5 cele mai bune VPN-uri pentru LINE | Rămâi în siguranță și conectat în 2020


Aplicația gratuită de mesagerie instantanee, LINE, are sute de milioane de utilizatori pe tot globul și este deosebit de populară în Japonia, Taiwan și alte țări din Asia. in orice caz, unele țări, cum ar fi China, au blocat aplicația. Chiar dacă aveți acces la LINE, conținutul său variază de la o țară la alta.

Asta-i pentru că LINE folosește restricții geo, asa de un anumit conținut - cum ar fi autocolante - poate fi disponibil în Coreea de Sud și Japonia, dar nu și în alte țări. Nu este distractiv pentru fanii lui Brown, Moon sau restul bandei!

din fericire, puteți accesa LINE și tot conținutul acesteia oriunde ai fi. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați un VPN premium. Citiți mai departe pentru a afla cum.

Ghid rapid: Cele mai bune VPN-uri pentru LINE

 1. NordVPN - Cu o mulțime de servere fiabile și rapide în Asia, caracteristici excelente de securitate și un preț bun, NordVPN este alegerea noastră de top pentru ocolirea cenzurii și accesarea liniei.!
 2. ExpressVPN - ExpressVPN oferă cele mai rapide viteze și are o alegere bună pentru serverele din Asia.
 3. CyberGhost - CyberGhost este o alegere populară pentru persoanele care doresc servere fiabile, rapide și sigure la un preț avantajos.
 4. Surfshark - Cea mai bună caracteristică a lui Surfshark este conexiunile sale simultane nelimitate, ceea ce vă permite să conectați multe dispozitive în același timp.
 5. PrivateVPN - PrivateVPN este cea mai bună alegere pentru persoanele care sunt noi la VPN-uri. Interfața sa ușor de utilizat, prețurile excelente și serviciul de încredere nu vă vor renunța.

Accesați LINIA cu NordVPN!

De ce ai nevoie de un VPN pentru LINE

LINE a fost blocat în China și alte câteva țări de mai mulți ani acum, dar este încă o aplicație extrem de populară.

Dacă încercați să vă autentificați dintr-o țară restrânsă, veți primi un mesaj de eroare, motiv pentru care atât de mulți oamenii au decis să utilizeze VPN-urile pentru a ocoli geo-restricțiile și să recâștigi accesul.

În țările în care LINE este disponibil, unii utilizatori sunt nu poate accesa conținut restricționat, ca autocolantele, datorate cenzurii. Acești utilizatori sunt lipsește gama completă de funcții LINE și poate dori să le acceseze.

Când încercați să utilizați LINE, acesta urmărește adresa dvs. IP pentru a determina dacă ești situat într-o țară restrânsă. Dacă da, veți fi împiedicat să accesați serviciul sau conținutul blocat în țara dvs..

Din fericire, a VPN vă poate ajuta - o sa mascați-vă adresa IP, criptați-vă datele, și treceți-l printr-un server securizat într-o țară în care LINE (și tot conținutul său) este disponibil. Asta va ocoliți geo-restricțiile și vă dau acces complet la aplicație și la toate funcțiile sale!

Cele mai bune țări pentru a accesa cel mai mult conținut LINE sunt Japonia, Taiwan, Thailanda, Vietnam, Indonezia și India.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Un VPN poate face mult mai mult decât ocolește geo-restricțiile. De exemplu, se poate păstrați-vă datele în siguranță.

LINE este acum criptat de la capăt la capăt; cu toate acestea, nu există niciun motiv să credem că nu există nicio spate din spate scurgerea datelor dvs. la cibernetici (sau chiar oferind cu bună voie datele dvs. celui mai mare ofertant).

VPN-urile vă criptează traficul și face aproape imposibil pentru nimeni să vadă ce faci pe net.

Furnizorii VPN de încredere (precum cele enumerate în acest articol) nu împărtășesc datele dvs. cu agențiile guvernamentale și nu păstrează jurnalele.

De asemenea, majoritatea au adăugat malware și servicii de blocare a anunțurilor, pentru a vă feri de vizitatorii nedoriti online.

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN este un veteran în domeniul său și oferă un foarte de incredere serviciu cu caracteristici care se potrivesc începători și utilizatori avansați deopotrivă.

NordVPN este extrem de popular printre utilizatori datorită acestui fapt viteza rapida, ușurință în utilizare, pret bun și servicii de încredere pentru clienți, precum și strictul său no-busteni politică.

Cu Mai mult de 400 de servere care acoperă peste 60 de țări, și în jur 450 de servere care operează în regiunea Asia-Pacific, nu veți avea nicio problemă în a accesa LINE cu NordVPN.

Pe lângă furnizarea Software de securitate CyberSec și a comutator ucide, NordVPN oferă de asemenea Criptare AES de 256 biți, OpenVPN, Chei SSL de 2.048 de biți, L2TP / IPSec, și mult mai mult.

Puteți utiliza NordVPN până la șase dispozitive simultan.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Accesați LINIA cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este un foarte de incredere furnizor care este apreciat pe larg pentru foarte rapid Serviciu VPN, Asistență tehnică dedicată 24/7 serviciu și securitate robustă caracteristici.

Veți plăti în plus pentru serviciile premium livrate de ExpressVPN, dar merită!

Cu o rețea extinsă de peste 3.000 de servere răspândite în 160 de locații și multe dintre acestea din Asia, nu veți avea o problemă de conectare la LINE - în special la aceasta Tehnologia TrustedServer.

Te vei simți conectat în siguranță criptare implicită AES-256 biți de grad militar, Protecție împotriva scurgerilor DNS, OpenVPN sprijin, a no-log politică și comutator ucide, care te deconectează imediat dacă conexiunea ta se stinge.

Cu ExpressVPN, vă puteți conecta la cinci dispozitive simultan.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Accesați LINIA cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost oferă caracteristici impresionante la un preț avantajos și este perfect pentru oricine dorește un serviciu VPN ușor de utilizat.

Combinând viteza, fiabilitatea și accesibilitatea, CyberGhost este un mare succes pentru utilizatori.

Cu Mai mult de 5.900 de servere din peste 90 de țări inclusiv Japonia, Coreea de Sud, Singapore și alte țări din Asia, nu veți avea nicio problemă să găsiți un server bun care să vă satisfacă nevoile și să vă conectați la LINE.

CyberGhost folosește Criptare AES de 256 biți pe OpenVPN protocol implicit și Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP.

De asemenea are malware și software de blocare a anunțurilor, un comutator de omor automat, și aderă la a no-busteni politică.

Cu CyberGhost, puteți conectați până la 7 dispozitive simultan. Puteți încerca serviciul pentru dvs. cu ajutorul serviciului garanție generoasă de returnare de 45 de zile.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Accesați LINIA cu CyberGhost!

4. Surfshark

Dispozitive de surfinghark

Surfshark este o altă opțiune bună pentru cei care doresc VPN esențial caracteristici la un preț favorabil bugetului. Cea mai bună caracteristică a sa este conexiuni simultane nelimitate, permițându-vă să conectați toate dispozitivele familiei în același timp.

Rețeaua lui Surfshark cuprinde peste 800 de servere din peste 50 de țări, inclusiv suficiente servere din Asia pentru a asigura o conexiune LINE fiabilă și accesul la conținut excelent.

Clienții lui Surfshark oferă funcțiile de securitate puternice pe care le oferă.

Cu Criptare AES-256-GCM, dublu criptare, tunel divizat, A malware și blocant de anunțuri, A comutator ucide, și setări suplimentare de obuscare, veți fi sigur online atunci când utilizați Surfshark.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Accesați LINIA cu Surfshark!

5. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

PrivateVPN a câștigat o mare reputație în calitate de VPN cu adevărat accesibil, cu caracteristici bune per total.

Rețeaua sa mică de servere de sine stătătoare include peste 150 de servere din 59 de țări, inclusiv țările din Asia.

Funcțiile de securitate au fost optimizate pentru a evita chiar și cele mai dure blocuri VPN cu utilul Mod invizibil.

De asemenea, oferă criptare AES-256 de grad militar cu suport pentru protocoale multiple, Protecție împotriva scurgerilor DNS, și IPv6, precum și a no-busteni politica si a comutator ucide, păstrându-vă în siguranță atunci când accesați Linia.

Cu PrivateVPN, puteți conectați până la 6 dispozitive simultan.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; o listă de servere optimizate P2P este disponibilă prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Accesați LINIA cu PrivateVPN!

rezumat

Dacă nu puteți accesa LINE sau tot conținutul său din țara dvs., nu trebuie să pierdeți! Doar selectați VPN care vi se potrivește cel mai bine, și veți împărtăși veștile cu prietenii și familia foarte curând.

Vă recomandăm NordVPN deoarece excelează când vine vorba de servere, viteze și securitate!

Pe lângă faptul că vă ajută să ocoliți geo-restricțiile neplăcute, utilizați un VPN premium protejează-ți confidențialitatea și securitatea online. 

Lectură ulterioară

Citiți articolul nostru despre cele mai bune 5 VPN-uri pentru dispozitive multiple & Conexiuni dacă doriți să vedeți ce VPN se potrivește cel mai bine dispozitivului dvs..

De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune zece VPN-uri generale.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me