5 cele mai bune VPN-uri pentru PayPal – Cele mai sigure și 100% de lucru în 2020


PayPal a devenit un element de securitate în lumea tranzacțiilor financiare online, dar este atât de sigur pe cât pare? Indiferent dacă cumpărați gadgeturi pe eBay sau, ca mine, PayPal acționează ca un pseudo cont bancar de la care plătiți facturile., informațiile dvs. bancare ar putea fi în pericol.

Deși Garanția PayPal vă protejează cumpărăturile online, banii dvs. sunt încă vulnerabili la hackeri și furt informatic. O bună rețea privată virtuală, sau VPN, o va face criptați datele dvs. personale, astfel încât cybercriminalii să nu poată avea acces la acestea.

Cu un VPN, puteți deblocați PayPal în regiunile în care nu este disponibil. Și, dacă plecați în străinătate în străinătate și nu ați configurat în prealabil un profil de călătorie, puteți utilizați un VPN pentru a evita blocarea PayPal a contului.

Puteți chiar economisiți bani atunci când faceți cumpărături online prin vânătoare de chilipiruri în alte țări!

Alegerea celui mai bun furnizor VPN este vitală pentru securitatea dvs. online. Un VPN cu lățime de bandă nelimitată și viteze mari vă va asigura conexiunea la internet rapidă și fiabilă. Vrei să folosești un furnizor care operează servere în țara de origine și orice țări dorești să le folosești ca locații virtuale și una care oferă caracteristici puternice de securitate.

De mai jos, îți vom spune tot ce trebuie să știi pentru a vă proteja tranzacțiile PayPal și a economisi bani atunci când faceți cumpărături online.

Ghid rapid: Cele mai bune VPN-uri de utilizat cu PayPal

 1. ExpressVPN 
  ExpressVPN livrează un VPN premium serviciu cu o evidență solidă a viteze mari și securitate imbatabilă, și unicul său tunel divizat caracteristică vă oferă controlul suprem asupra locației dvs. IP.
 2. CyberGhost 
  CyberGhost este un opțiune excelentă pentru începători și veteranii VPN deopotrivă. Este unul dintre cele mai multe ușor de utilizat serviciile de pe piață, precum și selecția sa uriașă de servere și planuri low-cost o fac a buget-friendly alegere.
 3. Surfshark
  Surfshark este buget-friendly și ambalate cu funcții suplimentare, inclusiv un an blocător de anunțuri, tracker și malware. Este conexiuni simultane nelimitate faceți o valoare excelentă pentru banii dvs..
 4. SaferVPN 
  SaferVPN folosește securitate la nivel bancar pentru a vă proteja confidențialitatea. Cu aplicații pentru toate dispozitivele, o sa iti placa acces nelimitat de mare viteză la internet.
 5. Acces la internet privat 
  Serviciul impresionant de acces la internet privat combină securitate de ultimă generație, lățime de bandă nelimitată și viteze incredibil de mari. Datorită firewall-ului de calitate a serverului, veți putea închide ușa pe site-urile web dăunătoare și conexiunile de intrare nedorite.

Încercați ExpressVPN acum!

Ce ar trebui să cauți într-un VPN pentru PayPal

Când efectuați tranzacții financiare online fără protecția unui VPN, detaliile dvs. personale sunt vulnerabile la hackeri și atacuri rău intenționate. Acest lucru poate, de exemplu, să pună parola PayPal chiar în mâinile unui hacker care încearcă să jefuiască bani din cont. Un VPN vă va cripta datele și faceți ca informațiile sensibile, precum parolele dvs., să nu poată fi citite ciberneticii.

Un VPN poate de asemenea mascați-vă adresa IP și faceți-l să pară că accesați site-ul PayPal din altă locație. Acest lucru îl face ușor utilizați PayPal în țările în care nu este încă disponibil, sau unde serviciul său este restricționat. Puteți, de asemenea, să vă schimbați locația virtuală folosind un VPN la achiziționează produse online la prețuri mai ieftine, sau accesați site-uri de cumpărături online din alte țări. De exemplu, dacă călătorești peste mări, poți folosi o VPN pentru a te conecta la magazinul online al supermarketului tău și pentru a comanda o pungă cu mâncare pentru animale de companie pentru a fi livrată în casă pentru a-ți salva o călătorie la cumpărături când ajungi acasă..

Veți dori să găsiți o VPN cu care vă protejați datele criptare de 256 biți de grad militar. S-a teoretizat că ar fi nevoie de 50 de supercomputere de aproximativ 3 × 1051 ani pentru a cripta criptarea de 256 biți - deci ciberneticul dvs. mediu nu va putea decripta datele dvs. în curând! Pentru un plus de securitate, alegeți un VPN cu un întrerupător de omor încorporat care vă va deconecta imediat de internet dacă VPN-ul dvs. nu reușește sau va fi compromis. Acest lucru va preveni scurgerile de date asigurându-vă că numai datele criptate călătoresc peste conexiunea dvs..

Pentru a asigura a conexiune de mare viteză, alege un VPN cu un server apropiat de locația ta fizică. Cu cât sunteți mai departe de server, cu atât conexiunea dvs. va fi mai lentă, astfel încât, dacă nu utilizați o locație virtuală pentru a ocoli geoblocarea, este de obicei cel mai rapid să utilizați un server în propria țară.

Cele mai bune VPN-uri pentru PayPal

1. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

Dacă sunteți în căutarea unui VPN cu criptare de grad militar, lățime de bandă nelimitată și viteze rapid de fulger, ExpressVPN este potrivirea ta perfectă. Rețeaua sa impresionantă de peste 2.000 de servere din 94 de țări îl face unul dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață.

Caracteristicile sale de securitate includ un comutator automat de omor și o politică strictă fără jurnal pentru a vă păstra datele private.

ExpressVPN are aplicații pentru fiecare platformă, inclusiv routere. Și, cel mai bine, oferă un Garanție de returnare de 30 de zile cu toate serviciile sale și a 7 zile de încercare gratuită pentru aplicații iOS. Nu ne lua doar cuvântul, verificați ce au de spus utilizatorii reali.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

2. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

lui CyberGhost caracteristici de securitate de top vă va păstra conexiunea privată și vă va permite să accesați contul dvs. PayPal de oriunde din lume. Cu lățime de bandă nelimitată și viteze nesigur de rapide, experiența dvs. de cumpărături online se va desfășura impecabil de fiecare dată.

CyberGhost este compatibil cu Windows, Mac, iOS, Android și routere. Nu puteți greși cu un 7 zile de încercare gratuită pentru aplicații mobile și a Garanție de returnare de 45 de zile astfel încât să puteți vedea de ce devine astfel recenzii fantastice ale utilizatorilor săi.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Vizualizați ofertele CyberGhost

3. Surfshark 

5 cele mai bune VPN-uri pentru PayPal - Cele mai sigure și 100% de lucru în 2020

Oferte Surfshark lățime de bandă nelimitată pe o rețea globală de servere de mare viteză. Este măsuri dure de securitate va împiedica hackerii să acceseze contul dvs. PayPal. 

Surfshark vă protejează datele cu Criptare de 256 biți, un strict politica fără jurnale, si un comutator de omor automat. Îl puteți folosi serverele DNS private și protecția împotriva scurgerilor pentru a preveni browserul și alte aplicații care vă scurg accidental locația. Acest lucru este util în special dacă încercați să accesați PayPal dintr-o țară în care nu este disponibil. 

Îl poți folosi chiar Mod multiHop pentru a vă masca amprenta digitală prin dirijarea datelor dvs. prin mai multe țări simultan. Și în modul Camoflauge, ISP-ul dvs. nici nu va ști că utilizați un VPN

Sunt aplicații pentru toate platformele majore, și puteți proteja toate dispozitivele cu conexiuni simultane nelimitate. Aplicațiile includ un reclame integrate, tracker și blocant malware asta vă va proteja și împotriva încercărilor de phishing.

Este ușor să vezi de ce Surfshark este un favorit în rândul utilizatorilor VPN. Puteți încerca singur pentru dvs. fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Vizualizați ofertele Surfshark

4. SaferVPN

safervpn-dispozitive

SaferVPN folosește Criptare de 256 biți să vă păstrați informațiile personale ascunse de infractorii cibernetici. Protecția sa automată WiFi înseamnă că conectează instantaneu dispozitivul la VPN imediat ce detectează un semnal WiFi public, fără a lăsa loc pentru scurgeri de date. Vă veți bucura de acces la internet neîntrerupt, cu lățimea de bandă nelimitată și conexiunile de mare viteză ale SaferVPN.

Deși colectează unele metadate de pe dispozitiv, cum ar fi informațiile despre cantitatea de date transmise, SaferVPN are o politică strictă fără jurnaluri. De asemenea, dispune de un comutator automat de oprire care oprește transmisia de date dacă vă deconectați de la VPN. Dacă vrei să fii la curent cu favoritul tău Seria Amazon Prime Video, SaferVPN este o opțiune bună.

Puteți încerca SaferVPN pentru dvs. cu o probă gratuită de 24 de ore și o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate serviciile sale. Pentru a afla mai multe, citiți lucrurile grozave pe care le spun utilizatorii despre SaferVPN.

Vizualizați ofertele SaferVPN

5. Acces la internet privat

Dispozitive private de acces la internet

Accesul la internet privat este favorit în rândul utilizatorilor VPN și este ușor de văzut de ce! Oferă Suport pentru rețea P2P, și vă permite să conectați până la cinci dispozitive în contul dvs. simultan.

Aplicația include un software ușor de utilizat care blochează malware, trackere și anunțuri pe orice browser pe care îl utilizați - perfect pentru a-l ține departe de infractorii cibernetici de detaliile dvs. PayPal. Accesul la internet privat este o modalitate excelentă de a ascundeți adresa dvs. IP.

Toți utilizatorii noi sunt acoperiți de acesta 7 zile de returnare a banilor pentru a putea testa serviciile VPN de acces la internet privat fara riscuri. Cu aplicații prietenoase pentru Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox și Opera, Accesul la internet privat este un adevărat mulțumitor.

Vizualizați ofertele PIA

rezumat

Nu lăsați datele dvs. personale expuse când un VPN vă poate proteja de hackeri și furturi informatice. De la plata facturilor până la comanda mâncare pentru animale de companie, tranzacțiile dvs. online vor fi sigure și criptate folosind opțiunile noastre de top.

Dacă căutați mai multe informații despre VPN-uri, asta prioritizează-ți securitatea, asigurați-vă că verificați acest ghid informativ.

Deocamdată, vă puteți așeza, relaxa și bucura de câteva terapii de retail online!

Obțineți NordVPN acum!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me