5 cele mai bune VPN-uri pentru Irlanda – Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020


Care este craic cu VPN-urile și de ce ai nevoie de unul în Irlanda?

Netizenii irlandezi se bucură foarte mult libertatea online. Legile locale vă protejează dreptul la libertatea de exprimare. Nu aveți probabilitatea să vă confruntați cu probleme pentru comentariile pe care le faceți online.

in orice caz, cyber criminali pradă conexiuni nesecurizate în toată lumea. Dacă navigați pe internet fără VPN, te pui în pericol.

VPN-uri criptați-vă datele și ascundeți-vă locația IP. Acest oprește hackerii și spionii de la accesarea informațiilor dvs. personale, cum ar fi parolele dvs. bancare online.

Mascarea IP vă permite să ocoli geoblocuri la accesați conținut exclusiv din alte tari. Cu VPN-ul potrivit, puteți debloca servicii de streaming, cum ar fi Netflix SUA și Hulu, și accesați serviciile locale irlandeze din străinătate.

În acest ghid, vă vom oferi redarea modul în care un VPN vă protejează conexiunea și vă oferă accesul dvs. fără restricții la internet. Vă vom ajuta, de asemenea alege cel mai bun VPN pentru nevoile tale.

Rezumatul celor mai bune VPN-uri pentru Irlanda

  1. Scutul hotspot: Perfect pentru acces la internet de mare viteză. Poate mări geoblocurile și firewall-urile.
  2. NordVPN: Unul dintre cele mai populare VPN-uri. Acesta operează cea mai mare rețea de servere la nivel mondial de pe piață.
  3. ExpressVPN: Cel mai rapid VPN de pe piață securizează datele dvs. cu caracteristici de securitate de grad militar.
  4. CyberGhost: Viteze super-rapide, cu lățime de bandă nelimitată și aplicații care vă optimizează conexiunea.
  5. Surfshark: Bucurați-vă de acces rapid, fără restricții, la conținut din toate colțurile globului.

Începeți încercarea dvs. de scut hotspot gratuit ACUM!

Ce ar trebui să cauți într-o VPN pentru Irlanda

VPN-urile conectează dispozitivul la un server de la distanță printr-un tunel securizat. Acest mascheaza-ti IP-ul și face să pară că navighezi dintr-o altă locație.

Puteți utiliza VPN pentru ocoli geoblocuri și accesați servicii și site-uri străine, cum ar fi Netflix și Hulu. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server dintr-o țară în care conținutul este liber accesibil.

Daca esti planificarea unei vacanțe de peste mări, puteți utiliza chiar VPN-ul pentru a fi la curent cu emisiunile preferate irlandeze. Trebuie doar să vă conectați la un server din Irlanda.

VPN-ul dvs. va fi de asemenea criptați-vă datele pentru a vă proteja de hackeri, trackers și spioni Dacă un hacker interceptează o conexiune neprotejată, vă pot accesa detaliile bancare și altele. VPN înseamnă că terții nu vă pot citi datele pentru a putea fi sigur online.

De asemenea, criptarea oprește site-urile și corporațiile fără scrupule urmărirea activității dvs. de navigare și vânzarea acesteia către terți pentru profit. Asta va pune capăt anunțurilor vizate!

Pentru cea mai lină conexiune posibilă, alege un VPN cu viteze mari și lățime de bandă nelimitată. Ar trebui să opereze a rețea de server global cu servere în Irlanda. Serverele locale vă vor permite accesați site-urile irlandeze cu viteză mare.

Aveți nevoie de un VPN cu caracteristici de securitate de înaltă calitate. Pentru cea mai bună protecție, alege un serviciu care oferă Criptare de 256 biți, A politică strictă fără jurnaluri, si un comutator de omor automat.

Cele mai bune VPN-uri pentru Irlanda

1. Scutul Hotspot

5 cele mai bune VPN-uri pentru Irlanda - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020

Acest viteza mare Oferte VPN lățime de bandă nelimitată pe ea rețea de server global. Este aplicații ușor de utilizat faceți configurarea și folosiți o adiere. Din această cauză, este perfect pentru începători.

Datele dvs. vor fi întotdeauna în siguranță Criptare de 256 biți, A spolitica strictă fără jurnaluri, si un comutator de omor automat. Poate ocoli geoblocuri cu ușurință.

Hotspot Shield oferă un Proces gratuit de 7 zile și a Garanție de returnare de 45 de zile să te apuci. Citiți lucrurile minunate pe care le spun utilizatorii despre acest VPN de top pentru a afla mai multe.

Vizualizați ofertele Hieldpot Shield

2. NordVPN

Dispozitive NordVPN

Datele dvs. vor fi de două ori mai sigure cu cele ale NordVPN Criptare dublă VPN. Este politică strictă fără jurnaluri înseamnă că activitatea dvs. de navigare nu poate cădea niciodată în mâinile greșite. Toate aplicațiile sale sunt integrate comutator ucide pentru a vă asigura că datele dvs. nu sunt niciodată expuse.

NordVPN operează cea mai mare rețea de servere din toate VPN-urile premium. Puteți alege dintre 5.200+ servere în 64 de țări, inclusiv serverele de mare viteză din Irlanda. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care a câștigat astfel de recenzii fantastice ale clienților.

Vă puteți înscrie la NordVPN fără riscuri cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele NordVPN

3. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN simplifică securitatea online. Este de asemenea cel mai rapid VPN disponibil!

Funcționează peste 3.000 de servere în 94 de țări. Vă veți putea bucura de acces fără restricții la conținut geoblocat de oriunde. Este caracteristici de securitate de ultimă generație protejați-vă informațiile personale în timp ce navigați.

A Garanție de returnare de 30 de zile vă permite să încercați ExpressVPN fără riscuri pentru a vedea de ce utilizatorii iubesc atât de mult!  

Vizualizați ofertele ExpressVPN

4. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

CyberGhost este serios cu privire la apărarea vieții private. Aplicațiile sale oferă șase profiluri preinstalate proiectat să optimizați-vă conexiunea pentru diferite tipuri de activitate online.

Este incredibil de rapid, si este lățime de bandă nelimitată o face o alegere populară printre utilizatorii VPN. Cand vine vorba de Securitate, protocoalele sale de înaltă calitate protejează informațiile dvs. sensibile.

Puteți încerca CyberGhost fără riscuri cu un generos Garanție de returnare de 45 de zile. De asemenea, oferă încercări gratuite de până la 7 zile pentru utilizatorii Android, iOS și Windows.

Vizualizați ofertele CyberGhost

5. Surfshark

5 cele mai bune VPN-uri pentru Irlanda - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020

Surfshark este un VPN preferat de fani și este ușor de văzut de ce!

Ofera lățime de bandă nelimitată pe servere de mare viteză. De asemenea, vă protejează datele măsuri sofisticate de securitate, ca dubla criptare.

Aplicațiile intuitive ale lui Surfshark blocați anunțuri, programe malware și trackere. Chiar și cu toate aceste caracteristici, este ușor de instalat și utilizat.

Puteți profita de acestea Garanție de returnare de 30 de zile pentru a-l testa singur. De asemenea, oferă încercări gratuite de până la 7 zile pe aplicațiile mobile.

Vizualizați ofertele Surfshark

rezumat

În Irlanda, aveți nevoie de un VPN pentru a vă proteja datele și deblocați conținut geoblocat.

VPN corect va opriți infractorii cibernetici accesarea informațiilor dvs. personale. De asemenea, va fi opriți reclame direcționate în piesele lor și împiedicați companiile să profite de activitatea dvs. de navigare.

Nu sunteți sigur ce VPN este potrivit pentru dvs.? Vă recomandăm Hotspot Shield și puteți încerca gratuit!

Începeți încercarea dvs. de scut hotspot gratuit ACUM!

Lectură ulterioară 

Economisiți bani pe serviciul dvs. cu cele mai bune oferte și cupoane VPN.

Îți place televiziunea britanică? Aflați cum puteți viziona ITV Hub din Irlanda!

Îți este foame de mai mult? Iată cum puteți debloca întreaga bibliotecă a Netflix de oriunde.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me