5 cele mai bune VPN-uri pentru Columbia – Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020


Planifici o excursie în Columbia? Vrei să fii sigur că vei putea accesa conținutul de care ești interesat și vrei să știi că poți face asta în siguranță și în siguranță.

Utilizatorii de Internet din Columbia se pot aștepta la o mare libertate online. Cu toate acestea, în conformitate cu legislația columbiană, ISP-urile trebuie să supravegheze activitatea utilizatorilor lor.

Cel mai bun mod de a vă menține activitatea de internet privată, nerestricționată și neobservată este să utilizați o rețea virtuală virtuală sau VPN.

Utilizarea VPN este perfect legală în Columbia și este o modalitate excelentă de a ocoli geoblocurile și de a accesa conținut restricționat. Nu numai asta, dar veți ști că conexiunea dvs. este întotdeauna privată și sigură ori de câte ori mergeți online.

Cele mai bune VPN-uri pentru Columbia: Ghid rapid

 1. NordVPN
  De încredere și la prețuri accesibile, NordVPN oferă viteze mari și are o listă impresionantă de caracteristici de securitate.
 2. ExpressVPN
  ExpressVPN este cu siguranță la curent cu numele său, cu viteze rapide de fulgere perfecte pentru streaming și torrenting.
 3. CyberGhost
  Cu interfața sa intuitivă, conexiunile fiabile și profilurile prestabilite pentru navigare privată, CyberGhost este excelent pentru începători și profesioniști..
 4. PrivateVPN
  Cu asistență de instalare de la distanță, PrivateVPN este o alegere bună pentru începători.
 5. HMA
  Cu o interfață de utilizator elegantă și elegantă, HMA oferă, de asemenea, o rețea de servere extinsă pentru o conexiune rapidă și sigură.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

Ce ar trebui să cauți într-un VPN pentru Columbia

Per total, Columbia este una dintre țările mai deschise când vine vorba de acces la internet și confidențialitate online. Majoritatea platformelor de blog și rețelelor sociale sunt accesibile gratuit, iar blocarea site-urilor este minimă - niciun conținut nu este de obicei blocat în conformitate cu legislația columbiană, în afară de pornografia infantilă și unele site-uri web de divertisment pentru adulți.

În ciuda faptului că nu există aproape nici o cenzură guvernamentală în țară, autocenzura este frecventă în Columbia. Acest lucru este cel mai frecvent practicat de jurnaliști, după ce rapoartele jurnaliștilor devin victime ale amenințărilor, violenței și chiar victime, atunci când raportează pe teme precum traficul de droguri și corupția.

În ceea ce privește supravegherea, în conformitate cu legislația columbiană, Furnizorii de servicii Internet (ISP) trebuie să supravegheze activitatea utilizatorilor lor. Dacă se constată vreo activitate ilegală, guvernul trebuie notificat.

Există, de asemenea pedepse dure pentru încălcări ale drepturilor de autor în țară, cu un utilizator care are pedeapsa de opt ani de închisoare după ce a postat un articol academic pe site-ul web Scribd.

Înainte de a cumpăra un VPN pentru Columbia, doriți să vă asigurați că vă poate oferi următoarele:

 • Servere: Cu cât este mai mare rețeaua de server VPN, cu atât mai bine. Dacă intenționați să utilizați VPN-ul dvs. pentru a accesa conținut geore-restricționat în alte țări, trebuie să vă asigurați că are severs în aceste țări (de exemplu, pentru a accesa Netflix SUA, va trebui să aveți servere în SUA).
  Dacă încercați să accesați conținut columbian din străinătate, va trebui să aveți nevoie de o VPN care să aibă servere în Columbia.
 • Viteze rapide: Procesul de criptare al VPN vă poate încetini conexiunea în mod semnificativ - doriți să vă asigurați că obțineți o VPN care poate oferi viteze adecvate pentru streaming.
 • Funcții avansate de securitate și confidențialitate: Dacă doriți să fiți sigur că rămâneți anonimi online și nimeni nu poate păstra file pe activitatea dvs. de internet, căutați un VPN care să ofere criptare de înaltă calitate, protecție împotriva scurgerilor DNS, un comutator automat de omor și o politică fără jurnal..
 • Dispozitive: Asigurați-vă că VPN-ul dvs. are aplicații pentru toate dispozitivele. Cele mai bune VPN-uri vă vor permite să conectați mai multe dispozitive cu un singur cont.
 • Serviciu clienți: În aceste zile, cele mai bune VPN-uri oferă suport live chat 24 de ore din 24. Nu vă mulțumiți cu mai puțin.
 • Proces gratuit și / sau garanție de returnare a banilor: Nu doriți să vă blocați plătind pentru o VPN care nu vă convine. Asigurați-vă că VPN-ul dvs. are o garanție de returnare a banilor, în cazul în care ceva nu merge bine.

Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Columbia:

1. NordVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru Columbia - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020

Clasat constant ca un VPN de top de către utilizatorii și recenzorii reali, NordVPN își justifică reputația cu o listă impresionantă de caracteristici avansate de securitate - Pe lângă măsurile de securitate standard, cum ar fi criptarea de 2048 biți și un comutator de ucidere, NordVPN oferă dublu criptare.

Rețeaua NordVPN este impresionantă 4.000 + de servere în peste 60 de țări. Deși nu are un server în Columbia, există unele servere în țările vecine.

Oferte NordVPN o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Obțineți NordVPN acum!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Nu este de mirare că utilizatorii adoră ExpressVPN - ca unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață, este perfect pentru torenting și streaming, și nu are probleme să deblocheze site-uri greu accesibile SUA Netflix, Hulu și BBC iPlayer.

Cu 3000+ servere în 94 de țări, inclusiv Columbia, Metodele dure de criptare ExpressVPN și suportul pentru toate dispozitivele și sistemele de operare majore îl fac una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face atunci când căutați dobândiți o adresă IP columbiană.

ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile cu o politică fără întrebări.

Obțineți ExpressVPN acum!

3. CyberGhost

ciberghost multiple dispozitive

Acest VPN este cunoscut pentru interfață proiectată inteligent. Cu profiluri preconfigurate care vă permit să vă conectați instantaneu la cel mai bun server, este o alegere populară a utilizatorilor de toate vârstele și abilitățile tehnice..

Cu o rețea masivă de peste 5.700 de servere din întreaga lume, inclusiv 4 în Columbia, CyberGhost poate furniza navigare locală rapidă.

Este un favorit pentru utilizator securitate și confidențialitate de asemenea, întrucât CyberGhost nu păstrează nici un jurnal al activității pe Internet, păstrându-ți activitatea în mod complet anonim.

Este foarte generos Garanție de returnare de 45 de zile, astfel încât să puteți vedea dacă este VPN-ul potrivit pentru dvs..

Ia CyberGhost acum!

4. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

Perfect pentru începători, PrivateVPN oferă ajutor la distanță noilor utilizatori prin TeamViewer. Veți găsi că PrivateVPN are puterea de a debloca multe site-uri de streaming, cum ar fi Netflix.

Cu peste 100 de servere în 57 de țări, are o rețea notabilă mai mică decât altele din top 5, dar include 1 server în Columbia. De asemenea, este bine poziționat pentru a asigura o navigare sigură și anonimă, cu criptare de 2048 biți de grad militar, cea mai sigură criptare de acest fel.

Aflați de ce PrivateVPN este un favorit în rândul utilizatorilor și recenzorilor sau încercați-l singur cu Garanție de returnare de 30 de zile.

Obțineți PrivateVPN acum!

5. HMA

dispozitiv hidemyass

HMA are o rețea de servere vastă cu 890+ servere în peste 280 de locații, inclusiv 2 în Columbia, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta la un serviciu rapid, sigur și de încredere - iar fanii săi apreciază asta.

HMA oferă o experiență de utilizare minimalistă, iar ceea ce o face cu adevărat unică este moduri de conexiune prestabilite încorporate în aplicații. Puteți comuta între modul instant, care vă va conecta la cel mai rapid server disponibil; Modul Locație, care vă oferă controlul pentru a vă alege serverul; și Freedom Mode, care vă conectează la cel mai apropiat server dintr-o țară cu vorbire liberă.

Există un Proces gratuit de 7 zile, astfel încât să puteți vedea pentru dvs. - și chiar dacă decideți să vă abonați la un plan plătit, primiți un Garanție de returnare de 30 de zile.

Obțineți HMA acum!

rezumat

Alegerea VPN-ului potrivit pentru Columbia nu trebuie să fie complicată. Fie că doriți să transmiteți fluxurile preferate sau pur și simplu căutați pe internet în mod anonim, toate VPN-urile noastre recomandate vă vor oferi accesul dorit și confidențialitatea de care aveți nevoie.

Vrei să economisești niște bani serioși în planul VPN? Vezi ofertele noastre și pagina cuponului.

Obțineți NordVPN fără riscuri acum!

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cum să obțineți o adresă IP din Columbia de oriunde
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me