5 cele mai bune VPN-uri pentru Norvegia – Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020


Utilizatorii de internet norvegieni sunt protejați de legile privind libertatea și confidențialitatea. Din această cauză, este puțin probabil să aveți probleme cu comentariile pe care le faceți online, cu excepția cazului în care acestea sunt discriminatorii sau violente.

in orice caz, Tinternetul este încă un loc periculos. Dacă vă conectați fără VPN, datele dvs. sunt vulnerabile la hackeri și atacatori. Cyber ​​criminalii pot recoltați informațiile dvs. personale, iar spionii vă pot urmări activitatea de navigare.

Dacă nu utilizați o VPN, sunteți și dumneavoastră lipsesc pe sute de site-uri web geoblocate și servicii de streaming. Aceasta include Netflix SUA, HBO GO și Hulu.

VPN-urile criptează traficul dvs. pe internet și mascați-vă locația IP. Acest lucru oprește accesul la informațiile personale ale criminalilor cibernetici și vă permite să ocoli geoblocuri.

În acest ghid, vom explica modul în care VPN-urile vă protejează informațiile private și extinde-ți libertatea online. Vă vom ajuta, de asemenea, să alegeți cel mai bun VPN pentru nevoile dvs..

Rezumatul celor mai bune VPN-uri pentru Norvegia

  1. Scutul hotspot: Oferă acces de mare viteză și lățime de bandă nelimitată. Poate ocoli geoblocurile și filtrele dure.
  2. NordVPN: Unul dintre cele mai puternice VPN-uri. Acesta operează o imensă rețea globală de servere.
  3. ExpressVPN: Cea mai bună alegere pentru securitate și viteză. Îți protejează datele cu criptare de grad militar.
  4. CyberGhost: Viteze și aplicații super-rapide pentru fiecare dispozitiv.
  5. Ascunde-mă: Perfect pentru începători. Oferă protocoale de securitate imbatabile.

Ce ar trebui să cauți într-o VPN pentru Norvegia

VPN-uri mascați-vă adresa IP pentru a face să pară că accesați internetul dintr-o altă locație. Ei, de asemenea criptați-vă datele pentru a-l proteja de hackeri, urmăriri și spioni.

Puteți utiliza VPN pentru accesa servicii geoblocate și site-uri web, cum ar fi Netflix și Hulu. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server dintr-o regiune în care site-ul este accesibil.

Puteți utiliza chiar VPN-ul dvs. pentru fiți la curent cu emisiunile tale norvegiene preferate și accesați alt conținut când sunteți în străinătate în vacanță.

Guvernul norvegian filtrează multe site-uri de partajare a fișierelor, inclusiv Golful Pirat. Un VPN bun poate ocoliți acest filtru și vă acordă acces la aceste servicii.

Criptarea face traficul dvs. pe internet nelegitabil hackerilor, urmăritori și spioni. De asemenea, previne site-urile web și corporațiile urmărirea activității dvs. online și folosind-o pentru a crea anunțuri vizate.

Căutați un VPN cu conexiuni de mare viteză și lățime de bandă nelimitată. Furnizorul pe care îl alegeți ar trebui să opereze a rețea globală de servere, inclusiv serverele din Norvegia.

Pentru cea mai bună securitate, alegeți un VPN care vă oferă Criptare de 256 biți, A politică strictă fără jurnaluri, si un comutator de omor automat.

Cele mai bune VPN-uri pentru Norvegia

1. Scutul Hotspot

5 cele mai bune VPN-uri pentru Norvegia - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020

Hotspot Shield este un VPN de mare viteză cu lățime de bandă nelimitată. Funcționează servere de pe tot globul, inclusiv Norvegia, SUA și Marea Britanie.

Hotspot Shield este perfect pentru începători. Are aplicații ușor de utilizat pentru fiecare dispozitiv, iar instalarea este o adiere.

Datele dvs. vor fi întotdeauna în siguranță Criptare de 256 biți, la fel depolitica strictă fără jurnaluri, si un comutator de omor automat. Poate ocoliți geoblocurile și filtrele uşor.

Hotspot Shield oferă un Proces gratuit de 7 zile și a Garanție de returnare de 45 de zile să te apuci. Citiți lucrurile minunate pe care le spun utilizatorii despre acest VPN de top.

Vizualizați ofertele Hieldpot Shield

2. NordVPN

Dispozitive NordVPN

Protocolul Double VPN al NordVPN criptează datele de două ori pentru un plus de protecție. Păstrează nicio înregistrare a activității dvs. online, și toate aplicațiile sale sunt integrate comutator de omor automat.

Acesta operează o rețea imensă de 5.200+ servere din 64 de țări. Aceasta înseamnă că poți accesați orice conținut geoblocat din lume. Nu este de mirare că este un succes în rândul utilizatorilor VPN.

Vă puteți înscrie la NordVPN fără riscuri cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele NordVPN

3. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai rapid VPN de pe piață. Ofera lățime de bandă nelimitată pe 2.000+ servere în 94 de țări, și se poate ocoli geoblocuri și filtrele.

Instalarea ExpressVPN este ușoară și are aplicații pentru toate platformele majore. Este plin de funcții de securitate, inclusiv Criptare de 256 biți si un comutator de omor automat.

ExpressVPN oferă un 30 de zile, fara intrebari, banii inapoi garantat pentru toate serviciile sale. Poti de asemenea încercați acest VPN cel mai bine cotat timp de 7 zile pe dispozitivele Android și iOS. Citiți recenzii reale ale clienților pentru a afla mai multe. 

Vizualizați ofertele ExpressVPN

4. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

CyberGhost are un puternic concentrați-vă asupra securității și confidențialității. Poate deasemenea ocoliți geoblocurile și filtrele pentru a vă oferi acces la internet fără restricții, indiferent dacă urmăriți Netflix sau BBC iPlayer.

Vă veți bucura intuitiv aplicații pentru toate dispozitivele tale și lățime de bandă nelimitată pe o rețea globală de servere.

CyberGhost oferă un enorm Garanție de returnare de 45 de zile, astfel încât să puteți vedea de ce este un favorit al mulțimii.

Vizualizați ofertele CyberGhost

5. Ascunde.me

dispozitive hideme

Hide.me este cunoscut pentru viteză și securitate. Funcționează 55 de locații virtuale în 34 de țări. Deși are o rețea mai mică, serverele sale dedicate vă vor aduce acces la internet de mare viteză, nelimitat. 

Vă protejează datele cu Criptare AES-256, un strict fără politici de jurnal, și SOCKS5 pentru un plus de anonimat.

Puteți încerca fără riscuri cu un 14 zile de returnare a banilor. Aflați ce au de spus utilizatorii reali despre Hide.me. 

Vizualizați ofertele Hide.me

rezumat

Dacă utilizați internetul în Norvegia, aveți nevoie de un VPN pentru a vă proteja datele și ocoliți geoblocurile.

VPN corect va protejați-vă informațiile personale de la infractorii cibernetici. De asemenea, va fi opriți reclame direcționate și împiedicați companiile să profite de activitatea dvs. de navigare.

Nu sunteți sigur ce VPN este potrivit pentru dvs.? Vă recomandăm Hotspot Shield și puteți încerca gratuit!

Lectură ulterioară

Vrei să te asiguri că obții cel mai ieftin preț la serviciul VPN? Consultați cele mai bune oferte și cupoane VPN pentru a economisi o parte din câștigurile dvs. câștigate cu greu!

Locuitori norvegieni, aflați mai multe despre Runbox, o cutie poștală securizată, care este protejată de lege.

Dacă sunteți în vacanță în străinătate și doriți să accesați conținut norvegian, aflați cum să obțineți o adresă IP norvegiană oriunde în lume.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me