu aplicații iOS și Android ușor de utilizat.NordVPN este cel mai bine selectat și cel mai bine notat VPN acolo. 
 2. Descarca & instalare VPN pe telefon sau tabletă.
 3. Conectați-vă la un sistem securizat serverul de aproape pentru a asigura viteze de conectare rapide.
 4. Dacă Pokémon Go este interzis în țara dvs., trebuie să schimbați locația GPS cu un Aplicația de spoofing GPS. Vă recomandăm Fals GPS Location pentru Android și Location Spoofer de la Cydia pentru iOS. Urmați instrucțiunile din aplicație pentru a vă distruge locația GPS.
 5. Conectați-vă la Pokémon Go și pregătește-te să vâneze!

Accesați Pokémon Go în siguranță acum!

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Până acum, am evidențiat avantajele utilizării unui VPN pentru a accesa Pokémon Go. Dar beneficiile de securitate și anti-geoblocare ale unui VPN depășesc cu mult Pokéworld. 

Dacă locuiți într-o țară în care Pokémon Go este interzis sau restricționat, probabil că trăiești cu cenzura și alte restricții guvernamentale. Prin conectarea la un server VPN din afara țării dvs., veți avea acces la internet fără restricții, fără cenzură. 

Se poate folosi și aceeași tehnologie care ocolește geoblocurile Pokémon Go acces site-uri de streaming precum Netflix și Hulu. Cu un VPN, ne putem bucura „Internet fără frontiere”.

O VPN bună vă va grăbi internetul, chiar dacă folosește o parte din lățimea de bandă. Prin ascunderea activității online de către furnizorul de servicii de internet, un VPN vă permite să evitați lățime de bandă accelerație - încetinirea deliberată a conexiunii tale de internet. 

Lista de beneficii și avantaje pentru utilizarea unei VPN poate părea de fapt nesfârșită. Faceți timp pentru a afla mai multe despre ele și nu veți mai privi niciodată privarea internetului la fel. 

Deocamdată, iată alegerile noastre pentru cele mai bune VPN-uri asta vă va da acces la Pokémon Go de oriunde din lume.

Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Pokemon Go

1.NordVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru Pokémon Go | Joacă Pokemon oriunde în 2020

NordVPN este al nostru per total VPN cel mai bine cotat. Cu o rețea de peste 5.700 de servere optimizate cu viteză în 59 de țări, NordVPN vă va permite accesa Pokémon Go oriunde în lume. 

Cu NordVPN, veți obține liniștea sufletească care vine caracteristici de securitate de rang militar, lider în industrie. Acest furnizor oferă criptare AES-256, protecție împotriva scurgerii de date DNS / IPv6, un comutator automat de omor, o politică strictă fără jurnaluri și multe altele.

Un abonament unic va proteja, de asemenea, până la 6 dispozitive simultan. Te poti bucura o mai bună securitate și viteze mai rapide pe toate dispozitivele.   

Puteți testa NordVPN pentru dvs., fără riscuri, cu un Garanție de returnare de 30 de zile. Instalați-l pe iPhone sau pe dispozitivul Android și veți vedea rapid de ce continuă să primească atât de multe laude din partea cititorilor noștri.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Obțineți NordVPN acum!

2.ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Cu cel mai rapid VPN viteza oferită, folosind ExpressVPN pentru a accesa mijloacele Pokémon Go niciodată nu trebuie să vă faceți griji pentru încetinirea conexiunii la momentul nepotrivit.

Cu toate acestea, ExpressVPN nu este tocmai apreciat pentru vitezele sale incredibile. Acest furnizor oferă aplicații ușor de utilizat, care se pot conecta la o imensă bibliotecă de servere din peste 160 de locații din întreaga lume. 

ExpressVPN oferă utilizatorilor securitate rock-solid pentru wi-fi public, LTE / 4G, 3G și toți operatorii de date mobile. Oriunde veți căuta Pokemon, acest VPN vă va proteja.

Pentru a vă ajuta să vă decideți, ExpressVPN oferă un Proces exclusiv de 7 zile pentru utilizatorii iOS și Android, împreună cu o garanție de returnare de 30 de zile. Încercați-l, fără riscuri și nu veți fi dezamăgiți.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Obțineți ExpressVPN acum!

3.CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost este unul dintre cele mai fiabile și mai ușor de utilizat VPN-uri, cu o interfață construit pentru simplitate. Conștient de faptul că VPN-urile pot fi confuze pentru noii utilizatori, acest furnizor oferă o experiență spate mai dezbrăcată.

Aceasta nu înseamnă că CyberGhost a sacrificat viteza sau securitatea. Primesti instrumente de securitate și confidențialitate de rang militar pe peste 6.000 de servere de pe tot globul. Combinat cu lățime de bandă nelimitată și traficul pe până la 7 dispozitive, sunteți garantat viteză și siguranță excepționale oriunde jucați. 

CyberGhost oferă cele mai generoase perioade de încercare, cu o Garanție de returnare de 45 de zile pe toate dispozitivele, o zi pe Android și o probă de 7 zile pe iOS. Instalați-l azi și veți vedea de ce utilizatorii adevărați dau atât de multe recenzii minunate. 

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Ia CyberGhost acum!

4.Surfshark

Dispozitive Surfhark

Steaua în ascensiune a lumii VPN, Surfshark face valuri mari încă de la lansarea cu câțiva ani în urmă (intenționat pun). Mai mic decât majoritatea concurenților săi, încă mai împiedică un pumn grav oferă o valoare incredibilă.

Creat ca un VPN pentru toate scopurile, Surfshark protejează un număr nelimitat de dispozitive pe un singur cont. Fiecare dispozitiv pe care îl utilizați primește conexiuni super rapide sprijinit de Criptare AES-256, protecție împotriva scurgerii de date DNS / IPv6, o politică strictă fără jurnaluri și un comutator automat de omor.

Cu încorporat adblockers și protecție împotriva malware, Surfshark oferă, de asemenea, o experiență mai curată, mai puțin distractivă în timp ce navigați online. Aruncă o privire asupra noastră analizele utilizatorului și vezi pentru tine cu un Garanție de returnare de 30 de zile. 

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Ia Surfshark acum!

5.PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

PrivateVPN a fost a votat cel mai bun VPN începător disponibil. Acest furnizor oferă utilizatorilor noi 1-click-setup alături cea mai atentă asistență pentru clienți disponibilă.

După ce a fost ghidat prin instalare de un agent live dacă ai nevoie, veți fi gata să mergeți în câteva minute.

Pur și simplu conectați-vă la un server de mare viteză din 1 din peste 60 de țări și puteți bucurați-vă de internetul rapid. În fundal, PrivateVPN folosește o suită de instrumente de securitate și securitate de ultimă generație pentru a vă păstra în siguranță în timp ce căutați Pokemon.

Cititorii noștri adoră PrivateVPN. Puteți vedea de ce cu un Garanție de restituire fără 30 de zile fără riscuri.  

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Obțineți PrivateVPN acum!

rezumat

Pokémon Go continuă să devină mai mare și mai bun. Acum, peste 140 de milioane de oameni joacă jocul în fiecare lună. 

Nu doriți să pierdeți toată emoția, recompensele și prestigiul de a deveni un antrenor de top, deoarece nu puteți accesa jocul. Și mai rău, tu nu doriți să vă faceți o țintă ușoară pentru infractori. 

Instalați un VPN pe dispozitivul preferat Pokémon Go și nu veți rata niciodată o altă luptă. De asemenea, vei fi bucurați-vă de o experiență mai sigură, mai rapidă și mai privată pe internet per total. Faceți un test fără riscuriNordVPNși vezi diferența pe care o face astăzi.

Accesați Pokemon Go Now!

Lectură ulterioară

Pokémon Go nu este singurul joc care are nevoie de un VPN. Dacă joci orice joc online, ai nevoie de unul. Am selectat cele mai rapide 5 VPN-uri pentru jocuri pe fiecare consolă.

Vrei să afli mai multe despre numeroasele beneficii ale VPN-urilor? Vă răspundem la toate întrebările din ghidul nostru complet pentru începători.

Dacă încă nu sunteți hotărât care este VPN-ul pentru dvs. cel mai bun, consultați cele mai bune oferte și oferte de cupoane.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me