5 cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Fire Stick care funcționează într-adevăr în 2020


Fire Sticks este dispozitivul modern all-in-one care oferă tot felul de divertisment. În timp ce posibilitățile unui Fire Stick sunt aproape interminabile, este posibil să nu puteți accesa tot ceea ce doriți să urmăriți, peste tot.

Unele țări plasează restricții privind aplicațiile și conținutul pe care îl puteți urmări. Așadar, dacă doriți să urmăriți un meci de fotbal în direct, departe de casă, să fiți la curent cu emisiunea preferată sau să transmiteți gratuit conținut premium, nu puteți fi sigur că va funcționa. Dar cu un VPN, este ușor să ocoliți aceste restricții.

Un VPN îți orientează traficul prin servere specializate care mascați-vă adresa IP și criptați-vă datele.

Folosind un VPN cu Fire Stick, vă puteți conecta la un server dintr-o țară în care conținutul pe care doriți să îl accesați este disponibil și transmiteți emisiunile și filmele preferate de oriunde.

Cu VPN premium, vă puteți bucura, de asemenea, de multe alte beneficii, cum ar fi confidențialitate îmbunătățită, lățime de bandă nelimitată și un flux HD fără buffering. Dar plata pentru o VPN nu este întotdeauna o opțiune.

În acest articol, am rotunjit cele mai bune VPN-uri gratuite pentru Amazon Fire Sticks asta vă va oferi transmiterea lină în timp ce vă mențineți securitatea.

Ghid rapid: Cele mai bune VPN-uri pentru Fire Stick

 1. Windscribe - Cel mai bun în general pentru streaming și torrenting.
 2. ascunde-mă - VPN de încredere și sigur, cel mai bun pentru torrenting.
 3. ProtonVPN - Securizați VPN cu lățime de bandă nelimitată, cel mai bine dacă nu aveți nevoie de torrenting.
 4. SurfEasy - O alegere bună dacă nu aveți nevoie de multe date și doriți să navigați din timp.
 5. VPN TunnelBear - Cel mai bine dacă sunteți conștient de securitate și aveți nevoie doar de date minime.

Obțineți Windscribe Now!

De ce ai nevoie de un VPN pentru Fire Stick

din pacate, multe dintre filmele, emisiunile TV și alte conținuturi de pe Fire Sticks sunt restricționate de anumite aplicații de streaming, în funcție de locația dvs. geografică. Aceasta este cunoscută sub numele de geoblocking.

VPN-urile ocolesc geo-restricțiile prin mascarea adresei dvs. IP și conectarea la un server dintr-o țară dorită.

Acest vă atribuie o nouă adresă IP și face să pară că accesați internetul dintr-o țară în care conținutul dorit pentru Fire Stick nu este restricționat.

Pentru a te bucura de spectacole și filme pe Fire Stick oriunde te-ai afla, aveți nevoie de un VPN care are o rețea extinsă de servere în întreaga lume, are o alocație ridicată de date și vă permite să transmiteți flux în HD cu întreruperi minime.

Citiți mai departe pentru a învăța cum să utilizați un VPN cu Fire Stick, și pentru a afla care 5 VPN-uri gratuite pe care le recomandăm.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Un VPN vă oferă acces la conținut restricționat pentru Fire Stick, dar nu este tot ce poate face.

Internetul este un loc foarte public și fiecare mișcare pe care o faceți poate fi urmărită. Când un VPN îți ascunde adresa IP, vă ascunde și activitatea online, care înseamnă fără urmărire de la furnizorii de servicii de internet (ISP) și nu s-au scurs date.

Folosind criptarea la nivel înalt, VPN-urile vă păstrează și datele dvs. în siguranță.

Majoritatea VPN-urilor premium oferă, de asemenea, politici fără jurnaluri, astfel încât datele dvs. nu sunt stocate nicăieri și parcă nu ați fi niciodată acolo. Perfect dacă doriți să transmiteți gratuit conținut premium gratuit și nu doriți să fie urmăriți.

Cu un VPN vă puteți bucura viteze fulgere rapide și streaming neîntrerupt. Asta inseamna fara reclame, fara tamponare, și emisiunea TV preferată sau filmul cu cea mai bună calitate din jur.

Desigur, utilizarea versiunii gratuite a oricărui serviciu vine întotdeauna cu o captură. În timp ce puteți beneficia de criptare de calitate militară și streaming HD, aceasta nu este întotdeauna disponibilă cu un VPN gratuit.

Acesta este motivul pentru care o alegeți cu cea potrivită lățime de bandă adecvată, alocare a datelor și măsuri de confidențialitate pentru a menține adresa IP ascunsă este cheia.

Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Fire Stick

Instalarea unui VPN pe Fire Stick este ușor. Iată primele 5 VPN-uri gratuite pentru Fire Sticks:

1. VPN pentru parbriz

Dispozitive pentru parbriz

Windscribe este al nostru Top 1 recomandat VPN gratuit pentru Fire Sticks.

Este cel mai bun pentru difuzarea emisiunilor și filmelor preferate de la televizor, cu un mod destul de generos 10 GB indemnizație în fiecare lună. Asta este mai mult decât suficient pentru a viziona câteva episoade înapoi.

Windscribe are servere în peste 60 de locații, deși versiunea gratuită o face te limitează la 11, inclusiv SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Hong Kong și altele.

Dacă dorești flux pe Kodi, Windscribe este o alegere de top permite torentarea. Poti de asemenea flux pe Netflix și deblocați biblioteca americană oriunde v-ați afla, dar serverul este destul de lent, așa cum vă așteptați cu un serviciu gratuit, deci fii pregătit pentru oarecare tamponare.

Cu propriul său reclame încorporate și blocant malware, R.O.B.E.R.T, puteți profita la maxim streaming neîntrerupt și știți că sunteți în siguranță atunci când faceți acest lucru, fără viruși urâți de care să vă faceți griji.

Chiar și cu un abonament gratuit, utilizatorii Windscribe pot beneficia de securitate maximă, cu Criptare AES pe 256 biți și politică strictă fără jurnaluri.

Nu va trebui să vă faceți griji pentru că adresa dvs. IP va fi găsită și pentru ca momentul dvs. de streaming să ajungă la capăt brusc.

Windscribe este o alegere excelentă dacă sunteți nou în utilizarea VPN-urilor, așa cum este ușor de utilizat - descărcați aplicația Windscribe pe Fire Stick, și ești gata să pleci. În plus, puteți instala aplicația pe cât de multe dispozitive doriți.

Consultați recenzia noastră despre Windscribe pentru a vedea dacă este VPN pentru dvs..

Pro versiunea gratuită:

 • Funcționează cu Netflix și torrenting
 • Securitate premium gratuită
 • Fără reclame sau malware
 • Instalați pe un număr nelimitat de dispozitive

Contra versiune gratuită:

 • Disponibil numai pentru servere din 11 țări
 • Capacitate limitată de date de 10 GB (dar mai generoasă decât alte VPN-uri gratuite)
 • Servere lente care pot duce la tamponare

Obțineți VPN Windscribe pentru Fire Stick

2. ascunde.me

HideMe-dispozitive

hide.me este o altă alegere bună a VPN-ului gratuit, mai ales dacă sunteți în căutarea fluxului. Deși există un indemnizație de plafonare de 2 GB pe lună, este suficient pentru tine transmiteți un film sau o emisiune TV timp de câteva ore.

Cu hide.me, tu nu va putea transmite fluxul pe Netflix, dar tu îl poate folosi pentru partajarea torrenting și P2P, deci este o alegere populară printre utilizatori.

Orice versiune gratuită a unui serviciu vine cu limitări. Tu poti doar folosiți hide.me în 5 țări, și doar unul dintre acestea este în Europa. Dar, te vei bucura viteze rapide și streaming de înaltă calitate când sunteți lângă aceste servere.

Cu toate acestea, există câteva funcții premium, inclusiv a politica fără loguri și criptarea puternică care vă protejează securitatea online.

Pur și simplu descărcați aplicația hide.me direct pe Fire Stick gratuit pentru a începe să utilizați.

Citiți recenzia noastră pentru a vedea avantajele și limitările ascunzării, plus suplimentele de care vă puteți bucura plătind serviciul premium.

Pro versiunea gratuită:

 • Funcționează cu partajarea torrenting și P2P
 • Funcții avansate de securitate
 • Streaming de înaltă calitate și viteze rapide în apropierea locațiilor serverului

Contra versiune gratuită:

 • Indemnizație limitată de date de 2 GB pe lună
 • Disponibil numai în 5 locații
 • Nu funcționează pentru streaming Netflix

Obține Hide.me pentru Fire Stick

3. ProtonVPN

Dispozitivele ProtonVPN iOS

ProtonVPN este unul dintre puținele VPN-uri gratuite în care vă puteți bucura lățime de bandă nelimitată. Asta inseamna nicio utilizare a datelor limitate, astfel încât să vă puteți bucura cât de puțin sau cât doriți.

Dacă vrei să te uiți Netflix sau utilizați torrenting, ProtonVPN nu va fi potrivit pentru tine nici nu acceptă.

Dar puteți beneficia de viteze de navigare rapide în timp când sunteți aproape de locațiile serverului, deci dacă sperați să vă bucurați de un pic de muzică, este mai mult decât potrivit. Sunt doar 3 locații server disponibil.

Pentru a vă păstra în siguranță, ProtonVPN oferă criptare de grad militar și aderă la a politică strictă fără jurnaluri.

De asemenea, vă puteți bucura streaming fără întreruperi, deoarece există un blocant de reclame încorporat.

O altă opțiune ușor de utilizat, puteți pur și simplu descărcați aplicația ProtonVPN direct pe Fire Stick. Utilizatorii adoră interfața intuitivă, ceea ce o face o alegere populară. Vezi recenzia.

Pro versiunea gratuită:

 • Lățime de bandă nelimitată
 • Blocator de anunțuri încorporat
 • Politică strictă fără jurnaluri

Contra versiune gratuită:

 • Nu suportă torentarea
 • Imposibil de transmis cu Netflix

Obține ProtonVPN pentru Fire Stick

4. SurfEasy

Navigarea pe internet în siguranță este simplă cu Surfeasy

SurfEasy este o alegere bună dacă nu intenționați să folosiți Fire Stick pentru streaming întrucât există doar un 500MB alocație lunară.

Dacă dorești răsfoiți în timp sau vizionați videoclipuri pe YouTube, atunci SurfEasy ar putea fi VPN pentru tine.

Puteți utiliza versiunea gratuită a SurfEasy în 13 țări diferite și instalați mai departe până la 5 dispozitive.

SurfEasy suportă torentarea, dar cu o alocație de 500 MB, s-ar putea să rămâneți fără date înainte de finalizarea descărcării!

Versiunea gratuită de SurfEasy oferă în continuare utilizatorilor săi securitate la nivel înalt totuși, cu Criptare AES pe 256 biți și o politică fără jurnale pentru a vă păstra activitatea online în siguranță și în mod privat.

Este ușor de utilizat - descărcați aplicația dedicată pe Fire Stick și începeți.

Verificați ce spun utilizatorii despre SurfEasy pentru a vedea dacă este VPN-ul potrivit pentru dvs. și pentru Fire Stick.

Pro versiunea gratuită:

 • Funcționează cu torrenting
 • Instalați pe până la 5 dispozitive
 • Aplicație dedicată pentru Fire Stick
 • Disponibil în 13 țări

Contra versiune gratuită:

 • Indemnizație foarte limitată de 500 MB
 • Nu funcționează pentru streaming Netflix

Obțineți SurfEasy pentru Fire Stick

5. VPN TunnelBear

dispozitive de tunel

Versiunea gratuită a lui TunnelBear este disponibil în 22 de țări, mai mult decât celelalte servicii gratuite din această listă.

Precum și viteze de conectare rapide, Oferte TunnelBear măsuri de securitate de înaltă calitate pentru a vă păstra locația și datele private, inclusiv a comutator ucide deci chiar dacă conexiunea scade, adresa dvs. IP este întotdeauna un mister. Nu este nevoie să vă faceți griji în timp ce faceți streaming.

Din păcate, există doar un 500MB alocație lunară, ceea ce înseamnă că TunnelBear nu este cea mai bună alegere pentru difuzarea de emisiuni sau filme și accesarea conținutului geoblocat.

Poti bucurați-vă de muzică și de alte navigări din timp, cu viteze de conectare rapide și buffering minim.

Este foarte compatibil cu Amazon Fire Stick totuși, întrucât există o aplicație dedicată pe care o puteți descărca, astfel încât să puteți utiliza VPN-ul în cel mai scurt timp, făcându-l popular printre utilizatori.

Pro versiunea gratuită:

 • Servere în 22 de țări
 • Vitezele rapide de conectare pentru o tamponare minimă
 • Comutator de omor încorporat pentru a vă menține adresa IP ascunsă

Contra versiune gratuită:

 • 500MB alocație de date
 • Nu este potrivit pentru streaming sau torrenting

Obțineți TunnelBear VPN pentru Fire Stick

Riscurile și limitările VPN-urilor gratuite

Versiunile gratuite ale serviciilor premium sunt întotdeauna retrase, și nu este diferit cu VPN-urile. Deși vi se poate părea o idee bună să descărcați versiunea gratuită, veți plăti în altă parte cu viteze de accesare cu crawlere și alocații de date limitate.

Multi dintre versiunile gratuite nu vă vor permite să transmiteți conținut sau torrent, așa că, de obicei, este cel mai bine să plătiți pentru un serviciu premium pentru a profita la maximum de Fire Stick.

Chiar și cele care vă permit să curgeți și să aveți torent utilizarea datelor limitate, și veți putea viziona doar filmele și emisiile preferate până când acestea se vor termina.

În plus, cu viteze de conectare în mod deliberat lent, te poți aștepta și la o mulțime de tamponare și vizualizare de calitate scăzută, despre care știm cu toții că este foarte frustrant.

Deși VPN-urile gratuite pentru Fire Sticks încă oferă securitate de înaltă calitate, există întotdeauna limitări. niste nu aveți o politică fără jurnal, iar datele dvs. pot fi vândute, ceea ce îți pune confidențialitatea în pericol.

Nu toate VPN-urile gratuite au blocante de reclame integrate fie, așa că un minut transmiteți un film, iar următorul vizionați un anunț.

VPN-urile noastre de cea mai bună valoare pentru Fire Stick

Pentru a beneficia la maxim de pe Amazon Fire Stick, este vorba cel mai bine să te uiți la servicii premium. Aici sunt primele noastre două recomandate VPN-uri premium, de cea mai bună valoare.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Streamingul fără întreruperi este ușor cu NordVPN. Cu blocare publicitară integrată, lățime de bandă nelimitată și viteze impresionante de conectare, te vei întreba dacă te-ai conectat chiar la distanță.

NordVPN vă permite să accesați Amazon Prime Video, HBO și deblocați bibliotecile Netflix restricționate.

Veți beneficia de Transmitere HD, fără reclame și fără buffering. În tot acest timp măsuri puternice de securitate, inclusiv criptare de grad militar, lucrați în tăcere în fundal pentru a vă păstra locația și datele private.

NordVPN s-a terminat 5.400 de servere din peste 60 de locații, deci există disponibilitate oriunde v-ați afla.

Poti conectați până la 6 dispozitive simultan, ceea ce înseamnă că poți urmări pe Fire Stick, în timp ce altcineva din gospodăria ta privește laptopul. Este ușor.

Toate serverele sunt optimizate pentru torrenting, devenind VPN-ul ideal pentru utilizarea Kodi și transferul fișierelor P2P.

Dacă credeți că NordVPN este VPN pentru dvs., căutați în App Store de pe Fire Stick la descărcați-l direct pe dispozitivul dvs..

Încercați NordVPN pentru dvs. cu un Garanție de returnare de 30 de zile și proces gratuit.

Poti economisiți bani la abonament consultând pagina cupoanelor noastre. Dacă doriți să aflați mai multe despre NordVPN, consultați recenzia noastră.

NordVPN poate debloca:

Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Amazon Fire Stick, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Obțineți NordVPN pentru Fire Stick

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

ExpressVPN are 3.000 de servere în peste 160 de locații, Asa ca poti deblochează cât mai mult conținut geore-restricționat pe cât dorește inima ta, inclusiv biblioteca Netflix din SUA și Amazon Video. În plus, de asemenea suportă torentarea.

Ofera lățime de bandă nelimitată, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la oprirea fluxului dvs. de streaming la jumătatea perioadei. Există nicio limită pentru alocația dvs. de date.

Vitezele de conectare rapide, super-fiabile înseamnă, de asemenea, o calitate de vizualizare ridicată, fără nici un fel de tamponare.

Cu grad militar Criptare AES pe 256 biți și o politică fără jurnale, datele și locația dvs. vor rămâne întotdeauna private atunci când faceți streaming. Există un comutator de omor automat și protecția împotriva scurgerilor DNS, astfel încât chiar dacă serverul nu reușește, confidențialitatea dvs. nu va reuși.

Pentru a-l face cât mai ușor de utilizat, puteți descărcați aplicația ExpressVPN căutând pe Fire Stick. Pur și simplu instalați, configurați și plătiți și sunteți gata să faceți flux.

Puteți verifica ExpressVPN pentru dvs. cu proba gratuită și puteți beneficia de garanția sa de returnare a sumelor de 30 de zile dacă nu sunteți interesat. Nu uitați să consultați pagina cupoanelor noastre pentru a vă salva în abonament.

ExpressVPN poate debloca:

Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Amazon Fire Stick și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Obțineți ExpressVPN pentru Fire Stick

Rezumat și lectură ulterioară

Pentru transmisie sigură, rapidă și fără restricții, oriunde în lume, cel mai bine este să instalați un VPN pentru Fire Stick. Accesați mii de biblioteci cu restricții geografice, vizionați spectacole și filme neîntrerupte de la reclame sau buffering și păstrați datele private în acest sens.

daca tu nu doriți să plătiți pentru un serviciu premium, iti recomandam Windscribe drept alegerea noastră 1 de VPN-uri gratuite pentru Fire Sticks, deoarece aveți mai multă libertate de a vă bucura de streaming și de a torenting cu viteze mai rapide și o calitate mai bună.

O VPN premium este întotdeauna calea de urmat dacă doriți să profitați la maxim de Fire Stick și să evitați riscurile pentru confidențialitatea dvs..

NordVPN este recomandarea noastră de top pentru cea mai bună valoare, VPN premium pentru streaming și calitate maximă.

Doriți să aflați care sunt cele mai bune 7 VPN-uri gratuite noastre? Citiți ghidul nostru pentru serviciile VPN care funcționează în Top 7 (într-adevăr GRATUIT) în 2020.

Dacă vă întrebați care sunt VPN-urile cele mai potrivite pentru torrenting, consultați ghidul nostru pentru cele mai bune 10 VPN-uri pentru Torrents.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me