5 cele mai bune (și cele mai sigure) VPN-uri pentru Usenet care funcționează într-adevăr în 2020


Fratele mai mare al internetului pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții, Usenet are încă mulți adepți fideli.

Usenet este în evoluție liniștită de la lansarea sa în 1979 o alegere populară pentru milioane de oameni care caută un schimb de idei gratuit prin grupuri de știri, forumuri deschise, schimb de fișiere și descărcări fără restricții.

Platforma a ținut pasul cu schimbările majore în tehnologia internetului și rămâne o alegere sigură. Dar ca toate platformele online, există câteva probleme de confidențialitate și siguranță în Usenet.

De combinând Usenet cu un VPN. Puteți accesa toate cele mai bune părți ale Usenet, fără să vă preocupați de confidențialitate, scurgeri de date sau probleme legale.

Ghid rapid - Cele mai bune VPN-uri pentru Usenet

1.NordVPN:Cea mai populară alegere printre cititorii noștri și cel mai bine cotat VPN, NordVPN oferă cel mai complet pachet VPN disponibil.

2.ExpressVPN:Cel mai rapid VPN de pe piață, ExpressVPN are, de asemenea, cea mai bună confidențialitate în clasă, combinată cu serverele din 160 de locații.

3.CyberGhost: Când doriți să protejați mai multe dispozitive, luați în considerare CyberGhost. Face instalarea VPN pe mai multe dispozitive simple și rapide.

4.Surfshark: Steaua în creștere a lumii VPN, acest nou-venit impresionant oferă o valoare excepțională și o suită impresionantă de instrumente VPN personalizabile.

5.PrivateVPN: Având în vedere noii veniți VPN, PrivateVPN oferă o soluție simplă, accesibilă și eficientă.

Accesați Usenet cu NordVPN Acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru Usenet

Lansat în 1979, Usenet a avut potențialul de a conduce epoca internetului. Cu toate acestea, mulți oameni au considerat că este prea complex, iar World Wide Web - internetul pe care îl folosim cu toții a devenit mai popular.

Accesarea Usenet și utilizarea multiplelor sale funcții necesită partajarea multor informații personale care pot fi urmărite inapoi la tine. Usenet înregistrează o mare parte din aceste informații, împreună cu activitatea de căutare Usenet și le păstrează pe fișier la nesfârșit. 

Deoarece partajarea și descărcarea fișierelor în formatul NZB al Usenet a devenit una dintre cele mai populare activități din rețea, acesta poate atrage atenția autorităților pentru încălcarea drepturilor de autor și alte infracțiuni. Utilizatorii caută în mod deschis și descarcă fișiere pe Usenet se introduc singuri mult potențial pericol legal.   

Mulți oameni cred că criptarea SSL încorporată a Usenet este suficientă pentru a menține ascunsă activitatea de căutare și descărcare, dar acest lucru nu este adevărat.

Site-urile au raportat găsirea jurnalelor vechi ale Usenet pe Google, care datează de peste 20 de ani. La vremea respectivă, confidențialitatea Usenet era de ultimă generație. Acum, însă, tehnologia a continuat și informațiile private ale utilizatorilor din decenii în urmă sunt disponibile în mod deschis. 

Acesta este exemplul perfect pentru care aveți nevoie de un VPN ca instrument de confidențialitate separat în timp ce faceți orice lucru într-o rețea partajată cum ar fi Usenet sau World Wide Web.

Accesând Usenet printr-o VPN, în special una cu o politică strictă fără jurnaluri, dumneavoastră asigurați-vă că toată activitatea dvs. este ascunsă și nu vă aflați în siguranță de orice pericol legal. 

Un VPN criptează toate datele care trec prin rețeaua sa, inclusiv istoriile de căutare și descărcări. Poate chiar ascunde că accesați Usenet. Singura activitate vizibilă pentru părțile exterioare este aceea te-ai conectat la un VPN - tot ceea ce faci după asta este privat. 

Usenet este, de asemenea, geoblocat în multe locuri. Un VPN vă permite să ocoliți aceste geo-restricții prin conectarea la internet prin servere sigure din întreaga lume. Dacă zona dvs. restricționează Usenet, utilizați un VPN pentru a accesa un server dintr-o altă țară.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Avantajele adăugate de confidențialitate și securitate pe care le aduce un VPN la Usenet se aplică la tot ceea ce faceți online.

Când utilizați World Wide Web, te confrunți cu nenumărate amenințări și obstacole care rămân adesea ascunse, dar totuși periculos. Un VPN vă protejează de amenințări și vă ajută să ocoliți obstacolele.

Urmărirea activității online este obișnuită pe toate browserele, platformele, aplicațiile și furnizorii de servicii de internet. Acest lucru poate fi obișnuit te defraudă, te manipulează, te atacă cu malware și mult mai mult.

VPN-urile folosesc criptare de grad militar și alte instrumente de securitate lider în industrie pentru a vă păstra online, în siguranță, ascuns și anonim. Chiar și locația dvs. fizică, ceva ușor de urmărit, este privată.

Asta înseamnă o experiență online mai sigură, mai privată și, în cele din urmă, mai plăcută pentru fiecare utilizator VPN.

Înlăturarea geo-restricțiilor de asemenea, nu se aplică doar la Usenet. Prin conectarea la internet prin servere VPN sigure, dumneavoastră obține acces la „internet fără margini”. Puteți accesa restricțiile de conținut pe site-uri populare precum Netflix, de asemenea evitarea cenzurii guvernamentale.

Accesarea internetului pe un VPN, indiferent dacă este vorba de Usenet sau World Wide Web, va face acest lucru îmbunătăți toate aspectele vieții tale online. Doar ține minte asta nu toate VPN-urile pot oferi avantajele pe care le-am enumerat aici.

Ai nevoie de un VPN puternic, cu securitate etanșă și politici de confidențialitate stricte.

Cele mai bune 5 VPN-uri pentru Usenet

1.NordVPN

5 cele mai bune (și cele mai sigure) VPN-uri pentru Usenet care funcționează într-adevăr în 2020

NordVPN este cel mai popular VPN dintre cititorii noștri și alegerea perfectă pentru utilizatorii Usenet conștienți de confidențialitate.

Ofera securitate lider în industrie, incluzând criptarea AES-256, asistență pentru protocoalele OpenVPN și IKEv2 / IPSec, o politică strictă fără jurnaluri, și mult mai mult. Cu peste 5.700 de servere din peste 60 de țări, NordVPN vă va păstra în siguranță, ascuns și securizat oriunde în lume.

NordVPN susține această securitate de nivel mondial cu instrumente fără egal cu geoblocuri, aplicații ușor de utilizat și viteze de navigare și descărcare rapide de fulgere. Încercați-l pentru dvs. cu un risc fără riscuri, Garanție de returnare de 30 de zile. 

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Accesați Usenet cu NordVPN Acum!

2.ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Cel mai rapid VPN din lume, ExpressVPN este perfect pentru partajarea și descărcarea fișierelor pe Usenet. Cu servere optimizate cu viteză în peste 160 de locații în întreaga lume, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la încetinirea conexiunii dvs. în timpul rețelei.

Viteza super-rapidă nu înseamnă că ExpressVPN a sacrificat securitatea și valoarea. Acest furnizor oferă utilizatorilor instrumente de confidențialitate etanșe și de ultimă generație pe până la cinci dispozitive simultan. Combinat cu un router VPN special, un singur abonament ExpressVPN vă poate proteja întreaga rețea de domiciliu. 

Cititorii noștri adoră acest VPN pentru viteza, securitatea și aplicațiile ușor de utilizat. Utilizatorii noi primesc un Garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să-l puteți testa fără riscuri.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Accesați Usenet cu ExpressVPN acum!

3.CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost este unul dintre cele mai fiabile și convenabile VPN-uri disponibile, în special pentru protecție multi-dispozitiv. Protejează până la șapte dispozitive simultan, cu un cont de utilizator personalizabil la împărtășiți setările VPN pe fiecare dispozitiv din rețeaua dvs..

Cu Peste 6.000 de servere răspândite pe tot globul, CyberGhost oferă confidențialitate completă oriunde în lume. A Politica strictă fără jurnaluri, criptarea de grad militar și un comutator automat de omor garantează confidențialitate, securitate și anonimat. CyberGhost își găsește numele, mergând nedetectat ocoli geoblocurile, cenzura, și alte restricții de internet.

Profitați de generosul CyberGhost Garanție de returnare de 45 de zile să vedem de ce avem atât de multe laudă pentru acest VPN. 

CyberGhost poate debloca:

 • Profil de streaming dedicat cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Accesați Usenet cu CyberGhost Now!

4.Surfshark

Dispozitive Surfhark

Surfshark este mult mai tânăr decât Usenet, dar cei doi lucrează împreună fără probleme. De la lansare, Surfshark a crescut rapid în clasamentul nostru, bătând 100 de concurenți mai vechi să devină unul dintre cele mai populare VPN-uri din lume.

Este ușor să vezi de ce. Alături de suita standard de instrumente de confidențialitate pe care le așteptați la o VPN premium, Surfshark oferă utilizatorilor o gazdă de moduri și setări VPN personalizabile. Poti modifica aceasta pentru a se potrivi cu nevoile dvs. exacte de VPN, de la descărcare și partajare de fișiere, la ocolirea geoblocurilor și streaming fulger-rapid.

Și mai bine, acest VPN oferă protecție nelimitată a dispozitivului pe un singur abonament. Încercați-l, fără riscuri, cu un Garanție de returnare de 30 de zile. 

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Accesați Usenet cu Surfshark Now!

5.PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

Un furnizor începător, furnizor favorabil bugetului, PrivateVPN este perfect dacă sunteți nou la VPN-uri.

PrivateVPN este unul dintre cele mai prietenoase VPN-uri disponibil. Chiar înainte de a instala aplicațiile, beneficiați de suport excepțional, 24/7 live. Te ghidează la fiecare pas, asigurându-te că rămâi protejat online în timp ce folosești acest VPN.

Simplitatea nu înseamnă că PrivateVPN nu are viteză sau securitate. Cu servere sigure și optimizate cu viteză în peste 50 de țări, cititorii noștri oferă recenzii copleșitor de pozitive ale PrivateVPN Garanție de restituire fără 30 de zile fără riscuri să vezi pentru tine.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Accesați Usenet cu PrivateVPN acum!

rezumat

Sunteți pe Usenet pentru un motiv: doriți împărtășiți idei și conținut într-un mediu sigur, sigur și deschis.

Dar Usenet singur nu vă va oferi confidențialitate completă și anonimatul online. Pentru a realiza acestea, trebuie să accesați Usenet cu un VPN. UtilizareGaranția de restituire a banilor pentru 30 de zile a NordVPN pentru a vedea diferența pe care un VPN o face cu Usenet și internetul mai larg, fără riscuri.

Lectură ulterioară

Încă nu sunteți sigur care VPN este cel mai potrivit pentru dvs.? Urmați ghidul nostru pentru alegerea VPN-ului potrivit.

Am testat și revizuit 100 de VPN-uri. Pentru a vă ajuta să alegeți cea mai potrivită, aruncați o privire la cele mai bune 10.

Dacă încă nu sunteți sigur, consultați cele mai bune oferte VPN online.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me