5 cele mai bune VPN-uri pentru școala care funcționează într-adevăr în 2020


Nu este un secret că școlile bloca studenții lor să acceseze anumite site-uri web, precum YouTube, Facebook, Instagram, și Snapchat. Blocurile pot afecta de asemenea servicii de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu, și HBO.

Blocarea acestor site-uri are un anumit sens, deoarece concentrarea pe studiile dvs. este importantă. Dar accesarea acestor site-uri web din școala nu înseamnă că vă pierdeți.

Poate fi frustrant să încerci să folosești Facebook în timpul pauzei de prânz, doar să găsești asta accesul este blocat. Sau poate că tu și prietenii dvs. doriți să urmăriți ultimul episod din Stranger Things de pe Netflix în timpul perioadei libere, dar continuați să atingeți un blocaj rutier.

Există o soluție. Cea mai bună metodă de a evita restricțiile din rețeaua școlară implică utilizarea unei VPN.

VPN-urile arată că accesați internetul dintr-o altă locație. Aceasta înseamnă că poți vizualizați site-urile web pe care școala dvs. le blochează.

În acest articol, vă vom spune Cele mai bune 5 VPN-uri pentru a debloca wi-fi-ul școlii.

Ghid rapid: cele mai bune VPN-uri pentru școala care funcționează într-adevăr

 1. NordVPN - VPN-ul nostru cel mai bine cotat, NordVPN oferă securitate etanșă și viteze excelente.
 2. ExpressVPN - Cu unele dintre cele mai rapide viteze, ExpressVPN oferă un serviciu fluid și perfect.
 3. CyberGhost - Ușor de utilizat și accentul pus pe securitate face din CyberGhsot o alegere VPN de top
 4. SurfShark - Există o mulțime de funcții pe SurfShark, inclusiv utilizarea pe dispozitive nelimitate.
 5. PrivateVPN - Ușor de utilizat și fără confuzii și cu o securitate puternică, nu puteți greși cu PrivateVPN

Obțineți un VPN pentru școala dvs. acum

De ce ai nevoie de un VPN pentru școala ta

Școlile sunt apăsând pe conținutul pe care elevii îl pot accesa atunci când folosesc internetul.

Nu poate fi nimic mai frustrant decât să vă luați pauza de prânz - sau să aveți o perioadă gratuită - doar să constatați că nu puteți vizita site-urile dvs. favorite pe telefon sau laptop.

Este posibil să fie și anumite site-uri web blocat din neatenție, chiar dacă ar putea ajuta cercetare pentru misiuni. YouTube, cu numeroasele sale videoclipuri educaționale, este un exemplu perfect de un site web blocat care ar putea fi util pentru studii.

Un VPN rezolvă aceste probleme permițându-vă să vă schimbați adresa IP și să ocoliți conținutul blocat. Rezultatul vă permite să beneficiați de acces la conținut nerestricționat, fără să vă faceți griji pentru blocarea școlii.

Cu toate acestea, unele școli bloca accesul la VPN-uri, ceea ce înseamnă că ai nevoie de versiune premium care este nedetectată. VPN-uri premium în mod regulat actualizați-le serverele pentru a evita orice potențial blocaj de la instituții precum școli.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

VPN-urile fac mai mult decât deblochează conținut restricționat. Unele școli folosesc un rețea deschisă pentru wi-fi, ceea ce înseamnă că ai putea fi la risc de atacuri rău intenționate.

VPN-urile oferă o serie de caracteristici de securitate, inclusiv criptarea traficului, astfel încât terții să nu poată monitoriza comportamentul online.

Cea mai bună caracteristică VPN-uri anti-malware încorporat și sisteme adware. A avea aceste sisteme în locuri înseamnă că sunteți protejat de amenințări cibernetice, cum ar fi spyware, hacking-ul, și phishing.

Alte caracteristici de securitate de top includ a politica fără jurnale, comutator de omor automat, și Criptare de 256 biți. Aceste caracteristici vă ajută să experimentați o navigare web și streaming mai sigure.

Uneori, lățimea de bandă a furnizorului de servicii internet (ISP) dacă detectează o cantitate grea de utilizare a datelor, cum ar fi streamingul.

Precum și mascându-vă adresa IP, un VPN vă ascunde obiceiurile de streaming de ISP. Acest previne accelerarea, asigurându-vă că dvs. vitezele de conectare se execută optim.

5 cele mai bune VPN-uri pentru navigare și difuzare fără restricții în școli

1. NordVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru școala care funcționează într-adevăr în 2020

NordVPN este alegerea noastră de top pentru navigare și streaming de conținut în timp ce sunteți la școală. Cu 5.700 de servere mai mult în 59 de țări diferite, nu veți avea nicio problemă în a vă masca adresa IP și a accesa conținut blocat anterior.

Mai multe planuri de abonamente sunt disponibile și toate sunt livrate lățime de bandă nelimitată. NordVPN-urile sunt de asemenea populare datorită utilizării sale Tehnologia Smart Play, ceea ce facilitează configurarea fără configurare manuală.

Alte caracteristici includ a funcție dublă VPN care criptează abonamentul de două ori pentru o mai mare securitate, A politica fără jurnale și ucidere automată intrerupator.

Înscrierea la NordVPN înseamnă că veți primi un Garanție de returnare de 30 de zile pentru un plus de liniște sufletească.

Economisiți bani pe abonament cu ajutorul nostru cod promoțional.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Obțineți NordVPN acum

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN este o altă opțiune excelentă dacă doriți accesați conținut restricționat în școala dvs.. Cunoscut pentru vitezele rapide ale fulgerului, nu veți avea nicio problemă să vizionați conținutul în flux - inclusiv videoclipuri YouTube.

A încorporat killswitch, tunel divizat, Protecție împotriva scurgerilor IPv6, și Protecții împotriva scurgerii DNS înseamnă că securitatea Express VPN este valabilă.

Există, de asemenea, bonusul de a utiliza ExpressVPN pe 5 dispozitive simultan, adică puteți naviga de pe site-ul dvs. telefon și laptop în timp ce sunteți la școală.

Caracteristicile ExpressVPN a Garanție de returnare de 30 de zile astfel încât să puteți încerca serviciul fără angajamente. Economisiți bani când vă abonați cu codul nostru promoțional.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, BBC iPlayer și TVPlayer.

Suportă torentarea

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru anumite routere.

Obțineți ExpressVPN acum

3. VPN CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Dacă wi-fi-ul școlii dvs. este într-o rețea deschisă, CyberGhost este o opțiune excelentă. Include funcții cum ar fi Protecție împotriva scurgerilor DNS și IP, A politică strictă fără jurnal, Criptare AES de 256 biți, si un comutator de omor automat.

Este de asemenea 100% personalizabil astfel încât să puteți adapta totul la nevoile dvs. personale de VPN. Există o listă extinsă de opțiuni de server care includ 5.000+ servere în 90 de țări diferite (excelent pentru a vă bucura de aplicații blocate în regiune, cum ar fi BBC iPlayer). Puteți utiliza, de asemenea, până la 7 conexiuni simultane simultan.

Nu ne miră faptul că CyberGhost este atât de popular în rândul utilizatorilor.

CyberGhost oferă un Garanție de returnare de 45 de zile. Economisiți pe abonament cu codul nostru promoțional.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, ulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele. 

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome. 

Ia CyberGhost acum

4. Surfshark

Dispozitive Surfhark

Una dintre caracteristicile principale ale lui Surfshark este CleanWeb, Care oferă tehnologie de blocare a anunțurilor pentru a vă oferi o experiență curată și perfectă fără reclame, trackere, malware-ului, și încercări de phishing.

Surfshark are și o rețea de 800+ servere în peste 50 de țări, deci nu vei avea probleme să te conectezi la o adresă ISP din afara rețelei școlii tale.

În ciuda faptului că Surfshark este nou pe piață, și-au construit o reputație bună și oferă un serviciu rapid.

Beneficiile de securitate includ Scurgeri de protecție DNS private pe fiecare server, o politică strictă fără jurnaluri, si un comutator de omor automat. Toate serverele lui Surfshark sunt P2P prietenos.

De asemenea, primiți un Garanție de returnare de 30 de zile când vă abonați la Surfshark. Beneficiați de un serviciu și mai rentabil cu unul dintre codurile noastre promoționale.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Ia Surfshark acum

5. PrivateVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru școala care funcționează într-adevăr în 2020

Cu 6 conexiuni simultane, servere din 60 de țări, și sprijin pentru toți Platforme de sistem de operare, PrivateVPN este o alegere solidă pentru utilizarea unui VPN pentru deblocarea wi-fi-ului școlii.

Serverele sale sunt ultra-rapide, ceea ce înseamnă că puteți transmite conținut pe Netfilx, Hulu, HBO, și mai mult, fără probleme. Funcțiile de securitate sunt de asemenea de primă clasă, cu un Criptare 2048 biți - cel mai sigur de acest gen.

Lățime de bandă nelimitată și switch-uri de server, la care se adauga sprijin complet din partea echipei tehnice interne, face PrivateVPN o alegere populară printre utilizatori.

Nu există niciun risc Garanție de returnare de 30 de zile când vă înscrieți la PrivateVPN. Beneficiați de PrivateVPN cu un cod promoțional.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Obține VPN privat pentru școala ta acum

rezumat 

Utilizarea unui VPN înseamnă că nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile de navigare și de streaming la școală. Beneficiați de acces la conținut excelent - asigurați-vă că nu vă afectează studiile.

Cea mai bună alegere pentru a obține cele mai bune Experiența VPN în școală este NordVPN, datorită performanțelor sale generale.

Lectură ulterioară

Deblocați videoclipurile YouTube din orice țară, școală sau serviciu [&RAPID]

Cum să deblocați site-urile web la școală în 2019 (numărul 1 este super rapid!)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me