5 cele mai bune VPN-uri pentru Minecraft – Joacă-te la școală cu acest hack ușor


Unul dintre numeroasele avantaje ale dispozitivelor mobile este că poți accesați jocurile Minecraft online de pe telefon, tabletă sau laptop oriunde, indiferent dacă mergi cu autobuzul, ești blocat la birou sau faci o pauză în biblioteca colegiului.

Cu toate acestea, accesul la Minecraft nu este întotdeauna atât de simplu cât ar trebui. Mulți școlile și birourile blochează jocul deoarece poate fi o distragere în timpul zilei de muncă. Iar conexiunile wi-fi publice sunt departe de a fi sigure.

În plus, unele guverne cenzurează conținutul jocurilor video. Din fericire, există un mod de a ocoli blocurile și de a vă asigura conexiunea la internet, astfel încât să puteți continua să vă protejați lumea de bărbații porci zombie, oriunde v-ați afla.

Tot ce ai nevoie este un VPN de înaltă calitate să mergi cu sabia ta de diamant. Utilizarea unuia este simplă și ieftină, iar instalarea durează doar câteva minute.

Ghid rapid: Cum deblocați Minecraft cu un VPN

 1. Alegeți un VPN fiabil și instalați aplicația. Recomandăm în mod special NordVPNpentru jocuri online.
 2. Alegeți un server și conectați-vă. Consultați mai jos câteva sfaturi profesionale despre selectarea celui mai bun server pentru dvs..
 3. Deschide Minecraft pe dispozitiv.
 4. Conectați-vă cu prietenii și bucurați-vă de minerit!

Începe să joci ACUM!

De ce ai nevoie de un VPN și cum să-l alegi pe cel potrivit

Multe locuri de muncă și instituții de învățământ blochează accesul la site-uri web pe care le consideră nepotrivite sau care distrag atenția; site-urile de jocuri sunt printre cele mai des blocate.

Desigur, poți juca Minecraft offline, dar unde este distracția? Îți lipsește jocuri multi-jucători, provocări și distracție văzându-și prietenii schimbați de schelete.

O opțiune este găsirea celui mai apropiat hotspot wi-fi pentru a vă ocoli blocurile. Cu toate acestea, utilizarea wi-fi publicului poate pune informațiile personale în pericol. Ciberneticii folosesc adesea punctele slabe de securitate ale rețele wi-fi pentru recoltarea datelor și dispozitivelor de deturnare.

Dacă aveți o conexiune nesigură, sunteți și dumneavoastră cu risc de malware, atacuri DoS și supraveghere. Aceste riscuri sunt deosebit de mari atunci când joci online, deoarece conexiunea ta este expusă altor jucători.

Conectându-vă în siguranță la un server dintr-o altă locație, a VPN vă ajută să ajungeți la site-uri web restricționate fără a fi văzute sau urmărit. Veți ocoli cu ușurință orice blocuri puse pe Minecraft de către școala, angajatorul sau guvernul dumneavoastră.

A VPN vă protejează, de asemenea, creând un sistem securizat, tunel criptat pentru datele dvs. Aceasta înseamnă că nimeni altcineva nu poate vedea ce faceți, astfel încât jocul, identitatea, conversațiile și orice alte informații de pe dispozitivul dvs. sunt în siguranță și sigure.

Cele mai bune VPN-uri vă permit să alegeți o locație a serverului sau să vă conectați automat la cel mai rapid server disponibil în apropierea dvs. A serverul din apropiere este perfect dacă te joci cu prietenii din zona ta, deoarece vă va oferi cea mai rapidă conexiune posibilă.

Dacă guvernul dvs. restricționează accesul la jocuri video, căutați un server într-o țară din apropiere, fără cenzură. Și dacă coechipierii preferați locuiesc într-o altă regiune, alegerea unui server în apropierea locației lor poate optimiza performanța jocului.

Pentru deblocarea fiabilă a Minecraft și jocul fără probleme, dumneavoastră aveți nevoie de un VPN care să aibă cel puțin următoarele caracteristici:

 • Criptare puternică pentru a vă asigura conexiunea
 • O serie de protocoale de tunelare pentru a ocoli orice blocuri din joc
 • O rețea mare de servere pentru a asigura o conexiune bună
 • Viteze excelente pentru gameplay, fără a întârzia
 • Lățime de bandă și date nelimitate, astfel încât să nu renunțați la jumătatea unui joc
 • O politică fără logare care vă ajută să vă păstrați datele cu caracter personal în siguranță și să vă protejeze anonimatul
 • Serviciu excelent pentru clienți, doar în caz că aveți nevoie de asistență

Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Minecraft la școală

Iată primele trei VPN-uri pentru a debloca caracteristicile online ale Minecraft. Testăm toate VPN-urile pe care le recomandăm pentru performanță, ceea ce recunoaștem a fost destul de distractiv în acest caz.

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN operează în afara Panama-ului, care vă pune datele dvs. dincolo de îndemâna țărilor cu 14 ochi. Aceasta înseamnă o mai mare protecție a vieții private și adevărat anonimat online.

lui NordVPN caracteristici de securitate neegalate, capacitatea de a-ți ascunde conexiunea VPN și rețeaua de server impresionantă sunt doar câteva dintre motivele pentru care mulți utilizatori fericiți au făcut-o a noastră VPN de top clasat în general.

Acest VPN versatil este o alegere de top pentru nu numai jocuri, ci și streaming de conținut geo-restricționat, cum ar fi Netflix, torrenting și protecție generală a confidențialității.

Caracteristici cheie:

 • Peste 5.000 de servere din 62 de țări, toate securizate cu criptare AES 2048 biți
 • Viteze mari, descărcări nelimitate și fără restricții de lățime de bandă
 • Protocoalele de tunelare OpenVPN, IKEv2 și PPTP
 • Criptare dublă, ceapă peste VPN și opțiuni de comutație ucide
 • Politică strictă de neînregistrare
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Joacă cu NordVPN Acum!

2. ExpressVPN

Beneficiile ExpressVPN

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, în afara autorității țărilor cu cinci ochi. Este ambele noastre campion la testul de viteză și unul dintre cele mai sigure VPN-uri de pe piață, ceea ce îl face o alegere ideală pentru Minecraft.

Advocarea ExpressVPN pentru confidențialitate și libertatea internetului, aplicații prietenoase pentru aproape toate dispozitivele imaginabile, caracteristicile excelente și capacitatea dovedită de a ascunde traficul VPN sunt motivele principale pentru care primește atât de multe recenzii pozitive.

Caracteristici cheie:

 • 2.000 de servere din 94 de țări, securizate cu criptare AES de 256 biți
 • Cele mai rapide viteze de conectare disponibile
 • Lățime de bandă și descărcări nelimitate
 • OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec și multe alte protocoale de tunelare
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6, comutator de ucidere și opțiuni de tunel împărțit
 • Servicii pentru clienți 24/7
 • Politică strictă de neînregistrare
 • Proba gratuită pe dispozitive mobile; Garanție de returnare de 30 de zile pentru toți utilizatorii

Joacă cu ExpressVPN Acum!

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

CyberGhost a combinat dedicația completă vieții private cu inginerie precisă germană pentru a crea o VPN inovatoare, cu toate scopurile, excelentă pentru jocuri.

Cu CyberGhost, veți beneficia de un serviciu fiabil, care oferă o mare securitate fără a sacrifica viteze mari. Utilizatorii loiali evidențiază, de asemenea, rețeaua de server în creștere și interfața intuitivă, vizuală, care apelează atât la începătorii VPN cât și la utilizatorii avansați.

Caracteristici cheie:

 • Peste 3.000 de servere din 59 de țări, securizate cu criptare AES de 256 biți
 • Conexiuni rapide și stabile
 • Trafic nelimitat și lățime de bandă
 • Protocoale de tunelare OpenVPN, PPTP și L2TP / IPSec
 • Protecție împotriva scurgerii DNS, politică fără înregistrare și comutator de ucidere
 • Proces gratuit de 7 zile pe iOS și Android, încercare gratuită de 1 zi pe Windows și Garanție de returnare de 45 de zile pe toate planurile de 6 luni sau mai mult

Joacă cu CyberGhost Now!

Minecraft și VPN-uri gratuite

Ați putea fi tentat să încercați un VPN gratuit pentru a juca Minecraft, dar nu sunt recomandate. VPN-urile gratuite sunt blocat mai agresiv decât versiunile lor plătite, mai ales că IP-urile defilează utilizarea VPN. Acesta nu este singurul motiv pentru care un VPN gratuit pentru Minecraft nu este o idee grozavă.

VPN-urile gratuite angajează mai puține servere decât opțiunile plătite, toate având un trafic mai mare de utilizatori. Este mai probabil să experimentați un decalaj dacă puteți accesa chiar jocul.

Dacă sunteți hotărât să încercați un VPN gratuit pentru Minecraft, puteți vedea recomandările noastre pentru cele mai bune VPN-uri gratuite.

rezumat

Cu un VPN fiabil alături, puteți trece cu ușurință peste orice bloc de pe Minecraft. Așa că mergeți mai departe, îndreptați-vă în mină și începeți să strângeți blocuri de minereu, indiferent unde vă aflați!

Iar oferirea de acces la Minecraft la școală sau la locul de muncă este doar începutul a ceea ce face un VPN pentru tine. Pentru a afla mai multe despre toate avantajele utilizării unui VPN extrem de apreciat, consultați ghidul nostru complet pentru începători pentru VPN-uri.

Aici, la vpnMentor, avem propria noastră marcă de exploatare - sondând profunzimea internetului găsiți cele mai bune oferte posibile pentru VPN-uri premium. Vei fi uimit cât de ieftin poate fi cel mai înalt nivel de protecție pentru datele și dispozitivele tale!

Obțineți NordVPN acum!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me