5 cele mai bune VPN-uri pentru Elveția 2020 – cel mai rapid și mai ieftin


În ciuda Elveției s-a clasat pe locul cinci în Indexul mondial pentru libertatea presei 2018, vă va servi în continuare bine să utilizați un VPN în țară.

Deși s-ar putea să vă bucurați de un grad mare de libertate a internetului în Elveția, acest lucru nu vă face imun atacuri cibernetice sau la mișcările treptate ale guvernului elvețian către crește supravegherea pe internet.

Pentru a vă acoperi cu adevărat toate bazele, va trebui să instalați un VPN fiabil. Cu un VPN veți putea accesați conținut geoblocat din jurul lumii, protejează-te împotriva infracțiunilor informatice încercând să pună mâna pe datele dvs. sensibile și rămâi anonim și evită monitorizarea guvernului.

Rezumat: Cele mai bune VPN-uri pentru Elveția

Iată o prezentare rapidă a celor mai bune VPN-uri pentru Elveția, ținând cont de considerentele unice ale țării:

 1. NordVPN

NordVPN este recomandarea noastră de top datorită acesteia impresionantă rețea globală de servere și caracteristici avansate de securitate.

 1. ExpressVPN

Oferte ExpressVPN lățime de bandă nelimitată și una dintre cele mai rapide viteze de conectare de pe piață.

 1. CyberGhost

CyberGhost merge dincolo și dincolo de eforturile sale de a face prevenirea atacurilor cibernetice cu funcțiile sale Block Block Ad și Malware Blocker.

 1. Surfshark

Cu al ei; cu al lui protocoale de înaltă calitate și blocant de reclame încorporat, Surfshark vă permite să navigați gratuit pe internet fără a vă compromite securitatea.

 1. VPN HMA

HMA folosește Criptare AES de 256 biți de grad militar pentru a vă proteja activitatea online de ochii indurerați.

Ce ar trebui să cauți într-un VPN pentru Elveția

Cu toate că Elveția nu este membru al Uniunii Europene și, prin urmare, nu este supusă Directivei UE privind păstrarea datelor, este încă recomandat să utilizați un VPN în Elveția.

De fapt, guvernul elvețian are propriul set de legile privind păstrarea datelor care solicită ISP-urilor să înregistreze adresele IP și detaliile de acces la serverul web, păstrarea datelor timp de șase luni la un moment dat.

În plus, guvernul are libertatea de a monitorizați comunicările cetățenilor privați și să utilizeze programe spion pentru ceea ce consideră în special infracțiuni grave. Acestea includ finanțarea terorismului, activității infracționale și pornografie infantilă.

Supravegherea nu se realizează ca o măsură preventivă, ci numai după ce s-a dovedit o îndoială rezonabilă a unei infracțiuni. Cu toate acestea, dumneavoastră date personale ar putea fi prins în focul încrucișat daune colaterale în investigarea infracțiunilor grave.

Din fericire, elvețian Legile privind păstrarea datelor nu se aplică furnizorilor VPN, deci puteți fi sigur că, atunci când un VPN cu sediul în Elveția se mândrește cu o politică strictă fără jurnaluri, acestea înseamnă.

În septembrie 2017, a intrat în vigoare Actul privind serviciile de informații, acordând Serviciului Federal de Informații puteri mai largi de supraveghere ca parte a efortului de combatere a terorismului. Legea permite autorităților să atingă telefoane, să monitorizeze e-mailurile și să desfășoare camere și bug-uri ascunse împotriva suspecților de terorism cu risc ridicat.

Elveția este și ea nici un străin de atacurile cibernetice, care apar cel mai frecvent împotriva sistemelor bancare și a proprietarilor de cărți de credit individuale. Utilizarea unui VPN cu criptare de înaltă calitate vă va asigura datele sensibile în timp ce navigați online, mai ales dacă vă conectați la internet prin rețele wi-fi publice.

Elveția este destul de flexibilă cu legile sale privind drepturile de autor. Orice cetățean privat poate descărcați material protejat de drepturi de autor pentru propria utilizare personală. Cu toate acestea, multe emisiuni TV, filme și jocuri video străine sunt georestrucționată în Elveția din cauza problemelor de licențiere.  

Dacă doriți să accesați site-uri de streaming precum Netflix SUA, Hulu sau BBC iPlayer, va trebui să aveți o VPN cu un rețea mare de servere din întreaga lume și lățime de bandă nelimitată pentru streaming de conexiune de mare viteză.

Cele mai bune VPN-uri pentru Elveția

Aici vom intra în detalii despre cele mai bune VPN-uri pentru Elveția care vă vor face experiența de navigare cât mai lină și sigură.

1. NordVPN

nordvpndevices

NordVPN are una dintre cele mai mari rețele globale de servere din industria VPN peste 5.000 de servere din 62 de țări diferite iar noi sunt adăugate tot timpul. Cu 88 de servere diferite doar în Elveția, utilizarea NordVPN vă va asigura că viteza de conectare rămâne rapidă.

Rețeaua sa mare vă permite, de asemenea, să accesați conținut restricționat geo din întreaga lume. NordVPN în mod constant și fiabil ocolește geoblocurile de pe site-uri precum Netflix, HBO GO și Hulu.

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea dvs. NordVPN are caracteristici de securitate de top, cum ar fi Criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator automat de omor.

Nu ne lua cuvântul pentru asta. Vedeți ce au de spus alții despre NordVPN. Sau, încercați serviciul pentru dvs. cu ajutorul acestuia Garanție de returnare de 30 de zile.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Vezi ofertele NordVPN ACUM!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN este renumit pentru lumea VPN conexiuni extrem de rapide. Cu lățime de bandă nelimitată și o rețea mare de servere, inclusiv serverele din Elveția, experiența dvs. de streaming cu ExpressVPN va fi cât mai lină și fără buffer.

ExpressVPN, de asemenea, vă ia în serios securitatea și confidențialitatea oferind o serie de funcții diferite. Criptare AES de 256 biți de grad militar vă va păstra datele private, în timp ce acestea sunt politică strictă de neregistrare asigură că informațiile dvs. identificabile rămân anonime. În mediul greoi-informatic al Elveției, aceste caracteristici de securitate sunt esențiale.

Furnizorul susține că nu colectează niciodată informații precum dvs. Adresa IP, istoricul navigării, destinația traficului, metadate sau interogări DNS. Chiar și-a proiectat aplicațiile pentru elimina categoric toate informațiile tale sensibile. Deci, chiar dacă autoritățile elvețiene ar trebui să contacteze și să solicite informații, ExpressVPN nu ar putea să le ofere date care nu mai exista.

Verificați despre ce problemă este și încercați ExpressVPN fără riscuri Garanție de 30 de zile înapoi.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Vizualizați ofertele ExpressVPN ACUM!

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

Cu CyberGhost's design elegant și intuitiv, puteți naviga cu ușurință aplicația sa și vă puteți conecta la cel mai bun server pentru dvs. Și, cu 80 de servere numai în Elveția, nu veți rămâne fără servere de mare viteză cu care să vă conectați.

CyberGhost face lucrurile cu un pas mai departe prin crearea profiluri pre-configurate pe baza diferitelor nevoi. De exemplu, dacă sunteți interesat să transmiteți conținut de pe Netflix, vă puteți conecta la acesta profil de streaming cu un singur clic și ați configurat toate setările optime pentru dvs. Vizionarea emisiunilor tale preferate din străinătate când stai într-o cafenea din Swizerland nu a fost niciodată mai ușoară.

CyberGhost oferă, de asemenea, caracteristici avansate, cum ar fi un Blocker automat de reclame și blocant malware, pentru a preveni cu ușurință orice activitate suspectă și pentru a vă proteja de infractorii cibernetici.

Nu este de mirare că este un favorit al mulțimii. Consultați CyberGhost fără riscuri Garanție de returnare de 45 de zile sau Proces gratuit de 7 zile pentru utilizatorii iOS sau Android.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Vizualizați ofertele CyberGhost ACUM!

4. Surfshark

5 cele mai bune VPN-uri pentru Elveția 2020 - cel mai rapid și mai ieftin

Surfshark este un accesibil și ușor de folosit VPN. Acesta oferă unele dintre cele mai bune protocoale de securitate disponibile, inclusiv Criptare AES-256-GCM, Protecție împotriva scurgerilor DNS, o strictă politica fără jurnale, și un automat comutator ucide.

Funcția CleanWeb încorporată a lui Surfshark blochează reclame, trackere, malware și chiar încercări de phishing. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căderea victimei unei înșelători de phishing sau să vă infectați dispozitivul cu malware. Modul său unic de camuflare înseamnă egal ISP-ul dvs. nu vă poate spune chiar că utilizați un VPN.

Dacă dorești accesați un site web folosind adresa dvs. IP locală, nu trebuie să vă dezactivați VPN-ul. Puteți adăuga doar adresa URL la lista dvs. albă în aplicația Surfshark. Uşor!

Citiți recenziile fantastice ale lui Surfshark și consultați-le singur Garanție de returnare de 30 de zile.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Vizualizați ofertele Surfshark ACUM!

5. VPN HMA

dispozitiv hidemyass

VPN HMA reușește să facă ceea ce puține alte VPN-uri au realizat. Îți oferă securitate optimă, fără a compromite viteza de conectare.

HMA oferă funcții de securitate la nivel înalt, cum ar fi Criptare AES de 256 biți de grad militar și un comutator automat de omor în caz de căderi bruște în legătura dvs. De asemenea, menține un politică strictă de înregistrare zero pentru a vă proteja confidențialitatea datelor.

Cu lățime de bandă nelimitată, puteți transmite conținut la viteze incredibile și nu se întrerupe niciodată prin tamponare.Poti de asemenea protejați până la cinci dispozitive cu un singur cont.

Este o alegere excelentă pentru un VPN în Elveția, iar utilizatorilor le place. Încercați HMA VPN fără riscuri Proces gratuit de 7 zile și Garanție de returnare de 30 de zile.

HMA poate debloca: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 •  Da, sunt disponibile servere P2P desemnate

HMA funcționează pe aceste dispozitive:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routere.

Vizualizați ofertele HMA ACUM!

rezumat

Deși Elveția este aplaudată pentru faptul că are grad relativ ridicat de libertate pe internet, elvețianul puterile guvernului continuă să crească. Nimeni nu știe ce ține viitorul și folosind un VPN este cel mai bun mod de a vă proteja confidențialitatea online atât acum, cât și pe termen lung.

Fără nimic de pierdut și confidențialitatea și accesul la conținut geoblocat, merită să utilizați un VPN în Elveția.

Încă nu sunteți sigur care VPN este cel mai potrivit pentru dvs.? Vă recomandăm NordVPN ca cel mai bun VPN atât pentru securitate cât și pentru viteză.

Verificați pagina noastră de oferte și cupoane pentru reduceri la care nu veți putea rezista.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me