5 cele mai bune VPN-uri pentru Kodi Streaming în 2020 – cel mai rapid și mai ieftin


Kodi este minunat, nu există nicio îndoială în acest sens. Este gratuit, este open-source și îl puteți utiliza pentru transmite live TV și filme pe aproape orice platformă sau dispozitiv, inclusiv Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Amazon Firestick și Chrome Box, pentru a numi câteva.

Dar Kodi este într-adevăr sigur de utilizat? Te poate pune în dificultate?

Pai depinde. Ca platformă open-source, Kodi oferă sute de suplimente, majoritatea fiind create de utilizatori. Aceste suplimente neoficiale ar putea pune confidențialitatea în pericol prin instalarea malware sau urmăritori pe dispozitiv. Alții promovează materiale piratate, ceea ce te-ar putea băga în probleme legale.

Deși nu susținem pirateria, credem în confidențialitate și libertate online. Dacă doriți să folosiți Kodi în siguranță și fiți siguri că nimeni nu vă poate spiona activitatea, aveți nevoie de un VPN fiabil, care oferă nu numai securitate și confidențialitate solide, dar și viteze mari pentru streaming-ul fără buffer. Am pus o listă cu cele mai bune dintre cele mai bune.

Ghid rapid: Cele mai bune VPN-uri pentru Kodi Streaming

 1. NordVPN
  Cu rețeaua sa mare de servere, inclusiv servere optimizate pentru viteză, NordVPN este perfect pentru deblocarea serviciilor de streaming majore, menținând în același timp un nivel ridicat de securitate..
 2. ExpressVPN
  Cunoscut pentru viteza de imbatabil a conexiunii și caracteristicile de securitate impresionante, ExpressVPN poate oferi o experiență de streaming fantastică.
 3. CyberGhost
  Combinația sa de simplitate și securitate o face excelentă pentru începători, deoarece interfața sa este configurată pentru servicii de streaming.
 4. IPVanish
  Chiar dacă are sediul în SUA, IPVanish ia în serios confidențialitatea utilizatorilor săi. De asemenea, este foarte ușor de utilizat.
 5. VyprVPN
  Deține propria rețea de servere și oferă protocolul unic Chameleon pentru o securitate suplimentară. VyprVPN vă permite să faceți flux în modul stealth complet.

Începeți să transmiteți fluxul în siguranță acum!

Ce ar trebui să căutați într-un VPN pentru Kodi Streaming

Software-ul open-source al lui Kodi aduce întregul conținut de streaming pe care l-ați putea dori doar despre orice dispozitiv pe care puteți dori să îl urmăriți. În timp ce aceasta poate părea o idee strălucitoare, ea poate pune și ea o amenințare serioasă pentru securitatea și confidențialitatea dvs. online.

Kodi este alimentat de suplimente terțe. Multe dintre aceste suplimente sunt neoficiale, dezvoltate de fani, amatori sau chiar hackeri. Aceste suplimente pot transporta software sau viruși rău intenționați dăunează dispozitivului dvs. sau următorilor de instalații care colectează datele dvs. personale. În plus, unele suplimente promovează conținut piratat, ceea ce vă poate pune în probleme grave cu autoritățile.

Nu ați dori să vă compromite confidențialitatea sau să vă confruntați cu probleme legale doar pentru vizionarea unui film. Un VPN de încredere, cu capacități avansate de criptare și schimbare de IP, nu numai că vă poate proteja împotriva hackerilor și a suplimentelor dăunătoare de pe Kodi, dar și de nava piratelor. Cu sute de VPN-uri în jur, iată ce ar trebui să cauți într-un VPN pentru Kodi:

 • Criptare superioară: pentru a vă proteja datele de hackeri și amenințări rău intenționate pe Kodi, aveți nevoie cu siguranță de un VPN care să ofere niveluri ridicate de securitate și criptare.
 • Viteza mare: cu siguranță nu doriți nici o tamponare sau întreruperi în timpul difuzării pe Kodi, așa că asigurați-vă că VPN-ul dvs. oferă servere de mare viteză.
 • O bună selecție de locații server: acest lucru vă va permite accesul la conținut geoblocat din întreaga lume.

Multe VPN pretind să ofere toate aceste funcții, dar am făcut cercetări ample și am selectat manual cele mai bune VPN-uri absolute pentru streaming pe Kodi.

Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Kodi Streaming

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

„Securitate și viteză accesibile” ar putea fi deviza NordVPN cu sediul în Panamá. Oferă valoare excelentă pentru banii tăi, cu 5000+ servere în 62 de țări, inclusiv servere optimizate pentru streaming care acceptă viteze de conectare ridicate.

Combină asta cu cele mai avansate protocoale de securitate și te-ai obținut singur un VPN de încredere pentru streaming Kodi - sau orice alt serviciu de streaming important, pentru asta. În plus, îl puteți utiliza pe până la 6 dispozitive simultan.

Dacă aveți întrebări, le puteți trage la serviciul de chat live 24/7, foarte util și receptiv. Nu sunt sigur inca? Nici un motiv să nu încercați, cu ajutorul lui Garanție de returnare de 30 de zile. Aflați ce au de spus utilizatorii despre asta.

Vizualizați ofertele NordVPN

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Se știe că ExpressVPN combină viteze mari de conectare cu un nivel ridicat de securitate online și confidențialitate. Nicio georestrucție sau cenzură guvernamentală nu poate fi în calea sa.

Rețeaua de server ExpressVPN este răspândită în 140+ orașe din 90+ țări și puteți conecta simultan până la 5 dispozitive.

Puteți scoate ExpressVPN pentru un test drive fără griji, deoarece compania oferă un Perioada de garanție de 30 de zile înapoi, cu o politică fără întrebări. Dacă vă îngrijorează confidențialitatea online, ar trebui să știți că ExpressVPN nu ține jurnalele, în plus, se află în Insulele Virgine Britanice care se confruntă cu confidențialitatea. Utilizatorilor le place și nu există nicio scuză pentru a nu încerca.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

Dacă sunteți în căutarea unui interfață simplă conceput pentru deblocarea serviciilor de streaming în timp ce vă protejează securitatea și confidențialitatea online, atunci CyberGhost este o alegere excelentă.

CyberGhost este unul dintre puținele VPN-uri care vă permite să alegeți serviciul de streaming pe care doriți să îl accesați din aplicație, iar acesta își configurează automat setările pe baza acelui serviciu. Nu numai asta, dar poți transmite simultan până la 7 dispozitive.

Rețeaua CyberGhost include mai mult de 5700 de servere răspândite în întreaga lume, iar la prima abonare, primiți un Perioada de garanție de returnare de 45 de zile. Nu este de mirare că este un favorit al mulțimii.

Vizualizați ofertele CyberGhost

4. IPVanish

Dispozitive ipVanish

Chiar dacă IPVanish are sediul în SUA, acesta pune în aplicare un foarte politică strictă de neregistrare pentru a vă evita ca informațiile să nu cadă în mâinile greșite. Interfața aplicației poate fi de bază, dar asta este ceea ce o face ușor de folosit. Suporta mai multe protocoale avansate pentru a vă asigura securitatea online completă.

IPVanish deține propria rețea de servere, care constă din 1000+ servere în 60 de țări in jurul lumii. Această rețea mare este capabilă să ofere 40.000 de IP-uri partajate pentru a vă ascunde adevărata identitate online.

Deținerea propriilor servere permite IPVanish să sprijine viteze mari de conectare în scopuri de streaming.

Cu fiecare abonament, vi se permite să utilizați până la 10 dispozitive simultan, astfel încât să puteți transmite conținutul Kodi de pe orice dispozitiv doriți în siguranță. Toate abonamentele sunt livrate cu un Perioada de garanție de 7 zile înapoi. Vedeți de ce mulți utilizatori o aleg.

Vizualizați ofertele IPVanish

5. VyprVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru Kodi Streaming în 2020 - cel mai rapid și mai ieftin

Deținut de Golden Frog, gigantul elvețian al securității online, VyprVPN este unul dintre VPN-urile cu cel mai bine cotat atunci când vine vorba de securizarea sesiunii dvs. online, menținând viteze impresionante de conectare.

Când vorbim despre securitate, merită menționat faptul că VyprVPN acceptă propriul său protocol Chameleon, printre multe alte protocoale avansate de securitate. Întrucât este deținut de Golden Frog, folosește propria sa rețea de servere pentru a preveni interferența oricărui terț nedorit.

Dacă vă abonați la planul premium, primiți un Garanție de returnare de 30 de zile și vă puteți conecta la până la 5 dispozitive simultan. Mai aveți întrebări? VyprVPN oferă o asistență excelentă pentru chat live, care este disponibilă 24/7. De asemenea, puteți consulta recenziile utilizatorilor.

Vizualizați ofertele VyprVPN

Cuvânt final

Kodi poate fi liber de utilizat, dar nu este complet sigur decât dacă vă protejați cu un VPN adecvat. Acesta este motivul pentru care recomandăm oricare dintre VPN-urile de mai sus, întrucât îndeplinesc toate cerințele pentru a experiență de transmisie online sigură și rapidă.

Doriți să salvați pe un VPN pentru streaming Kodi? Nu pierdeți timpul și nu luați cele mai tari oferte VPN.

Obține 70% reducere NordVPN acum!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me