5 cele mai bune VPN-uri pentru Bahrain – Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020


Fie un cetățean al Bahrainului sau pur și simplu un turist în vizită, accesarea internetului complet necenzurat poate părea imposibilă. Familia regală de conducere are o mână fermă și un firewall strict de control asupra conținutului de social media, a site-urilor web pentru adulți și chiar a unui conținut politic pe care îl consideră obiectabil.

Dacă plănuiți o călătorie în Bahrain și doriți să aveți acces la internet fără restricții în timp ce există, un bun VPN este răspunsul.

Există nenumărate VPN-uri pe piață în aceste zile, dar este important să obțineți unul care vă va oferi acces la tot continutul dorit, in timp ce securizarea conexiunii și păstrarea identității tale private.

Experții noștri au întocmit o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru Bahrain.

Ghid rapid: Cele mai bune VPN-uri pentru Bahrain

 1. NordVPN
  Alegerea noastră # 1 pentru Bahrain, datorită caracteristicilor sale avansate de securitate și capacității de a ocoli chiar și cele mai dificile blocuri VPN.
 2. ExpressVPN
  Cu viteze uimitor de rapide pe care le poate oferi ExpressVPN, puteți accesa tot conținutul pe care îl doriți, fără a fi protejat sau retardat.
 3. HMA
  Vitezele sale rapide și interfața ușor de utilizat o fac o alegere excelentă pentru începători și profesioniști.
 4. VyprVPN
  Tehnologia unică de cameleon înseamnă că VyprVPN poate ajunge chiar și la cele mai puternice măsuri de cenzură online.
 5. StrongVPN
  Cu caracteristica sa StrongDNS, vă poate oferi acces la internet fără restricții, indiferent unde vă aflați.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

De ce ai nevoie de VPN în Bahrain

În Bahrain, familia regală controlează internetul. Chiar și cel mai larg disponibil furnizor de servicii de internet, Batelco, este sub controlul direct al familiei regale.

Cu aproape 1.000.000 de utilizatori de internet, Bahrain este unul dintre cei mai independenți din zona Golfului Persic în ceea ce privește accesul la Internet. Există o abundență de autocenzură jurnalistică, cu toate acestea, care atunci când este combinat cu cenzura guvernului, părăsiți Bahrainis cu puține opțiuni pentru știri fiabile despre evenimente locale și mai ales mondiale.

Din fericire, există câteva soluții de rezolvare pentru a accesa conținutul de care aveți nevoie online. Una dintre cele mai bune opțiuni este folosirea unei rețele virtuale private (VPN). Un VPN este utilizat pentru a oferi confidențialitate atunci când navigați pe web. În cazul cetățenilor și vizitatorilor din Bahrein, acesta îi protejează cenzura guvernamentală și, eventual, pedepse dure pentru vizualizarea anumitor conținut.

Furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP) transmite un semnal de unde vă aflați, dar un VPN maschează acel semnal schimbându-l într-o nouă locație, oferindu-vă astfel confidențialitate. În esență, vă permite să deblocați site-urile web și serviciile de streaming și ocoliți cenzura, pentru că controalele guvernamentale pe internetul local nu ar ști că încercați să accesați site-urile restricționate.

Utilizarea unui VPN va protejați toate datele dvs. private în timp ce utilizați internetul, chiar și în timp ce utilizați o conexiune publică wi-fi sau o configurare hotspot. Un VPN îți va masca IP-ul, informațiile de plată, parolele, e-mailurile și social media, astfel încât să nu poți fi acuzat de încălcarea legilor de cenzură.

Cele mai bune VPN-uri pentru Bahrain

În primul rând, veți dori să luați în considerare mai multe caracteristici ale unui VPN bun. Luați în considerare costul, numărul de servere, fiabilitatea, opțiunile de declanșare și viteza. Citirea recenziilor utilizatorilor este o modalitate bună de a obține un sentiment al calității, dar pentru confortul dvs., am clasat primele 5 opțiuni pentru dvs..

Toți acești furnizori funcționează cu PC-uri, Mac-uri și computere bazate pe Linux, au funcții de aplicație mobilă bine concepute și toate sunt rapide în mod sigur, cu timp redus.

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN oferă pachetul total: o rețea imensă de server, viteze rapide, caracteristici avansate de securitate și opțiunea de a conecta până la 6 dispozitive cu un singur cont.

Funcție servere oftalmate o face o alegere excelentă pentru țările cu cenzură, cum ar fi Bahrain, și este constant evaluată și de încredere de către utilizatori.

Oferte NordVPN o garanție de înapoiere de 30 de zile, deci merită cu siguranță un aspect fără riscuri.

NordVPN se poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Obțineți NordVPN acum!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Utilizatorilor le place ExpressVPN datorită vitezei sale uimitoare, criptarea de grad militar și a asistenței prietenoase a clienților.

De asemenea, oferă suportul Secure Socket Tunneling Protocol (SSTP), care, fără a fi prea tehnic, permite ocolirea practic a tuturor firewall-urilor.

Startup-ul este o adiere, iar utilizatorii adoră ghidurile lor de configurare intuitive și secțiunea de întrebări frecvente detaliate. ExpressVPN acceptă de asemenea Criptomonedă cum ar fi Bitcoin ca metodă de plată, făcându-l și mai ușor protejează-ți anonimatul online.

Compania oferă un Garanție de returnare de 30 de zile, deci considerați că nu este potrivit pentru dvs., puteți solicita o rambursare, fără întrebări.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Obțineți ExpressVPN acum!

3. HMA

dispozitiv hidemyass

Celebră pentru interfața sa intuitivă de utilizator, caracteristici puternice de securitate și servere P2P, HMA este popular printre iubitorii de VPN.

Folosește Criptare la nivel de 256 biți, care este același nivel de criptare pe care îl folosesc instituțiile financiare majore și site-urile guvernamentale.

HMA este ușor de utilizat și oferă aplicații pentru toate platformele majore. Serviciul său de asistență pentru clienți este disponibil 7 zile pe săptămână chat live și e-mail. Puteți chiar interacționa cu alți utilizatori folosind forumul comunității sale.

Îl puteți încerca fără riscuri cu un generos Proces gratuit de 7 zile și a Garanție de returnare de 30 de zile.

HMA poate debloca: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 •  Torrenting descurajat.

HMA funcționează pe aceste dispozitive:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, routere.

Obțineți HMA acum!

4. VyprVPN

5 cele mai bune VPN-uri pentru Bahrain - Pentru siguranță, streaming și viteze în 2020

VyprVPN, un utilizator preferat, este unul dintre puținii furnizori VPN care deține și administrează propriile servere, ceea ce înseamnă un plus de confidențialitate și securitate pentru utilizatorii săi.

Tehnologia sa proprietară Chameleon o face o alegere excelentă pentru țările cu cenzură ca Bahrain.

VyprVPN oferă viteze mari și aplicații prietenoase pentru toate dispozitivele majore.

Compania oferă un Garanție de returnare de 30 de zile - deci puteți încerca, fără riscuri.

VyperVPN poate debloca: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Suporta torrenting: 

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

VyperVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, routere, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Obțineți VyprVPN acum!

5. StrongVPN

Dispozitive StrongVPN

Ultimul, dar cu siguranță nu cel mai puțin important este StrongVPN. Așa cum sugerează și numele său, este un concurență puternic pentru lista de VPN din top 5 Bahrain - iar fanii săi sunt de acord.

StrongVPN are o politică fără log-uri Ironclad. De asemenea, compania are o integrare verticală impresionantă și puternică, ceea ce înseamnă că dețin toate rețelele, infrastructura lor - orice.

SrtongVPN acceptă toate sistemele de operare majore. Nu este cel mai ieftin VPN de acolo, dar compania oferă un Garanție de returnare de 30 de zile.

Obțineți StrongVPN acum!

rezumat

Deci, îl aveți - primele 5 VPN-uri ale noastre pentru Bahrain. Sperăm că ai învățat multe și ai găsit un produs potrivit pentru toate nevoile de navigare web.

Pentru economii suplimentare, asigurați-vă că vizitați pagina noastră de oferte și cupoane actualizate frecvent.

Încercați NordVPN fără riscuri acum!

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cum să obțineți o adresă IP Bahrain de oriunde
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me