5 cele mai bune VPN-uri pentru Coreea de Nord – Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020


Coreea de Nord este una dintre cele mai multe regiuni puternic cenzurate din lume. Accesul la Internet este rar și deseori rezervat claselor de elită. Cetățenii din Pyongyang au acces gratuit la intranetul țării, dar oferă foarte puțin conținut.

Turistii pot accesa internetul in unele hoteluri și cafenele pe internet, sau prin cumpărarea unui cartela SIM doar pentru străini. Există foarte puține informații disponibile despre acest serviciu. Nu se știe dacă guvernul din Coreea de Nord folosește tactici de supraveghere pentru a urmări ce vizitatori postează online.

Din cauza asta, singurul mod sigur de a accesa internetul în Coreea de Nord este utilizarea unei VPN.

VPN-urile folosesc criptare și mascare IP la anonimizați-vă conexiunea la internet. Acest lucru va împiedica guvernul să vadă activitatea dvs. de navigare. De asemenea, va fi deblocați site-uri web geoblocate și cenzurate, oferindu-vă acces la internet fără restricții în Coreea de Nord.

Mai jos, vom explica modul în care un VPN îți protejează libertatea în Coreea de Nord. Bine, de asemenea te ajută să alegi cel mai bun serviciu pentru nevoile tale.

Rezumatul celor mai bune VPN-uri pentru Coreea de Nord

  1. Hotspot Shield: Funcțiile de securitate de înaltă calitate îți păstrează activitatea de navigare secretă în Coreea de Nord.
  2. NordVPN: ocoliți cenzura cu rețeaua globală extinsă a NordVPN.
  3. ExpressVPN: accesați toate site-urile dvs. favorite în mod sigur și anonim cu cel mai rapid VPN de pe piață.
  4. CyberGhost: aplicații intuitive și securitate de neîntrerupt, îl fac perfect pentru Coreea de Nord.
  5. StrongVPN: ocoliți în mod anonim cenzura cu acest VPN de mare viteză.

Începeți încercarea dvs. de scut hotspot gratuit ACUM!

Ce ar trebui să cauți într-o VPN pentru Coreea de Nord

Când sunteți online în Coreea de Nord, aveți nevoie de un VPN protocoale de securitate neîntrerupte la anonimă activitatea dvs. de navigare.

Alegeți un furnizor care folosește Criptare de 256 biți și un strict politica fără jurnale. Este vital să aveți comutator de omor automat pentru a împiedica datele nesecurizate să părăsească rețeaua în cazul în care conexiunea VPN eșuează.

Criptarea va face, de asemenea, informațiile dvs. personale nelegitabil hackerilor, urmăritori și spioni.

Căutați un VPN care vă oferă conexiuni de mare viteză, lățime de bandă nelimitată, și aplicații pentru toate dispozitivele tale.

Iti recomandam descărcarea și instalarea software-ului VPN înainte de a ajunge în Coreea de Nord. Acest lucru se datorează faptului că este posibil ca guvernul să fi cenzurat deja site-ul web al furnizorului ales.

Ar trebui să alegeți un VPN cu un rețea globală de servere, inclusiv serverele din țările libere din apropiere. Cu cât serverul dvs. este mai aproape de Coreea de Nord, cu cât conexiunea dvs. va fi mai rapidă

Cele mai bune VPN-uri pentru Coreea de Nord

1. Scutul Hotspot

5 cele mai bune VPN-uri pentru Coreea de Nord - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020

Scutul Hotspot vă va păstra datele securitate extremă și deblocați site-urile web cenzurate în Coreea de Nord. Ofera conexiuni de mare viteză, lățime de bandă nelimitată, și aplicații pentru toate dispozitivele.

Folosește Criptare de 256 biți, un strict politica fără jurnale, si un comutator de omor automat pentru a vă proteja informațiile personale. Hotspot Shield operează a rețea de server global, deci veți putea accesa conținut geoblocat din orice parte a lumii.

Puteți încerca fără riscuri cu un Proces gratuit de 7 zile și a Garanție de returnare de 45 de zile pentru a vedea de ce este un favorit în rândul utilizatorilor VPN.

Vizualizați ofertele Hieldpot Shield

2. NordVPN

Dispozitive NordVPN

Funcția dublă VPN a NordVPN criptează datele de două ori, asigurându-se că acesta nu poate fi urmărit.

Păstrează un politică strictă fără jurnaluri, și toate aplicațiile sale au un încorporat comutator de omor automat. Cu NordVPN, datele dvs. sunt întotdeauna protejate.

NordVPN operează Mai mult de 5.000 de servere în 64 de țări, astfel încât să puteți debloca conținut de oriunde în lume. Și acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care utilizatorii o iubesc!

Puteți încerca NordVPN fără riscuri cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Vizualizați ofertele NordVPN

3. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN are viteze fulger-rapide și cele mai bune caracteristici de securitate disponibile. Oferă criptare de grad militar și a comutator ucide. De asemenea, păstrează absolut nicio înregistrare a activității dvs. online.

lui ExpressVPN rețea se întinde pe 92 de țări. Oferă ușor de utilizat aplicații pentru fiecare platformă. ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață. Dar nu ne luați cuvântul pentru asta, verificați ce au de spus utilizatorii reali.

ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile pentru toate serviciile VPN și a Proces gratuit de 7 zile pentru aplicații mobile.

Vizualizați ofertele ExpressVPN

4. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

CyberGhost este un VPN fiabil și rapid pentru Coreea de Nord. Funcționează 6.000+ server de mare vitezăs la nivel mondial și vă protejează datele măsuri de securitate de top.

Poți să încerci fără riscuri timp de 30 de zile pentru a afla de ce este un utilizator preferat pentru securitatea online. De asemenea, oferă încercări gratuite de până la 7 zile pentru utilizatorii iOS, Android și Windows.

VPN CyberGhost

5. StrongVPN

Dispozitive StrongVPN

StrongVPN va asigurați-vă conexiunea și ocoliți cenzura strictă a Coreei de Nord. Vă protejează datele cu Criptare de 256 biți si un comutator de omor automat. Cel mai bun, toate nu păstrează nicio evidență din activitatea dvs. de navigare.

O sa iti placa aplicații ușor de utilizat pentru toate platformele și a Garanție de returnare de 30 de zile cu StrongVPN. Citiți recenzii reale ale utilizatorilor pentru a afla mai multe despre acest VPN de rating. 

Vizualizați ofertele StrongVPN

rezumat

Dacă vizitați Coreea de Nord, aveți nevoie de un VPN pentru a vă proteja libertatea și confidențialitatea.

VPN corect va ocoliți cenzura și anonimizați-vă conexiunea. Acest lucru vă va proteja de supravegherea și controlul guvernamental.

Nu sunteți sigur ce VPN este potrivit pentru dvs.? Vă recomandăm Hotspot Shield și puteți încerca gratuit!

Începeți încercarea dvs. de scut hotspot gratuit ACUM!

Lectură ulterioară

Pentru a fi sigur că veți obține cel mai bun preț pentru serviciul dvs., consultați ofertele și cupoanele noastre VPN.

Te gândești să vizitezi și Coreea de Sud? Acestea sunt cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza în timp ce sunteți acolo.

Aflați mai multe despre motivul pentru care VPN-urile sunt singura armă împotriva cenzurii pe internet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me