5 cele mai bune VPN-uri pentru LG care funcționează într-adevăr în 2020 [+ Setup Guide]


Fără îndoială că folosirea un VPN este unul dintre cele mai eficiente modalități de a vă păstra datele în siguranță când sunteți online. Dacă intenționați să protejați-vă dispozitivul LG cu un VPN, veți găsi atât de multe opțiuni încât ar putea fi dificil să decideți care dintre voi vi se potrivește cel mai bine.

Vestea bună este că am făcut lucrările pentru tine. Am testat sute de furnizori VPN pentru a determina care sunt cele mai fiabile, cele mai sigure și cea mai bună valoare pentru banii dvs..

Citiți mai departe pentru a afla care VPN-urile sunt cele mai bune pentru LG dispozitivele, de ce sunt cele mai bune și cum să le instalați.

Ghid rapid: cele mai bune VPN-uri pentru LG

 1. NordVPN - Cu o rețea globală mare de servere fiabile, viteze mari și o reputație de excelență, NordVPN este alegerea noastră de top pentru a fi utilizat cu LG.
 2. ExpressVPN - ExpressVPN impresionează prin viteze rapide, fulger, interfață ușor de utilizat și caracteristici de securitate robuste.
 3. CyberGhost - Serviciul client de top al CyberGhost, combinat cu serverele rapide și prețurile accesibile, îl plasează ferm în primele cinci.
 4. Surfshark - Surfshark oferă conexiuni simultane nelimitate, ceea ce îl face ideal pentru conectarea mai multor dispozitive.
 5. PrivateVPN - O interfață simplă, caracteristici solide și prețuri favorabile bugetului fac din PrivateVPN o alegere excelentă pentru dispozitivele LG.

Folosiți NordVPN cu LG!

De ce ai nevoie de un VPN pentru LG

Primar motiv pentru care majoritatea proprietarilor LG aleg să folosească un VPN este să creșteți confidențialitatea și securitatea.

VPN-urile premium oferă un nivel puternic de criptare și oftalmizare care vă creează activitate online anonimă și datele dvs. aproape imposibil de fisurat.

Indiferent dacă utilizați o rețea celulară, un hotspot public de internet sau o conexiune wi-fi personală, dvs. faceți riscuri pentru securitatea dvs. online. De exemplu, wi-fi-ul public este de notorietate pentru că te expun la cibernetici care doresc să intercepteze și să-ți fure datele.

A VPN criptează datele și le tunelează printr-un server securizat, ceea ce înseamnă că, chiar dacă cineva îl interceptează, ei nu o voi putea citi.

Cu un VPN, veți fi liber să introduceți parole, informații despre cardul de credit sau orice alte date sensibile și dvs. nu va trebui să vă faceți griji pentru potențialii amatori sau hackeri.

Dispozitivele LG sunt de obicei alimentate de un sistem de operare Android, așa că veți avea nevoie de un VPN care este compatibil cu Android.

Smartphone-urile sunt conectate aproape constant la o rețea celulară sau wi-fi, astfel încât VPN-ul dvs. ar trebui în mod ideal să poată gestiona conexiunile de lungă durată.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Pe lângă păstrarea datelor în siguranță și a activității dvs. online ascunse, un VPN vă poate ajuta:

Evitați restricțiile locale - Unele ISP-uri, locuri de muncă, școli și colegii, precum și hotspot-uri publice wi-fi pot bloca accesul la anumite site-uri sau conținut. Uneori au motive întemeiate pentru a face acest lucru, dar dacă nu, un VPN le poate ocoli rapid și ușor.

Bypass geo-restricții - O mulțime de conținut pe internet este limitată la anumite țări, ceea ce înseamnă că nu îl veți putea accesa decât dacă vă aflați în țara în care este disponibil. Dacă ați găsit vreodată un „Conținutul nu este disponibil în regiunea dvs.” mesaj, atunci veți ști despre ce vorbim. Un VPN poate evita aceste geo-restricții.

Cum se instalează un VPN pe LG

Instalarea unei VPN pe dispozitivul dvs. LG ar putea suna un pic descurajant, dar majoritatea furnizorilor de VPN în aceste zile fac ușoare aplicații concepute special în acest scop.

Unele VPN vă vor ajuta chiar să monitorizați utilizarea datelor dvs. dacă sunteți pe un plan de celule limitat, precum și să blocați anunțuri și programe malware!

Mai jos, vă vom arăta cum trebuie instalați NordVPN pe dispozitivul dvs. LG. Poti de asemenea utilizați acest ghid dacă utilizați o altă VPN furnizor.

Am selectat NordVPN, deoarece este alegerea noastră de top pentru utilizarea dispozitivelor LG.

1. Pe dispozitiv, deschide Play Store și căutați „NordVPN”.

5 cele mai bune VPN-uri pentru LG care funcționează într-adevăr în 2020 [+ Setup Guide]

2. Dați clic pe „instalați” și descărcați aplicația.

5 cele mai bune VPN-uri pentru LG care funcționează într-adevăr în 2020 [+ Setup Guide]

3. Când descărcarea este completă, găsiți NordVPN din lista dvs. de aplicații instalate. Faceți clic pe el pentru a-l deschide.

5 cele mai bune VPN-uri pentru LG care funcționează într-adevăr în 2020 [+ Setup Guide]

4. Dacă aveți un cont NordVPN existent, faceți clic pe „conectați-vă” și introduceți datele de acreditare, sau faceți clic pe „înregistrați-vă” pentru a crea un cont nou, dacă este nevoie.

5 cele mai bune VPN-uri pentru LG care funcționează într-adevăr în 2020 [+ Setup Guide]

5. Când v-ați autentificat, puteți alege să vă conectați la serverul care este cel mai potrivit pentru regiunea dvs., făcând clic pe „conectare rapidă”. Alternativ, puteți căutați o anumită locație a serverului, glisând caseta „conectare rapidă” în sus. Nu uita: Pentru a accesa conținut geoblocat, va trebui să vă conectați la un server dintr-o țară în care conținutul este disponibil.

5 cele mai bune VPN-uri pentru LG care funcționează într-adevăr în 2020 [+ Setup Guide]

Asta este - ați terminat, iar dispozitivul dvs. LG este acum protejat!

Cele mai bune VPN-uri pentru LG

Am testat sute de VPN-uri și le-am găsit pe cele mai bune pentru dispozitivele LG, pe care le enumerăm mai jos. Au fost selectate pe baza următoarelor criterii:

 • Viteză bună, performanță și stabilitate
 • Funcții de securitate robuste
 • Software sau aplicații compatibile cu LG
 • Ușurință în utilizare
 • Politică strictă fără jurnaluri

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN nu este doar alegerea noastră de top, ci și cea mai populară în rândul utilizatorilor datorită vitezei sale de vârf, fiabilității și performanței generale..

Cu Mai mult de 400 de servere care acoperă peste 60 de țări, nu veți avea probleme accesarea de conținut sau aplicații geo-restricționate de pe LG.

NordVPN are, de asemenea, o aplicație ușor de utilizat, care este complet compatibilă cu dispozitivele LG.

Funcțiile de securitate etanșe ale NordVPN includ un caracter strict no-busteni politică, un automat comutator ucide, și încorporat Software de securitate CyberSec.

Este criptare AES-256 biți de grad militar care acceptă OpenVPN, L2TP / IPSec, Protocoale de tunelare PPTP, și Protecție împotriva scurgerilor DNS te va păstra în siguranță în orice moment.

NordVPN poate fi utilizat până la șase dispozitive simultan. Încercați-vă singur cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Folosiți NordVPN cu LG!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este un VPN atât de rapid furnizor, că unii utilizatori chiar raportează că vitezele lor de internet s-au îmbunătățit de la utilizarea acestuia!

Veți plăti un preț premium pentru a utiliza ExpressVPN, dar merită atunci când considerați că este remarcabil viteze, fiabilitate, caracteristici de securitate, și Serviciu clienți 24/7.

Cu 3.000 de servere mai multe distribuite în 160 de locații, nu veți avea o problemă ocolind restricțiile geo-restricționale.

Tehnologia TrustedServer, A no-busteni politică, un automat comutator ucide, criptare AES-256 biți de grad militar, Protecție împotriva scurgerilor DNS, și OpenVPN asigurați-vă că veți rămâne întotdeauna în siguranță atunci când utilizați dispozitivul LG.

ExpressVPN poate fi folosit pe cinci dispozitive în același timp.  Aplicația excelentă este compatibilă cu LG.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Utilizați ExpressVPN cu LG!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost oferă un serviciu excelent care asigură un echilibru bun între funcțiile VPN de calitate și preț.

Aplicația sa compatibilă cu LG este ușor de utilizat și are suficiente funcții pentru a fi fericiți chiar și utilizatorii avansați.

Acest popular furnizor de VPN este foarte apreciat de utilizatori.

Cu 3.400+ servere peste 60 de țări, tu vei avea nu aveți probleme pentru a accesa conținut geo-restricționat pe LG.

Ai fost păstrat în siguranță online cu un comutator de omor auto, A no-busteni politică, Criptare AES de 256 biți pe OpenVPN protocol, Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP, și încorporat malware și software de blocare a anunțurilor.

CyberGhost elimină acest lucru permițându-vă au până la 7 conexiuni simultan.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Utilizați CyberGhost cu LG!

4. Surfshark

Dispozitive de surfinghark

Surfshark vă oferă o experiență online sigură cu aplicația sa compatibilă cu LG.

Cu recenzii care laudă prețurile excelente ale lui Surfshark și conexiunile nelimitate, s-a dovedit a fi o alegere bună și potrivită pentru familie pentru utilizatorii LG.

Surfshark are 800+ servere rapide în peste 50 de țări care sunt P2P-friendly, și oferta DNS privat.

Cu comutator ucide, A no-busteni politică, Criptare AES-256-GCM, tunel divizat, A malware și blocant de anunțuri, și multe altele, veți simți navigarea sigură pe LG.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Utilizați Surfshark cu LG!

5. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

PrivateVPN este o opțiune fiabilă pentru cei care doresc un VPN accesibil, cu caracteristici bune, inclusiv o aplicație compatibilă cu LG compatibilă cu utilizatorul.

Chiar dacă este un plus destul de nou pe piața VPN, PrivateVPN și-a câștigat deja o reputație ca unul dintre liderii pieței.

PrivateVPN are 150+ servere de sine stătătoare rapide și stabile în 60 de țări diferite, asigurându-vă că nu veți avea probleme să deblocați conținut geore-restricționat, să transmiteți și să descărcați conținut pe dispozitivul dvs. LG.

Acest furnizor vă păstrează în siguranță cu un control strict no-busteni politică, a comutator ucide, criptare AES-256 de grad militar cu suport pentru protocoale multiple, Protecție împotriva scurgerilor DNS, IPv6, și altele.

Conectați până la 6 dispozitive simultan cu PrivateVPN. Încercați-vă singur cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Utilizați PrivateVPN cu LG!

rezumat

Este întotdeauna un sarcină dificilă încercați să treceți prin sute de furnizori de servicii pentru a găsi cei care se potrivesc nevoilor dvs..

Sperăm că acest articol le-a fost ușor de găsit cel mai bun VPN pentru dispozitivul dvs. LG și instalați dispozitivul Aplicație compatibilă cu LG. Vă recomandăm NordVPN pentru LG.

După ce instalați VPN-ul selectat, puteți fi ușor știind că dvs. activitatea online este sigură și privată.

Lectură ulterioară

Aveți un dispozitiv diferit la care doriți să vă conectați la un VPN? Citiți despre cele mai bune 5 VPN-uri pentru dispozitive multiple & Conexiuni.

Vezi cele mai bune oferte și cupoane VPN din această lună!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me