5 cele mai bune VPN-uri pentru Discord | Rămâi în siguranță și conectat în 2020


Discordia este chat gratuit de voce și text integral construit doar pentru jucători. Simplificarea chaturilor între coechipieri la jocurile online multiplayer, este de încredere de peste 250 de milioane de utilizatori. 

Probabil că știți deja acest lucru. 

Este posibil să știți și asta în ciuda oferirii securității și a confidențialității chatului, Discordia nu este soluția perfectă. Hackerii și infractorii pot utiliza în continuare aplicația pentru a accesa datele dumneavoastră. Discordia este, de asemenea, interzisă în unele locuri, restricționându-vă capacitatea de a discuta cu colegii de echipă. 

Amandoua problemele pot fi ușor evitate prin instalarea unui VPN pe computerul și telefonul dvs. de joc. Durează mai puțin de cinci minute pentru a configura și vine cu o serie de alte beneficii.

Ghid rapid - Cele mai bune 5 VPN-uri pentru discordie

 1. NordVPN: Cel mai bine cotat VPN în general, NordVPN oferă jucătorilor cea mai eficientă soluție completă de acces la Discord și de a rămâne în siguranță în timpul jocurilor, fără a afecta viteza de conectare..
 2. ExpressVPN: Acesta este cel mai rapid VPN de pe piață, care asigură salvarea vitezei fulgerului cu securitate etanșă. ExpressVPN vă va ține să discutați cu coechipierii dvs. oriunde în lume.
 3. CyberGhost: Atunci când aveți nevoie pentru a proteja mai multe dispozitive simultan, CyberGhost oferă o VPN simplă configurată pe 7 dispozitive diferite.
 4. Surfshark: Acest VPN a îmbunătățit clasamentul după lansarea cu câțiva ani în urmă. Cu viteze excepționale și caracteristici de securitate, este ușor de văzut de ce.
 5. PrivateVPN: Dacă sunteți nou la VPN și sunteți puțin copleșit, luați în considerare PrivateVPN. Este o VPN simplă, rentabilă și prietenoasă pentru începători.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru discordie

Discordia are o securitate impresionantă proiectat special pentru jucători. Aplicația are Protecție DDoS și protecție împotriva scurgerilor IP, precum și autentificare cu doi factori. Comunicările sunt trimise prin HTTPS, păstrându-le ascunse de ISP-ul dvs. În cele din urmă, Discord oferă criptare end-to-end pentru chat-urile vocale. 

Există încă o mulțime de probleme cu utilizarea Discord, însă. Conform politicii lor de confidențialitate, Discord găzduiește chaturile text separat, pe propriile servere, precum și înregistrarea adresei IP și a ID-ului dispozitivului. 

Dacă utilizați Discord într-o rețea partajată, nesecurizată, fără VPN, un hacker sau un jucător rival ar putea achiziționa cu ușurință aceste informații, să vă intercepteze mesajele sau să vă pirateze dispozitivul și să vă vizeze pentru atacuri și fraude. 

Un VPN rezolvă această problemă folosind instrumente de criptare și securitate de grad militar pentru a crea un tunel de protecție în jurul datelor dumneavoastră. Ta locația, dispozitivul, identitatea și comunicațiile sunt complet ascunse la oricine altcineva din rețea. Chiar ISP-ul dvs. va ști doar că utilizați un VPN, totul după asta este de neatins.  

Ca multe aplicații sigure de comunicare și jocuri, Discordia a fost interzisă de școli, afaceri și anumite guverne represive. Școlile și întreprinderile o văd ca o distragere față de studenții și angajații lor, atât de des restricționează accesul în spațiile lor. 

Țări cu cenzură strictă și controlul guvernamental al internetului, precum Emiratele Arabe Unite și China, au a interzis și Discordia. Sunt deseori suspect de aplicații de mesagerie cu confidențialitate atât de puternică reguli sau vezi orice este legat de jocurile video ca fiind imoral și periculos.

Fie că aveți nevoie să discutați cu coechipierii în timpul programului de lucru sau dacă planificați o vacanță într-o țară care restricționează Discordia, o soluție VPN este cea mai ușoară soluție. Folosind un VPN, vă puteți conecta la un server securizat oriunde în lume. Acest lucru vă permite să ocoliți o rețea care interzice Discord și folosiți aplicația oriunde v-ați afla.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Securitatea adăugată și accesul deschis pe care am descris-o mai sus sunt numai începutul când vine vorba de VPN-uri. Un VPN puternic va face complet schimbă-ți viața online. Odată ce vezi diferența, este dificil să te întorci la internet neprotejat și restricționat.

Criptarea datelor este doar una dintre multe instrumente de securitate și confidențialitate care schimbă viața oferite de un VPN. Protocole IKEv2 / IPSec de ultimă generație, protecție împotriva scurgerilor DNS, politici stricte fără jurnal, servere super-sigure, protecție împotriva malware, adblockere și multe alte instrumente vă păstrează online complet în siguranță, ascuns și anonim.

Acest lucru vă protejează de fraude, viruși pe internet, atacuri DDoS, publicitate excesivă și enervantă, urmărire și supraveghere guvernamentală.

Conectarea la un server din afara țării sau regiunii dvs. vă permite ocoliți cenzura și bucurați-vă de un internet deschis, fără margini oriunde in lume. Aceeași tehnologie poate sparge geoblocurile utilizate de site-urile principale precum Netflix să restricționeze accesul la conținutul lor. Poti urmăriți online toate emisiunile și filmele preferate, în siguranță și legal, oriunde te-ai afla.

Cel mai important lucru de reținut este că nu orice VPN este suficient de puternic pentru a face toate acestea. Ai nevoie o VPN de clasă mondială, premium, care poate investi în cea mai recentă tehnologie pentru a vă păstra în siguranță și ascuns online.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Discord

1.NordVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru Discord | Rămâi în siguranță și conectat în 2020

NordVPN este VPN cel mai bine cotat pe piață, în mod constant popular în rândul cititorilor noștri și oferă cel mai bun pachet VPN complet disponibil.

Niciodată nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pierderea accesului la Discord sau la a vă hackui contul. NordVPN folosește Criptarea AES-256, un comutator automat de omor, o politică strictă fără jurnaluri și protocoale IKEv2 / IPSec pentru a vă păstra traficul în siguranță și ascuns în orice rețea. Conectându-vă la unul dintre ei 5.700 de servere securizate, puteți cu ușurință ocoliți geoblocurile de pe Discord sau orice alt site web și aplicație. 

Este ușor să vezi de ce cititorii noștri adoră acest VPN. Vezi pentru tine cu un Garanție de restituire fără 30 de zile fără riscuri.  

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

2.ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Cel mai rapid VPN din lume, ExpressVPN este perfect pentru fotografierea mesajelor între echipa dvs. în mijlocul unei lupte multiplayer masive și haotice. Cu servere optimizate cu viteză în peste 160 de locații in jurul lumii, întârzierea sau întârzierea comunicării dvs. va fi un lucru din trecut.  

ExpressVPN își sprijină viteze impresionante securitate etanșă, de cea mai bună calitate pentru a vă asigura că nu sunteți ascuns de scurgerile de date, hacks sau geoblocuri. Cu lățime de bandă nelimitată pe până la 5 dispozitive simultan, ExpressVPN vă va păstra și în siguranță securizat în timp ce jucați, descărcați, transmiteți și navigați pe internet. 

Pentru a vedea cât de rapid este acest VPN, consultați recenzia noastră completă. ExpressVPN oferă utilizatorilor noi a Garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să puteți testa, de asemenea, fără riscuri.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Încercați ExpressVPN fără riscuri acum!

3.CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Dacă utilizați Discord pentru a discuta online cu coechipierii dvs., sunteți probabil pe mai multe dispozitive: jucând Overwatch pe laptop, dar discutând pe tot parcursul zilei pe iPhone.

CyberGhost poate fi configurat rapid pentru a proteja fiecare dispozitiv pe care îl utilizați pentru a juca și chat online, ca să nu mai vorbim streaming, descărcări și orice altă activitate online. Oferă o instalare cu 1 clic în toate 7 dispozitive, menținerea întregii rețele sigure, sigure și conectat la 5.700 de servere de mare viteză. 

Ușor de utilizat, rapid și ambalat cu caracteristici de securitate de grad militar, nu este de mirare că CyberGhost primește atât de multe recenzii rave. Utilizatorii noi primesc un Garanție de restituire a banilor pentru 45 de zile fără riscuri. Chiar mai bine, Utilizatorii iOS și Android obțin teste gratuite, astfel încât să puteți menține chat-urile dvs. Discord oriunde v-ați afla.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Încercați acum CyberGhost fără riscuri!

4.Surfshark

Dispozitive Surfhark

Un VPN mai mic care împachetează un pumn imens, Surfshark a îmbunătățit clasamentul în doar câțiva ani, suflând o mare parte din competiție.

Surfshark este un VPN cu creștere rapidă, cu peste 1041 de servere securizate în 61 de țări și optimizate pentru ocolirea geo-restricțiilor pe aplicații precum Discord. Vine cu un suită impresionantă de instrumente de securitate, incluzând criptarea de grad militar, protecția împotriva scurgerilor DNS și o politică strictă fără jurnaluri. Surfshark oferă și oferte moduri și setări VPN personalizabile, astfel încât să le puteți adapta nevoilor dvs. exacte. 

Utilizatorii primesc protecție nelimitată a dispozitivului pe un singur cont, și se poate înscrie cu un risc fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile. 

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Încercați Surfshark fără riscuri acum!

5.PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

PrivateVPN oferă un o soluție simplă, favorabilă bugetului pentru începătorii VPN. Deși nu este la fel de bogat în funcții ca celelalte VPN-uri din această listă, acesta oferă securitate solidă și viteze robuste. 

În cazul în care acest furnizor strălucește cu adevărat, este asistența pentru clienți. Utilizatorii pot înscrie ajutorul Suport 24/7 cu agenți vii la fiecare pas, inclusiv „PrivateVPN”Instalare de 60 de secunde ”. După ce este instalat, vei beneficia de aplicații ușor de utilizat pe până la 6 dispozitive și sigur servere din 60+ țări de pe 6 continente.

PrivateVPN primește constant recenzii pozitive din partea cititorilor noștri.  Pentru a vedea de ce, încercați-l fără riscuri, cu un Garanție de returnare de 30 de zile. 

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Încercați PrivateVPN fără riscuri acum!

rezumat

Dacă joci vreun joc serios de multiplayer online bazat pe echipă, tu și colegii de echipă ar trebui să fii pe Discord. Face comunicarea simplă și neclintită, oferindu-vă avantajul competitiv.

Nu riscați să pierdeți accesul la aplicație pentru că joci undeva interzisul său sau mesajele lipsă, deoarece conexiunea dvs. la internet nu poate fi la curent. 

Un VPN se va integra perfect cu Discord pe dispozitivul și telefonul tău de joc, astfel încât să te poți concentra pe planificarea strategiilor perfecte împotriva dușmanilor tăi și a luptelor echipei dominante.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

Lectură ulterioară

Serios despre jocurile online? Aveți nevoie de un VPN care este rapid, sigur și de încredere. Indiferent de platforma preferată, am selectat cele mai bune 5 VPN-uri pentru jocuri.

Viteza este esențială atunci când alegeți un VPN pentru jocuri online. Pentru a vă ajuta să vă decideți, am testat cele mai rapide 5 VPN-uri disponibile. 

Ești gata să testezi NordVPN în jocul tău preferat? Utilizatorii noi primesc gratuit prima lună.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me